25 EKİM AKREP BURCUNDA PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

 

25 Ekim Salı Türkiye saati ile 13:49’da Akrep burcunda 2° ile Parçalı Güneş Tutulması deneyimleyeceğiz Sevgili dostlar. Akrep’teki bu tutulma önümüzdeki 6 ay ile 2.5 yıla kadar etkili olacak.

Güneş tutulmasının hemen ardından çok kısa bir zaman aralığı ile 8 Kasım’da Boğa burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. İkiside kadersel etkili tutulmalar ve Kasımın ikinci haftasına kadar gündemimiz epeyce yoğun olabilir.

Tutulma 9.ev aksında gerçekleşecek ve Akrep’teki Venüs; Güneş ve Ay ile partil kavuşumda olacağından Venüsyen etkide olacaktır.

Yurtdışı konular, ülke dışı işler ve yolculuklardan sağlanan kazanımlar, eğitimler, inanç, din, maneviyat, basın, yayın, iletişim, psikoloji, astroloji alanlarını genel olarak kapsamaktadır.

Türkiye’nin haritasında ise bu alanlar ile birlikte yatırım, spekülasyonlar, toplum, spor, sahne, tiyatro, büyükelçiler, geleneksel astrologlar olan ve stelyumu ağırlayan 5.evinde gerçekleşecek. Güneş’i ile de kavuşum yaparak 9. ve 1. evine olumlu açılar gerçekleştirerek uluslararası ve diplomatik olarak topraklarımızın koruma ve korunma politikasını göstermektedir.

Tutulmaya olumsuz açı yapan An’ın haritasında yükselen anaretik Oğlak’ta yer almakta ve şans noktası ile partil kavuşumu geleneksel, disiplinli bakış açısı ile dönüşüm, fırsatlar ve bunlarla beraber gelen ödülleri anlatırken 8 Kasım’daki Boğa Tutulmasına doğru Türk atasözümüz ayağınızı yorganınıza göre uzatın mesajını bizlere taşıyor.

Genel olarak bu tutulmada finansal konular başta olmak üzere ortaklaşa yapılan işler, miras, kredi, borç ve alacak, krizler, gizli konular, şüpheler, korkulardan özgürleşme ihtiyacını gösterirken çok özgürlük sevdalısı ve isyankarda olma, duygularını da bastırma, güçlü dur ve korkma, gereksiz risklerden, krizlerden, harcamalardan da uzak kal mesajını da öğütlemektedir.

Tutulmalarda her zaman olduğu gibi, ayrılıklar, kırılmalar ve atılımlar olabilir. Akrep başkalarıyla paylaştığımız enerjiyle ilgilidir ve bu tutulma samimi bağlarımızı aydınlatabilir. Hangi dinamikler dönüşüm testine dayanacak onları görebiliriz. Venüs Akrep doğal bir şifacı olduğundan tüm bu yukarıdaki konularda dengeli gidilirse şifayı, beklenen kazançları ve ödülleri de getirebilir.

Enerjimizi yükselten bir Tutulma deneyimleyeceğiz sevgili dostlar.
Bireysel olarak duygusal resetlenme ve şifa sağlarken ekonomik olarakta dikkatli, ihtiyatlı ilerlenmesi gereken süreci de göstermektedir. Merkür Neptün 150’liliği de etkin olacağından finansal ve her türlü iletişim, ilişki alanında kanma, aldanma ve kandırılma durumlarına karşı farkındalıklı olun mesajı da taşıyor.

İlişkiler alanı ile ilgili ise; eril ve dişi dengesi önemli. Var olan ilişkilere tutku, gizem, güven ve derinlik katarken, yeni aşklar ve ilişkiler başlayabilir. Evlilik kararları gündeme gelebilir. Bu dönemde başlayan yeni ilişki, evlilikler ve başlangıçlar bereketli ve tutkulu olacaktır.

Yengeç, Akrep, Balık burçları ile Oğlak ve Başak burçları bu süreçten olumlu etkilenirken Sabit burçlar Boğa, Kova, Aslan’lar daha farkındalıklı ilerlemeliler.

Bireysel haritalarınızda Akrep’in bulunduğu ev konularında açılımlar, dönüşümler ve değişimler yaşayabilirsiniz.

Bu tutulma ile birlikte bulunduğunuz yerin ötesinde genişleme ve daha yüksek bir bilinç, farkındalık ve sevgi seviyesine geçme zamanı. Kendini keşfetmeye ada, kendine yer ayır ve değişimi hoş karşıla. Hizasında olmayan her şey doğal olarak kendini ortaya koysun ve kaybolsun. Tamamen ilahi bir resetleme.

Tutulma İzlanda, Avrupa, Kuzey doğu, Afrika, Ortadoğu, Batı Asya,Hindistan,Batı Çin bölgelerinde gerçekleşecektir. Hava açık olduğu takdirde ülkemizden de izlenebilir. Fakat Güneş Tutulmasını izlemeyin.

Tutulma günü bedeninizi ve enerjinizi gökyüzündeki manyetik enerji, elektrik ve statik yükten korunma adına hiç bir takı, aksesuar kullanmamanızı tavsiye edebilirim.

Akrep’teki Güneş Tutulma çalışması olarak her türlü korku, kendinizi iyi hissettirmeyen olumsuz duygu durumlarından arınmak, şifalanmak ve terketmek için ritüeller yapabilirsiniz.
Güneş Tutulmaları eril figürlerin sağlığında daha etkendir. O sebepten bağışıklık sisteminize özen gösterin.

Tutulmanın 2° derece Akrep Sabian Sembolü ise;
‘Küçük bir köyde komşular ev yapımı ekibine yardım ediyor.’ Dayanışma, sahip çıkma, kurma, işbirliğini anlatmaktadır.
En iyi şekilde karşılıklı çabayla örneklenen bir topluluk içinde güçlü bir bağlayıcı güç vardır mesajını anlatmaya çalışmaktadır.

Tutku, bereket, sağlık, sevgi enerjileri ile hepimize gelmesini dilerim.

Güvenin. Bu dönem yaralarınızı bilgeliğe, yüklerinizi ise nimetlere dönüştürecektir.

ASTRO-SHERA


 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ