20 ŞUBAT 2023 BALIK YENİ AYI



20 Şubat Pazartesi Türkiye saati ile sabah 10:06’da Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşecek Sevgili dostlar. Güneş ise yarın sabah yaklaşık 1 aylığına mistik, sezgisel, duyarlı ve hassas Balık burcuna geçiyor. İyileşme, iyileştirme ve şifa enerjileri gökyüzünde olacaktır.

Bu Yeni Ay 1 derece ile kuvvetli etkide yeni başlangıçları tıpkı Anka kuşunun küllerinden doğuşu gibi destekliyor.

An’ın yükseleni Koç’ta şans noktası ile partil kavuşumu hız, cesaret ve girişim gösterilen her alanda kapıları açacaktır. Venüs son derecesinde duygusal ve hoşgörülü Balık’tan ateşli ve hızlı Koç burcuna geçerken, Plüto Oğlak’ta son derecelerinde yükselen Koç’u markaja aldığından iş ve kariyer alanlarında girişimlerde bulunurken hiç bir şeyi özellikle duygu ve tutumları abartmamalı ve krizlere çekilmemeli. Toplumda isyankar ve kaosa yönelik hareketler olabilir.

Yeni Ay’a Satürn baskısı olsa da enerjiyi ve morali yüksek tutarak devam etmeli ve ilerlemeli.
Yorgunluk hissiyatı, korku ve karamsarlık, depresif duygular yapabilir fakat Kova burcundaki Merkür’ün 6.ev Verteks kader noktasına partil üçgeni her türlü iletişim alanında empati, hoşgörü, eşitlik, farklı bakış açılarından değerlendirebilme ve anlayışla orta nokta bulma ve akıcılık getirecektir. Mars’tan da Merkür’e yüksek destek var.

Sonradan değişiklik şansınız olabileceği için bu Yeni Ay’da atılımda bulunmaktan çekinmeyin.

Yeni ay 11.evde gerçekleşeceğinden yeni umutlar, yeni hayaller ile ruhumuzun derinliklerine de dokunabilecek, her alanda destekleyici güzel bir Yeni Ay geliyor Sevgili dostlar.

Her birimiz hayatımızın bir dönemi kendi yaşamlarımızda içimizde büyük depremler yaşamış olabiliriz. Şimdi ülke olarak yaşadık.

Fakat kim ne derse desin ya da ne yaparsa yapsın, o anı yaşayan en iyi biliyor Sevgili dostlar. O sebepten yaşadığımız ve hepimizi derinden etkileyen bu büyük afet sonrası bizlere düşen; öncelikle çocuklara ve ihtiyaçlarına daha çok yönelmek, korku yerine onların kalplerine ve umutlarına dokunabilmek, bundan sonra ki tüm dualarımıza onları da almak, yaşadığımız bu afeti unutmamak. Kabulleneceğiz ve gerçeklerle yaşamayı öğreneceğiz. Yaşadıklarımızdan kaçmamak, yüzleşmek, taşımayı bilmek ve böylelikle olgunlaşmak. Hem ülke hem birey olarak bilinçlenmek olmalı.

Şükür bilincinde kalarak kalbinizin ağrıdığını, kırıldığını hissetseniz de yüzünüzden gülümsemeyi lütfen ihmal etmeyin. Hepimiz seçerek bugünde varız. Her birimizin bir misyonu, görevi, görmesi gerekenler ve aynı zamanda bu hayata hediyelerimiz var.

Bu Balık Yeni Ayı depremi yaşamış olan ülkemiz insanları için yollarını tayin edebilmeleri ve kararlar almalarında yardımcı olacak iyi enerjiler getiriyor.

Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere ise çok ama çok sabırlar diliyorum.

Balık Yeni Ayı ile ruhsal şifalanma sürecine giriyoruz. Ruhunuzu iyi ve güzel enerjiler ile doldurun. Müzik dinlemek, dua etmek, su ile ilgili ritüeller, su kenarında vakit geçirmek, sokaktaki hayvan dostlarımıza ya da barınaktakiler için yardımlarda bulunmak Balık Yeni Ayının enerjisine iyi gelecektir.

Miraç kandilimiz yaradanın koruması ve şifası ile mübarek olsun. Sevgi ve ışıkla

 

ASTRO-SHERA

 

 


 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ