MONICA BELLUCCI SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ

 

"Monica Anna Maria Bellucci" Città di Castello, Umbria, İtalya'da nakliyat şirketi sahibi Luigi Bellucci ile ressam Maria Gustinelli'nin kızı olarak 30 Eylül 1964 tarihinde dünyaya geldi.

 

1989'da oyunculuğa geçmek için dersler almaya başlayan Bellucci, 1990'ların başında birkaç televizyon filminde küçük roller aldı. 1992 yılında ilk büyük sinema denemesi olan ve Gary Oldman, Winona Ryder, Anthony Hopkins ve Keanu Reeves'in başrollerinde olduğu Francis Ford Coppola filmi Bram Stoker's Dracula'da, Dracula'nın vampir kadınlarından birini canlandıran Bellucci, 2000'e kadar yaklaşık 20 filmde küçüklü büyüklü rollerde oynadı. 2000 yapımı Giuseppe Tornatore filmi Malena'da genç ve güzel dul bir kadın olan 'Malena' karakterini canlandıran Bellucci, bu başrol sayesinde büyük dikkat çekti. İngilizce konuşulan çevrelerde de büyük alkış toplayan Malena'nın ardından 2002 yapımı Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre'da 'Kleopatra'yı oynadı. Nihayet aynı yıl Gaspar Noé'nin büyük yankı yapan filmi Dönüş Yok'ta oynadığı başrolle dünya çapında üne kavuştu.

 

2003 yılında Matrix Reloaded ve Matrix Revolutions'ta 'Persephone' karakterini canlandıran Bellucci, 2004'te Mel Gibson'ın, senaryosunu yazdığı ve yönettiği The Passion of the Christ'ta Mary Magdelene karakterini oynadı. Toplam 42 filmde yer alarak başrol oyuncularından biri olmuştur.

Güzelliği, oyunculuğundan daha fazla değerlendirme konusu olsa da özellikle Malena ve Dönüş Yok filmlerindeki performansı beğeni toplamıştır. 2006 Cannes Film Festivali'nde jüri üyeliği yapan Bellucci, bir röportajında ünlü İtalyan sanatçılar; Sophia Loren ve Claudia Cardinale'nin, oyunculuğunun esin kaynakları olduklarını söylemiştir. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra Monica Bellucci, Avrupa ve Amerika dergileri ve internet siteleri tarafından birçok defa "En Güzel" ve "En Seksi" kadın seçilmiştir.

Monica Belluci; Güneş 8.ev Terazi , ASC Oğlak ve Ay 7.ev Aslan bir gündüz haritasıdır.


                                                                    



ASC-DSC VE MC-IC 3°kavuşumda olup hayatını dengede ve risk almadan götürmesi gerektiğini göstermektedir.

 

ASC Oğlak dış imaj olarak kemikli yüz yapısını, ciddi görünümünü, iş kadını imajını, erken yaşlarda para kazanma isteğini, çalışma hayatına önem vermesini, soğuk güzelliğini, sabırlı ve disiplinli yapısını da göstermektedir. (16 yaşında Liceo Classico isimli okula başladığı sıralarda modellikle tanıştı. İlkin, Perugia Üniversitesi'nde avukatlık kariyerinde ilerlemek için hukuk eğitimi gördüğü sıralarda okul masraflarını karşılamak amacıyla modellik yaptı. Fakat modelliğin cazibesi Monica'yı hukuk eğitiminden uzaklaştırdı. 1,73 m boyundaki Bellucci, 1988'de Avrupa'nın moda merkezlerinden biri olan Milano'ya taşındı ve güzelliği ile kısa sürede dikkat çekti. Bir süre sonra Elite Model Management ile anlaşan Bellucci, 1989'dan itibaren önce Paris'te göze çarptı, ardındansa Avrupa dışında New York'ta da tanınan bir model hâline geldi. Fransız Elle dergisi gibi dergiler için poz verdikten sonra Giuseppe Tornatore'nin çektiği Dolce & Gabbana'nın Black & White reklam filminde oynadı.)

 

1.evi Oğlak, Kova, Balık kesmekte olup; Kova’nın vizyonerliği, özgürlüğüne düşkün ve gelecekçi yapısı ile Balık’ın sezgisel, hassas ve içine dönük yapısı, gizemli ve derin bakışlarını da anlatmaktadır.

1.ev (Rx) Satürn Kova; 7.ev Venüs Aslan karşıtlığı; Satürn retro olduğu için fazla fazla özgürlük duygusunun evlilik ve ortaklık alanında tutkusuna ve sevgi paylaşımına zarar verdiğini ve 4.ev apex’te yer alan (Rx) Jüpiter Boğa’nın hem 1.ev retro Satürn Kova karesi hem de 7.ev karesi ev içindeki huzurun da dengesini bozabildiğini göstermektedir. Bu sebepten;14 sene evli kaldığı ve 2 çocuk sahip olduğu ünlü Fransız sinema oyuncusu Vincent Cassel ile en başından ayrı evlerde yaşayarak evliliklerini yürütme kararı almalarının sebebini açıklamaktadır. (1999 yılında Dobermann ve Dönüş Yok da dâhil olmak üzere birçok filmde beraber oynadığı ünlü Fransız sinema oyuncusu Jean-Pierre Cassel'in oğlu Vincent Cassel ile evlenen Bellucci, 12 Eylül 2004'te Roma'da Deva adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Monica Bellucci ile eşinin, aralarındaki ilişkinin rutinleşmemesi için ayrı evlerde yaşadıkları bilinmektedir. 2010'da Leonie isminde ikinci kızı dünyaya geldi. 2013'te boşandılar.)

Jüpiter Boğa’da ; Monica Bellucci’nin haritasında yüceldiği konumda da olsa Satürn’ün retro olması ve Venüs’ten de fazla fazla zarar aldığından aile kurmak adına kendine has bir yöntemle en iyi şekilde haritasını dönüştürme yoluna gitmiş olduğunu görmekteyim.

7.evini ise Yengeç, Aslan ve Başak kesmektedir. Evlilik ve ortaklık alanında anaç, sevgi dolu, tutkulu, mantıklı yapısı olduğunu gösterirken 7.ev Aslan’daki Ay oyunculuk yeteneğini, eşine, ilişki ve ortaklık alanında yoğun tutkusunu, özgüveni, aşık olmadan ilişkiye giremediğini ki bunu kendi de ifade etmiştir ve sahiplenici yapısını gösterse de burada ki Mars yüksek enerjisini, mücadele gücünün kuvvetli olduğunu ancak geçinmeyi öğrenmesi gerektiğini de göstermektedir. 7.ev Aslan’da yer alan kavuşumdaki Ay ve Mars’ın 8.ev Güneş Terazi sekstili ise olumlu anlamda karma yaratmada duygu mantık dengesini de kurabildiğini, ortaklık evlilik alanında huzursuzluk çıkmaması adına anlaşmacı ve uzlaşmacı ilerlediğini de anlatmaktadır.

9.ev Terazi ve Akrep kesmektedir. 9.ev MC ile partil kavuşumdaki Neptün Akrep zihninin aşırı derece sezgisel ilerlediğini, ilham alma yeteneğini, yüksek bilinci, bilinen felsefe ve inançlara bağlı olmak yerine kendi içine doğan vizyonlar ve ilham neticesinde inançlarını oluşturmak istediğini göstermektedir. Aynı zamanda ruhsal konulara aşırı duyarlı olduğunu da gösterirken Terazi kuvvetli biz bilincini göstermektedir.

‘‘Ben agnostik (bilinemezci) birisiyim, yine de bütün dinlere saygım ve ilgim var. Eğer inandığım bir şey varsa o da gizemli bir enerji olduğu ve bu sayede okyanusların dolduğu, insanların ve doğanın birleştiğidir. Monica Bellucci’’

Aynı zamanda uzak ülkelere yapacağı çokça yolculuklarını, bu yolculuklardan kendi sınırları ve başkalarının ile sınırları ile ilgili çokça şey öğreneceğini ve bunları aşabilmesine neden olacak deneyimler yaşayacağını da göstermektedir. Şans noktası kavuşumu ise şansların da bu alanlardan geldiğini göstermektedir.

9.ev Neptün Akrep’in 7.ev Aslan’daki Ay Aslan, Mars Aslan karesi ile 4.ev (Rx) Jüpiter Boğa karşıtlığı da  bu anlamda ev düzenini ve evliliğini de sarstığını göstermektedir.

2.ev Balık ve Koç kesmektedir. Çok net bir şekilde maaşlı kurumsal çalışma hayatında öncü gücünü ve hırsını gösterirken bu alanlardan gelebilecek olumsuz kişi ve durumları ve kendi işine sahip olması gerektiği konusunda uyarmaktadır ki kendi kariyerini inşa etme şeklinde ilerlediğini görmekteyim. Aynı zamanda 2.evc Balık’taki (Rx) Şiron; yaralarını saran ve acı çektiği noktanın maddi yatırım ve özdeğer alanı olduğunu, kendi kendinin psikoloğu ve şifacısı olmak durumunda olduğunu, bu hayat planında kendi konforunu sağlaması gerektiğini de göstermektedir.

3.ev Koç ve Boğa kesmektedir. Hızlı ve aynı zamanda yakın çevresine karşı güven veren sabırlı yapısını göstermektedir.

4.ev Boğa ve İkizler kesmektedir.4.ev Boğa evinde konfora öncelik verdiğini, 4.ev (Rx) Jüpiter Boğa’nın 8.ev Merkür Başak üçgeni ise işlerini ve çalışmalarını , hatta beslenmesini dahi kendi düzeninde ve evinde daha rahat ve iyi bir şekilde sağlayabildiğini , 4.ev İkizler ise misafirlerinin ve komşu ilişkilerinin sıklığını da göstermektedir.

5.ev İkizler ; çocukları ile iletişiminin kuvvetli olduğunu aynı zamanda özel ilişkilerinde flört aşamasında eğlenceli, neşeli tavrını ve dostlukla başlayan ilişki modelini gösterirken 7.ev konumu evlilik hayatına geçtiğinde daha sarıp sarmalayan ve tutkulu yapısını anlatmaktadır. Bunlarla birlikte; 5.ev 3 silahşörlerden Phact ve Capella özel hayatına aldığı kişilerle dostça iletişim ve ortak çalışma ile ün kazanarak başlayan sonrasında ilişkiye dönüşebilen kadersel evlilik potansiyelini göstermektedir. KAD İkizler’in de burada olması hayatı süresince gitmesi gereken alanı aynı zamanda çift ya da ortak olarak sahnede bulunması gerektiğini de göstermektedir. (Monica Bellucci eşi Vincent Cassel ile çok fazla filmde birlikte rol aldılar. Ve sonunda evlenmişlerdir.)

6.ev Yengeç ise; gündelik yaşam dinamiklerinde, iş hayatında anaç ve sevgi dolu yaklaşımını anlatırken sağlık bakımından mide, bağırsak ve göğüslere dikkat ederek, kontrollerini aksatmayarak ilerlemesi gerektiğini göstermektedir.

8.ev ise Başak ve Terazi kesmektedir. Aynı zamanda Stelyumu ağırlamaktadır.8.ev Plüto Başak; hayatı süresince dışarıdan, kendi emeği ve kazanımı dışında ya da eşten gelen maddi kaynaklara güvenmemesi gerektiğini, bu alanlarda kriz potansiyelini Uranüs Başak ile 2°kavuşumu ise bu krizlerin anlık etki edebilme potansiyelini, riski de göstermektedir. Aynı zamanda 8.ev Uranüs Başak en büyük korkularının ve büyük arzularının ruhunun vahşi ve amazon kadın tarafını özgür kıldığını, umulmadık dönüşümler ve cinsel reform anlamına da gelmektedir. Başkalarının ahlak anlayışına göre değil kendi arzularına göre seçim yaptığını da anlatmaktadır. 8.ev Merkür Başak ise; maddi olarak hesabını kitabını çok iyi bildiğini, sağlık alanında riskleri taşırken Merkür’ün olumlu açılarının özellikle mide ve bağırsak bölgesi konusunda ameliyatlarda koruduğunu, çok iyi doktor seçimlerini, kendi kendinin doktoru da olabildiğini, ortaklarının finansal işlerine çok iyi danışmanlık yapabileceğini gösterirken, psikoloji ve spiritüel anlamda doğal yeteneğe ve danışmanlık kabiliyetine sahip olduğunu analitik zihin yapısını anlatmaktadır. 8.evinin alttan çalışan Akrep enerjisi ve olumlu açıları hayatındaki her türlü dönüşümü ve ilişkileri de dahil olmak üzere tutkuyla, güzelce, nezaketle ve akıllı bir şekilde gerçekleştirdiğini de göstermektedir.

8.ev Güneş Terazi ise; tüm karma alanını özellikle finansal konularda eşleri veya ortakları ile uyumlu ve biz bilincine özen göstererek ilerlemiş olduğundan doğal enerji akışı ile temiz tuttuğunu göstermektedir. Bununla birlikte; hep genç kaldığını, geç yaşlanmasını, hafif yuvarlak vücut hatlarını ve giyim zevkini de anlatmaktadır.

10.ev Akrep ve Yay kesmektedir. 10.ev Akrep kariyer alanında hırslı ve azimli olduğunu, yalnız çalışmayı sevdiğini, çok iyi psikolog, hukukçu veya danışman olabileceğini gösterirken 10.ev Yay entellektüel yapısını, inanç konularına merakını, 10.ev Juno yine burada da kariyerin getireceği entellektüel, bilgili, iyimser ve pozitif enerji de kişiler ile uzun süreli ve dengeli ilişki potansiyelini göstermektedir.

11.ev Yay; sosyalleşme alanında ve arkadaşlarına karşı yardımsever mizacını gösterirken 12.ev Oğlak bilinçaltında son derece disiplinli, çalışma hayatını seven, kendine karşı da bu disiplini sağlamak adına sert olabilen bir kadını anlatmaktadır.

Monica Bellucci; doğum haritasında 1. ve 7.evleri toplam 6 burca ev sahipliği yaparak fazlasıyla geniş kaspta yer alıyor. Haritasındaki bu durumu rahatlatmak adına 1.ev , 8.ev, 7.ev ve 9.evleri çalıştırması gerekiyor. Bu demek oluyor ki; özgürlüğüne alan açsın, evlilik, çocuk sahibi yani anne olarak ve psikoloji, hukuk, astroloji, psikoloji, oyunculuk alanlarından birine yoğunlaşarak kariyer yapsın ve hem sağlığını hem de ilişkilerini korusun. Biyografisine baktığımda ise bunların hepsini yerine getirmiş olduğunu ancak kendi parasını kazanma içgüdüsel yaklaşımı sebebi ile depresif çalışma hayatını , kendi parası ile keyif çıkarma isteğini ve eşleri ile kendinden kaynaklanmayan maddi konular ile ilgili tartışmalara girmemesi gerektiğini 9.ev Neptün Akrep ve 7.ev Mars Aslan karesi anlatmaktadır.

Monica Bellucci; 11.ev Antares Yay sosyalleşme alanında ve kendi sahnesi alanında sert, inatçı ve dikbaşlı yapısını gösterirken 5.ev Aldebaran İkizler çocuklarına ve özel ilişkilerinde güleryüzlü, dürüst, tatlı dilli ve bütünlük enerjisini göstermektedir.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ