8 ARALIK RİGEL SABİT YILDIZLI MARSİYEN İKİZLER DOLUNAYI

 

8 Aralık Perşembe günü Türkiye saati ile sabah 07:09’da İkizler Burcunda 16° ile Rigel sabit yıldızı ve Marsiyen etkili Dolunay deneyimleyeceğiz Sevgili dostlar. Dolunay esnasında Ay İkizler’de retro pozisyondaki Rigel sabit Yıldızı ile partil kavuşumda olacak.

Dolunay 1. ve 7.ev akslarında gerçekleşeceğinden ben - biz dengesi, özellikle var olan ilişkilerde, evliliklerde ve ortaklıklarda dengeye ve iletişim tarzına, sözlere ekstra özen ve önem gösterilmeli, bu anlamda farkındalıklı olmalı. Gerekirse ilişkiler de birbirine alan açmalı.

Genel olarak; zihinsel olarak kendinizi yormamalı, kaygı, sinir ve stresten uzak, sakin geçirmeli. Ani hareket ve tepkilerden kaçınmalı, sakarlık ve kazalara karşı da temkinli olmalı, bedenize karşı nazik davranmalı.  Bağışıklığınıza da ekstra önem, gerekli takviyelerinizi almanız koruma sağlayabilir. Kapalı, kalabalık ve havasız ortamlarda önlemlerinizi alabilirsiniz. İkizler üst solunum yolları, sinirler, eller, kollar, omuzlar ve iletişim uzuvlarımızı ifade etmektedir. Eğitim alanları, sağlık, yakın çevre konularını da kapsamaktadır. 14 Ocak 2023’e kadar bu konularda temkinli olmalıyız. 

İkizler Dolunayı Rigel sabit yıldızı ile de partil kavuşumda gerçekleşeceğinden yazarlık ve  eğitim alanında yetenekler bu süreçte gündemde olabilir ya da ortaya çıkabilir. Rigel;  Mars ile yücelir Sevgili dostlar. Mars’ta retro olduğundan geçmişten verilen emeklerin, gösterilen çabaların karşılığı gelebilir. İyi, güzel, olumlu ve şanslı sürpriz haberler alabilirsiniz. Güneş’te Yay burcunda olduğundan bu Dolunay mesleki konularda olumlu, ilişki konularında ise aydınlatıcı etkide. Aynı zamanda tamamlanma ve özgürleşme enerjisi de verebilir. İletişim alanlarında ise rahat ve kolaylıkla kendinizi ifade etme olanağı da sunacaktır. Bir çok alanda iletişim hızlı ve akıcı gerçekleşebilir. Beklediğiniz tamamlanması gereken konulara dair hızlı haberler gelebilir. Arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla biraraya gelmek ya da bağlantı kurmak için de güzel bir süreç olacaktır.

Türkiye’nin ise Ay’ının da bulunduğu gizli ev olan 12.evinde gerçekleşecek. Hastaneler, hapishaneler, yurtiçi veya yurtdışından düşmanlık potansiyelleri, yardıma ve desteğe ihtiyacı olan kurumlar, sığınma evleri alanını kapsamaktadır. Kadın konuları gündemde olabilir. Bu alanlarda yaptırım kararları da alınabilir.

8 Aralık 16° İkizler Dolunayının Sabian Sembolü;

‘‘Genç bir zihin, olgun ve düşünceli oluyor.’’ Gençlik duygularımızın tanınması ve bilgeliğe doğru olgunlaşma sürecini ifade etmektedir.

En başta sağlıkla, huzurla, üretkenlikle ve neşe ile geçirmenizi dilerim.

Sevgiler.

ASTRO - SHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ