2023 Şubat Aylık Burç Yorumları

 

Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları ; Şubat ayına Venüs’ün Balık burcuna geçişi ile kendinize daha derin bir sevgi ve şefkat aynı zamanda maneviyat ile daha çok kontak halinde olacağınız enerjilerle giriş yapabilirsiniz. Merhamet duygunuz yükselebilir.

4 Şubat’ta meydana gelecek Güneş-Uranüs karesi sebebi ile maddi yatırım, maaşlı çalışma, kariyer ve sosyalleşme alanlarınızda ani riskler almayınız. Akabinde 5 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı şans ve yatırım alanınızda etkili olacaktır.

11 Şubat Merkür’ün Kova burcuna geçişi ile sosyal ve kariyer alanlarınızda mantıklı ilerleyeceğiniz ve zihinsel olarak özgürleşebileceğiniz sürece geçiyorsunuz.  Mars&Şiron olumlu etkileşimi ise yakın çevre, kardeşler, kısa mesafe seyahatler, eğitimler alanınızda pozitif enerjiler ve kararlılık devrede olabilir.

18 Şubat sonrası Güneş Balık geçişi  ve Balık Yeni Ayı ruhsal ve bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Bu süreçte rüyalarınızı mutlaka not ediniz. Hassas, duyarlı hissedebileceğiniz ve arındığınız bir süreç olabilir.

20 Şubat ve sonrası Venüs’ün burcunuza geçmesi sağlık alanında koruma verirken kendinizle, görüntünüzle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte özellikle ilişki konularında sabırlı, acele etmeden, rekabet duygusundan uzak kalarak ve sakin ilerlemeye özen gösterin.

 

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Şubat ayına Venüs’ün Balık burcuna geçişi ile sosyalleşme ve kariyer alanınızla daha çok ilgili olarak başlayabilirsiniz. Başkalarına yardım duygunuz bu süreçte artabilir. Mutlaka yakın çevreniz dışındaki kişilere de yardımda bulunun. Yaptığınız iyiliklerin geri dönüşü büyük bir koruma sağlayacaktır.

4 Şubat’ta meydana gelecek Güneş-Uranüs karesi kariyer ve dış imaj alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda ani riskler almayınız. Akabinde 5 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı ev, yaşam ve aile alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda bazı tamamlanmalar getirebilir.

11 Şubat Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle kariyer konularında mantıklı ilerleyeceğiniz ve zihinsel olarak özgürleşebileceğiniz sürece geçiyorsunuz. Daha vizyoner bakış açıları ile bu süreçte kariyer alanınızda ilerleyebilirsiniz. Mars&Şiron olumlu etkileşimi ise maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda kendinize daha çok güvenerek ilerleyebileceğinize olan inancınız artabilir. Fiziksel olarak daha aktif ve dinamik hissedebilirsiniz.

18 Şubat sonrası Güneş Balık geçişi ve Balık Yeni Ayı sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda yapacağınız yeni başlangıçlar için daha sonradan değişiklik şansınız ve imkanınız olacaktır. O sebepten yeni başlangıçlar için tereddüt etmenizde gerek yok.

20 Şubat ve sonrası Venüs’ün Koç burcuna geçmesi bilinçaltı alanınıza etki edeceğinden bu süreçte kendinizi daha çok öne koymak isteyebilirsiniz. Rekabet duygusuna çok dikkat ederek, bencilleşmeden ve başkalarını kırmadan ilerlemeye özen göstermelisiniz.

 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Şubat ayına Venüs’ün Balık burcuna geçişi ile kariyer konularınızla daha ilgili olarak başlayabilirsiniz. Bu alanda beraber çalıştığınız kişilere maddi ya da manevi konularda yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Yaptığınız iyiliklerin geri dönüşü büyük bir koruma sağlayacaktır.

4 Şubat’ta meydana gelecek Güneş-Uranüs karesi sebebi ile yurtdışı her türlü alan ve mecra, yurtdışı seyahatler, hukuk, yüksek eğitim, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat alanlarının herhangi biri gündeminizde ise bu alanlarda kesinlikle ani risk almayın. Aynı zamanda ruhsal anlamda ani sinir ve dikleşme gibi durumlardan kaçının. Sağlığınız öplanda olsun. Akabinde 5 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı yakın çevre, kardeşler, kısa seyahatler ve eğitim alanlarınızda gerçekleşecektir. Bu süreci sakin ve risksiz geçirmeye özen gösterin.

11 Şubat Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle yurtdışı her türlü alan ve mecra, yurtdışı seyahatler, hukuk, yüksek eğitim, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat alanlarında mantıklı ilerleyeceğiniz ve zihinsel olarak özgürleşebileceğiniz sürece geçiyorsunuz. Mars&Şiron olumlu etkileşimi ise sosyalleşme, kariyer, sağlık alanlarınızda kuvvetli, dinamik, şifalı ve güvenli enerjiler verecektir.

18 Şubat sonrası Güneş Balık geçişi ve Balık Yeni Ayı kariyer alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda yapacağınız yeni başlangıçlar için daha sonradan değişiklik şansınız ve imkanınız olacaktır. O sebepten yeni başlangıçlar için tereddüt etmenizde gerek yok.

20 Şubat ve sonrası Venüs’ün Koç burcuna geçmesi hem sosyalleşme hem kariyer alanınızda girişimci, hızlı ve rekabet duygusuna odaklı enerjiler getirebilir. Sabırlı, acele etmeden bencilleşmeden ve başkalarını kırmadan ilerlemeye özen göstermelisiniz. Maddi fırsatlar ve ödüller de getirebilir.

 

Güneş ve Yükselen Yengeç burcu: Sevgili Yengeç burçları; Şubat ayına Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle inanç, maneviyat, yurtdışı işler, seyahatler, görevler, basın, yayın, iletişim, ticaret, hukuk, yüksek eğitim alanlarını da kapsayan konular ve işleriniz ile ilgili başlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu alanlarda korumacı enerjiler de üzerinizde olacaktır.

4 Şubat’ta meydana gelecek Güneş-Uranüs karesi sebebi ile dışarıdan veya eşten gelen finansal kaynaklarınız, ameliyat, kariyer ve sosyal ilişkileriniz alanlarında ani risklerden kaçınınız. Akabinde 5 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.

11 Şubat Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle dışarıdan gelen maddi kaynaklar ile konularda mantıklı ilerleyeceğiniz ve zihinsel olarak özgürleşebileceğiniz sürece geçiyorsunuz. Mars&Şiron olumlu etkileşimi ise kariyer ve ruhsal alanınıza şifa, güven duygusu ve hareket getirecektir.

18 Şubat sonrası Güneş Balık geçişi ve Balık Yeni Ayı inanç, maneviyat, yurtdışı işler, seyahatler, görevler, basın, yayın, iletişim, ticaret, hukuk, yüksek eğitim alanlarını da kapsayan konular ve işleriniz alanlarına etki ederek bu alanlarda yeni başlangıçlar için desteklemektedir. Daha sonradan değişiklik şansınız ve imkanınız olacaktır. O sebepten yeni başlangıçlar için tereddüt etmenizde gerek yok.

20 Şubat ve sonrası Venüs’ün Koç burcuna geçmesi kariyer alanınızda girişimci, hızlı ve rekabet duygusuna odaklı enerjiler getirebilir. Sabırlı, fazla benmerkezcilikten ve aceleden uzak kalarak  ilerlemeye özen göstermelisiniz. Maddi fırsatlar ve ödüller de getirebilir.

 

Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Şubat ayına Venüs Balık geçişiyle dışarıdan veya eşten maddi kaynaklarınız, spiritüel ve sağlık konuları ile daha ilgili olarak başlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu alanlarda korumacı enerjiler de üzerinizde olacaktır. Bu süreçte hayır işleri, gönüllü faaliyetlerde veya mutlaka maddi yardımda bulunun.

 4 Şubat’ta meydana gelecek Güneş-Uranüs karesi sebebi ile kariyer, evlilik ve ortaklık alanlarınızda ani risklerden kaçınınız. Akabinde 5 Şubat’ta burcunuzda gerçekleşecek Aslan Dolunayını sakin, dinlenerek ve kendinizi fazla yormadan geçirmeniz faydanıza olacaktır. Toplumsal statü ve kariyer alanlarında bazı tamamlanmalar getirebilir.

11 Şubat Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle kariyer, evlilik ve ortaklık konularında daha daha mantıklı ilerleyeceğiniz ve zihninizi özgürleştirebileceğiniz sürece geçiyorsunuz. Mars&Şiron olumlu etkileşimi sosyalleşme, kariyer, inanç, maneviyat, yurtdışı işler, seyahatler, görevler, basın, yayın, iletişim, ticaret, hukuk, yüksek eğitim alanlarını da kapsayan konular ve işleriniz alanlarına etki ederek bu alanlarda şifalanma, hareket enerjileri getirecektir.

18 Şubat sonrası Güneş Balık geçişi ve Balık Yeni Ayı dışarıdan veya eşten gelen finansal kaynaklar, spiritüel konular ve bu alanlarda kariyer olanaklarında yeni başlangıçlar için desteklemektedir. Daha sonradan değişiklik şansınız ve imkanınız olacaktır. O sebepten yeni başlangıçlar için tereddüt etmenizde gerek yok.

20 Şubat ve sonrası Venüs’ün Koç burcuna geçmesi kariyer, inanç, maneviyat, yurtdışı işler, seyahatler, görevler, basın, yayın, iletişim, ticaret, hukuk, yüksek eğitim alanlarını da kapsayan konular ve işleriniz alanlarına etki ederek bu alanlarda maddi kazanımlar, fırsatlar, girişimcilik ve cesaret enerjileri getirebilir. Bu süreçte sabırlı, fazla benmerkezcilikten ve egodan uzak kalarak ilerlemeye özen gösterin.

 

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Şubat ayına Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile evlilik, ortaklık, ilişki alanınız ile daha ilgili olarak başlayabilirsiniz. Bu alanlarda korumacı enerjiler de devrede olacaktır. Bu süreçte hayır işleri, gönüllü faaliyetler veya mutlaka maddi yardımda bulunun.

4 Şubat’ta meydana gelecek Güneş-Uranüs karesi sebebi ile sağlık, iş, gündelik yaşam dinamikleriniz, eğitim, yurtdışı konular, seyahatler ve inanç, maneviyat konuları alanlarında ani risk ve tepkilerden kaçınınız. Akabinde 5 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayında aşırı tutku ve hırsa kapılmadan keyif modunda geçirmeye özen gösteriniz.

11 Şubat Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle sağlık, iş, gündelik yaşam dinamikleriniz konularında  daha mantıklı ilerleyeceğiniz ve zihninizi tamamen özgürleştirebileceğiniz sürece geçiyorsunuz. Mars&Şiron olumlu etkileşimi ise sosyalleşme, kariyer, inanç, maneviyat, yurtdışı işler, seyahatler, görevler, basın, yayın, iletişim, ticaret, hukuk, yüksek eğitim alanlarını da kapsayan konular ve işleriniz alanlarına etki ederek bu alanlarda şifalanma ve enerjiler getirecektir.

18 Şubat sonrası Güneş Balık geçişi ve Balık Yeni Ayı evlilik, ortaklık ve ilişki alanlarınızda yeni başlangıçlar için desteklemektedir. Daha sonradan değişiklik şansınız ve imkanınız olacaktır. O sebepten yeni başlangıçlar için tereddüt etmenizde gerek yok.

20 Şubat ve sonrası Venüs’ün Koç burcuna geçmesi dışarıdan gelen veya ortak finansman kaynaklar alanınıza bereketli enerjiler getirmeye hazırlanıyor. Venüs Koç sürecinde acele etmeden fazla benmerkezcilikten ve egodan uzak kalarak ilerlemeye özen gösterin.

 

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Şubat ayına Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle iş, sağlık ve gündelik yaşam dinamikleriniz ile daha ilgili olarak başlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu alanlarda korumacı enerjiler de devrede olacaktır. Bu süreçte hayır işleri, gönüllü faaliyetler veya mutlaka maddi yardımda bulunun.

4 Şubat’ta meydana gelecek Güneş-Uranüs karesi sebebi ile şans, yatırım ve ortak finansman alanlarında ani risklerden kaçınınız.  Akabinde 5 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı sosyalleşme ve kariyer alanınızda gerçekleşerek bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.

11 Şubat Merkür Kova geçişiyle şans ve ilişkiler alanınızda mantıklı ilerleyeceğiniz ve zihinsel olarak özgürleşebileceğiniz sürece geçiyorsunuz. Mars&Şiron olumlu etkileşimi  evlilik, ortaklık, ilişki, inanç, maneviyat, psikoloji, yurtdışı işler, seyahatler, görevler, basın, yayın, iletişim, ticaret, hukuk, yüksek eğitim alanlarını da kapsayan konular ve işleriniz alanlarına etki ederek bu alanlarda şifalanma ve hareketli enerjiler getirecektir.

18 Şubat sonrası Güneş Balık geçişi ve Balık Yeni Ayı iş, sağlık ve gündelik yaşam dinamikleriniz alanında gerçekleşecektir. Bu alanlarda yeni başlangıçlar için desteklemektedir. Daha sonradan değişiklik şansınız ve imkanınız olacaktır. O sebepten yeni başlangıçlar için tereddüt etmenizde gerek yok.

20 Şubat ve sonrası Venüs’ün Koç burcuna geçmesi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza tutku, cesaret ve bereket enerjileri getirmeye hazırlanıyor. Bu süreçte sabırlı, fazla benmerkezcilikten, rekabet duygusundan ve egodan uzak kalarak ilerlemeye özen gösterin.

 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Şubat ayına Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle yüksek şans enerjileriyle başlıyorsunuz ! Aynı zamanda bu alanlarda korumacı enerjiler de devrede olacaktır. Bu süreçte hayır işleri, gönüllü faaliyetler veya mutlaka maddi yardımda bulunun.

4 Şubat’ta meydana gelecek Güneş-Uranüs karesi sebebi ile ev, yaşam, aile, ortaklık, evlilik ve ilişki alanlarınızda ani risklerden ve tepkilerden kaçınınız. Akabinde 5 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı kariyer alanınızda gerçekleşerek bu alanda tamamlanmalar getirebilir.

11 Şubat Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle ev, aile ve yaşam alanınız ile ilgili konularda mantıklı ilerleyeceğiniz ve zihinsel olarak özgürleşebileceğiniz sürece geçiyorsunuz. Mars&Şiron olumlu etkileşimi ise ortak finansman konuları, iş, sağlık ve gündelik yaşam dinamikleriniz alanlarına şifalanma, başarı ve hareketli enerjiler getirecektir.

18 Şubat sonrası Güneş Balık geçişi ve Balık Yeni Ayı şans ve yatırım alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda yeni başlangıçlar için desteklemektedir. Daha sonradan değişiklik şansınız ve imkanınız olacaktır. O sebepten yeni başlangıçlar için tereddüt etmenizde gerek yok.

20 Şubat ve sonrası Venüs’ün Koç burcuna geçmesi iş, sağlık ve gündelik yaşam dinamikleriniz alanında şifalı, koruyucu, bereketli, girişimci, cesur enerjiler getirmeye hazırlanıyor. Venüs Koç geçişinde; sabırlı ve sakin, acele etmeden, rekabetten ve egodan uzak kalarak ilerlemeye özen gösterin Sevgili Akrep’ler !

 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Şubat ayına Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle ev, yaşam ve aile konularınızla daha ilgili olarak başlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu alanlarda korumacı enerjiler de devrede olacaktır. Bu süreçte hayır işleri, gönüllü faaliyetlerde veya mutlaka maddi yardımda bulunun.

 4 Şubat’ta meydana gelecek Güneş-Uranüs karesi sebebi ile yakın çevre, kardeşleriniz, eğitim, araba yolu seyahatler, iş, sağlık ve gündelik yaşam dinamikleriniz alanlarında ani risk ve tepkilerden kaçınınız. Akabinde 5 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı kendi eviniz olan 9.ev alanına inanç, maneviyat, psikoloji, yurtdışı işler, seyahatler, görevler, basın, yayın, iletişim, ticaret, hukuk, yüksek eğitim alanlarını da kapsayan konular ve işleriniz alanlarına etki edecektir. Ve bu alanlarda olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Şubat Merkür Kova geçişiyle eğitim, hizmet alma/verme alanlarında, kısa mesafe seyahatler alanlarınızda mantıklı ilerleyeceğiniz ve zihinsel olarak özgürleşebileceğiniz sürece geçiyorsunuz. Mars&Şiron olumlu etkileşimi ise evlilik, ortaklık, şans alanlarınıza şifa ve hareket enerjileri getirecektir.

18 Şubat sonrası Güneş Balık geçişi ve Balık Yeni Ayı ev, yaşam ve aile alanınızda yeni başlangıçlar için desteklemektedir. Daha sonradan değişiklik şansınız ve imkanınız olacaktır. O sebepten yeni başlangıçlar için tereddüt etmenizde gerek yok.

20 Şubat ve sonrası Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile şans, cesaret ve bereket enerjileri sizinle Sevgili Yaylar ! Venüs Koç geçişinde; sabırlı ve sakin, acele hareketler ve egodan uzak kalarak ilerlemeye özen gösterin.

 

Güneş ve Yükselen Oğlak Burçları: Sevgili Oğlak burçları; Şubat ayına Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle yakın çevre, kardeşler, kısa mesafe seyahatler, hizmet alma, hizmet verme ve eğitim alanlarınızla ilgili olarak başlıyorsunuz. Aynı zamanda bu alanlarda korumacı enerjiler de devrede olacaktır. Bu süreçte hayır işleri, gönüllü faaliyetler veya mutlaka maddi yardımda bulunun.

4 Şubat’ta meydana gelecek Güneş-Uranüs karesi sebebi ile maaşlı çalışma, maddi yatırım ve şans alanlarında ani riskler almayın. Akabinde 5 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı dışarıdan gelen maddi kaynaklar veya ortak finansman alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanda tamamlanmalar getirebilir.

11 Şubat Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda mantıklı ilerleyeceğiniz ve zihinsel olarak özgürleşebileceğiniz sürece geçiyorsunuz. Mars&Şiron olumlu etkileşimi ise  iş, sağlık, gündelik yaşam dinamikleriniz, ev, yaşam ve aile alanınıza şifalanma ve hareketli enerjiler getirecektir.

18 Şubat sonrası Güneş Balık geçişi ve Balık Yeni Ayı yakın çevre, kardeşler, kısa mesafe seyahatler, hizmet alma, hizmet verme ve eğitim alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda yeni başlangıçlar için desteklemektedir. Daha sonradan değişiklik şansınız ve imkanınız olacaktır. O sebepten yeni başlangıçlar için tereddüt etmenizde gerek yok.

20 Şubat ve sonrası Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ev, yaşam ve aile alanınıza bereketli, cesur enerjiler getirmeye hazırlanıyor. Venüs Koç geçişinde; aile ilişkilerinizde sakin ve egodan uzak kalarak ilerlemeye özen gösterin.

 

Güneş ve Yükselen Kova burçları: Sevgili Kova burçları; Şubat ayına Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızla daha ilgili olarak başlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu alanlarda korumacı enerjiler de devrede olacaktır. Ruhsal olarak şifalanacağınız süreci de gösteriyor. Bu süreçte hayır işleri, gönüllü faaliyetlerde veya maddi yardımda mutlaka bulunun.

4 Şubat’ta meydana gelecek Güneş-Uranüs karesi sebebi ile ev, yaşam, aile alanınızda ani risklerden kaçınınız. Akabinde 5 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı evlilik, ilişki ve ortaklık alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanda tamamlanmalar getirebilir.

11 Şubat Merkür Kova geçişiyle her alanda mantıklı ilerleyeceğiniz ve zihinsel olarak özgürleşebileceğiniz sürece geçiyorsunuz Sevgili Kova’lar ! Mars&Şiron olumlu etkileşimi ise şans, hizmet verme ve alma, eğitimler, kısa araba yolu seyahatler alanlarınıza şifalanma ve hareketli enerjiler getirecektir.

18 Şubat sonrası Güneş Balık geçişi ve Balık Yeni Ayı maaşlı çalışma alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanda yeni başlangıçlar için desteklemektedir. Daha sonradan değişiklik şansınız ve imkanınız olacaktır. O sebepten yeni başlangıçlar için tereddüt etmenizde gerek yok.

20 Şubat ve sonrası Venüs’ün Koç burcuna geçmesi  hizmet verme ve alma, eğitimler, kısa araba yolu seyahatler ve eğitim alanlarınıza bereketli, cesur ve girişimci enerjiler getirmeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Şubat ayına Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle kendiniz, dış imajınız ve bu alanda değişimler ile başlayabilirsiniz. Aynı zamanda hem bu alanlarda hem de ruhsal ve fiziksel olarak korumacı enerjiler de üzerinizde olacaktır. Bu süreçte hayır işleri, gönüllü faaliyetler veya mutlaka maddi yardımda bulunun.

4 Şubat’ta meydana gelecek Güneş-Uranüs karesi sebebi ile her türlü iletişim alanınızda ani risk ve tepkilerden uzak durun. Akabinde 5 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı iş, sağlık ve gündelik yaşam dinamikleriniz alanında gerçekleşecektir. Bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.

11 Şubat Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle ruhsal ve zihinsel olarak mantıklı ilerleyeceğiniz ve özgürleşebileceğiniz sürece geçiyorsunuz. Mars&Şiron olumlu etkileşimi ise ev, yaşam, aile, maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınıza şifalanma ve hareketli enerjiler getirecektir.

18 Şubat sonrası Güneş Balık geçişi ve Balık Yeni Ayı yeni başlangıçlar için desteklemektedir. Daha sonradan değişiklik şansınız ve imkanınız olacaktır. O sebepten yeni başlangıçlar için tereddüt etmenizde gerek yok.

20 Şubat ve sonrası Venüs’ün Koç burcuna geçmesi  maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınıza bereketli, girişimci ve cesur enerjiler getirmeye hazırlanıyor. Venüs Koç geçişinde bu alanlarda sabırlı ve sakin, acele duygular ve egodan uzak kalarak ilerlemeye özen gösterin.

 

ASTRO-SHERA

 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ