5 ŞUBAT 2023 ASLAN DOLUNAYI

 

Evet Aslan Dolunayı geliyor.

5 Şubat Cumartesi Türkiye saati ile 21:29’da 16’ Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek Sevgili dostlar.

Dolunay 5.11. evler ve 8.9. evler tam orta aksında gerçekleşecek.

Şans, yatırım, spekülasyonlar, para piyasaları, sağlık, liderler, siyasetçiler, çocuklar, kral, kraliçeler, kariyer ve sosyal çevre, inanç, uluslararası alanlar, havayolları, tutkulu ilişkiler, sahne ve sanat camiası konuları ana başlıklar olacaktır.

An’ın haritasında yükselen Başak ise sağlığı daha çok önplana koyuyor.

Ay Aslan’da; Duphe sabit yıldızı ile kavuşum halinde olacak. Zor çocukluk dönemi, karamsar ruh hali, anneyle ilgili sorunlar olarak görülürken yüksek doğurganlık, bereket ve bolluğu da anlatmaktadır. Uranüs karesi ani durumlar ve tepkiler yaratabilir. Mars’ın ise İkizler’de Aslan Dolunayına desteği akıl, tutum ve enerjiyi doğru kullanma adına çok büyük kolaylık getirecektir. Hamileler bu süreci sakin ve dinlenerek geçirmeliler.

Sağlık ve fiziksel olarak kendinizi hiç bir şekilde zorlamayın. Ani hareketler ve fevri durumlardan son derece sakının. Beklenmeyen durumlar yaratabilir. Bireysel olarak; her şeyden önce sağlığınıza özen gösterin ve hafta geneli kalbinizi ve dolaşımınızı duygusal ve fiziksel olarak zorlayacak stresli durumlardan, tutumlardan ve duygulardan uzak kalın lütfen. Sırt ağrıları olabilir. Dolunay olduğunda göğüs bölgenizde basınç hissedebilirsiniz. Zihninizi stresten uzak daha çok sakin, keyif ve dinlenme frekanslarına yönlendirmeniz iyi olacaktır.

Çocuklarınızın nerede ne yaptığına, kiminle olduğuna, hijyenine ve sağlığına özellikle 3-8 Şubat arası her zamankinden daha çok önem verin.

İlişkilerde ve para konularında Venüs ile Mars arasında gerçekleşecek kare mutsuzluk, mıy mıy ruh hali, kendini kurban etme, sinir ve sadakatsizlik, ego gibi olumsuz duygu durumları ve sonuçlar yaratabilir. Kendi zararınıza maddi ve manevi durumlardan uzak kalmaya çalışmalı. Yatırım ve para konularında risk almak için uygun bir zaman değil.

Kolektif olarak inanç konularında geçmişten gelen olumsuz karma enerjisi taşıyor. Ani durumlar yangın, patlama, kazalar, yer sarsıntıları, sakarlıklar ve yaralanmalara açık bir enerji. Dini ve turistik, kalabalık yerler, ibadethane, cami ve kilise ziyaretleri için Aslan Dolunayı bu hafta risk barındırıyor. Lütfen dikkat edin.

Çok dürüstlük çok aşk mutsuzluk getirebilir ama her daim dürüst ve samimi olanlar bu dolunayda sevinebilirler. Egonuzu mümkünse bu dolunay devredışı bırakmaya çalışın. Devredışı bırakın diyemiyorum çünkü dünyada “sıfır” egoda olan ya da olabilen bir canlı yok ve olamayacak sevgili dostlar. Dalai lama, yoga bhajan ve osho da buna dahil. Fakat egonun farkındalığında olmak ya da olmaya çalışmak önemli.

Dedikodu ve spekülasyonlara ise girmeyin, çekilmeyin. Aslan dolunayının iyi tarafı ise bu gibi potansiyel durumlarda kim gerçek dost ve gerçekten yanınızda onu da gösterecek türden mesajlar içerebilir.

Sahne, sanat camiası ile ilgili durumlar gündeme gelebilir.

Bireysel olarak bu Dolunay’da Aslan’ın gölge tarafına kaymadan keyif ve daha çok dinlenmeye odaklı olarak, çocuklarınızla birarada , yaşama olan tutkunuzu arttırarak dingin enerjide geçirmek en faydalı şekilde bu enerjiyi çalıştırmak olacaktır. Sabit burçlar kadersel etkiler daha çok taşır Sevgili dostlar. Sevgi duygusuna, yaratıcılık alanlarına yoğunlaşmak ve tüm ilişkilerinizde kendinizi doğru şekilde ifade etmek olumlu yönde dolunaya destek verecektir.

Sağlıkla, korumayla, şansla, tutkuyla ve aşkla kolektife gelmesini dilerim. Yaşamın kendisinin başlı başına bir tutku olduğunu her daim hatırlayalım.


ASTRO-SHERA


 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ