28 TEMMUZ 2022 ASLAN YENİ AY'I

 

Güneş&Ay’ın 5°de kavuşumu ile kuvvetli bir Aslan Yeni Ayı deneyimleyeceğiz Sevgili dostlar. Şans ve genişletme gezegeni Jüpiter Koç burcunda 4 ay sürecek olan geri hareketiyle Yeni Ay’a güzel destek veriyor ve niyetlerinizin gerçeğe dönüşmeye başladığını görebilirsiniz.

Bu Yeni Ay özellikle sevdiğiniz ve tutku ile bağlı olduklarınız söz konusu olduğunda yeni bir bölümün başlangıcını gösteriyor olabilir. Aslan Yeni Ay’ı; an’ın haritasında 6. Ve 7.evlerde gerçekleşecek. Gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız, sağlık ve ilişkiler alanına etki edecektir. An’ın yükseleni ise Kova’da hem özgürleştiğinizi hem de tutku hissettiğiniz alanlarda açılım ve yeni başlangıçlar sağlayabilir.

Koç’taki Jüpiter’in Yeni Ay’a üçgen açısı içinizdeki çocuğu motive ederek, ilham veren pozitif ve güçlü bir enerji yaratacaktır.

Ancak; Yeni Ay sırasında Merkür ve Uranüs birbirlerine kare açıda olacağından; özellikle maddi ve yatırım konularında yeni bir başlangıcı tetikleyen bazı beklenmedik açıklamalar ya da haberler veya sizi zorlayan ve kafanızda sürtüşmeye neden olan bir fikir sizi yeni bir başlangıç yönüne de itebilir. Bir anlık düşünce ile ani karar ve reaksiyonlardan uzak iyi ve güzel hissetmeye odaklı olmak enerjiyi doğru alıştırmak olacaktır.

Koç’ta başlayan Jüpiter retrosu aynı zamanda içe dönmenizi ve inanç sistemleriniz ile ilgili düşünmenizi de isteyebilir. Ve cesaret verebilir.

 Yeni Ay’ın ödülleri yanında diğer taraftan içinize de sorun ; İçsel olarak inandığınız ya da savunduğunuz her ne ise kendiniz de uyguluyor musunuz ? En güzel ritüel olacaktır.

Bunlarla birlikte bu Yeni Ay; yakın ilişkilerinizde artan gerilime de son veriyor. Aslan sabit burç ve sağlam, güvende olanı yüceltir.

Yeni Ay sonrası; 30 Temmuz’da Merkür ve Satürn arasındaki karşıtlık ise kaçındığınız zorlu bir konuşmayı getirebilir. Ağırlık hissinin geçeceğini bilin böylelikle sohbete devam etmeniz kolaylaşacaktır.

Yeni Ay’lar yeniden başlama fırsatı sunar Sevgili dostlar. Hayatınızda biraz çeki düzen verilmesi gereken alan ne olursa olsun, yeni ay’lar her zaman memnuniyetle başlanan bir değişikliğin başlamasına vesile yardımcı olabilir.

Bir ilişkiye mi başlamak istiyor musunuz? İşinizi mi kurmak istiyorsunuz? Kötü bir alışkanlıktan kurtulmak mı istiyorsunuz? Bir niyet belirleyin ve bunun zaman içinde gelişmesini izleyin.

Aslan Yeni ayı içinizdeki çocukla bağlantı kurulmasını ister ve talep eder. Çocuksu taraflarınızı ve içinizdeki çocuğun isteklerini bu yeni ay’da onurlandırın ve kendinize ödüller verin.

Türkiye’nin haritasında ise Aslan Yeni Ay’ı 2.evinde gerçekleşecek. Devlet hazinesi, bankalar, borsa, yatırım alanları, finans kuruluşları, ticaret, gelir gider konularında yeni fırsatlar ve yöntemler gündeme gelebilir.

Aslan Yeni Ay’ı sağlıkla, keyifle, aşkla, bolluk ve bereketle gelsin.

28 TEMMUZ ASLAN YENİ AY’I OLUMLAMASI :

‘‘Kalbimin gerçeğini açıyorum. Kim olduğumun ve ruhumun gerçeğini kucaklıyorum. Yeteneklerimi kucaklıyorum. Kalbimi takip ediyorum ve beni çağıran ilhamı kucaklıyorum. Ruhun derin sevgisine açığım. Yeniliğe, güzel ve hayırlı olana, sevgiye kendimi açıyorum. Evren tarafından tamamen destekleniyorum.’’

Oldu Bile.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ