TOM CRUISE SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ

 

3 Temmuz 1962 New York doğumlu ünlü aktristin gerçek adı Thomas Cruise Mapother IV’dür.


Sinemaya ilk adımını 1979 yılında Franco Zeffirelli’nin  “Endless Love” "Sonsuz Aşk" adlı filmiyle başlayan ünlü aktör ilk kez Altın Küre ödülüne aday gösterildiği filmi ise “Risky Business”tir. Forbes dergisi tarafından 1 yılda 67 milyon dolar kazancıyla 2006'da dünyanın en güçlü ünlüsü seçilmiştir.

The Matrix'te Keanu Reeves'in canlandırdığı Thomas A. Anderson / Neo rolü için ilk düşünülen oyuncuydu.
Premiere'in 2003 yıllık "Power 100" Listesinde 14. oldu, 2002'de 16. idi
Basil ve Murray adlarında iki köpeği ve Harvey adında bir kedisi var.

1986 yılına gelindiğinde Top Gun, ardından The Color of Money, Rain Man filmlerinde rol alan Tom Cruise ilk kez Oscar’a aday gösterildiği Born on the Fourth of July ve Far and Away adlı filmlerde başrol oynadı. Tom Cruise Jerry Maguire filmindeki rolünden sonra ikince kez Oscar’a aday gösterilirken En İyi Aktör dalında Altın Küre ödülünü kucakladı.1999 yılında Stanley Kubrick’in Eyes Wide Shut adlı filmde eski karısı Nicole Kidman ile birlikte kamera karşısına geçen Tom Cruise Manolya filmindeki başarısından dolayı da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ dalında bir kez daha Altın Küre ödülüne layık görüldü.

"Görevimiz Tehlike 2" için 75.000.000 $ alarak,"bir film için en yüksek ücret alan aktör" ünvanını kazanmıştır.

Tom Cruise; Güneş 9.ev Yengeç, Ay 9.ev Aslan ve ASC 2° Akrep bir gündüz haritasıdır.

                                                                        


ASC 2°derece Akrep kuvvetli etkide olup keskin ve kısık bakışlarını, güçlü görünmek zorunda hisseden yapısını, yaşam yolunda gücünü doğru kullanmayı öğrenirken kriz çözme becerisini geliştirme yönünde hayat sınavlarını ve dönüşme dönüştürme gücünün yoğun olduğunu anlatırken 1.ev (Rx)Neptün Akrep maddi anlamda kandırılmaya çokça açıklığını, spiritüel yaklaşımlar ile kararlarını aldığını , spiritüel olarak çok üstte olduğunu, maddi anlamda mantıkla ilerlerse büyük serveti, yoğun çalışırken hayatın keyfini de çıkarması gerektiğini anlatmaktadır.

Tom Cruise haritasında büyük uçurtmayı ağırlamaktadır. 1.ev (Rx) Neptün Akrep’in 9.ev Güneş Yengeç üçgeni hayallerini gerçekleştirmeyi, 10.ev Plüto Başak sekstili kariyer alanında aşırı detaycı ve titiz, her şeyi en ince detayına kadar araştıran yapısından maddi manevi iş hayatında kendini kandırılmalardan uzak tuttuğunu, 5.ev (Rx) Jüpiter Balık üçgeni şans, yatırım alanlarında doğru karar alma yeteneğini, yüksek sezgi, adalet ve sofu olmayan din anlayışını ( Tom Cruise’ın Scientology tarikatına üye olması ancak üye olduğu bu tarikatın genel anlamda bilinen dini tarikatların dışında farklı, marjinal niteliğini ve kendinde de o maneviyata aitlik duygusunun yüksek hissettiğini göstermektedir.) ve askeri anlayışını, çok yüksek maneviyatı aynı zamanda yüksek hoşgörü ve sadakati de göstermektedir. (Gençliğinde rahip olmayı hedefleyen Tom Cruise, lise yıllarında oyunculuğa ilgi duyunca öğrenim gördüğü Glen Ridge Lisesinde tiyatroya adımını attı.)

1.ev (Rx) Neptün Akrep’in 9.ev Ay Aslan karesi; övgü ve dolduruşa gelmemesi gerektiğini bu anlamda çokça kandırılmaya yatkınlığı, 9.ev sebebi ile kendini devamlı adayacak bir şey aradığını diğer taraftan yüksek edebiyatçı ve çok iyi duygu transferi yaptığını, 10.ev Venüs Aslan karesi ise kariyer alanında yüksek hırsını gösterirken nazar ve kıskanç enerjilere açık olduğunu göstermektedir. 1.ev(Rx) Neptün Akrep’in 4.ev (Rx) Satürn Kova karesi ise hayallerine ve maddi kazanıma bir an evvel başlamak için kendini aileden özgürleştirme isteğini diğer taraftan temiz bilgi ile ilerlemenin ve eğitimin hayatında önemli olduğunu göstermektedir.

5.ev (Rx) Jüpiter Balık’ın 9.ev Güneş üçgeni de bir yandan yüksek vatan sevgisini, inanç, maneviyat, din, astroloji, psikoloji, astroloji gibi alanları da içine aldığını aynı zamanda 9.ev havayolları, uçaklar, pilotlar, yüksek akademi, yurtdışı yolculuklar alanını kapsadığından bu alanlarda da yüksek yeteneğini ve 9.ev alanlarından gelen bolluk ve bereketi de göstermektedir. ( New York’a yerleştikten sonra 1994’te Toronto’da pilotluk lisansı almıştır.) 9.ev Güneş Yengeç’in 10.ev Plüto Başak sekstil açısı ise hedeflerine yürümedeki haritasının kuvvetli ve destekleyen dönüşme, dönüştürme enerjisini çok iyi , dikkatli ve titiz kullandığını göstermektedir. 9.ev Ay Aslan ; samimi, dürüst ve cömert yapısını ve sahnelere yakışan tarzını ve bu alanda çok yüksek tutkusunu göstermektedir. Ay Aslan’ın; MC ile kavuşumdaki KAD Aslan kavuşumu ise ilerlemesi gereken alanında sahne, sanat ve yaratıcı alanlar olduğunu göstermektedir.

5.ev(Rx) Jüpiter Balık’ın 10.ev Plüto Başak karşıtlığı ise hayatının bir döneminde iflas eşiği potansiyelini ancak ne kadar çok güçlü bağ kurarsa ki iyi olacağını ve haritasında yüksek bağ gücünün kuvvetli olduğunu, küllerinden doğduğunu göstermektedir. Haritasındaki uçurtma açı kalıbı koruma enerjisini göstermektedir.

Bunun yanında 4.ev sınırındaki 5.ev (Rx) Jüpiter Balık’ın 9.ev Güneş Yengeç üçgeni baba kaynaklı şehir değiştirme potansiyelini (Öğretmen  olan annesi Mary Lee ve elektrik mühendisi olan babasının iş değişikliği yüzünden sürekli şehir değiştirmek durumunda kalan Tom Cruise, toplamda Amerika ve Kanada’da 11 farklı okulda eğitim almıştır.), 

8.ev Merkür İkizler karesi ise eşlerinden gelebilecek maddi veya manevi aldatma, aldanma potansiyelini, 3 silahşörlerden sabit yıldızlar Phact, Capella ile de karesi arkadaş ve dostlardan gelebilecek aynı durumu göstermektedir. Ancak 4.ev (Rx) Satürn Kova’nın her ne kadar retro da olsa 8.ev Merkür İkizler üçgeni para, kanma, kandırılma durumlarında temiz bilgilere ulaşabilmesini sağlamaktadır. 9.ev Juno Yengeç ve Güneş partil kavuşumu, anaç, sevgi enerjisini daha çok yansıtan hedefleri alanında kişiler ile uzun süreli dengeli evliliğini göstermektedir.

10.ev Venüs Aslan’ın 8.ev Merkür İkizler sekstil açısı ise, sahneden gelen çokça zenginlik ve servetini çocukları ve eşleri ile paylaştığını özellikle göstermektedir. 10.ev Venüs ve Uranüs kavuşumu ise kariyerinde bir anda risk alarak yüksek kazanç yeteneğini göstermektedir. Plüto’nun burada Başak’ta yer alması bir anda risk alırken tüm detayları araştırdığını da anlatmaktadır. (Hollywood Reporter, Tom Cruise'u dünyanın en fazla hasılat kazandırma potansiyeline sahip yıldızı seçti.)

7.ev  Boğa evlilikte tam bir baba adayını ancak Mars Boğa’nın 10.ev Plüto Başak karesi; eş ve kariyer arası çokça yurtdışı ve uçak seyahatini, para konularını ortaklık ve evliliğine karıştırmaması gerektiğini, fazla detaycılığı, evliliğinde her anlamda  enerjisini abartmadan doğru kullanması gerektiğini ve Pallas Boğa maddi konularda ortaklık ve evliliklerinde stratejik ilerlemesi gerektiğini, 10.ev Uranüs Aslan karesi ise umarsız hareket etme isteğini anlatmaktadır.(1987-1990 yılları arasında Mimi Rogers, 1990-2001 yılları arasında Nicole Kidman ile evli kalmıştır. 18 Kasım 2006 Roma'da evlendiği Katie Holmes ile 2012'nin Ağustos ayında boşanmıştır.) 5.ev (Rx) Jüpiter Balık 1’den fazla çocuğu göstermektedir ve 9.ev olumlu etkileşimleri de evlat edinme potansiyelini, evlat edinirse de manevi anlamda yükseleceğini göstermektedir. (Son eşi Katie Holmes’dan 2006 doğumlu Suri adında bir kızı vardır. 1992 yılında Isabella Cruise 1995 yılında Connor Cruise evlat edinmiştir.)

11.ev Başak ve Terazi paylaşmaktadır. Arkadaş ve sosyal çevresinde seçici olduğunu ve biz bilincini, dış giyimine özen gösterdiğini göstermektedir. (1997'de en iyi giyinen erkek oyuncu seçilmiştir.)
12.ev Terazi ise yine çoklu ve biz bilincini, kendisi kadar eşlerini de düşündüğünü buradaki (Rx) Arcturus gizli ve sinsi gelen, huzurunu ve düzenini bozabilecek kişilere dikkat etmesi gerektiğini göstermektedir.

6.evi Koç ve Boğa kesmektedir. İş hayatında en iyi olma isteğini, girişimci ve biraz kendini düşünen enerjisini anlatırken tansiyon, baş bölgesi rahatsızlıklarına olan potansiyelini, Mars Boğa’dan da sebep boyun, tiroid alanlarına dikkat etmesi gerektiğini ve bolca spor yaparak ve hareket ederek sağlıklı ilerleyebileceğini göstermektedir.

Tom Cruise; 2.ev Antares Yay maddi yatırım, maaşlı çalışma ve özdeğer alanında sert, dikbaşlı ve inatçı olduğunu gösterirken 8.ev Aldebaran İkizler eşlerine ve çocuklarına karşı güleryüz, bütünlük ve dürüstlüğünü göstermektedir.

 

ASTRO-SHERA

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ