21 Ocak 2023 Kova Yeni Ayı

 

21 Ocak Cumartesi Türkiye saati ile 23:54’te 1 derece ile kuvvetli başlangıçların etkisinde Kova burcunda şifalı, yenileyici, özgürleştirici, netleştirici ve Plüto’nun etkisi ile cesaretlendirici, sağlam ve dönüştürücü bir Yeni Ay gerçekleşecek Sevgili dostlar.

Yeni Ay’a olumsuz etki eden derecesel olarak hiç bir gezegen yok. 4.ev yerleşiminde gerçekleşeceğinden daha çok ev, yaşam, aile alanlarında hareket, yer değişimleri, dönüşümler ve yenilikler meydana gelebilir.

An’ın haritasında 28 derece Plüto etkisi olan Kova Yeni Ayında;
Plüto 7. ev Koç burcunda bulunan Vertex (kader noktası ) ile kare açıda olacak. Yükselen ise Terazi’de daha çok ilişki, ortaklıklar ve müzakereler alanlarını kapsamaktadır.

Yenilikler ile beraber bazı sonlanmalar bitişlerde olsa bilinçli, mantıklı, geleceğe umutla bakan duygularla netleşme rahatlığında olacağınız ve hissedeceğiniz kuvvetli, yıkılması zor, temeli sağlam ve pes etmeyen yeni başlangıçlarında habercisi bir Yeni Ay enerjisi.

Her zaman her yıkım, sonlanma, bitiş ve ölümün yeni doğumlar ve çok kuvvetli başlangıçlar ile yenilikler getireceğinin de farkındalığında olmalı Sevgili dostlar.

Kova Yeni Ayından en başta Kova’ların kendisi, öncü Terazi ve Koç burçları ile değişken İkizler ve Yay burçları faydalanacaktır. Aynı zamanda bireysel haritalarınızın Kova alanları ile bu burçların düştüğü evlerde olumlu etki alacaktır.

Kova tamamen sosyalleşme, dernekler, vakıflar, idealleriniz, hayalleriniz, umutlarınız, çevreniz , arkadaşlarınız, toplumsal statü ve kariyer alanlarını kapsamaktadır. Bu alanlarda çok kuvvetli başlangıçlar, başarıları gösterirken yeniliklere ve yeni yollara çıkma vakti.

Merkür’de Oğlak burcunda retro hareketini bitirerek düze dönmüş olacağından zihinsel olarakta rahatlık ve tazelik enerjisi yükselecektir. 11 Şubat sonrası ise zihinsel olarak tamamen özgürleşme !

2023 dönüşümden ziyade daha çok tamamlanma senesi Sevgili dostlar. Ve 21 Ocak Kova Yeni Ay’ı ile başlangıç ve atılımda bulunduğunuz alanlarda güzel enerjiler ile sene sonunda tamamlanmalar yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. Mart ve Haziran arası Plüto 3 aylığına 20 yıl sonra Kova burcuna giriş yapacak. 2025-2045 arası derinleşeceğiniz çoğu konunun da başlıkları niteliğinde olacaktır.

7 Mart’ta Satürn’ün 25 Mart 2025’e kadar kalacağı Balık burcuna geçmesi ile bu 2 gezegen önümüzdeki 2 sene birbirine destek vererek şu dönem çaba gösterdiğiniz her alanda büyüme, tamamlanma, olgunlaşma ve kuvvet verecektir.

2023 senesi neden bu kadar önemli ? Önümüzdeki 20 yılın tohumlarını attığınız bir sene olarak düşünebilirsiniz.

Türkiye’nin haritasında ise Kova Yeni Ayı 8.evine etki ederek 10.12. 4. ve 6. evleri ile olumlu etkileşimde olacaktır. Madenler, araziler, işçiler, halk, yabancı ülkeler ile finansal ilişkiler, müttefik ülkeler, sağlık, alternatif tıp ve tedavi yöntemleri konularını ve bu alanlarda yeni başlangıçlar ve haberleri de anlatmaktadır.

Kova Yeni Ayı sağlık alanında bioenerji, frekanslar, yüksek teknolojinin kullanıldığı tedaviler ve fizik tedavi alanlarında başlangıçlar içinde destekleyici ve uygun bir zaman dilimi.

Uranüs ise kendi evi olan Kovadaki Yeni Ayın enerjisi ile 25 Ağustos 2022’den beri geçtiğimiz 5 ayki retro ( geri )hareketini sonlandırarak düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Hava durumunda değişiklikler rüzgar, fırtına gibi geçici durumlar olabilir.

Kaderlerimizi şekillendiren karar anlarında da gizlidir. Ve Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay herkese iyi yolculuklar diler :)


21 Ocak 2023 sabit ve eril nitelikte hava elementine ait Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay + / - 15 güne ( 4 Şubat’a kadar) etkilidir.

ASTRO-SHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ