7 Ocak 2023 Yengeç Dolunayı

 

7 Ocak Cumartesi Türkiye saati ile 02:09’da 16° Yengeç burcunda Satürn baskı yapabilse de
Ay ve Sirius kavuşumlu ve Uranüs’ten tam destekli, huzurlu, sevgidolu, naif ve tamamlayıcı bir Dolunay gerçekleşecek Sevgili dostlar.

Dolunay’lar Güneş ve Ay’ın karşıtlığı ile gerçekleşiyor biliyorsunuz. 7 Ocak Yengeç Dolunayında; Yengeç’teki Jüpiter ve şans enerjisi olan Ay’ın karşısında Oğlak’taki Güneş ve Satürn var.

Dolunay 3. ve 9.ev’ler aksında gerçekleşeceğinden inanç, özlem, maneviyat, koruma duyguları, yakın çevre enerjileri yoğunlukta olabilir. 9.ev ufkun ve özlemin evi; uzak gelen ama ulaşamadığınızı düşündüğünüz her konu, geçmişe özlem, hedefleriniz,  yurtdışı mecralar, seyahatler, eğitimler, hukuk, basın, yayın, iletişim alanlarında olumlu ve tamamlayıcı enerjiler devrede olabilir. Ev, yaşam, kökler, aile, vatan, huzur, güvenlik konuları ve hizmetler, sorumluluklar , dersler ve ilişkiler alanlarını da kapsamaktadır. Satürn enerjisi baskı yapabilir fakat Uranüs’ün tüm bu alanlara destek vereceği bir Dolunay.

Bireysel olarak zihniniz sizi geçmişe götürebilir ve Yengeç’in geçmişe bağlı enerjisi özlem yaratabilir ve duygusal olarak bu enerjiyi daha da yoğunlaştırabilir. Hassasiyet, duygusallık verebilir. Geçmiş aile büyükleri, ölmüş olanlar için dualar edilebilir ve anılabilir. Ailede anne ya da kadın figürler ile bir arada olunabilir. Merkür Oğlak’ta retro olduğu için ailede baba, erkek kardeşler ve erkek figürler ile tartışmaya girmeyin. Herkes alabildiği kadar. Anlatmak için kendinizi zorlamayın.

Miras, mal, mülk gibi konularda ise kimseye aracı olmamalı, kendinizi kullandırmamalı ve hakkaniyetli düşünmeli.

Ne düşünürsek ve ne söylersek gerçeğe yansıyabileceği bir Dolunay enerjisi . O sebepten iyi düşünmeli, iyi konuşmalı ve şükretmeli. Kendiniz için de başkaları içinde içsel olarakta bunu hissederek hayrlı dileklerde bulunup, akışta ve hedeflerinizle geleceğe yönelerek ilerleyebilirsiniz. İnanarak ve isteyerek söylemek ve dilemektir önemli olan.

Gökyüzü; bu sezgisel Dolunay enerjisi ve Uranüs desteği ile ilahi anlık fırsatlar ve tamamlanmalar getirebilir.

Güneş ve Merkür Oğlak burcunda kavuşumda, Ay Yengeç’te olacağı için egonun tuzağına düşmemeli. Zihin ile tam düşünemeyebilir kalbinizle de tam hissedemeyeceğiniz için kafanız karışabilir. Şükretmek ve akışta olmak en iyi ve en güzel şekilde olması gerekenleri her zaman hayatınıza getirecektir.

Yengeç Dolunayı Türkiye’nin 1.ve 7.evlerinde gerçekleşecek. Sirius kavuşumu toprak bütünlüğü, halk ve sağlık alanlarında yüksek koruma enerjisini verebilirken Satürn’den sebep bireysel olarak bağışıklığınıza ve sağlığınıza özen göstermeli. Kadınlarda göğüslerde hassasiyet olabilir.

Türkiye’nin 11.evindeki transit Uranüs’ün 7.evine olumlu etkileşimi diğer ülkeler ile ilişkiler ve ticaret alanlarında olumlu olarak destekliyor. Uluslararası alanlarda geçmişte dış ülkeler ile gerçekleşen görüşmeler ve maddi kaynak yaratma ile ilgili ticari anlaşmalarda tamamlayıcı başlangıçlar gerçekleşebilir. Bu anlaşmalar uzun vadede toprak bütünlüğüne de fayda sağlayabilir.

16 derece Yengeç Dolunay’ında Sabian Sembolü;

‘‘Tohum ve bilgi yaşama doğru büyüyor.’’

16 derece Oğlak’taki Sabian sembolü ise ;
“Genç bir insan, gizlice, çıplak olarak banyo yapıyor.”

Olgunlaşma ve yaşayan her şeyin büyüme eğiliminde olması ile ego’nun kabuğunun kırılarak mevcut durumları genişletmenin ve potansiyelinizin üzerine inşa etmenin motivasyonunu hissedebileceğiniz ve bazı sırların noktalanabileceği, tamamlanabileceği bir dolunay enerjisi.

Yengeç Dolunayından en başta Yengeç’lerin kendileri, Sabit Akrep, ve Boğa’lar ile Değişken Başak ve Balık burçları daha çok faydalanacaktır.

Öncü burçlar; Koç’lar ev, yaşam, aile alanlarında, Terazi’ler kariyer alanında, Oğlak burçları ise sağlık ve imaj alanlarında daha sevgi duygusuna yoğunlaşarak sakin ve özenli ilerlemeliler.

Sabit Aslan’lar gündelik yaşam dinamiklerinde ve iş alanlarında aşırı sorumluluk almaktan kaçınarak ve kendilerini zorlamadan , Kova’lar kendilerine karşı sert olmayarak Venüs’ün etkisi ile daha da güzelleşerek :) , Değişken Yay’lar ise içsel sevgiye ve sevgilerini göstermeye özen göstererek ve sağlıklarını önplana koyarak ilerlemeliler.

Sirius kavuşumlu bu Dolunay enerjisinde tüm dualarınızı, niyetlerinizi ve dileklerinizi gökyüzüne direk iletebilirsiniz. Hepsi kabul olsun, bütünün hayrına olsun ve şifa ile, Güneş’in pozitif enerjisi, Ay’ın sezgisi ve sevgisi ile gelsin.

2023 seyriniz şimdiden sevgiyle, sağlıkla ve huzurla dolu olsun.

ASTRO-SHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ