2023 Ocak Aylık Burç Yorumları


 Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; yeni seneye Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile kariyer ve sosyalleşme alanınızda kendinizi özgürleştirerek ve daha vizyoner bakış açıları ile ilerleyerek başlayabilirsiniz.

Merkür’ün 18 Ocak’a kadar Oğlak burcunda retro hareketi devam edeceğinden kariyer konularında zorlamamak gerekirse rölantiye almak gerekebilir. Geçici enerji olacağından bu süreçte yarım kalan iş’lerinize odaklanmanız sürdürülebilirlik ve ileri ki dönem açısından fayda getirebilir. 29 Aralık öncesi var olan ve düşündüğünüz konularda ise başlangıç yapmanızda bir sakınca yoktur. Aksine daha sağlam olacaktır. Sadece retro dönem özellikle kariyer alanınızda yeni fikir, yeni ilişki ve yeni konularla ortaya çıkmamanız daha faydanıza olabilir. Yeni başlangıçlar için Merkür'ün 7 Şubat'a kadar gölge dönemi ise devam edecek. Retro sonrası gölge dönem öncesinden daha çok etkileyebilmektedir.

5 Ocak haftası kariyer ve yatırım alanınızda geçmişten gelen konuları da kapsayan yaratıcı ve kazanım sağlayan atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.

7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı aile, ev ve yaşam alanınız ile ilgili tamamlanmalar getirebilir.

13 Ocak sonrası Mars’ın İkizler burcunda düz seyre geçmesi araba yolu yolculuklar, seyahatler, eğitim ve yakın çevre, kardeş, akraba ilişkileriniz alanına olumlu anlamda etki edebilir.

20 Ocak haftası Kova Yeni Ayı ve Güneş Kova geçişi; sosyalleşme ve kariyer alanınıza yeni vizyoner bakış açıları ile yeni oluşumlar ve kişiler getirebilir.

23 Ocak sonrası Uranüs’ün de Boğa’da düze dönmesi ile ay sonu maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınızda ani ve olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

 

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; yeni seneye Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile kariyer alanınızda kendinizi özgürleştirerek ve daha vizyoner bakış açıları ile ilerleyerek başlayabilirsiniz.

Merkür’ün 18 Ocak’a kadar Oğlak burcunda retro hareketi devam edeceğinden yüksek eğitim, yurtdışı her türlü konu – yolculuk – iş - ilişki, basın, yayın, iletişim, hukuk, psikoloji, inanç, maneviyat zorlamamak gerekirse rölantiye almak gerekebilir. Geçici enerji olacağından bu süreçte yarım kalan iş’lerinize odaklanmanız sürdürülebilirlik ve ileri ki dönem açısından fayda getirebilir. 29 Aralık öncesi var olan ve düşündüğünüz konularda ise başlangıç yapmanızda bir sakınca yoktur. Aksine daha sağlam olacaktır. Sadece retro dönem özellikle yukarıda yazmış olduğum alanlarda yeni fikir, yeni ilişki ve yeni konularla ortaya çıkmamanız daha faydanıza olabilir. Yeni başlangıçlar için Merkür'ün 7 Şubat'a kadar gölge dönemi ise devam edecek. Retro sonrası gölge dönem öncesinden daha çok etkileyebilmektedir.

5 Ocak haftası ise yüksek eğitim, yurtdışı her türlü konu – yolculuk – iş - ilişki, basın, yayın, iletişim, hukuk, psikoloji, inanç, maneviyat alanlarınızda geçmişten gelen konuları da kapsayan yaratıcı ve kazanım sağlayan atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.

7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı; araba yolu seyahatler, eğitimler, yakın çevre, kardeş, akraba konularında tamamlayıcı enerjiler getirebilir.

13 Ocak sonrası Mars’ın İkizler burcunda düz seyre geçmesi maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza olumlu anlamda etki edebilir.

20 Ocak haftası Kova Yeni Ayı ve Güneş Kova geçişi; kariyer alanınıza yeni vizyoner bakış açıları ile yeni oluşumlar ve kişiler getirebilir.

23 Ocak sonrası Uranüs’ün de Boğa’da düze dönmesi ile ay sonu dış görünüm, sağlık ve toplumsal statü alanınızda ani ve olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; yeni seneye Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile yüksek eğitim, yurtdışı her türlü konu – yolculuk – iş - ilişki, basın, yayın, iletişim, hukuk, psikoloji, inanç, maneviyat alanlarınızda kendinizi özgürleştirerek ve daha vizyoner bakış açıları ile ilerleyerek başlayabilirsiniz.

Merkür’ün 18 Ocak’a kadar Oğlak burcunda retro hareketi devam edeceğinden dışarıdan gelen maddi kaynaklarınız ve sağlık konularında ve alanlarında zorlamamak gerekirse rölantiye almak dinlenmek gerekebilir. Geçici enerji olacağından bu süreçte yarım kalan iş’lerinize odaklanmanız sürdürülebilirlik ve ileri ki dönem açısından fayda getirebilir. 29 Aralık öncesi var olan ve düşündüğünüz konularda ise başlangıç yapmanızda bir sakınca yoktur. Aksine daha sağlam olacaktır. Sadece retro dönem özellikle yukarıda yazmış olduğum alanlarda yeni fikir, yeni ilişki ve yeni konularla ortaya çıkmamanız daha faydanıza olabilir. Yeni başlangıçlar için Merkür'ün 7 Şubat'a kadar gölge dönemi ise devam edecek. Retro sonrası gölge dönem öncesinden daha çok etkileyebilmektedir.

5 Ocak haftası ise para konularında ve dış kaynaklar alanında geçmişten gelen konuları da kapsayan yaratıcı ve kazanım sağlayan atılımlar, fikirler gerçekleştirebilirsiniz.

7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı; maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza tamamlayıcı enerjiler getirebilir.

13 Ocak sonrası Mars’ın İkizler burcunda düz seyre geçmesi sağlık alanınızda daha konforlu akışa geçiyorsunuz. Dış imaj, statü alanınızda ise geçtiğimiz 5 ayın iniş çıkışlı ya da belirsiz durumları normal akışına geçiyor.

20 Ocak haftası Kova Yeni Ayı ve Güneş Kova geçişi; yüksek eğitim, yurtdışı her türlü konu – yolculuk – iş - ilişki, basın, yayın, iletişim, hukuk, psikoloji, inanç, maneviyat alanlarınızda yeni vizyoner bakış açıları ile yeni oluşumlar ve kişiler getirebilir.

23 Ocak sonrası Uranüs’ün de Boğa’da düze dönmesi ile ay sonu bilinçaltı ve ruhsal alanınızda şifalanma sürecine geçiyorsunuz.

 

Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burcu;  yeni seneye Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklarınız alanında kendinizi özgürleştirerek ve daha vizyoner bakış açıları ile ilerleyerek başlayabilirsiniz.

Merkür’ün 18 Ocak’a kadar Oğlak burcunda retro hareketi devam edeceğinden evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda zorlamamak gerekirse rölantiye almak dinlenmek gerekebilir. Geçici enerji olacağından bu süreçte yarım kalan iş’lerinize odaklanmanız sürdürülebilirlik ve ileri ki dönem açısından fayda getirebilir. 29 Aralık öncesi var olan ve düşündüğünüz konularda ise başlangıç yapmanızda bir sakınca yoktur. Aksine daha sağlam olacaktır. Sadece retro dönem özellikle yukarıda yazmış olduğum alanlarda yeni fikir, yeni ilişki ve yeni konularla ortaya çıkmamanız daha faydanıza olabilir. Yeni başlangıçlar için Merkür'ün 7 Şubat'a kadar gölge dönemi ise devam edecek. Retro sonrası gölge dönem öncesinden daha çok etkileyebilmektedir.

5 Ocak haftası ise kariyer, ortaklık, ilişki ve evlilik alanınızda geçmişten gelen konuları da kapsayan yaratıcı ve kazanım sağlayan atılımlar, fikirler gerçekleştirebilirsiniz.

7 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunayı; dış imaj, toplum önü duruş ve sağlık alanınızda gerçekleşecek. Dolunay’ın olduğu hafta Ay’ın kendi ev sahibi olduğunuz için yeni kararlar almamanız biraz beklemeniz faydalı olabilir.

13 Ocak sonrası Mars’ın İkizler burcunda düz seyre geçmesi bilinçaltı ve ruhsal alanınıza olumlu enerjiler ile yansıyacaktır. Uykusuz ve huzursuz geceler bitiyor.

20 Ocak haftası Kova Yeni Ayı ve Güneş Kova geçişi; dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınıza özgürleşme, yeni vizyoner bakış açıları ile yeni oluşumlar getirebilir.

23 Ocak sonrası Uranüs’ün de Boğa’da düze dönmesi ile ay sonu sosyalleşme ve kariyer alanınızda ani ve olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

 

 

Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; yeni seneye Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile evlilik, ortaklık ve ilişki alanlarınızda kendinizi özgürleştirerek ve daha vizyoner bakış açıları ile ilerleyerek başlayabilirsiniz.

Merkür’ün 18 Ocak’a kadar Oğlak burcunda retro hareketi devam edeceğinden sağlık, iş hayatınız, gündelik yaşam dinamiklerinizde kendinizi zorlamamak, rölantiye almak, dinlenmek daha faydalı olabilir. Geçici enerji olacağından bu süreçte yarım kalan iş’lerinize odaklanmanız sürdürülebilirlik ve ileri ki dönem açısından fayda getirebilir. 29 Aralık öncesi var olan ve düşündüğünüz konularda ise başlangıç yapmanızda bir sakınca yoktur. Aksine daha sağlam olacaktır. Sadece retro dönem özellikle yukarıda yazmış olduğum alanlarda yeni fikir, yeni ilişki ve yeni konularla ortaya çıkmamanız daha faydanıza olabilir. Yeni başlangıçlar için Merkür'ün 7 Şubat'a kadar gölge dönemi ise devam edecek. Retro sonrası gölge dönem öncesinden daha çok etkileyebilmektedir.

5 Ocak haftası ise kariyer, iş konuları, gündelik yaşam dinamikleriniz ve sağlık alanlarınızda geçmişten gelen konuları da kapsayan yaratıcı ve kazanım sağlayan atılımlar, fikirler gerçekleştirebilirsiniz.

7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı; bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edecektir. Duygusallık yerine dengede ve huzurla hizalanmanız enerji olarak olumlu etkileyecektir. Ev, yaşam ve aile konularında tamamlayıcı enerjileri getirebilir.

13 Ocak sonrası Mars’ın İkizler burcunda düz seyre geçmesi sosyalleşme ve kariyer alanınıza olumlu anlamda etki edebilir.

20 Ocak haftası Kova Yeni Ayı ve Güneş Kova geçişi; evlilik, ortaklık, ilişki alanınıza özgürleşme, yeni vizyoner bakış açıları ile yeni oluşumlar getirebilir.

23 Ocak sonrası Uranüs’ün de Boğa’da düze dönmesi ile ay sonu kariyer alanınızda ani ve olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

 

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; yeni seneye Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınızda kendinizi özgürleştirerek ve daha vizyoner bakış açıları ile ilerleyerek başlayabilirsiniz.

Merkür’ün 18 Ocak’a kadar Oğlak burcunda retro hareketi devam edeceğinden şans, yatırım alanlarınızda kendinizi zorlamamak, rölantiye almak, dinlenmek daha faydalı olabilir. Geçici enerji olacağından bu süreçte yarım kalan iş’lerinize odaklanmanız sürdürülebilirlik ve ileri ki dönem açısından fayda getirebilir. 29 Aralık öncesi var olan ve düşündüğünüz konularda ise başlangıç yapmanızda bir sakınca yoktur. Aksine daha sağlam olacaktır. Sadece retro dönem özellikle yukarıda yazmış olduğum alanlarda yeni fikir, yeni ilişki ve yeni konularla ortaya çıkmamanız daha faydanıza olabilir. Yeni başlangıçlar için Merkür'ün 7 Şubat'a kadar gölge dönemi ise devam edecek. Retro sonrası gölge dönem öncesinden daha çok etkileyebilmektedir.

5 Ocak haftası ise şans, yatırım, yüksek eğitim, yurtdışı her türlü konu – yolculuk – iş - ilişki, basın, yayın, iletişim, hukuk, psikoloji, inanç, maneviyat alanlarınızda geçmişten gelen konuları da kapsayan yaratıcı ve kazanım sağlayan atılımlar, fikirler gerçekleştirebilirsiniz.

7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı; sosyalleşme ve kariyer alanınızda tamamlayıcı enerjiler getirebilir.

13 Ocak sonrası Mars’ın İkizler burcunda düz seyre geçmesi kariyer alanınıza olumlu etki edebilir.

20 Ocak haftası Kova Yeni Ayı ve Güneş Kova geçişi; gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınızda özgürleşme, yeni vizyoner bakış açıları ile yeni oluşumlar getirebilir.

23 Ocak sonrası Uranüs’ün de Boğa’da düze dönmesi ile ay sonu yurtdışı her türlü konu – yolculuk – iş - ilişki, basın, yayın, iletişim, hukuk, psikoloji, inanç, maneviyat alanlarınızda ani ve olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

 

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; yeni seneye Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile şans ve yatırım alanlarınızda kendinizi özgürleştirerek ve daha vizyoner bakış açıları ile ilerleyerek başlayabilirsiniz.

Merkür’ün 18 Ocak’a kadar Oğlak burcunda retro hareketi devam edeceğinden ev, yaşam ve aile alanınızda kendinizi zorlamamak, rölantiye almak, dinlenmek daha faydalı olabilir. Geçici enerji olacağından bu süreçte yarım kalan iş’lerinize odaklanmanız sürdürülebilirlik ve ileri ki dönem açısından fayda getirebilir. 29 Aralık öncesi var olan ve düşündüğünüz konularda ise başlangıç yapmanızda bir sakınca yoktur. Aksine daha sağlam olacaktır. Sadece retro dönem özellikle yukarıda yazmış olduğum alanlarda yeni fikir, yeni ilişki ve yeni konularla ortaya çıkmamanız daha faydanıza olabilir. Yeni başlangıçlar için Merkür'ün 7 Şubat'a kadar gölge dönemi ise devam edecek. Retro sonrası gölge dönem öncesinden daha çok etkileyebilmektedir.

5 Ocak haftası ise ev, yaşam, aile ve dışarıdan ya da eşten gelen maddi kaynaklar alanınızda geçmişten gelen konuları da kapsayan yaratıcı ve kazanım sağlayan atılımlar, fikirler gerçekleştirebilirsiniz.

7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı; kariyer alanınıza etki ederek tamamlayıcı enerjiler getirebilir.

13 Ocak sonrası Mars’ın İkizler burcunda düz seyre geçmesi yurtdışı her türlü konu – yolculuk – iş - ilişki, basın, yayın, iletişim, hukuk, psikoloji, inanç, maneviyat alanlarınıza olumlu etki edecektir.

20 Ocak haftası Kova Yeni Ayı ve Güneş Kova geçişi; şans ve yatırım alanlarınıza özgürleşme, yeni vizyoner bakış açıları ile yeni oluşumlar getirebilir.

23 Ocak sonrası Uranüs’ün de Boğa’da düze dönmesi ile ay sonu dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınızda ani ve olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; yeni seneye Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile ev, yaşam, aile alanınızda kendinizi özgürleştirerek ve daha vizyoner bakış açıları ile ilerleyerek başlayabilirsiniz.

Merkür’ün 18 Ocak’a kadar Oğlak burcunda retro hareketi devam edeceğinden eğitimler, araba yolu seyahatler, iletişim, yakın çevre akraba ve kardeşler alanınızda zorlamamak, rölantiye almak, dinlenmek daha faydalı olabilir. Geçici enerji olacağından bu süreçte yarım kalan iş’lerinize odaklanmanız sürdürülebilirlik ve ileri ki dönem açısından fayda getirebilir. 29 Aralık öncesi var olan ve düşündüğünüz konularda ise başlangıç yapmanızda bir sakınca yoktur. Aksine daha sağlam olacaktır. Sadece retro dönem özellikle yukarıda yazmış olduğum alanlarda yeni fikir, yeni ilişki ve yeni konularla ortaya çıkmamanız daha faydanıza olabilir. Yeni başlangıçlar için Merkür'ün 7 Şubat'a kadar gölge dönemi ise devam edecek. Retro sonrası gölge dönem öncesinden daha çok etkileyebilmektedir.

5 Ocak haftası ise eğitimler, araba yolu seyahatler, iletişim, yakın çevre akraba ve kardeşler, evlilik, ortaklık, ilişkiler alanlarınızda geçmişten gelen konuları da kapsayan yaratıcı ve kazanım sağlayan atılımlar, fikirler gerçekleştirebilirsiniz.

7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı; yurtdışı her türlü konu – yolculuk – iş - ilişki, basın, yayın, iletişim, hukuk, psikoloji, inanç, maneviyat alanlarınıza tamamlanma ile olumlu enerjiler getirebilir.

13 Ocak sonrası Mars’ın İkizler burcunda düz seyre geçmesi dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınıza olumlu etki edebilir.

20 Ocak haftası Kova Yeni Ayı ve Güneş Kova geçişi; ev, yaşam ve aile alanınıza özgürleşme, yeni vizyoner bakış açıları ile yeni oluşumlar getirebilir.

23 Ocak sonrası Uranüs’ün de Boğa’da düze dönmesi ile ay sonu evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda ani ve olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; yeni seneye Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile eğitimler, araba yolu seyahatler, iletişim, yakın çevre akraba ve kardeşler kendinizi özgürleştirerek ve daha vizyoner bakış açıları ile ilerleyerek başlayabilirsiniz.

Merkür’ün 18 Ocak’a kadar Oğlak burcunda retro hareketi devam edeceğinden maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda zorlamamak, rölantiye almak, dinlenmek daha faydalı olabilir. Geçici enerji olacağından bu süreçte yarım kalan iş’lerinize odaklanmanız sürdürülebilirlik ve ileri ki dönem açısından fayda getirebilir. 29 Aralık öncesi var olan ve düşündüğünüz konularda ise başlangıç yapmanızda bir sakınca yoktur. Aksine daha sağlam olacaktır. Sadece retro dönem özellikle yukarıda yazmış olduğum alanlarda yeni fikir, yeni ilişki ve yeni konularla ortaya çıkmamanız daha faydanıza olabilir. Yeni başlangıçlar için Merkür'ün 7 Şubat'a kadar gölge dönemi ise devam edecek. Retro sonrası gölge dönem öncesinden daha çok etkileyebilmektedir.

5 Ocak haftası ise maaşlı çalışma, maddi yatırım, kariyer, sağlık ve gündelik yaşam dinamikleriniz alanında geçmişten gelen konuları da kapsayan yaratıcı ve kazanım sağlayan atılımlar, fikirler gerçekleştirebilirsiniz.

7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı; dışarıdan ya da eşten gelen maddi kaynaklar alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.

13 Ocak sonrası Mars’ın İkizler burcunda düz seyre geçmesi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza olumlu enerjiler getirebilir.

20 Ocak haftası Kova Yeni Ayı ve Güneş Kova geçişi; eğitimler, araba yolu seyahatler, iletişim, yakın çevre akraba ve kardeşler özgürleşme, yeni vizyoner bakış açıları ile yeni oluşumlar getirebilir.

23 Ocak sonrası Uranüs’ün de Boğa’da düze dönmesi ile ay sonu sağlık, gündelik yaşam dinamikleriniz ve iş hayatınız alanlarında olumlu sürece geçiyorsunuz.

 

Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; yeni seneye Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda kendinizi özgürleştirerek ve daha vizyoner bakış açıları ile ilerleyerek başlayabilirsiniz.

Merkür’ün 18 Ocak’a kadar burcunuzda retro hareketi devam edeceğinden sağlığınız, dış imaj ve statü alanlarınızda zorlamamak, rölantiye almak, dinlenmek daha faydalı olabilir. Geçici enerji olacağından bu süreçte yarım kalan iş’lerinize odaklanmanız sürdürülebilirlik ve ileri ki dönem açısından fayda getirebilir. 29 Aralık öncesi var olan ve düşündüğünüz konularda ise başlangıç yapmanızda bir sakınca yoktur. Aksine daha sağlam olacaktır. Sadece retro dönem özellikle yukarıda yazmış olduğum alanlarda yeni fikir, yeni ilişki ve yeni konularla ortaya çıkmamanız daha faydanıza olabilir. Yeni başlangıçlar için Merkür'ün 7 Şubat'a kadar gölge dönemi ise devam edecek. Retro sonrası gölge dönem öncesinden daha çok etkileyebilmektedir.

5 Ocak haftası ise şans, yatırım, statü alanlarınızda geçmişten gelen konuları da kapsayan yaratıcı ve kazanım sağlayan atılımlar, fikirler gerçekleştirebilirsiniz.

7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı; karşıt eviniz olan evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza tamamlayıcı enerjiler getirebilir. Zihin ve duygularınızı bu süreçte dengeli yönetmeye önem vererek ilerleyebilirsiniz.

13 Ocak sonrası Mars’ın İkizler burcunda düz seyre geçmesi sağlık, gündelik yaşam dinamikleriniz ve iş hayatınız alanlarına olumlu enerjiler getirebilir.

20 Ocak haftası Kova Yeni Ayı ve Güneş Kova geçişi; maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda özgürleşme, yeni vizyoner bakış açıları ile yeni oluşumlar getirebilir.

23 Ocak sonrası Uranüs’ün de Boğa’da düze dönmesi ile ay sonu şans ve yatırım alanlarınızda ani ve olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

 

Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; yeni seneye Venüs’ün burcunuza geçmesi ile her alanda kendinizi özgürleştirerek ve daha vizyoner bakış açıları ile ilerleyerek başlayabilirsiniz.

Merkür’ün 18 Ocak’a kadar Oğlak burcunda retro hareketi devam edeceğinden bilinçaltı ve ruhsal alanınızda kendinizi zorlamamak, rölantiye almak, dinlenmek daha faydalı olabilir. Geçici enerji olacağından bu süreçte yarım kalan iş’lerinize odaklanmanız sürdürülebilirlik ve ileri ki dönem açısından fayda getirebilir. 29 Aralık öncesi var olan ve düşündüğünüz konularda ise başlangıç yapmanızda bir sakınca yoktur. Aksine daha sağlam olacaktır. Sadece retro dönem özellikle yukarıda yazmış olduğum alanlarda yeni fikir, yeni ilişki ve yeni konularla ortaya çıkmamanız daha faydanıza olabilir. Yeni başlangıçlar için Merkür'ün 7 Şubat'a kadar gölge dönemi ise devam edecek. Retro sonrası gölge dönem öncesinden daha çok etkileyebilmektedir.

5 Ocak haftası ise ev, yaşam ve aile konuları ile ilgili alanlarınızda geçmişten gelen konuları da kapsayan yaratıcı ve kazanım sağlayan atılımlar, fikirler gerçekleştirebilirsiniz.

7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı; gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanlarınıza tamamlayıcı enerjiler getirebilir.

13 Ocak sonrası Mars’ın İkizler burcunda düz seyre geçmesi şans ve yatırım alanlarınıza olumlu enerjiler getirebilir.

20 Ocak haftası burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş’in de burcunuza geçmesi ile; hayatınızın birçok alanında ve özellikle hedeflerinizde şifa, özgürleşme, yeni vizyoner bakış açıları ile yeni oluşumlar getirebilir.

23 Ocak sonrası Uranüs’ün de Boğa’da düze dönmesi ile ay sonu ev, aile ve yaşam alanınıza ani ve olumlu gelişmeler getirebilir.

 

Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; yeni seneye Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile bilinçaltı ve ruhsal alanınızda şifalanarak, kendinizi özgürleştirerek ve daha vizyoner bakış açıları ile ilerleyerek başlayabilirsiniz.

Merkür’ün 19 Ocak’a kadar Oğlak burcunda retro hareketi devam edeceğinden sosyalleşme ve kariyer alanlarınızda kendinizi zorlamamak, rölantiye almak, dinlenmek daha faydalı olabilir. Geçici enerji olacağından bu süreçte yarım kalan iş’lerinize odaklanmanız sürdürülebilirlik ve ileri ki dönem açısından fayda getirebilir. 29 Aralık öncesi var olan ve düşündüğünüz konularda ise başlangıç yapmanızda bir sakınca yoktur. Aksine daha sağlam olacaktır. Sadece retro dönem özellikle yukarıda yazmış olduğum alanlarda yeni fikir, yeni ilişki ve yeni konularla ortaya çıkmamanız daha faydanıza olabilir. Yeni başlangıçlar için Merkür'ün 7 Şubat'a kadar gölge dönemi ise devam edecek. Retro sonrası gölge dönem öncesinden daha çok etkileyebilmektedir.

5 Ocak haftası ise kariyer, eğitim, iletişim, araba yolu seyahatler, yakın çevre, akraba, kardeş , sosyalleşme alanlarınızda geçmişten gelen konuları da kapsayan yaratıcı ve kazanım sağlayan atılımlar, fikirler gerçekleştirebilirsiniz.

7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı; şans ve yatırım alanlarınıza tamamlayıcı olumlu enerjiler getirebilir.

13 Ocak sonrası Mars’ın İkizler burcunda düz seyre geçmesi ev, yaşam ve aile alanınıza olumlu enerjiler getirebilir.

20 Ocak haftası Kova Yeni Ayı ve Güneş Kova geçişi; ruhsal ve bilinçaltı alanınıza etki ederek şifa, özgürleşme enerjileri getirebilir.

23 Ocak sonrası Uranüs’ün de Boğa’da düze dönmesi ile ay sonu eğitim, iletişim, araba yolu seyahatler, yakın çevre, akraba, kardeş alanlarınızda ani ve olumlu enerjiler getirebilir.

 

ASTRO - SHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ