23 ARALIK 2022 OĞLAK YENİ AY'I

 


23 Aralık 2022 Türkiye saati ile 13:18’de Güneş ve Ay’ın kavuşumu ile Oğlak yeni Ayı deneyimleyeceğiz. Oğlak Yeni Ayı 1° ile 9. ve 10. evleri kapsıyor. Daha çok kariyer, sosyal statü ve maddi konular ile ilgili Sevgili dostlar.

1 derece; başlatma ve yaşam, hayatı sorgulayan, sorgulatan ve anlamına ışık tutan bir Yeni Ay enerjisi taşıyor.

Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının 0-1 dereceleri, hem öngörüsel, hem de doğumsal astrolojide inanılmaz kritik derecelerdir. Başlayan her ne ise sürebilir de sürmeyebilir de. Öncü burçlar gündönümü noktalarını gösterir. Bu Yeni Ay 22 Aralık’ta yaşanacak olan gündönümü enerjisini taşımakta.

Jüpiter’de An’ın haritasında Koç burcunda durağan ve sıfır derecede kare bir bakış atıyor bu Yeni Ay’a. Ve önemli bir uyarıda bulunuyor. Plan ve programınız yoksa , gözükara, acele bir şekilde fazla iş yükü, sorumluluk ve karar almadan önce düşünmek gerekebilir Sevgili dostlar.

Venüs ve Uranüs’ün ise yeni ay’a yüksek desteği var. Kariyer, ilişki ve maddi konularda sürpriz gelişmeler , ortaklıklar, gelişmeler olabilir. İlişkilerde özgürlüğüne düşkün olanlar için mükemmel denklem. Fakat ani başlayıp ani bitebilen durumlarda yaratabilir. Bilginize.

Yeni Ay’a eşlik edecek diğer Merkür ve Neptün olumlu etkileşimi ile sezgilerinize güvenebilirsiniz. Empati ile başkalarına yaklaşımda bulunabilirsiniz. Yaratıcılık ve ilham alanlarında yüksek enerjiler vermekte.

Genel olarak Oğlak Yeni Ay’ı önünüze gelen yeni başlangıçlar için risk almadan önce düşünülmeli. Elinizdeki iş’leri bitirmeli, sırayla ve akışta yol almalı. Diğer taraftan; geçmişten beri gelen , konuşulmuş, anlaşılmış ve aklınızda olan bir konu ise Mars İkizler’de retro konumu ile destekliyor. İmzalar atılabilir :) Özellikle 24 Kasım Yay Yeni Ayı ile gelen konularda ise olumlu olarak tamamlanma enerjisi taşıyarak yeni bir aşamaya sevk edebilir.

Türkiye’nin ise 7.evine Yeni Ay etki ediyor. Müttefikler, diğer ülkeler ile ilişkiler alanına etki etmektedir. Aynı zamanda devlet ve otoriteyi de anlatmaktadır. Yeni ve gelecek açısından olumlu yönde uluslararası anlaşmalar yapılabilir.

Bu yeni ay’da uzun dönem hedeflerinizi mutlaka yazın Sevgili dostlar.

Sağlıkla, iyi ve güzel atılımlarla gelmesini dilerim.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ