13 TEMMUZ 2022 OĞLAK DOLUNAYI

Ağır gözüken ama içinde çokça mücevherler saklı bir Oğlak Dolunayı bizleri bekliyor Sevgili dostlar.


13 Temmuz Çarşamba günü Güneş&Ay’ın 21° karşıtlığı ile Satürn’ün evi olan Oğlak burcunda gerçekleşecek ve tamamlanma enerjisi kuvvetli bir Dolunay deneyimleyeceğiz.

Öncelikle bu Dolunay’da Ay Oğlak’ta kuvvetli, olgun, ciddi, ayakları sağlam basan ve sabırlı bir konumda Sevgili dostlar. 

Ve 12.evde bilinçaltında güçlü bir dürüstlük, kesinlik, kararlılık, sabır ve dirayet sağlıyor, Güneş ise 6.evde kariyer, sağlık, gündelik yaşam dinamiklerimiz alanında pratik yaklaşımlarla bakış açımızı dönüştürerek tamamlanmalar getirebilir.

An’ın yükseleni ise Kova’da; tabi burada 2020’den beri eşi benzeri görülmemiş bir Satürn var ve bu Dolunay’da kolektif olarak zorla da olsa dönüştürerek olgunlaştıran, zihinsel ve ruhsal özgürleşmeyle, evrensel bilinç alanında Plüto’nun etkisi ile yüksek dönüşüm ve kuvvet kazanma enerjisi sağlayacağız.

Dolunay esnasında Güneş ve Ay her ikisine de Kuzey Ay Düğümü ve Güney Ay Düğümünden yüksek destek var. Demek oluyor ki; geçmişten büyük bir itme ve kuvvet gelirken, gelecek için de büyük bir çekim kuvveti ve güven vaad ediyor. 
Akrep’te 19° yer alan Merkür Jüpiter etkili Zuben Elschemali sabit yıldızı da başarı, iyileşme ve yükselme anlamında bu Dolunay’da etkin.


Derinlere ulaşıp içsel gücümüz ve evrensel bilinç ile temasta olmamızı sağlayarak zirveye ve hedeflerimize , zamanımızı ve enerjimizi gerçekten ne istediğimize odaklamayı gösterecek ve öğretecek bir Dolunay deneyimleyeceğiz.

İletişim gezegenimiz Merkür ise bu Dolunay’da ; ihtiyaç duyduğumuz ama zormuş gibi gelen iletişim, empati, duyguların paylaşımı ve sohbetler için gereken güveni de veriyor. Ortaya çıkan sorunları konuşabilmeli ve uzlaşma sağlamaya iten bir enerji ile ilerlemeliyiz.

Merkür’ün Güneş’e yaklaşımı duygusallık, bağlılık verebilir ancak hepsi dengeli ve olgun bu Dolunay’da.

Venüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim ise baskı hissettiğiniz alanlarda tatlı dil ile güzel ve akıcı enerjiler sağlayacaktır.

17 Temmuz’da Venüs’ün Yengeç burcuna girmesiyle de uzun bir yol katettiğinizi hissedebilirsiniz. O sebepten başkalarına da alan verdiğimizden emin olmalıyız bu süreçte Sevgili dostlar.

Vazgeçmek ya da kapıları kapatmak zor şeyler olabilir. Bir sonraki bölümünüzü yeniden yazmak, hayallerinizi ve hedeflerinizi yeniden şekillendirmek ve tüm bildiklerinizi tekrar bilmek için de büyük bir fırsat. Bu hayatta yanlış yollar yoktur sadece bizleri daha akıllı, daha iyi ve daha yetenekli insanlar haline getiren derslerimiz vardır Sevgili dostlar.

Oğlak sorumluluk ve kariyer alanlarını daha çok ifade ettiğinden *yeniden adanma* bu Dolunay’la önemli oluyor. Hedeflerinize ulaşabildiniz mi? Yoksa hala gebelik aşamasındalar mı? Hayallerinize yeniden bağlanmanız mı gerekiyor? Burada cesur duruş sergilemek önemli olacaktır.

Aynı zamanda 29 Haziran gerçekleşmiş olan Yengeç Yeni Ay’ı ile gelen konularda dengeleniyor.

Plüto’nun da desteği ile eğer ki zirveye tırmanmaya istekliyseniz derinlerde kalmış mücevherlere ulaşmak için dibe dalmaya ve onları derinlerden çıkarmaktan asla pişman olmayacaksınız.

Bu Dolunay'da eğer ki çok çalışıyorsanız bu sağlığınızı etkileyebilir. Dinlenmenize öncelik verin. 

Tüm çabaların ve gösterilmiş emeklerin tamamlanma enerjisi ile şifa olacağı bir Dolunay dilerim.

Olgunlaşıyoruz. Bu Dolunay’da bunu kutlayalım derim.

 

OĞLAK DOLUNAYI OLUMLAMASI:

‘‘Artık bana ve en yüksek potansiyelime hizmet etmeyen tüm düşünceleri, alışkanlıkları, davranışları, durumları ve enerjileri serbest bırakıyorum. Bu Dolunay’ın dünyayı ve dünyamı aydınlatarak, olan ve olacak olan her şey için şükürle doldurmasına izin veriyorum.’’

Oldu Bile.

 

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ