8 KASIM 2022 BOĞA BURCUNDA URANÜSYEN TAM AY TUTULMASI

 

8 Kasım 2022 Salı günü saat 14:03’te Boğa burcunda 16°01 dakika ile önümüzdeki 6 aya etki edecek Tam Ay Tutulması gerçekleşecek Sevgili dostlar.

Güneş Tutulmaları Yeni ay etkisi taşırken Ay tutulmaları Dolunay etkisi taşımaktadır.

Boğa burcunda gerçekleşecek bu tutulmada  Ay Uranüs ile 3.ev Boğa’da kavuşumda, Güneş ise 9.evde Merkür ile kavuşumda olucak. An’ın yükseleni Kova’ya ve 6.7 eve etki eden Alçalan’daki Aslan aksına da tam kare gerçekleştirecek. Ay Uranüs ile de kavuşumda olacağından Uranüsyen özelliktedir.

Bu tutulma genel olarak ; Yatırım, emlak, borsa, hukuk, inanç, maneviyat, uluslararası alanlar ve ülkeler arası ilişkiler, ülkeler,  deniz ulaşımı, denizcilik, ticaret, basın, yayın, iletişim, yeme-içme, gastronomi, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar, ilişkiler, özgürlük ve buna bağlı hareketleri kapsamaktadır. Materyalizm ve finansal merkezli bir tutulma özelliği daha çok taşımakta.

8 Kasım Boğa’daki Tam  Ay Tutulmasında Güneş, Uranüs’ün bir oktav aşağısı Merkür ile kavuşumda olucak. Ve Ay Tutulmasına partil açıları mevcut olucak. İyi ve olumlu düşünmek, konuşmak, sakin ve huzurlu olmak kolektif enerji perspektifinden Uranüs’ün rolünden çok daha önemli olabilir sevgili dostlar. Uranüs’ün rolu ise sürprizler ve anilikleri, amaç ve araç dengesini vurguluyor.

Tutulma Türkiye’nin haritasında ise 5. Ve 11.evlerinde gerçekleşecek. Sahne, tiyatro, spor, şans,  spekülasyon, doğum oranı , çocuklar, büyükelçiler, geleneksel astrologlar, müttefik ülkeler, siyasi kurumlar.

Ay Tutulmaları dişi figürlerin sağlığında daha etkendir. Boğa Tutulmasına doğru iştah açılabilir. Tatlı isteği artabilir. Yeme – içme konusunda kontrollü gitmeniz ve beslenmenize özen göstermeniz daha iyi olabilir. Medikal astrolojide Boğa aynı zamanda hormonlar, insulin, şeker, tiroid ve boyun bölgesini anlatmaktadır. 2 tutulma enerjisi ve Mars’ın retro hareketi sebebi ile bağışıklık sisteminizi koruyun. Vücudunuzdaki eksik mineraller varsa tamamlayabilirsiniz.

Tutulmanın Sabian Sembolü ise 16 – 17 derece aralığında;

‘Kılıçlar’ gücün ve ‘meşaleler’ aydınlanmanın arasında sembolik bir savaş. İç ikiliklerle yüzleşmek. Hayat ‘dış’  ve iç ‘karşıt’ güçler arasındaki mücadele.

Meseleleri iyi ve kötü, siyah ve beyaza indirgemek ve kesin olarak şu veya bu, zorunluluk ve arzu arasında seçim yapmak zorunda hissedilirsiniz. Seçim yapma ihtiyacıyla yüzleşebilirsiniz. Şu ya da bu; değerlerin kutuplaşmasıyla ilgili olabilir.

Kendi kişisel gücümüz, özellikle rakip olmadığında, rahatlatıcı ve etkileyici olabilir. Ancak ne her şeye kadirdir ne de sonsuzdur. Böylece, ister örnek olsun ister acı deneyim olsun, bilgelerin diğerlerinin gücüne saygı duyduğunu öğreniriz. Gerçek kişisel güç, kabul edilemez olanı değiştirmek kadar, kaçınılmaz olanı kabul etme ve ona uyum sağlama yeteneğimizde de ifade edilir değerli dostlar.

Kendi dualitemiz kişinin yüksek benliği ve egosu arasındaki içsel savaş ve maddi - manevi mücadele. Sonunda gerçekliğimizde tezahür eden seçimlerimizin içsel dansı.

Gerek kolektif gerek bireysel olarak meşaleler ve aydınlanmanın yolunu seçmemiz ve ilerlememiz dileğiyle.

Sağlıkla, sabırla, şükürle, şansla ve denge ile hepimize gelmesini dilerim.

8 Kasım Boğa burcunda gerçekleşecek tam Ay tutulması; Güney Amerika, Kuzey Amerika’nın doğusunda tutulma devam ederken Ay batacak. Büyük Okyanusta tutulmanın tamamı izlenecek. Avustralya, Güneydoğu Asya, Japonya, Çin, Doğu Rusya’da Ay tutulmuş olacaktır. Ülkemizden izlenemeyecek.

Başak, Oğlak, Yengeç ve Balık’lar bu süreçten olumlu etkilenebilirken Sabit burçlar Akrep, Boğa ve Aslan’lar daha farkındalıklı ilerlemeliler. Değişken İkizler ve Yay’lar ile Öncü Koç’lar ve Terazi’ler daha hizalı ilerleyebilir.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ