27 AĞUSTOS BAŞAK YENİ AY'I

 


27 Ağustos Cumartesi saat 11:18’de Güneş ve Ay’ın 4° Başak burcunda kavuşumu ile bir Yeni Ay deneyimleyeceğiz Sevgili dostlar.


Öncelikle bu Yeni Ay; her türlü olumsuz enerjiyi temizlemeyi hedefliyor. Önce bunu bilelim. Bu yazıyı yazarken şu an dışarıda yağan yağmur da belki bunun bir hikmetidir.

An’ın haritasında Yükselen Akrep’te ve Başak Yeni Ay’ı 10. ve 11. evler aksında gerçekleşecek. Kariyer, iş, kariyer alanından gelen ilişkiler ve genel sosyalleşme alanına etki edecek. An’ın haritasında ise Yükselen Akrep’te daha çok ilişkiler, para , sağlık ve geçmişten gelen konuları anlatıyor. Ancak bu Yeni Ay yükselene destek vererek korumaya alıyor ve her türlü şekilde temizliğe odaklı gözüküyor.

Yeni Ay’a olumsuz tek açı ise İkizler burcuna yeni geçen An’ın haritasında 8.ev’deki Mars’tan kare ve Koç’taki Jüpiter’den de bir 150’lik var. Bu demek oluyor ki; hemen harekete geçme duygusu hissedebilirken, hareket etmeden önce yeni ay kaynaklı duyguların soğumasını beklemenin daha iyi olacağına güvenin diyor. Ve açık bir şekilde duygularınızı kontrol edin. Komşularınız , yakınlarınız ve kardeşleriniz ile ilişkilerinizde özenli olun. Fazla merak zarar getirebilir. Kolektife verdiği mesaj ise; öfkenize, olumsuz duygu ve dürtülerinize hakim olun diyor.

Aynı zamanda;
Başak, titizliği ve düzeni takdir eder biliyorsunuz Sevgili dostlarım. Etrafımız, çevremiz ne kadar dağınık olursa içimizde bir o kadar dağınık olur. Bu nedenle Yeni Ay enerjisi ile içinizdeki o mükemmelliyetçi tarafı işlerinizi organize etmek, not almak, dağınıklığı toparlamak için değerlendirmek ve öncesinde ele aldığınız ve başlamak için ertelediğiniz durumlar var ise o alana enerjiyi yoğunlaştırmak daha doğru olacaktır. Aynı zamanda Mars İkizler Akrep’in evinde olacağı ve Yükselen koruması da eşlik edeceğinden alttan spiritüel bir temizlik ve koruma enerjisi de çalışacaktır.

Yeni Ay bizlerden özen, ihtimam ve sabır bekliyor. Sizi zorlayabilen olaylar olabilir, sabrınızı test edebilir.

Yeni Ay’ın ertesi günü olan Pazar günü Venüs; geri hareketteki Uranüs ve Satürn ile çekişecek. Enerjisi bazı haritalarda öncesinde başlamış olabilir. İlişkilerde özgürlük ihtiyacı, aldatma aldatılma , ev, yuva , kariyer, para , sağlık alanlarında gerçekleşecek bu etki bazılarını sarsabilir.

Planlarınızı yaparken huzurunuzu koruyun ve değişen koşullar olursa uyum sağlamaya hazır olun.

Başak Yeni Ay’ı sağlıklı yaşam, günlük rutinler ve genel olarak kişisel gelişim ile ilgili konuları vurguluyor. Ve geçtiğimiz Kova Dolunay’ında direnenler olduysa Başak Yeni Ay’ı temizlikle geliyor. Bu hafta ki gezegenlerin hareketi de bu sebepten kaynaklanıyor.

Spiritüel enerji gökyüzünde çok yüksek olacak. Kendi halinizde ve sakin geçirin bu Yeni Ay’ı. Günlük rutinlerinizde ve çalışma hayatınızda sağlıklı yaşam adına kararlar almak, alışkanlıklar yaratmak ve bu anlamda disiplin kurmak ve her konuda sağlam planlar yapmak için mükemmel bir Yeni Ay.

Aynı zamanda zihni boşaltmak, duyguları fazla karmaşık hale getirmeden ve rotanızdan da çok uzaklaşmadan hedeflerinize ve amaçlarınıza bağlı kalarak ve yoğunlaşarak ta her şeyi yönlendirebilirsiniz.

4° Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın Sabian Sembolü ise;

“Bir kişi doğa ruhlarının ve normalde görülmeyen spiritüel enerjilerin farkına varıyor.”

Her burç akışta ilerlemeli bu Yeni Ay’da Sevgili dostlar. Değişken burçlar ; Balık, İkizler ve Yay ise tüm burçlardan daha farkındalıklı olmalılar.

Türkiye’nin haritasında ise 3.evinde gerçekleşecek ve Natal Kuzey Ay Düğümü ile yakın temasta olacak. Gizli 12.evine de kare yapacak. Demiryolları, trafik, kara yolları , araba, iç ulaşım,iletişim ağı, internet, telefon, basın, yayın ve komşu ülkeler ile ilişkiler alanına etki ederken kadınlar, çocuklar, hapishaneler, yaşlılar ve sağlık alanına etki edebilirken aynı zamanda kültürel, ekonomik değişim rüzgarları da esebilir.

Yeni Ay haftası bazılarına değişimler getirebilir. Bu değişimlerin temiz, şifalı, çok daha iyiye evrilecek olan yeni yolu gösterdiğine emin olabilirsiniz. Hayatımıza reset atarak daha sağlıklı olmak adına gerek spiritüel gerek somut anlamda temizlik yaparak iyi niyetini göstermek istiyor. İzin verelim.

Bilincinizi genişleterek yaratım gücünüzü hızlandırabilirsiniz. Çünkü bu Yeni Ay’da odaklandığınız her ne ise büyütülecektir. Aynı zamanda niyetler belirlemek, yeni başlangıçlar, sağlık konularına odaklanmak ve eski engelleri aşmak için de mükemmel bir zaman olacaktır.

Başak Yeni Ay’ının sağlık, huzur, arınma , dinginlik, yenilik ve şifa ile gelmesini dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ