25 - 26 Eylül 2022 Terazi Yeni Ayı




 25 Eylül’ü 26 Eylül’e diğer bir deyişle Güneş’i Ay’a bağlayan gece Pazartesi saat 00.55’te Güneş ve Ay’ın Terazi burcunda kavuşumu ile bir Yeni Ay deneyimleyeceğiz Sevgili dostlar. Bu Yeni Ay ile sonbaharın geldiğini iyice farkediyor olabiliriz :)

Bu Yeni Ay 3.4 evler ile 9.10.evlerin birleşim kaspında gerçekleşerek daha çok eğitimler, araba yolu seyahatler, aile, yuva , ev, yaşam konuları ile kariyer, yurtdışı bağlantılar, seyahatler, yüksek eğitim, hukuk , inanç, maneviyat, basın, yayın, iletişim, psikoloji ve astroloji alanlarını kapsıyor. Ve bu alanlarda denge ve uyum bulma fırsatı ile geliyor.

Merkür ve Venüs ise yer değiştirmeye hazırlanarak Yeni Ay’a tam destek veriyorlar.  Plüto ise düze dönmek üzere Venüs ile üçgen açısı en güzel dönüşümü ve kuvveti sağlamaya hazırlanıyor. Bu Yeni Ay’a karşı çıkan ise dünyaya şu an astronomik olarak çok yakın konuma gelen Koç’ta retro harekette olan ve geri geri Balık’a doğru yürüyen Jüpiter.  Egoyu büyütebilir, ego savaşlarından uzak durmalı. Terazi ; uyum, denge, zerafet, ahenk, vitrin dışında adalet  ve politikayı da anlatıyor. Özellikle adalet, hak, hukuk alanlarında çok dikkatli ilerlemek, yapıcı olmak, bireysel olarak ise nezaket kurallarına önem vermek gerekebilir. Hukuk ihtilafları çıkabilir. Bu alanlardan kişilerle de olumsuz diyaloglar yerine yapıcı ilerlemek önemli olabilir. Kadınlar, kadınlarla ile ilgili  bu alanlarda gündemler oluşabilir.

Özellikle 10 Eylül Merkür’ün geri (retro) hareketinin derinliklerinde olduğumuz için hepimizin faydalanabileceği güzel bir Yeni Ay. Özellikle geçmiş travmaları bununla birlikte aile konularını da Yükselen Yengeç enerjisi ile şifalandıracak bir döngü. Daha hassas, korumacı, duyarlı, sezgisel olabiliriz. Karşımıza çıkan semboller daha çok anlam kazanabilir. Bu süreçte dengeli ve topraklanmış kalabilmek önemli. 

Gökyüzünde 6 gezegen retroda ve Mayıs ayından beri içimiz çekilmiş gibi hissediyor olabiliriz. Dinlenme, nefes alma ve yaydan ok gibi fırlama ile gelebilecek bir Yeni Ay. Karmanın lordu Satürn’ün de Mars ile çok güzel kontağı olacak bu Yeni Ay’da. Satürn retro harekette olduğu Kova’da geçmiş konular ile ilgili güzel hakedişler, kontaklar, ticari ve maddi kaynaklar alanında ödüller, adımlar getirebilir. Jüpiter retro karşıtlığı olacağından her türlü her alanda beklentiler genişleyebilir o sebepten beklentileri minimumda tutmak gerekebilir. Aynı zamanda bireysel olarak kibir, israf, savurganlıktan uzak durmalı ve yatırım, şans oyunları için de uygun bir zaman değil. Yapılacaksa da toprağa yatırım yapılmalı.

Terazi Yeni Türkiye’nin haritasında ise 4.evine etki edecek. Araziler, arsalar, madenler, binalar, üretim, hükümet, halk, muhalefet ve hava koşullarını da anlatmaktadır. Türkiye’nin 7°natal Mars’ı ile kavuşuma yakın derecede 10.evine karşıtlıkta olacak. Halk ve  muhalefet, hükümet arasındaki beklentilerin artması. 8.9. ve 12. Evi arasında ise Satürn Mars üçgeni hakim olacak. Gizli konular, hastaneler, hapishaneler, yabancı ülkeler ile finansal her türlü ilişkiler, sağlık alanlarını da  anlatmaktadır. 

Yeni Ay yükselen Yengeç karesi ise toprak bütünlüğünü koruma adına Türkiye'nin iyi siyaset uluslararası görüşmeleri  ve yeni potansiyel anlaşmaları da anlatabilmektedir. 

Ritüel olarak; Ay döngüsünün bu Terazi Yeni Ayı evresi ile yaşamlarımızda tezahür etmesini istediğimiz niyetlerimizi ve dileklerimizi şifa enerjisi ile belirleyebiliriz.

Terazi Yeni Ay'ının sevgiyle, nezaketle, saygıyla ve güzellikle gelmesini dilerim.

ASTRO-SHERA

 

 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ