24 KASIM 2022 YAY YENİ AY'I

 

24 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile gece 01:58’de Güneş ve Ay’ın 1° 03 dakika ile Yay burcunda kavuşumu ile Yay Yeni Ay’ı gerçekleşecek Sevgili dostlar. Yeni Ay esnasında Merkür ve Venüs yine Yay burcunda Antares sabit yıldızı ile kavuşumda olacaklar. Güzel haber bu Yeni Ay’a Antares dışında olumsuz etkileyebilecek bir gezegen yok Sevgili dostlar. İyimser ve şans enerjisi yoğun, keyifli bir Yeni Ay bizleri bekliyor yeter ki fazla inatçılık, dikbaşlılık gibi durumlardan uzak kalmalı.


Jüpiter ise 23 Kasım’da Yeni Ay’dan 1 gün önce Balık’ta düze dönüyor. Kasım ayı ilk yarı geçmiş konularla ilgili ödüller getirirken şimdi bu Yeni Ay ile birlikte Aralık sonuna kadar olan süreç yeni ödüller ve enerjiler getirmeye hazırlanıyor. Merkür ve Venüs ise kavuşumda önemli iş birlikleri, iş anlaşmaları ve ilişkiler alanında destekleyici.

Yay Yeni Ay’ı 3.ev konularını ve tabii ki Yay’ın kendi evi olan 9.evi de kapsıyor. Yeni ufuklar, uluslararası her türlü iş ve konu, barış anlaşmaları, eğitim - öğretim alanları, hukuk, basın, yayın, iletişim, maneviyat, inanç, farklı kültürler, seyahatler ve bu alanlarda güzel enerjileri ve yeni başlangıçları kapsamaktadır. Aynı anda birçok konu ile ilgilenebiliriz bu Yeni Ay’da.

An’ın yükseleni ise Başak’ta titizlik, hijyen, detaycılık ve çalışma enerjilerinin yoğunluğunu da gösteriyor. Kimseye karşı sert ve fazla eleştirel olmamaya özen göstermeli .

Amaçlarınızla ve hedeflerinizle hizalanmak. Adil ve objektif olabilmek. Yeni girişimler, başlangıçlar, yeni hayaller , yeni hedefler alanlarınıza destek verirken ruhsal yönden umut ve inancı sağlamlaştırmak bir anlamda restore etmek ve bununla birlikte her türlü ruhsal ya da coğrafi sınırlarınızı genişletmek belki taşınmak , yurtdışı alanlara erişim sağlama fırsatları ve kazanımları olarakta düşünebilirsiniz.

24 Kasım’da gerçekleşecek Yay Yeni Ay’ı tutulma sezonunun başlamasından bu yana ilk ve 22 Aralık gün dönümünden hemen önceki son yeni ay olacak. Tutulmalar her zaman dönüştürücü zamanlar olurken bu yeni ay ile daha arınma sonrası gelen yansıtıcı bir varoluş durumuna geçme dönemindeyiz.

Genişleme, bolluk, şifa, şans gezegeni Jüpiter ise bu Yeni Ay’ın altında çok aktif. Bunun 3 nedeni var. İlk olarak Jüpiter Yay burcunun yönetici gezegeni ve enerjisine ekstra önem verir, ayrıca Yeni Ay ile derecesel olarak üçgen konumda ve Yeni Ay’ın hemen akabinde gerileme döngüsünden çıkarak düz seyre geçecek.

Türkiye’nin ise 6.evinde Yeni Ay gerçekleşecek.

Halkın sağlığı, ulusal hizmetler, ordu, sivil hizmetler, işçiler, çalışanlar ve sendikalar alanını kapsamaktadır. Yeni Ay iyimser ve olumlu sevgili dostlar. Fakat Mars İkizler’de retro pozisyonda ve derecesel olarak tam karşıtlıkta olmasa da karşıt evinde olacağından bağışıklığınızı güçlendirmeniz bu süreçte iyi olabilir. Aynı zamanda Mars’ın konumuna istinaden haklı dahi olsanız hiç kimse ile münakaşa, ödeşme gibi durumlara girmemeli. Trafikte, seyahatte, gündelik yaşam dinamiklerinizde acele etmeden ve sakin olmaya ekstra özen göstermeli hafta geneli.

Bu yeni ay sürecinde yapılan atılımlar, yenilikler ve başlangıçlar 2023 ve hatta 2024’e referans Sevgili dostlar.

Yay, tamamen gerçeği keşfetme, bilgi ve daha derin anlam ile ilgilidir. Bize varoluşsal sorular sorar.

Ve bu yeni ay, dramanın üzerine çıkmaya ve kendi gerçeğinize ulaşmak için farklı kaynaklardan bilgeliği keşfetmeye davet ediyor.

Yay Yeni Ay’ından ilk etapta Yay’ların kendileri, Koç ve Aslan burçları büyük fayda sağlarken değişken nitelikte Başak, Balık, İkizler burcu daha farkındalıklı ilerlemeliler.

Sabit Kova ve Öncü Terazi’ler de yeni ay’dan fayda ve fırsat sağlayacak burçlar arasında.

Genel olarak ise; bireysel haritalarınızda Yay’ın bulunduğu ev konularında güzel, olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Sağlıkla, neşeyle, sevgiyle, bilgelikle ve şükürler iyi ve güzel bir yeni ay dilerim.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde aydınlık, çağdaş, modern öğrenciler yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun.

ASTRO-SHERA




 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ