9 EKİM KOÇ DOLUNAYI

 


Merhaba Sevgili dostlar;

9 Ekim Pazar günü saat 23:56’da Güneş ve Ay’ın 16° karşıtlığı ile Koç Dolunayı deneyimleyeceğiz.

Koç her ne kadar girişim, atılımlar, cesareti anlatsa da bu bir Yeniay değil Sevgili dostlar. Öncelikle belirtmek isterim.

Dolunay 4. Ve 10. Evler aksında gerçekleşecek. Kariyer ve aile konularını daha çok kapsıyor.

Dolunay esnasında Güneş Venüs ile kavuşumda ve şu an düze dönmeye hazırlanan Satürn’den Güneş’e de büyük destek ile geliyor.

Bizlere anlatmak istediği hedeflerimiz yolunda yine cesaret ve kararlılıkla ilerlememiz gerektiğini hatırlatan bir Dolunay olacaktır. Ve bunun için gerekiyorsa kendimizi tanımayı geliştirmenin bir yolu olarak inzivaya alabilmemiz gerektiği mesajını da veriyor.

Gerçek benimizi deneyimlemek için bazen içimize dönmek gerekebilir değerli dostlarım. Huzurlu bir yalnızlık içinde vakit geçirdiğimizde denge ve dinginliğimiz gelişir. Kendimizi çılgın kalabalıklardan ve dikkatimizi dağıtıcı şeylerden uzak tutarakta zevk ve keyif alabilir ve sevinç duyabiliriz. Aynı zamanda bedenimize, sağlığımıza ve çocuk ruhumuza sevgiyi de en iyi bu şekilde gösterebildiğimizi hatırlatmak isterim.

Güneş Terazi’de olacağı için yalnız kalmaktan korkar ve sevmez. Halbuki o yalnızlıkta ne çok mesaj ve arınma vardır. Adil olabilmek, eşit muamele, yargıdan uzak kalabilmek bu Dolunay’da kolektif olarak önemli sevgili dostlar. Merkür ise Başak’ta düz seyirde ve Terazi’ye geçmek üzere gölge döneminde olacağından söylemlerimizde daha özenli ve kibar olmaya normalden fazla gayret edelim. Yanlış kelimeler ile kalp kırmayalım.

Koç; tansiyon ve baş bölgesini anlatır. O sebepten önümüzdeki 15 gün Akrep’teki Venüsyen Güneş Tutulmasına kadar gerek psikolojik gerek fiziksel olarak tansiyonunuzu yükseltebilecek her şeyden uzaklaşın. Hafif beslenmeye özen gösterin. Hafif ve kısa yürüyüşler yaparak Marsiyen enerjiyi dengeleyebilirsiniz.

Bu Dolunay’ın Sabian sembolü ise  ‘’Evlenmemiş 2 ciddi kadın sessizce oturuyor.’’ 😊 

Sevgiyle, güzellikle

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ