2022 AĞUSTOS AYLIK BURÇ YORUMLARI

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU: Sevgili Koç burçları; Ağustos ayına zihinsel olarak iş, sağlık ve gündelik yaşam dinamikleriniz ile meşgul ve bu alanlarda daha detaycı ilgilenerek başlayabilirsiniz.

11 Ağustos’ta gerçekleşecek Kova Dolunayı; sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edecektir. Ruhsal özgürleşme ve tamamlanma duyguları hissedebilirsiniz.

Venüs’ün de Aslan burcuna geçmesi ile bu 1 ay şans sizden yana Sevgili Koç’lar. Yaratıcılığınız bu dönem artabilir. Çocuklarınıza karşı daha korumacı ve özel ilişkilerinizde tutku ile ilerleyeceğiniz süreci gösteriyor.

20 Ağustos sonrası Mars İkizler geçişi ile ise 2023 Ocak sonuna kadar zihinsel olarak hızlı ve yüksek enerji ile hareket halinde olacaksınız.

Ay sonunda 24 Ağustos’ta başlayacak Uranüs’ün Boğa burcundaki retro hareketi maaşlı çalışma, özdeğer ve yatırım alanınıza etki edecektir. 23 Ocak 2023’e kadar bu alanlarda ani riskler ve kararlar almayın.

Ağustos Ay sonuna doğru gerçekleşecek Güneş Başak geçişi ve Yeni Ay; iş hayatınız, sağlık ve iş alanınıza şifa enerjileri vermeye hazırlanıyor. Çok çalışkan bir enerjiye geçiyorsunuz.

Bununla birlikte; Eylül ayına evlilik ve ortaklı alanınız ile daha meşgul olarak  başlayabilirsiniz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları; Ağustos ayına zihinsel olarak şans, yatırım, çocuklar ve özel ilişkileriniz konuları ile meşgul başlayabilirsiniz.

11 Ağustos’ta gerçekleşecek Kova Dolunayı; kariyer alanınıza etki edecektir. Kariyer alanınız ile ilgili kendinizi ruhsal özgürleştirme yolunda tamamlanma kararları alabilirsiniz.

Venüs’ün de Aslan burcuna geçmesi ile ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

20 Ağustos sonrası Mars İkizler geçişi ile ise 2023 Ocak sonuna kadar maddi yatırım, para alanınızda mücadele şekliniz hızlı, enerjik ve daha hareketli olacaktır.

Ay sonunda 24 Ağustos’ta başlayacak Uranüs’ün burcunuzdaki retro hareketi dış imaj ve toplumsal statü alanınıza etki edecektir. Ani taşınma, yer değiştirme aynı zamanda imajınızı değiştirme gibi durumlar olabilir.

Ağustos Ay sonuna doğru gerçekleşecek Güneş Başak geçişi ve Yeni Ay; şans, yatırım, yaratıcılık alanınıza etki edecektir.

Bununla birlikte; Eylül ayına iş, sağlık ve gündelik yaşam dinamikleriniz ile daha meşgul olarak başlayabilirsiniz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burcu; Ağustos ayına ev, yaşam ve aile alanınız ile zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

11 Ağustos’ta gerçekleşecek Kova Dolunayı; yurtdışı yolculuklar, kişiler, yüksek akademi, hukuk, basın, yayın iletişim, inanç, astroloji ve psikoloji alanınızda gerçekleşecektir. Kendinizi ruhsal anlamda özgürleştirme ve tamamlanma ile gelen bir Dolunay sizleri bekliyor.

Venüs’ün de Aslan burcuna geçmesi ile daha tutkulu, sevgi dolu enerjiye bürünüyorsunuz Sevgili İkizler ! Araba yolu seyahatler, sevdiğiniz eğitimlere başlayabilir, yakınlarınız ile birarada olmak isteyebilirsiniz.

 20 Ağustos sonrası Mars İkizler geçişi ile ise 2023 Ocak sonuna kadar yaşam enerjiniz daha da hızlı ve enerjik oluyor.

Ay sonunda 24 Ağustos’ta başlayacak Uranüs’ün Boğa burcundaki retro hareketi Ocak 2023 sonuna kadar bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Ani hareketler ve sakarlıklara dikkat edin ve kendinizle kavga etmeyin Sevgili İkizler ! Bol bol meditasyon, şifa çalışmaları yapabilirsiniz.

Ağustos Ay sonuna doğru gerçekleşecek Güneş Başak geçişi ve Yeni Ay; ev yaşam ve aile alanınızda gerçekleşecektir.

Bununla birlikte; Eylül ayına şans, yatırım, yaratıcılık, çocuklarınız ve özel ilişkileriniz ile meşgul olarak başlayabilirsiniz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; Ağustos ayına zihinsel olarak çalışkan, disiplinli, eğitim ve yakın çevre, araba yolu yolculuklar ile meşgul olarak başlayabilirsiniz.

11 Ağustos’ta gerçekleşecek Kova Dolunayı; dışarıdan veya eşte gelen maddi kaynaklar alaınızda gerçekleşerek ruhsal özgürleşme ve tamamlanmalar getirebilir.

Venüs’ün de Aslan burcuna geçmesi ile maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınızda daha tutku ile ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda bu alanlarda bolluk ve bereketli enerjiler sizinle Sevgili Yengeç’ler!

20 Ağustos sonrası Mars İkizler geçişi ile ise 2023 Ocak sonuna kadar bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Zihinsel enerjiniz çok aktif olabilir. Sakin ve sabırlı, yavaş hareket etmeye ve uyku düzeninize özen gösterin.

Ay sonunda 24 Ağustos’ta başlayacak Uranüs’ün Boğa burcundaki retro hareketi Ocak 2023 sonuna kadar sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edecektir. Bu süreçte bu alanlarda ani ve hızlı kararlar vermekten kaçının.

Ağustos Ay sonuna doğru gerçekleşecek Güneş Başak geçişi ve Yeni Ay ile; yeni eğitimlere başlayabilirsiniz .Araba yolu seyahatleri de destekliyor. Yakın çevreniz ile ilgili de temizlikler yapabilirsiniz.

Bununla birlikte; Eylül ayına ev, yaşam ve aile alanınızlar meşgul olarak başlayabilirsiniz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN ASLAN BURCU: Sevgili Aslan burçları; Ağustos ayına maaşlı çalışma, özdeğer, maddi yatırım ve para konuları ile zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

11 Ağustos’ta gerçekleşecek Kova Dolunayı; evlilik ve ortaklık alanınıza ruhsal özgürleşme ve tamamlanmalar getirebilir.

Venüs’ün de burcunuza geçmesi ile ışıl ışılsınız Sevgili Aslan’lar! Tutkunuz yükseliyor, Venüs sizi sarıp sarmalıyor, kendinize ve dış imajınızda daha fazla bakım gösterebilirsiniz. Bolluk ve bereket sizinle.

20 Ağustos sonrası Mars İkizler geçişi ile ise 2023 Ocak sonuna kadar sosyalleşme ve kariyer alanınızda aktif, enerjik ve hızlı olabilirsiniz.

Ay sonunda 24 Ağustos’ta başlayacak Uranüs’ün Boğa burcundaki retro hareketi Ocak 2023 sonuna kadar kariyer alanınıza etki edecektir. Bu alanda ani değişiklik ve kararlardan kaçınınız.

Ağustos Ay sonuna doğru gerçekleşecek Güneş Başak geçişi ve Yeni Ay ile; maaşlı çalışma alanında daha çalışkan, maddi yatırım alanlarınızda daha detaylı, analizci ve yeni yatırım kararları almak isteyebilirsiniz.

Bununla birlikte; Eylül ayına zihinsel anlamda huzurlu, uyumlu ve dengeli enerjler ile başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle birarada olmak isteyebilir, araba yolu seyahatlerde bulunabilirsiniz.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları; Ağustos ayına kendinizle, işlerinizle daha çok meşgul olarak başlayabilirsiniz.

11 Ağustos’ta gerçekleşecek Kova Dolunayı; iş hayatınız, gündelik yaşam dinamikleriniz alanında ruhsal özgürleşme ve tamamlanmalar getirebilir.

Venüs’ün de Aslan burcuna geçmesi ile kendinize, etrafınıza olan sevginiz ve tutkunuz daha da artabilir.

20 Ağustos sonrası Mars İkizler geçişi 2023 Ocak sonuna kadar kariyer alanınıza etki edecektir. Bu alanda iş seyahatleriniz artabilir. Aynı zamanda yaşam enerjiniz daha hızlı, hareketli olabilir ve yükselebilir.

Ay sonunda 24 Ağustos’ta başlayacak Uranüs’ün Boğa burcundaki retro hareketi Ocak 2023 sonuna kadar yurtdışı yolculuklar, kişiler, yüksek akademi, hukuk, basın, yayın iletişim, inanç, astroloji ve psikoloji alanınızda gerçekleşecektir. Bu süreçte bu alanlarda ani risk ve kararlardan kaçınınız.

Ağustos Ay sonuna doğru gerçekleşecek Güneş Başak geçişi ve Yeni Ay ile; sağlık anlamında kuvvetleneceğiniz, iş hayatınızda yeni kararlar alabileceğiniz süreci göstermektedir.

Bununla birlikte; Eylül ayına zihinsel anlamda maddi yatırım, maaşlı çalışma alanınızla zihinsel anlamda daha meşgul olarak başlayabilirsiniz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burçları; Ağustos ayına enerji olarak daha pozitif, mantıklı, detaycı ve analiz gücünüz kuvvetli başlayabilirsiniz.

11 Ağustos’ta gerçekleşecek Kova Dolunayı; şans, yatırım, yaratıcılık, çocuklar ve özel ilişkiler alanınız ile ilgili ruhsal özgürleşme ve tamamlanmalar getirebilir.

Venüs’ün de Aslan burcuna geçmesi ile sosyalleşme alanınızdan ve arkadaş çevrenizden tutkulu ilişkiler hayatınıza getirebilir.

20 Ağustos sonrası Mars İkizler geçişi 2023 Ocak sonuna kadar yurtdışı yolculuklar, kişiler, yüksek akademi, hukuk, basın, yayın iletişim, inanç, astroloji ve psikoloji alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda hızlı, enerjik ve hareketli olacağınız sürece geçebilirsiniz.

Ay sonunda 24 Ağustos’ta başlayacak Uranüs’ün Boğa burcundaki retro hareketi Ocak 2023 sonuna kadar dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda ani risk ve kararlardan bu süreçte kaçınınız.

Ağustos Ay sonuna doğru gerçekleşecek Güneş Başak geçişi ve Yeni Ay ile; bilinçaltı alanınızda şifalanıyorsunuz Sevgili Terazi’ler! Aynı zamanda daha çalışkan ruhlu enerjiye bürünebilirsiniz.

Bununla birlikte; Eylül ayına yeni bir ilişki veya ortaklık ile başlayabilirsiniz. Uyum ve huzurlu enerjiler sizinle.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN AKREP: Sevgili Akrep burçları; Ağustos ayına sosyalleşme ve kariyer alanınızda daha detaycı, iyi analiz eden, çalışkan ve mantıklı olarak başlayacağınız süreci gösterirken aynı zamanda kişisel bazda bazı temizlikler ve elemeler yaparak başlayabilirsiniz. Geldi yine temizlik zamanı desenize Sevgili Akrep’ler ! :)

11 Ağustos’ta gerçekleşecek Kova Dolunayı; ev, yaşam veya aile alanınızda ruhsal özgürleşme ve tamamlanmalar getirebilir.

Venüs’ün de Aslan burcuna geçmesi ile kariyer alanınızda daha tutkulu ve bereketli enerjiler sizinle.

20 Ağustos sonrası Mars İkizler geçişi 2023 Ocak sonuna kadar dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda efektif  ve dikkatli kararlarınızla büyük kazanımlar sizinle.

Ay sonunda 24 Ağustos’ta başlayacak Uranüs’ün Boğa burcundaki retro hareketi Ocak 2023 sonuna kadar evlilik ve ortaklık alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda ani risk ve kararlardan Ocak 2023 sonuna kadar kaçınınız.

Ağustos Ay sonuna doğru gerçekleşecek Güneş Başak geçişi ve Yeni Ay ile; sosyalleşme ve çevre alanınızda aynı zamanda kariyer alanınızda daha detaycı ve yeni dinamikler inşa ederek ilerleyebilirsiniz.

Eylül ayına zihinsel olarak uyumlu, dengeli ve huzurlu enerjilerle başlıyorsunuz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YAY BURCU: Sevgili Yay burçları; Ağustos ayına zihinsel olarak kariyer konuları ile meşgul olarak başlayabilirsiniz.

11 Ağustos’ta gerçekleşecek Kova Dolunayı ; zihinsel ve ruhsal özgürleşme ve eğitim, yolculuklar, yakın çevre ile tamamlanmalar getirebilir.

Venüs’ün de Aslan burcuna geçmesi ile yurtdışı yolculuklar, kişiler, yüksek akademi, hukuk, basın, yayın iletişim, inanç, astroloji ve psikoloji alanlarında tutku, bereketli, kazançlı enerjiler sizinle.

20 Ağustos sonrası Mars İkizler geçişi 2023 Ocak sonuna kadar evlilik ve ortaklık alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda daha hızlı, efektif ve iletişim gücünüz yoğun olabilir.

Ay sonunda 24 Ağustos’ta başlayacak Uranüs’ün Boğa burcundaki retro hareketi Ocak 2023 sonuna kadar iş alanınız, gündelik yaşam dinamikleriniz ve sağlık alanınıza etki edecektir.Bu alanlarda Ocak 2023 sonuna kadar ani risk ve kararlardan kaçınınız.

Ağustos Ay sonuna doğru gerçekleşecek Güneş Başak geçişi ve Yeni Ay ile; kariyer alanınızda daha çalışkan, detaycı ve yeni kararlar alarak ilerleyebilirsiniz.

Eylül ayına sosyalleşme ve kariyer alanlarınızda uyumlu, huzurlu ve dengeli enerjiler ile başlıyorsunuz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN OĞLAK: Sevgili Oğlak burçları; Ağustos ayına yurtdışı yolculuklar, kişiler, yüksek akademi, hukuk, basın, yayın iletişim, inanç, astroloji ve psikoloji alanları ile zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

11 Ağustos’ta gerçekleşecek Kova Dolunayı; özdeğer, maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza ruhsal özgürleşme ve tamamlanmalar getirebilir.

Venüs’ün de Aslan burcuna geçmesi ile; eşten ya da dışarıdan gelen maddi kaynaklarınızda artışlar olabilir.

20 Ağustos sonrası Mars İkizler geçişi 2023 Ocak sonuna kadar gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda daha hızlı, efektif ve enerjinizin yükseleceği süreci göstermektedir.

Ay sonunda 24 Ağustos’ta başlayacak Uranüs’ün Boğa burcundaki retro hareketi Ocak 2023 sonuna kadar şans ve yatırım alanınıza etki edecektir. Ocak 2023 sonuna kadar bu alanlarda ani risk ve kararlardan kaçınınız.

Ağustos Ay sonuna doğru gerçekleşecek Güneş Başak geçişi ve Yeni Ay ile; ayına yurtdışı yolculuklar, kişiler, yüksek akademi, hukuk, basın, yayın iletişim, inanç, astroloji ve psikoloji alanlarınıza etki edecektir.

Eylül ayına kariyer alanınızda huzurlu, uyumlu ve dengeli enerjiler ile başlıyorsunuz.Ortaklık için enerjiler uygun.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; Ağustos ayına dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar ile zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

11 Ağustos’ta burcunuzda gerçekleşecek Kova Dolunayı; ruhsal özgürleşme, şifa ve bazı tamamlanmalar getirebilir.

Venüs’ün de Aslan burcuna geçmesi ile; evlilik ve ortaklık alanınızda tutku ve aşk sizinle.

20 Ağustos sonrası Mars İkizler geçişi 2023 Ocak sonuna kadar şans ve yatırım , yaratıcılık, ilişkiler alanınızda hızlı, hareketli ve efektif olacağınız süreci göstermektedir.

Ay sonunda 24 Ağustos’ta başlayacak Uranüs’ün Boğa burcundaki retro hareketi Ocak 2023 sonuna kadar ev, yaşam veya aile alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda ani risk ve kararlardan kaçınınız.

Ağustos Ay sonuna doğru gerçekleşecek Güneş Başak geçişi ve Yeni Ay ile; eşten veya dışarıdan gelen maddi kaynaklarınızda farklı yatırım yöntemlerine yönelebilirsiniz.

Eylül ayına; yurtdışı yolculuklar, kişiler, yüksek akademi, hukuk, basın, yayın iletişim, inanç, astroloji ve psikoloji alanlarında dengeli, huzurlu ve uyumlu enerjiler ile başlıyorsunuz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; Ağustos ayına evlilik ve ortaklık alanınız ile zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

11 Ağustos’ta burcunuzda gerçekleşecek Kova Dolunayı ile ruhsal olarak özgürleşme ile bazı tamamlanma kararları alabilirsiniz.

Venüs’ün de Aslan burcuna geçmesi ile; iş hayatınız, sağlık ve gündelik yaşam dinamiklerinizde yüksek enerji, koruma,şifa ve bereket enerjileri sizinle.

20 Ağustos sonrası Mars İkizler geçişi 2023 Ocak sonuna kadar ev, yaşam alanınız veya aile alanınıza etki ederek bu alanlarda mücadelenizde hareketli, hızlı ve efektif enerji göstermektedir.

Ay sonunda 24 Ağustos’ta başlayacak Uranüs’ün Boğa burcundaki retro hareketi Ocak 2023 sonuna kadar eğitimler, zihin, kısa mesafe araba yolu yolculuklar alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risk ve kararlardan Ocak 2023 sonuna kadar kaçınınız.

Ağustos Ay sonuna doğru gerçekleşecek Güneş Başak geçişi ve Yeni Ay ile; evlilik ve ortaklık alanınızda yeni ve temiz başlangıçlar yapabilirsiniz.

Eylül ayına dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar konularında huzurlu, dengeli ve uzlaşmacı enerjiler ile başlıyorsunuz.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ