12 AĞUSTOS KOVA DOLUNAYI

 




Kadersel etkili Kova Dolunay’ı şükretmek için fırsat veriyor.

12 Ağustos Cuma günü saat sabah 04:36’da Güneş Aslan’da ve Ay Kova’da 19
° karşıtlığı ile Kova burcunda Dolunay deneyimleyeceğiz.


Bu Dolunay biraz farklı perspektifler içeriyor ve aynı zamanda kolektif etkili Sevgili dostlar.

Ay’a her ne kadar Satürn baskısı da olsa Satürn retro ve Ay Kova’da Satürn’ün ruhunu çok iyi biliyor, tanıyor ve anlıyor. Çünkü kendi gezegenlerinden biri. Aynı zamanda Güneş ve Ay her ikiside hem Kuzey Ay Düğümü hem Güney Ay Düğümüne kare açıda olsalar da her ikisi de an’da ve akıştalar.

Ancak yükselen Yengeç ile kavuşumdaki Venüs’ün Aslan’da 0
° konumu dönüştürücü ve kuvvetli Plüto ile karşıtlığı Venüs’ü biraz sıkıntılı, korkak, alıngan, öfkeli ve bir yandan yoğun tutkulu, hırslı , kabulde zor ve kendini göstermek isteyen enerjiye sokabilir. O sebepten bu Dolunay’da her alanda ilişkilerde

Venüs’ü doğru çalıştırmak dönüşüme açık ve kabulde olmak, olumsuz duygu durumlarından uzak kalmak çok önemli olacaktır. Hayatlarımızda bir şeyler bitiyorsa bilelim ki bizleri daha iyileri beklediği içindir Sevgili dostlar.

Ailede yaşlılar varsa sağlıkları durumları konusunda daha farkındalıklı ilerlemek önemli olabilir.

Bu Dolunay; duygusal açıdan doğru yönde kullanılırsa şans noktasının, yaşam enerjisi ve mücadelesini anlatan Mars’a, sezgisel Neptün’e ve dönüştürücü Plüto’ya yüksek desteği olacak.

Dolunay; 1. ve 7. Evler aksında; ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar alanını daha çok kapsarken 19’ konumu an’ın haritasında 2.evi de kesiyor. Ve diğer yandan maddi konuları , çalışma alanlarındaki ilişkileride gün yüzüne çıkartabilir. Biraz kadersel etkili ve tutulma enerjisinde bir Dolunay olabilir.

Kariyer, iş, ilişki konularında tamamlanma veya bitişler olabilirken aile, yaşam alanı gibi konularda da değişimler, ayrılıklar veya farklılıklar olabilir.

Özellikle geçmişten gelen uzun süreli iş, kariyer, ortaklık ve ilişki konularında kıskançlık, öfke, hırs , ısrar, gibi olumsuz duygu durumları daha kötü geri dönülemez ilerisi için bir merhaba’yı bile çok gören sonuçlar getirebilir.

Peki bu Dolunay’da yapabileceğimiz en iyi şey nedir ?
Dolunay’lar biliyorsunuz serbest bırakma, arınma ve tamamlanmayı anlatır.

“Her koşulda şükretmek, denge, sakinlik, kabulde olmak, kendinizi iyi hissettiren kişilerle olmak ya da olmamak nasıl hissederseniz Dolunay’ın getirdiği durumları diretmemek ve zorlamamak” anahtar kelimeler.

Bunların yanında; kendi hayatınızda disiplin, kararlılık, sağlıklı yaşam ve özgürleşme sağlamak adına destek veren ve faydalı radikal kararlar almanızı sağlayabilir.

İlişkiler açısından; Mars’ı doğru kullanmak bu Dolunay’da her türlü dönüşüm açısından fayda getirebilirken
Venüs’ü doğru çalıştırmakta ilişkilerinizin ya da kariyer alanlarının belki formunu değiştirecek ama ilişkilerinizi zedelemeyecektir.

Vizyoner, orjinal, mantıklı, sevgide, akışta ve sabırlı olmak Kova ve Aslan dengesini sağlayacaktır.

Kova Dolunay’ında ruhsal özgürleşme ve arınma adına kararlar , ruhsal ve bedensel şifa çalışmaları, tedaviler çok fayda getirecektir ve en güzel ritüel olacaktır. Kalbi ve dolaşımınızı zorlamayın. Ödem yapıcı gıdalar tüketmeyin.

Global olarak ise ; yöneten ( hükümetler ) ve yönetilenler ( halk) arasındaki dengeler çoğu ülkede çok önemli hale gelebilir.

Kova Dolunay’ı Türkiye’nin ise 8. ve 9.evine etki edecek. Sağlık, yabancı ülkelerle finansal ilişkiler,
denizcilik, deniz trafiği, uçak endüstrisi, ticaret, uzak mesafe veya uluslararası iletişim. Din,
kiliseler, vaizler. Yasa mahkemeleri. Üniversiteler, profesörler, basın, yayın, iletişim, felsefi ve bilimsel kurumlar ve yayınlar alanında gerçekleşecek.

Kova Dolunay’ından öncü Terazi ve Koç burçları ile değişken İkizler ve Yay burçları daha çok fayda sağlayacaktır. Sabit burçlar Boğa, Aslan ve Akrep’ler farkındalıklı ilerlemeliler.


Dolunay’ın Sabian sembolü ise Beyaz bir güvercin mesaj getiriyor.

Doğurganlık, beklenmedik haberler, umut, refah, servet, şans ve dönüşüm. Güvercinler insanlar tarafından evcilleştirilen ilk kuş türlerinden biri oldukları ve eski çağlardan beri bize dost oldukları bilinmektedir. Bu kuşlar aynı zamanda sebat, uyum ve esenlik, merhamet ve bağışlama ve özgürlüğün simgesidir.


Bu Dolunay hepimizin bir adım geri atıp sahip olduğumuz her şeyi gerçekten takdir etme ve şükretme zamanı Sevgili dostlar.

Doğanın verdiği nimetlere de minnettarlığı simgeliyor ve bizden akışa adım atmamızı ve her mevsimin meyvelerini ve yaşam döngüsünün eşsiz güzelliklerini takdir etmemizi de istiyor.

 

2022 şimdiye kadar sizi maddi dünyada çok fazla koşturduysa, Ağustos ayının Kova dolunayını ruhsal yönünüzle yeniden bağlantı kurmanın bir işareti olarak kabul edebilirsiniz. Şüpheyle bakıyorsanız bile, ruhani öğretilerini dinlemek için 15 dakika ayırın, kutsal bir müzik dinleyin veya kendi astrolojik haritanızı keşfedin :)


Şükredelim bu Dolunay’da. Sevgiyle, sabırla, bilgelikle, şansla ve sağlıkla gelsin.


ASTRO-SHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ