KASIM 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU: Sevgili Koç burçları; Kasım ayına zihinsel olarak daha çok maddi konular ile ilgilenerek başlayabilirsiniz.

30 Ekim - 13 Ocak 2023 arası; Mars’ın İkizler burcunda retro hareketi ile eğitimler, yakın çevre kardeşler komşular akrabalar ve araba yolu seyahatler daha çok odağınızda olabilir. Zihinsel olarak çok daha aktif bir sürece geçebilirsiniz. Bu süreçte dinlenmeye de vakit ayırmaya özen gösterin. Aynı zamanda Mars retro süreci; 2022 Mayıs ve Haziran aylarında Merkür’ün retro olduğu dönem; var olan, yarım kalmış, ertelenmiş konular ile ilgili de ödüller getirebilir.

8 Kasım Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüsyen Tam Ay Tutulması; maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda gerçekleşecektir.

Kasım ortası yurtdışı seyahatleriniz artabilir ve bu alanda kişiler, işler, yüksek akademi, inanç, maneviyat , hukuk, psikoloji ve astroloji alanları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Ay sonuna doğru Güneş Yay geçişi  ve Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise bu alanlarınıza şans, şifa, koruma ve yenileyici enerjisini aktarabilir.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları; Kasım ayına zihinsel olarak evlilik, ortaklık ve ilişki konularınız ile zihniniz meşgul olarak başlayabilirsiniz.

30 Ekim - 13 Ocak 2023 arası; Mars’ın İkizler burcunda retro hareketi ile maddi değerler, mal varlığı, iş ve çevre konuları odağınızda olabilir. Aynı zamanda bu süreç; 2022 Mayıs ve Haziran aylarında Merkür’ün retro olduğu dönem var olan, yarım kalmış, ertelenmiş konular ile ilgili de ödüller getirebilir.

8 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek Uranüsyen Tam Ay Tutulması; maddi konular, sağlık, dış imaj ve toplumsal statü alanınızda gerçekleşecektir.

Kasım ortası dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar, vergi, sigorta, nafaka gibi konular ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Ay sonuna doğru Güneş Yay geçişi  ve Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise bu alanlarınıza şans, şifa, koruma ve yenileyici enerjisini aktarabilir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burcu; Kasım ayına zihinsel olarak sağlık, iş ve gündelik yaşam dinamikleriniz ile ilgili konularla daha çok meşgul olarak başlayabilirsiniz.

30 Ekim - 13 Ocak 2023 arası; Mars’ın burcunuzda retro hareketi ile dış görünümünüz ve kendiniz ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Zihinsel ve fiziksel olarak çok aktif bir sürece geçebilirsiniz. Bu süreçte dinlenmeye de vakit ayırmaya özen gösterin. Aynı zamanda 2022 Mayıs ve Haziran aylarında Merkür’ün retro olduğu dönem var olan, yarım kalmış, ertelenmiş konular ile ilgili de ödüller getirebilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüsyen Tam Ay Tutulması; bilinçaltı ve ruhsal alanınızda gerçekleşecektir.

Kasım ortası evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızla daha çok ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda  ay sonuna doğru Güneş Yay geçişi  ve Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise bu alanlarınıza şans, şifa, koruma ve yenileyici enerjisini aktarabilir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; Kasım ayına zihinsel olarak şans, yatırım, çocuklar ve yaratıcılık konuları ile ilgili olarak başlayabilirsiniz.

30 Ekim - 13 Ocak 2023 arası; Mars’ın İkizler burcunda retro hareketi izole olma isteği yaratabilir. İyileşme dönemine giriyorsunuz. Bitiş kararları alabilirsiniz ve bilinçaltı alanınıza etki edebilir. Zihinsel olarak çok aktif bir sürece geçebilirsiniz. Bu süreçte dinlenmeye de vakit ayırmaya özen gösterin. Aynı zamanda 2022 Mayıs ve Haziran aylarında Merkür’ün retro olduğu dönem var olan, yarım kalmış, ertelenmiş konular ile ilgili de ödüller getirebilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüsyen Tam Ay Tutulması; sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edebilir.

Kasım ortası ; sağlık, iş ve gündelik yaşam dinamikleri alanınız ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda ay sonuna doğru Güneş Yay geçişi  ve Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise bu alanlarınıza şans, şifa, koruma ve yenileyici enerjisini aktarabilir.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN ASLAN BURCU : Sevgili Aslan burçları; Kasım ayına zihinsel olarak ev, yaşam ve aile konularınız ile ilgili olarak başlayabilirsiniz.

30 Ekim - 13 Ocak 2023 arası; Mars’ın İkizler burcunda retro hareketi sosyalleşme, kariyer alanınıza etki edebilir. İlham ve umut duygunuzun yükseleceği bir dönem olabilir. Aynı zamanda bu süreç 2022 Mayıs ve Haziran aylarında Merkür’ün retro olduğu dönem var olan, yarım kalmış, ertelenmiş konular ile ilgili de ödüller getirebilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüsyen Tam Ay Tutulması; kariyer alanınızda gerçekleşecektir.

Kasım ortası ; şans, yatırım, çocuklar ve yaratıcılık alanları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Ay sonuna doğru Güneş Yay geçişi  ve Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise yine bu alanlarınıza şans, şifa, koruma ve yenileyici enerjisini aktarabilir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları; Kasım ayına zihinsel olarak eğitimler, yakın çevre, kardeş ve akrabalar ile araba yolu yolculuklar konuları ile ilgili başlayabilirsiniz.

30 Ekim - 13 Ocak 2023 arası; Mars’ın İkizler burcunda retro hareketi ile odağınız kariyer, hedefleriniz, itibar, sosyal imaj ve başarı olabilir. Aynı zamanda bu süreç 2022 Mayıs ve Haziran aylarında Merkür’ün retro olduğu dönem var olan, yarım kalmış, ertelenmiş konular ile ilgili de ödüller getirebilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüsyen Tam Ay Tutulması; yurtdışı yolculuklar, konular, işler ve bu alandan kişiler, basın, yayın, iletişim, hukuk, yüksek akademi, psikoloji, astroloji, inanç ve maneviyat alanlarınızda gerçekleşecektir.

Kasım ortası ; ev, yaşam ve aile alanınız ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Ay sonuna doğru Güneş Yay geçişi  ve Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise bu alanlarınıza şans, şifa, koruma ve yenileyici enerjisini aktarabilir.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burçları; Kasım ayına zihinsel olarak maaşlı çalışma, maddi yatırım alanlarınız ile meşgul başlayabilirsiniz.

30 Ekim - 13 Ocak 2023 arası; Mars’ın İkizler burcunda retro hareketi ile odağınız eğitimler, yurtdışı seyahatler, amaçlarınız, basın, yayın, iletişim, inanç, hukuk,  psikoloji, astroloji ve maneviyat alanları olabilir. Daha çok şükür duygusunda olacağınız dönemi gösteriyor olabilir. Aynı zamanda bu süreç 2022 Mayıs ve Haziran aylarında Merkür’ün retro olduğu dönem var olan, yarım kalmış, ertelenmiş konular ile ilgili de ödüller getirebilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüsyen Tam Ay Tutulması; dışarıdan veya eşten gelen gelen maddi kaynaklar, vergi, sigorta, nafaka gibi konular alanınızda gerçekleşecektir.

Kasım ortası ; eğitimler, yakın akraba, kardeşleriniz ve araba yolu seyahatler ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Ay sonuna doğru Güneş Yay geçişi  ve Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise yine bu alanlarınıza şans, şifa, koruma ve yenileyici enerjisini aktarabilir.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları; Kasım ayı zihinsel olarak kendiniz, sağlığınız, dış imaj, toplum önü duruşunuz ile ilgilenerek gireceğiniz ve aynı zamanda daha çok gözlem yapacağınız ve sezgisel olacağınız süreci de göstermektedir.

30 Ekim - 13 Ocak 2023 arası; Mars’ın İkizler burcunda retro hareketi ile odağınız daha çok maddi kaynaklar, iyileşme, dönüşüm konuları olabilir. Aynı zamanda bu süreç 2022 Mayıs ve Haziran aylarında Merkür’ün retro olduğu dönem var olan, yarım kalmış, ertelenmiş konular ile ilgili de ödüller getirebilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüsyen Tam Ay Tutulması; evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda gerçekleşecektir.

Kasım ortası; maaşlı çalışma alanınız, maddi yatırım konuları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Ay sonuna doğru Güneş Yay geçişi  ve Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise yine bu alanlarınıza şans, şifa, koruma ve yenileyici enerjisini getirirken içsel olarak yenilenmiş ve bir çok alanda enerjinizin yükseldiği , farkındalığınızın arttığı sürece geçiyorsunuz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YAY BURCU: Sevgili Yay burçları; Kasım ayına zihinsel olarak daha gözlemci, sezgisel ve spiritüel enerjiler ile başlayabilirsiniz.

30 Ekim - 13 Ocak 2023 arası; Mars’ın İkizler burcunda retro hareketi ile odağınız evlilik, ortaklık, ilişki , kontratlar , sözleşmeler alanlarına kayabilir. Aynı zamanda bu süreç 2022 Mayıs ve Haziran aylarında Merkür’ün retro olduğu dönem var olan, yarım kalmış, ertelenmiş konular ile ilgili de ödüller getirebilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüsyen Tam Ay Tutulması; sağlık, iş hayatınız ve gündelik yaşam dinamikleriniz alanınızda gerçekleşecektir.

Kasım ortası; kendinizle daha çok ilgileneceğiniz ve kendinize daha çok özen göstereceğiniz sağlıklı ve şifalı bir sürece geçiyorsunuz. Ay sonuna doğru Güneş’in burcunuza geçişi  ve burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ise yine bu alanlarınıza şans, şifa, koruma ve yenileyici enerjisini aktarabilir.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak burçları; Kasım ayına zihinsel olarak sosyalleşme ve kariyer alanınız ile daha meşgul olarak başlayabilirsiniz.

30 Ekim - 13 Ocak 2023 arası; Mars’ın İkizler burcunda retro hareketi ile odağınız sağlık, gündelik yaşam dinamikleriniz, spor, alışkanlıklar ve iş alanınız olabilir. Aynı zamanda bu süreç 2022 Mayıs ve Haziran aylarında Merkür’ün retro olduğu dönem var olan, yarım kalmış, ertelenmiş konular ile ilgili de ödüller getirebilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüsyen Tam Ay Tutulması; şans, yatırım alanınızda gerçekleşecektir.

Kasım ortası; ruhsal ve psikolojik alanınız ile daha ilgili olabilirsiniz. Ay sonuna doğru Güneş Yay geçişi  ve Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise yine bu alanlarınıza şans, şifa, koruma ve yenileyici enerjisini aktarabilir.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; Kasım ayına zihinsel olarak kariyer alanınız ile daha meşgul olarak başlayabilirsiniz.

30 Ekim - 13 Ocak 2023 arası; Mars’ın İkizler burcunda retro hareketi ile odağınız şans, yatırım, romantizm alanlarınız olabilir. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz döneme giriyorsunuz. Aynı zamanda bu süreç 2022 Mayıs ve Haziran aylarında Merkür’ün retro olduğu dönem var olan, yarım kalmış, ertelenmiş konular ile ilgili de ödüller getirebilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüsyen Tam Ay Tutulması; aile, ev ve yaşam alanınızda gerçekleşecektir.

Kasım ortası; sosyalleşme ve kariyer alanlarınız ile daha ilgili olabilirsiniz. Ay sonuna doğru  Güneş Yay geçişi  ve Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise yine bu alanlarınıza şans, şifa, koruma ve yenileyici enerjisini aktarabilir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; Kasım ayına zihinsel olarak

yurtdışı seyahatler, amaçlarınız, basın, yayın, iletişim, inanç, hukuk, psikoloji, astroloji ve maneviyat alanlarınız ile meşgul olarak başlayabilirsiniz.

30 Ekim - 13 Ocak 2023 arası; Mars’ın İkizler burcunda retro hareketi ile odağınız temeller, ev, yaşam, aile alanınız olabilir. Aynı zamanda bu süreç 2022 Mayıs ve Haziran aylarında Merkür’ün retro olduğu dönem var olan, yarım kalmış, ertelenmiş konular ile ilgili de ödüller getirebilir.

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüsyen Tam Ay Tutulması; eğitimler, yakın akraba, kardeşler ve araba yolu yolculuklar alanınızda etki gerçekleşecektir.

Kasım ortası; kariyer konularınız ile daha ilgili olabilirsiniz. Ay sonuna doğru Güneş Yay geçişi  ve Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise yine bu alanlarınıza şans, şifa, koruma ve yenileyici enerjisini aktarabilir.

 

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ