2022 EKİM AYLIK BURÇ YORUMLARI

 


GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU: Sevgili Koç burçları; Ekim ayına Plüto’nun düz harekete geçmesi ile kariyer alanınızda güç kazanacağınız döneme başlıyorsunuz.

9 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek Dolunay; 2021 Ağustos ayından bu yana daha çok statü, dış imaj ve genel anlamda hedeflerinize doğru cesurca ilerlemeye devam edebileceğinizi hatırlatmak için ortaya çıkıyor. Dengeye önem verin.

 

10 Ekim itibari ile ise Merkür’ün Terazi burcundaki düz seyri ile evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda uyum, denge ve ahenkli bir döneme başlayabilirsiniz.

 

23 Ekim’de ise Satürn Kova’da sosyalleşme, kariyer alanınızda düze seyrine geçiyor ve yaz aylarında tamamladığınız sorumlulukların ve konuların ödülleri sizleri bekliyor Sevgili Koç’lar !

Aynı gün Venüs ve Güneş Akrep burcuna geçerek dışarıdan gelen maddi kaynaklarınıza artış, bereket enerjisi getirmeye hazırlanıyor. Aynı zamanda yoğun tutku dolu bir aya giriyorsunuz Ekim sonu itibari ile.

 

25 Ekim’de meydana gelecek Akrep burcundaki Venüsyen Güneş Tutulması’da yine bu alanlarda gerçekleşerek bereket, şifa, tutku ve kuvvet kazanacağınız enerjiler getirmeye hazırlanıyor.

 

Ay sonu Jüpiter’in Balık burcunda retro hareketi bilinçaltı alanınızda gerçekleşecek. Sezgileriniz, rüyalarınız geçen sene kış aylarındaki hayatınızdaki spiritüel enerjiyi aktif edebilir. Tekrardan derinlere dalmaya hazırlanın. 2021 kış aylarında yaşanan durumları tekrar gündeminize taşıyabilir. Genişletme etkisi olduğundan rehavete kapılmadan, abartmadan ve farklı bakış açıları ile bu sefer bu süreci daha olumlu değerlendirebilirsiniz.

Ödüller gelebilir. Gündelik yaşam dengenize, uyku saatlerinizin düzenine önem verin.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları; Ekim ayına Plüto’nun düz harekete geçmesi ile yüksek eğitim, yurtdışı konular, seyahatler, inanç, maneviyat, psikoloji, astroloji, basın, yayın, iletişim alanlarınızda güç kazanacağınız döneme başlayabilirsiniz.

 

9 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay; bilinçaltı alanınızda gerçekleşecektir.

Özellikle geçen sene yaz aylarından gelen durumlarında etkili olduğu ve başkaları ile yüksek hırs ve rekabetçi durumlar içine kendinizi sokmamaya gayret edin. Psikolojik alanınızda denge önemli olacaktır. Bu Dolunayı zararınıza değil faydanıza çalıştırabilirsiniz. Hedeflerinize doğru ve cesurca ilerlemeye devam edebileceğinizi hatırlatmak için ortaya çıkan bir Dolunay olacaktır.

 

10 Ekim itibari ile ise Merkür’ün Terazi burcundaki düz seyri ile iş hayatınızda, sağlık alanınızda ve gündelik ilişkilerinizde uyum, denge ve ahenkli bir döneme başlıyorsunuz.

 

23 Ekim’de ise Satürn Kova’da kariyer alanınızda düze seyrine geçiyor ve yaz aylarında tamamladığınız konuların ve sorumlulukların ödülleri sizleri bekliyor Sevgili Boğa’lar !

Aynı gün Venüs ve Güneş karşıt burcunuz olan Akrep burcuna geçerek evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza tutku, bereket enerjileri getirmeye hazırlanıyor.

25 Ekim’de meydana gelecek Akrep burcundaki Venüsyen Güneş Tutulması’da yine bu alanlarda gerçekleşerek bu alanlarda güzel enerjiler sizinle.

 

Ay sonu Jüpiter’in Balık burcunda retro hareketi sosyalleşme ve kariyer alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda 2021 kış aylarında yaşanan durumları tekrar gündeminize taşıyabilir. Ödüller gelebilir. Genişletme etkisi olduğundan rehavete kapılmadan, abartmadan ve farklı bakış açıları ile bu sefer bu süreci daha olumlu değerlendirebilirsiniz.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burcu; Ekim ayına Plüto’nun düz harekete geçmesi ile dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar, vergi, sigorta, nafaka gibi konularda güç kazanacağınız döneme başlıyorsunuz.

 

9 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay; sosyalleşme ve kariyer alanınızda gerçekleşecek. Özellikle geçen sene yaz aylarından gelen konularında dahil olduğu hedeflerinize doğru ve cesurca ilerlemeye devam edebileceğinizi hatırlatmak için ortaya çıkan bir Dolunay olacaktır. Denge önemli olacaktır.

 

10 Ekim itibari ile ise Merkür’ün Terazi burcundaki düz seyri ile yaratıcılık, şans, yatırım, çocuklarınız ile ilgili alanda uyum, denge ve ahenkli bir döneme başlayabilirsiniz.

 

23 Ekim’de ise Satürn Kova’da yurtdışı yolculuklar-işler ve konular, yüksek eğitim, hukuk, inanç, maneviyat, astroloji ve psikoloji, basın, yayın, iletişim alanlarınızda düz seyre geçiyor. Tamamladığınız konuların ve sorumlulukların ödülleri sizleri bekliyor Sevgili İkizler !

 

 Aynı gün Venüs ve Güneş Akrep burcuna geçerek gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınıza bereket, şifa, tutku ve kuvvet kazanacağınız enerjiler getirmeye hazırlanıyor.

 

25 Ekim’de meydana gelecek Akrep burcundaki Venüsyen Güneş Tutulması’da yine bu alanlarda gerçekleşerek bu alanlarda güzel enerjiler sizinle.

 

Ay sonu Jüpiter’in Balık burcunda retro hareketi kariyer alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda 2021 kış aylarında yaşanan durumları tekrar gündeminize taşıyabilir. Ödüller getirebilir. Genişletme etkisi olduğundan rehavete kapılmadan, abartmadan ve farklı bakış açıları ile bu sefer bu süreci daha olumlu değerlendirebilirsiniz.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; Ekim ayına Plüto’nun düz harekete geçmesi ile evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda güç kazanacağınız döneme başlıyorsunuz.

 

9 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay; kariyer alanınızda gerçekleşecektir. Hedeflerinize doğru ve cesurca ilerlemeye devam edebileceğinizi hatırlatmak için ortaya çıkan bir Dolunay olacaktır. Denge önemli olacaktır.

 

10 Ekim itibari ile ise Merkür’ün Terazi burcundaki düz seyri ile ev, yaşam ve aile dinamiklerinizde uyum, denge ve ahenkli bir döneme başlayabilirsiniz.

 

23 Ekim’de ise Satürn Kova’da dışarıdan veya eşten maddi kaynaklar, vergi, sigorta, nafaka gibi konularda düz seyre geçiyor. Tamamladığınız konuların ve sorumlulukların ödülleri sizleri bekliyor Sevgili Yengeç’ler !

 

Aynı gün Venüs ve Güneş Akrep burcuna geçerek şans, yatırım, çocuklar ve yaratıcılık alanınıza bereket, şifa, tutku ve kuvvet kazanacağınız enerjiler getirmeye hazırlanıyor.

 

25 Ekim’de meydana gelecek Akrep burcundaki Venüsyen Güneş Tutulması’da yine bu alanlarda gerçekleşerek bu alanlarda güzel enerjiler sizinle.

 

Ay sonu Jüpiter’in Balık burcunda retro hareketi yurtdışı yolculuklar - işler ve konular, yüksek eğitim, hukuk, inanç, maneviyat, astroloji ve psikoloji, basın, yayın, iletişim alanlarınıza etki edecektir. Bu alanlarda 2021 kış aylarında yaşanan durumları tekrar gündeminize taşıyabilir. Ödüller getirebilir. Genişletme etkisi olduğundan rehavete kapılmadan, abartmadan ve farklı bakış açıları ile bu sefer bu süreci olumlu değerlendirebilirsiniz.

 

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN ASLAN BURCU: Sevgili Aslan burçları; Ekim ayına Plüto’nun düz harekete geçmesi ile sağlık, iş hayatınız ve gündelik yaşam dinamiklerinizde güç kazanacağınız döneme başlıyorsunuz.

 

9 Ekim Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay; yurtdışı yolculuklar - işler ve konular, yüksek eğitim, hukuk, inanç, maneviyat, astroloji ve psikoloji, basın, yayın, iletişim alanlarınıza etki edecektir. Hedeflerinize doğru ve cesurca ilerlemeye devam edebileceğinizi hatırlatmak için ortaya çıkan bir Dolunay olacaktır. Denge önemli olacaktır.

 

10 Ekim itibari ile ise Merkür’ün Terazi burcundaki düz seyri ile eğitim, yakın akraba kardeş ve araba yolu seyahatler alanınızda uyum, denge ve ahenk sizinle olabilir.

 

23 Ekim’de ise Satürn Kova’da evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda düz seyre geçiyor. Tamamladığınız konular, sorumluluklar ve ödülleri sizleri bekliyor Sevgili Aslan’lar !

Aynı gün Venüs ve Güneş Akrep burcuna geçerek ev, yaşam ve aile alanınıza bereket, şifa, tutku ve kuvvet kazanacağınız enerjiler getirmeye hazırlanıyor.

 

25 Ekim’de meydana gelecek Akrep burcundaki Venüsyen Güneş Tutulması’da yine bu alanlarda gerçekleşerek bu alanlarda güzel enerjiler sizinle.

 

Ay sonu Jüpiter’in Balık burcunda retro hareketi dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar, vergi, sigorta, nafaka gibi konular alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda 2021 kış aylarında yaşanan durumları tekrar gündeminize taşıyabilir. Ödüller getirebilir. Genişletme etkisi olduğundan rehavete kapılmadan, abartmadan ve farklı bakış açıları ile bu sefer bu süreci daha olumlu değerlendirebilirsiniz.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları; Ekim ayına Plüto’nun düz harekete geçmesi ile şans, yatırım , çocuklar ve yaratıcılık alanınızda daha güç kazanacağınız döneme başlıyorsunuz.

 

9 Ekim Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay; dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar, vergi, sigorta, nafaka gibi konular alanınıza etki edecektir. Hedeflerinize doğru ve cesurca ilerlemeye devam edebileceğinizi hatırlatmak için ortaya çıkan bir Dolunay olacaktır. Denge önemli olacaktır.

 

10 Ekim itibari ile ise Merkür’ün Terazi burcundaki düz seyri ile maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda uyum, denge ve ahenk sizinle olabilir.

 

23 Ekim’de ise Satürn Kova’da sağlık, iş alanınız ve gündelik yaşam dinamikleriniz alanında düze seyre geçiyor. Tamamladığınız konuların ve sorumlulukların ödülleri sizleri bekliyor.

 

Aynı gün Venüs ve Güneş Akrep burcuna geçerek eğitimler, yakın akraba kardeşler ve araba yolu seyahatler alanınıza bereket, şifa, tutku ve kuvvet kazanacağınız enerjiler getirmeye hazırlanıyor.

 

25 Ekim’de meydana gelecek Akrep burcundaki Venüsyen Güneş Tutulması’da yine bu alanlarda gerçekleşerek bu alanlarda güzel enerjiler sizinle.

 

Ay sonu Jüpiter’in Balık burcunda retro hareketi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda 2021 kış aylarında yaşanan durumları tekrar gündeminize taşıyabilir. Ödüller getirebilir. Genişletme etkisi olduğundan rehavete kapılmadan, abartmadan ve farklı bakış açıları ile bu sefer bu süreci daha olumlu değerlendirebilirsiniz.

 

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burcu; Ekim ayına Plüto’nun düz harekete geçmesi ile ev, yaşam veya aile konularında güç kazanacağınız döneme başlıyorsunuz.

 

9 Ekim Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay; evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza etki edecektir.

Hedeflerinize doğru ve cesurca ilerlemeye devam edebileceğinizi hatırlatmak için ortaya çıkan bir Dolunay olacaktır. Denge önemli olacaktır.

 

10 Ekim itibari ile ise Merkür’ün burcunuzda düz seyre geçmesi ile kendinizle daha çok ilgilenebilir ve içsel olarak uyumlu, ahenkli, dengeli hissedeceğiniz sürece geçebilirsiniz.

 

23 Ekim’de ise Satürn Kova’da şans, yatırım, yaratıcılık ve çocuklar alanınızda düz seyrine geçiyor. Tamamladığınız konuların ve sorumlulukların ödülleri sizleri bekliyor Sevgili Terazi’ler !

 

Aynı gün Venüs ve Güneş Akrep burcuna geçerek maaşlı çalışma ve maddi yatırım ile özdeğer alanınıza bereket, şifa, tutku ve kuvvet kazanacağınız enerjiler getirmeye hazırlanıyor.

 

25 Ekim’de meydana gelecek Akrep burcundaki Venüsyen Güneş Tutulması’da yine bu alanlarda gerçekleşerek bu alanlarda güzel enerjiler sizinle.

 

Ay sonu Jüpiter’in Balık burcunda retro hareketi sağlık, iş alanınız ve gündelik yaşam dinamikleriniz alanına etki edecektir. Bu alanlarda 2021 kış aylarında yaşanan durumları tekrar gündeminize taşıyabilir. Ödüller getirebilir. Genişletme etkisi olduğundan rehavete kapılmadan, abartmadan ve farklı bakış açıları ile bu sefer bu süreci daha olumlu değerlendirebilirsiniz.

 

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları; Ekim ayına Plüto’nun düz harekete geçmesi ile eğitimler, yakın akraba kardeşler ve araba yolu seyahatler alanınızda güç kazanacağınız döneme başlıyorsunuz.

 

9 Ekim Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay; sağlık, iş alanınız ve gündelik yaşam dinamikleriniz alanına etki edecektir. Hedeflerinize doğru ve cesurca ilerlemeye devam edebileceğinizi hatırlatmak için ortaya çıkan bir Dolunay olacaktır. Denge önemli olacaktır.

 

10 Ekim itibari ile ise Merkür’ün Terazi burcun düz seyre geçmesi ile kendinizle içsel olarak uyumlu, yeni birlikteliklere hazır, ahenkli ve dengeli hissedeceğiniz sürece başlayabilirsiniz.

 

23 Ekim’de ise Satürn Kova’da ev, yaşam veya aile alanınızda düz seyrine geçiyor. Tamamladığınız konuların ve sorumlulukların ödülleri sizleri bekliyor Sevgili Akrep’ler !

 

Aynı gün Venüs ve Güneş sizin burcunuza geçerek hayatınızın her alanında bereket, şifa, tutku ve kuvvet kazanacağınız enerjiler getirmeye hazırlanıyor.

 

25 Ekim’de meydana gelecek Akrep burcundaki Venüsyen Güneş Tutulması’da yine bu alanlarda gerçekleşerek hayatınızın çoğu alanında destekleyici ve güzel enerjiler ile sizinle.

 

Ay sonu Jüpiter’in Balık burcunda retro hareketi şans, yatırım, yaratıcılık, çocuklar alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda 2021 kış aylarında yaşanan durumları tekrar gündeminize taşıyabilir. Ödüller getirebilir. Genişletme etkisi olduğundan rehavete kapılmadan, abartmadan ve farklı bakış açıları ile bu sefer bu süreci daha olumlu değerlendirebilirsiniz.

 

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YAY BURCU: Sevgili Yay burçları; Ekim ayına Plüto’nun düz harekete geçmesi ile maddi yatırım, maaşlı çalışma ve özdeğer alanınızda güç kazanacağınız döneme başlıyorsunuz.

 

9 Ekim Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay; şans, yatırım, yaratıcılık ve çocuklar alanınıza etki edecektir. Hedeflerinize doğru ve cesurca ilerlemeye devam edebileceğinizi hatırlatmak için ortaya çıkan bir Dolunay olacaktır. Denge önemli olacaktır.

 

10 Ekim itibari ile ise Merkür’ün Terazi burcunda düz seyre geçmesi ile sosyalleşme ve kariyer alanınızda uyumlu, ahenkli ve dengeli ilişkiler sizinle olabilir.

 

23 Ekim’de ise Satürn Kova’da eğitimler, yakın akraba kardeşler ve araba yolu seyahatler alanınızda düz seyrine geçiyor. Tamamladığınız konuların ve sorumlulukların ödülleri sizleri bekliyor Sevgili Yay’lar !

 

Aynı gün Venüs ve Güneş Akrep burcuna geçerek bilinçaltı alanınıza bereket, şifa, tutku ve kuvvet kazanacağınız aynı zamanda spiritüel enerjilerde getirmeye hazırlanıyor.

 

25 Ekim’de meydana gelecek Akrep burcundaki Venüsyen Güneş Tutulması’da yine bu alanlarda gerçekleşerek güzel enerjiler sizinle.

 

Ay sonu Jüpiter’in Balık burcunda retro hareketi ev, yaşam veya aile alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda 2021 kış aylarında yaşanan durumları tekrar gündeminize taşıyabilir. Genişletme etkisi olduğundan rehavete kapılmadan, abartmadan ve farklı bakış açıları ile bu sefer bu süreci daha olumlu değerlendirebilirsiniz.

 

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlak burçları; Ekim ayına Plüto’nun burcunuzda düz harekete geçmesi ile genel anlamda güç kazanacağınız döneme başlıyorsunuz.

 

9 Ekim Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay; ev, yaşam veya aile alanınıza etki edecektir. Hedeflerinize doğru ve cesurca ilerlemeye devam edebileceğinizi hatırlatmak için ortaya çıkan bir Dolunay olacaktır. Denge önemli olacaktır.

 

10 Ekim itibari ile ise Merkür’ün Terazi burcunda düz seyre geçmesi ile kariyer alanınızda uyumlu, ahenkli ve dengeli ilişkiler sizinle olabilir.

 

23 Ekim’de ise Satürn Kova’da maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda düz seyrine dönüyor. Tamamladığınız konuların ve sorumlulukların ödülleri sizleri bekliyor Sevgili Oğlak’lar !

 

Aynı gün Venüs ve Güneş Akrep burcuna geçerek sosyalleşme ve kariyer alanınıza bereket, şifa, tutku ve kuvvet kazanacağınız aynı zamanda spiritüel enerjilerde getirmeye hazırlanıyor.

 

25 Ekim’de meydana gelecek Akrep burcundaki Venüsyen Güneş Tutulması’da yine bu alanlarda gerçekleşerek güzel enerjiler sizinle.

 

Ay sonu Jüpiter’in Balık burcunda retro hareketi eğitimler, yakın akraba kardeşler ve arabayolu seyahatler alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda 2021 kış aylarında yaşanan durumları tekrar gündeminize taşıyabilir. Ödüller getirebilir. Genişletme etkisi olduğundan rehavete kapılmadan, abartmadan ve farklı bakış açıları ile bu sefer bu süreci daha olumlu değerlendirebilirsiniz.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; Ekim ayına Plüto’nun düz harekete geçmesi ile bilinçaltı ve ruhsal alanınızda güç kazanacağınız döneme başlıyorsunuz.

 

9 Ekim Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay; eğitimler, yakın akraba kardeşler ve araba yolu seyahatler alanınıza etki edecektir. Hedeflerinize doğru ve cesurca ilerlemeye devam edebileceğinizi hatırlatmak için ortaya çıkan bir Dolunay olacaktır. Denge önemli olacaktır.

 

10 Ekim itibari ile ise Merkür’ün Terazi burcunda düz seyre geçmesi ile kariyer alanınızda uyumlu, ahenkli ve dengeli ilişkiler sizinle olabilir.

 

23 Ekim’de ise Satürn burcunuzda düz seyre dönüyor. Genel anlamda hayatınızın bir çok alanında daha çok özgürleştiğinizi hissettiğiniz, daha fazla seyahat ettiğiniz ve tamamladığınız konuların ve sorumlulukların ödülleri sizleri bekliyor olacak Sevgili Kova’lar !

 

Aynı gün Venüs ve Güneş Akrep burcuna geçerek kariyer alanınıza bereket, şifa, tutku ve kuvvet kazanacağınız aynı zamanda spiritüel enerjilerde getirmeye hazırlanıyor.

 

25 Ekim’de meydana gelecek Akrep burcundaki Venüsyen Güneş Tutulması’da yine bu alanlarda gerçekleşerek güzel enerjiler sizinle.

 

Ay sonu Jüpiter’in Balık burcunda retro hareketi maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda 2021 kış aylarında yaşanan durumları tekrar gündeminize taşıyabilir. Ödüller getirebilir. Genişletme etkisi olduğundan rehavete kapılmadan, abartmadan ve farklı bakış açıları ile bu sefer bu süreci daha olumlu değerlendirebilirsiniz.

 

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; Ekim ayına Plüto’nun düz harekete geçmesi ile  sosyalleşme ve kariyer alanınızda güç kazanacağınız döneme başlıyorsunuz.

 

9 Ekim Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay; maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda gerçekleşecektir. Hedeflerinize doğru ve cesurca ilerlemeye devam edebileceğinizi hatırlatmak için ortaya çıkan bir Dolunay olacaktır. Denge önemli olacaktır.

 

10 Ekim itibari ile ise Merkür’ün Terazi burcunda düz seyre geçmesi ile dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar, vergi, nafaka, sigorta ve sözleşme gereken ortaklı konularda uyumlu enerjiler sizinle.

 

23 Ekim’de ise Satürn Kova’da bilinçaltı ve ruhsal alanınızda düz seyrine sönüyor. Kendinizi daha özgür hissedeceğiniz sürece geçiyorsunuz.

 

Aynı gün Venüs ve Güneş Akrep burcuna geçerek yurtdışı yolculuklar - işler ve konular, yüksek eğitim, hukuk, inanç, maneviyat, astroloji ve psikoloji, basın, yayın, iletişim alanlarınıza bereket, şifa, tutku ve kuvvet kazanacağınız enerjiler getirmeye hazırlanıyor.

 

25 Ekim’de meydana gelecek Akrep burcundaki Venüsyen Güneş Tutulması’da yine bu alanlarda gerçekleşerek bu alanlarda güzel enerjiler sizinle.

 

Ay sonu Jüpiter’in burcunuzdaki retro hareketi ile genel hayat dinamiklerinize etki edebilir ve 2021 kış aylarında yaşanan durumları tekrar gündeminize taşıyabilir. Ödüller getirebilir. Genişletme etkisi olduğundan rehavete ve abartıya kapılmadan farklı bakış açıları ile ilerleyerek bu sefer bu süreci daha olumlu değerlendirebilirsiniz.

 

ASTRO-SHERA

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ