2023 MART AYLIK BURÇ YORUMLARI

 

Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; Mart ayına burcunuzda gerçekleşecek fırsatlar, ödüller, şans ve şifa getiren Venüs ve Jüpiter kavuşumu ile başlıyorsunuz.

3 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi bilinçaltı alanınıza etki edecektir. 19 Mart’a kadar olan Merkür Balık sürecinde rüyalarınız artabilir daha duygusal, merhamet duygunuz yüksek ve romantik hissedebilirsiniz. Bilinçaltı çalışmaları için bu süreci değerlendirebilirsiniz. Dalgınlıklar yapabilir. Uyuşturan tüketimleri bu süreçte azaltmanız faydanıza olacaktır. Meditasyon çalışmaları ritüel olarak uygulayabilirsiniz.

7 Mart’ta gerçekleşecek Uranüs Başak Dolunayı gündelik yaşam dinamikleriniz, iş ve sağlık alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanda tamamlanmalar getirebilir.
Dolunay ile aynı gün karmanın lordu ve bilge öğretmen Satürn 14.Şubat.2026'ya kadar sürecek Balık seyahatine başlayacak. Ve bu seyrini 12.eviniz olan bilinçaltı alanınızda gerçekleştirecek.

Önümüzdeki yaklaşık 3 sene korku yerine sevgi duygusuna yoğunlaşarak, melankoli ve bağımlılıklardan mümkün olduğu kadar uzak kalarak, enerjinizi yüksek tutmaya çalışarak, kişisel gelişim uygulamaları, kendinizi belirli aralıklarla arındıran programlarla geçirmeniz çok daha faydalı olacaktır. Aynı zamanda önümüzdeki yaklaşık 3 sene eskisinden çok daha esnek düşüneceğiniz, önyargılarınızın kırılacağı sürece geçiş yapıyorsunuz. 12.ev gizli konuları içerir. O sebepten Satürn Balık sürecinde emin olmadığınız gizli, saklı konularda temkinli ilerlemeniz faydanıza olabilir. Aynı zamanda geçmişten gelen konularda tamamlanabilir.

17 Temmuz itibari ile sonraki 18 ay Kuzey Ay Düğümü burcunuza geçeceğinden tüm burçlar içinde en rahat konumda olacağınızdan emin olun Sevgili Koç’lar !

17 Mart ve sonrası Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ise maddi yatırım alanınıza bolluk ve bereket enerjileri getirmeye hazırlanıyor. Aynı zamanda bu süreçte etkili olacak Güneş&Neptün kavuşumu ise hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilir.

21 Mart Güneş’in burcunuza geçmesi ve burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki yaklaşık bir ay Güneş’in koruması sizinle ve yeni başlangıçlar için kuvvetli destek veriyor olacak.

23 Mart jenerasyon gezegenlerimizden zamanın efendisi Plüto’nun 3 aylığına Kova burcuna geçmesi 2025-2045 arasında (20 yıl) değişim, dönüşüm ve aynı zamanda kuvvetleneceğiniz alan olan kariyer ve sosyalleşme alanınıza giriş yapacak. Ve bu 3 aylık süreçte 2025 sonrasının konu başlıklarını size sunacaktır.

31 Mart’ta gerçekleşecek Boğa’da Venüs ve Uranüs kavuşumu ile maddi konularda ve iş alanınızda maddi ve manevi ödülleri gösterirken bu alanlarda maddi risklerden kaçının.

 
Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Mart ayına iyimser ve pozitif hissedeceğiniz enerjiler ile başlıyorsunuz.

3 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edecektir. 19 Mart’a kadar olan Merkür Balık sürecinde bu alanlarda çevrenize karşı merhamet duygularınız yükselebilir, kanma ve kandırılmalara aynı zamanda dalgınlıklara dikkat ederek ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Meditasyon yapmak çok iyi gelecektir.

7 Mart’ta gerçekleşecek Başak Dolunayı şans ve yatırım alanınıza Uranüs destekli tamamlanmalar getirebilir.

Dolunay ile aynı gün karmanın lordu ve bilge öğretmen Satürn 
14.Şubat.2026'ya kadar sürecek Balık seyahatine başlayacak. Ve bu seyrini 11.eviniz olan sosyalleşme ve kariyer alanınızda gerçekleştirecek. Önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarınızda farklı yapılanmalara, tekamüllere ve tamamlanmalara gidebilirsiniz. O sebepten enerjinizi her zaman yüksek tutmalı, farklılıklara açık olmalı, drama ve melankoliden uzak kalarak devam enerjileri ilerlemelisiniz. Bu süreci kişisel gelişim alanında uygulamalar ve kendinizi belirli aralıklarla arındıran programlarla geçirmeniz çok faydalı olacak ve iyi gelecektir. Aynı zamanda önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda eskisinden çok daha esnek olacağınız ve önyargılarınızın kırılacağı sürece de geçiş yapıyorsunuz.


17 Mart ve sonrası Venüs’ün burcunuza geçmesi ise her alanda bolluk ve bereket enerjileri ve güzellikler getirmeye hazırlanıyor. Dış imajınızda yenilenmeler yapabilirsiniz.

21 Mart Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay önümüzdeki yaklaşık bir ay bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Yeni başlangıçlar için yüksek cesaret ve güven duygusu ile ilerlemenizi sağlayacaktır.

23 Mart jenerasyon gezegenlerimizden zamanın efendisi Plüto’nun 3 aylığına Kova burcuna geçmesi 2025-2045 arasında ( 20 yıl)  değişim, dönüşüm ve aynı zamanda kuvvetleneceğiniz alan olan kariyer alanınıza giriş yapacak. Ve bu 3 aylık süreçte 2025 sonrasının konu başlıklarını size sunacaktır.

31 Mart’ta gerçekleşecek burcunuzdaki Venüs ve Uranüs kavuşumu tüm alanlarda maddi ve manevi ödüller getirebilirken genel anlamda ani risklerden kaçınmalısınız. Bu süreçte dış imajınızda farklılıklar yapmak isteyebilirsiniz.
 
Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Mart ayına Venüs ve Jüpiter’in kariyer ve sosyalleşme alanınızda ödüller ve fırsatlar yaratan kavuşumu ile başlıyorsunuz.

3 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi kariyer alanınıza etki edecektir. 19 Mart’a kadar olan Merkür Balık sürecinde kariyer alanınızdan kişilere karşı merhamet duygularınız yükselebilir kanma ve kandırılmalara aynı zamanda dalgınlıklara dikkat ederek bu alanda ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Meditasyon çalışmaları ritüel olarak uygulayabilirsiniz.

7 Mart’ta gerçekleşecek Uranüs destekli Başak Dolunayı ev, yaşam ve aile alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.


Dolunay ile aynı gün karmanın lordu ve bilge öğretmen Satürn 
14.Şubat.2026'ya  kadar sürecek Balık seyahatine başlayacak. Ve bu seyrini kariyer alanınızda gerçekleştirecek. Önümüzdeki yaklaşık 3 sene kariyer alanınızda farklı yapılanmalara, tekamüllere ve tamamlanmalara gidebilirsiniz. O sebepten enerjinizi her zaman yüksek tutmalı, çalışmaya devam etmeli,  farklı yol ve metotlara açık olmalı, drama ve melankoliden uzak kalarak devam enerjileri ile ilerlemelisiniz. Bu süreci kişisel gelişim alanında uygulamalar ve kendinizi belirli aralıklarla arındıran programlarla geçirmeniz çok faydalı olacak ve iyi gelecektir. Aynı zamanda önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda eskisinden çok daha esnek olacağınız ve önyargılarınızın kırılacağı sürece de geçiş yapıyorsunuz.


17 Mart ve sonrası Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle estetik ve güzellik daha çok merkezinizde olabilir. Maddi konularda olumlu ve güzel süreci gösteriyor.

21 Mart Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay önümüzdeki yaklaşık bir ay sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki ederek bu alanlarınızda cesaretle, güven ve girişimci ruh ile yeni başlangıçları desteklemektedir.

23 Mart jenerasyon gezegenlerimizden zamanın efendisi Plüto’nun 3 aylığına Kova burcuna geçmesi 2025-2045 arasında ( 20 yıl)  değişim, dönüşüm ve aynı zamanda kuvvetleneceğiniz alan olan yurtdışı her türlü alan ve mecra, yurtdışı seyahatler, hukuk, yüksek eğitim, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat alanınıza giriş yapacak. Ve bu 3 aylık süreçte 2025 sonrasının konu başlıklarını size sunacaktır. Farklı bir ülkeye taşınma ve yer değişikliği kararı alabilirsiniz.

31 Mart’ta gerçekleşecek Boğa burcundaki Venüs ve Uranüs kavuşumu sürpriz gelişmeler yaratabilirken ani risk ve kararlardan da kaçınmalısınız.
 
Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Mart ayına Venüs ve Jüpiter’in kariyer alanınızda ödüller ve fırsatlar getiren kavuşumu ile başlıyorsunuz.

3 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi yurtdışı her türlü alan ve mecra, yurtdışı seyahatler, hukuk, yüksek eğitim, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat alanınızlarınızla daha çok ilgili olabilirsiniz. 19 Mart’a kadar olan Merkür Balık sürecinde bu alanlarda kişilere karşı merhamet duygularınız yükselebilir kanma ve kandırılmalara aynı zamanda dalgınlıklara dikkat ederek bu alanda ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Meditasyon çalışmaları ritüel olarak uygulayabilirsiniz.

7 Mart’ta gerçekleşecek Uranüs destekli Başak Dolunayı eğitimler, hizmet alma ve verme, yakın çevre, kardeşler ve araba yolu seyahatler alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.

Dolunay ile aynı gün karmanın lordu ve bilge öğretmen Satürn 
14.Şubat.2026'ya kadar sürecek Balık seyahatine başlayacak. Ve bu seyrini 9.eviniz olan yurtdışı her türlü alan ve mecra, yurtdışı seyahatler, hukuk, yüksek eğitim, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat alanınızda gerçekleştirecek. Önümüzdeki yaklaşık 3 sene kariyer alanınızda farklı yapılanmalara, tekamüllere ve tamamlanmalara gidebilirsiniz. O sebepten enerjinizi her zaman yüksek tutmalı, çalışmaya devam etmeli,  farklı yol ve metotlara açık olmalı, drama ve melankoliden uzak kalarak devam enerjileri ilerlemelisiniz. Bu süreci kişisel gelişim alanında uygulamalar ve kendinizi belirli aralıklarla arındıran programlarla geçirmeniz çok faydalı olacak ve iyi gelecektir. Aynı zamanda önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda eskisinden çok daha esnek olacağınız ve önyargılarınızın kırılacağı sürece de geçiş yapıyorsunuz.


17 Mart ve sonrası Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi sosyalleşme ve kariyer alanınızdan ilişki potansiyelleri ve maddi-manevi ödüller getirebilir.

21 Mart Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay önümüzdeki yaklaşık bir ay kariyer alanınıza etki ederek bu alanlarınızda cesaretle, güven ve girişimci ruh ile yeni başlangıçları desteklemektedir.

23 Mart jenerasyon gezegenlerimizden zamanın efendisi Plüto’nun 3 aylığına Kova burcuna geçmesi 2025-2045 arasında ( 20 yıl)  değişim, dönüşüm ve aynı zamanda kuvvetleneceğiniz alan olan dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınıza giriş yapacak. Ve bu 3 aylık süreçte 2025 sonrasının konu başlıklarını size sunacaktır. Yatırım ve maddi işlem alanlarınızı farklılaştırabilirsiniz.

31 Mart’ta gerçekleşecek Boğa burcundaki Venüs ve Uranüs kavuşumu sosyalleşme ve kariyer alanınızdan maddi ve manevi ödüller getirebilirken bu alanlarda ani risklerden de kaçınmalısınız.
 
Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Mart ayına Venüs ve Jüpiter’in yurtdışı her türlü alan ve mecra, yurtdışı seyahatler, hukuk, yüksek eğitim, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat, astroloji,psikoloji alanınızda kavuşumu size bu alanlarda ödüller, fırsatlar getirirken, yine bu alanlarda hayalleriniz varsa gerçeğe dönüşebilir.

3 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi dışarıdan gelen maddi kaynaklar konuları ile zihninizi meşgul edecek. 19 Mart’a kadar olan Merkür Balık sürecinde bu alanlarda kişilere karşı merhamet duygularınız yükselebilir kanma ve kandırılmalara aynı zamanda dalgınlıklara dikkat ederek bu alanda ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Meditasyon çalışmaları ritüel olarak uygulayabilirsiniz.

7 Mart’ta gerçekleşecek Uranüs destekli Başak Dolunayı maaşlı çalışma, maddi yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.


Dolunay ile aynı gün karmanın lordu ve bilge öğretmen Satürn 
14.Şubat.2026'ya kadar sürecek Balık seyahatine başlayacak. Ve bu seyrini 8.eviniz olan dışarıdan veya eşten gelen maddi veya finansal tüm kaynaklar, sağlığınız ve eşinizin sağlığı alanında gerçekleştirecek. Önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda tekamüllere ve tamamlanmalara gidebilirsiniz. O sebepten enerjinizi her zaman yüksek tutmalı, bağımlılıkları azaltmalı ya da bırakmalı, drama ve melankoliden uzak kalarak devam enerjileri ile ilerlemelisiniz. Bu süreci kişisel gelişim alanında uygulamalar ve kendinizi belirli aralıklarla arındıran programlarla geçirmeniz, dinlenmek çok faydalı olacak ve iyi gelecektir. Aynı zamanda önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda eskisinden çok daha esnek olacağınız ve önyargılarınızın kırılacağı sürece de geçiş yapıyorsunuz.


17 Mart ve sonrası Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi kariyer alanınızdan ilişki potansiyelleri ve maddi-manevi ödüller getirebilir.

21 Mart Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay önümüzdeki yaklaşık bir ay yurtdışı her türlü alan ve mecra, yurtdışı seyahatler, hukuk, yüksek eğitim, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat,astroloji, psikoloji alanlarında cesaretle, güven ve girişimci ruh ile yeni başlangıçları desteklemektedir.

23 Mart jenerasyon gezegenlerimizden zamanın efendisi Plüto’nun 3 aylığına Kova burcuna geçmesi 2025-2045 arasında ( 20 yıl)  değişim, dönüşüm ve aynı zamanda kuvvetleneceğiniz alan olan evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza giriş yapacak. Ve bu 3 aylık süreçte 2025 sonrasının konu başlıklarını size sunacaktır.

31 Mart’ta gerçekleşecek Boğa burcundaki Venüs ve Uranüs kavuşumu kariyer alanınızdan maddi ve manevi ödüller, ilişki potansiyelleri getirebilirken bu alanlarda ani risklerden de kaçınmalısınız.
 
Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Mart ayına Venüs ve Jüpiter’in dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınıza ödüller ve fırsatlar getirirken, bu alanlarda hayallerinizin gerçeğe dönüşmesi ile başlayabilirsiniz.

3 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızla daha ilgili sürece geçiyorsunuz. 19 Mart’a kadar olan Merkür Balık sürecinde bu alanlarda kişilere karşı merhamet duygularınız yükselebilir kanma ve kandırılmalara aynı zamanda dalgınlıklara ve iletişiminize dikkat ederek bu alanlarda ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Meditasyon çalışmaları ritüel olarak uygulayabilirsiniz.

7 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek Uranüs destekli Dolunay ile zihinsel, ruhsal ve fiziksel sağlığınıza daha çok önem göstermeniz iş ve kariyeriniz içinde iyi ve faydalı olacaktır.


Dolunay ile aynı gün karmanın lordu ve bilge öğretmen Satürn 
14.Şubat.2026'ya kadar sürecek Balık seyahatine başlayacak. Ve bu seyrini evlilik, ortaklık, ilişki alanınızda gerçekleştirecek. Önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda tekamüllere ve tamamlanmalara gidebilirsiniz. O sebepten enerjinizi her zaman yüksek tutmalı, drama ve melankoliden uzak kalarak devam enerjileri ile ilerlemelisiniz. Bu süreci kişisel gelişim alanında uygulamalar ve kendinizi belirli aralıklarla arındıran programlarla geçirmeniz, dinlenmek çok faydalı olacak ve iyi gelecektir. Aynı zamanda önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda eskisinden çok daha esnek olacağınız ve önyargılarınızın kırılacağı sürece de geçiş yapıyorsunuz.


17 Mart ve sonrası Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi yurtdışı her türlü alan ve mecra, yurtdışı seyahatler, hukuk, yüksek eğitim, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat,astroloji, psikoloji alanlarında ilişki potansiyelleri ve maddi-manevi ödüller getirebilir.

21 Mart Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay önümüzdeki yaklaşık bir ay dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklarınız, spiritualizm alanlarınıza ışığını yansıtarak bu alanlarda girişim gerektiren yeni başlangıçlar için desteklemektedir.

23 Mart jenerasyon gezegenlerimizden zamanın efendisi Plüto’nun 3 aylığına Kova burcuna geçmesi 2025-2045 arasında ( 20 yıl)  değişim, dönüşüm ve aynı zamanda kuvvetleneceğiniz alan olan  sağlık, gündelik yaşam dinamikleriniz ve iş alanınıza giriş yapacak. Ve bu 3 aylık süreçte 2025 sonrasının konu başlıklarını size sunacaktır.

31 Mart’ta gerçekleşecek Boğa burcundaki Venüs ve Uranüs kavuşumu yurtdışı her türlü alan ve mecra, yurtdışı seyahatler, hukuk, yüksek eğitim, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat, astroloji, psikoloji alanlarından ani ilişki potansiyelleri ve maddi-manevi sürpriz fırsatlar getirebilirken ani risklerden kaçınmalısınız.
 
Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Mart ayına Venüs ve Jüpiter’in evlilik, ilişki ve ortaklık alanınıza şahane enerjileri ile başlarken bu alanlarda hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir.
3 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi iş, sağlık ve gündelik dinamikleriniz ile daha çok meşgul olacağınızı göstermektedir. 19 Mart’a kadar olan Merkür Balık sürecinde bu alanlarda kişilere karşı merhamet duygularınız yükselebilir kanma ve kandırılmalara aynı zamanda dalgınlıklara dikkat ederek bu alanda ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Meditasyon çalışmaları ritüel olarak uygulayabilirsiniz.

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek Uranüs destekli Dolunay ile iş konularında tamamlanmalar meydana gelebilir. Ruhsal ve zihinsel sağlığınızın dengesine önem veriniz.

Dolunay ile aynı gün karmanın lordu ve bilge öğretmen Satürn 
14.Şubat.2026'ya kadar sürecek Balık seyahatine başlayacak. Ve bu seyrini iş, sağlık ve gündelik dinamikleriniz alanında gerçekleştirecek. Önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda tekamüllere ve tamamlanmalara gidebilirsiniz. O sebepten enerjinizi her zaman yüksek tutmalı, drama ve melankoliden uzak kalarak, bağımlılıklarınız varsa derecesine göre azaltarak ya da bırakarak her alanda devam enerjileri ile ilerlemelisiniz. Bu süreci kişisel gelişim alanında uygulamalar ve kendinizi belirli aralıklarla arındıran programlarla geçirmeniz, dinlenmek çok faydalı olacak ve iyi gelecektir. Aynı zamanda önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda eskisinden çok daha esnek olacağınız ve önyargılarınızın kırılacağı sürece de geçiş yapıyorsunuz.


17 Mart ve sonrası Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınızda ilişki potansiyelleri ve maddi-manevi ödüller getirebilir.

21 Mart Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay önümüzdeki yaklaşık bir ay evlilik, ortaklık ve ilişki alanlarınızda yeni başlangıçlar için cesur, girişimci ve güven hissedeceğiniz enerjilerle desteklemektedir.

23 Mart jenerasyon gezegenlerimizden zamanın efendisi Plüto’nun 3 aylığına Kova burcuna geçmesi 2025-2045 arasında ( 20 yıl)  değişim, dönüşüm ve aynı zamanda kuvvetleneceğiniz alan olan  şans, yatırım alanınıza giriş yapacak. Ve bu 3 aylık süreçte 2025 sonrasının konu başlıklarını size sunacaktır.

31 Mart’ta gerçekleşecek Boğa burcundaki Venüs ve Uranüs kavuşumu dışarıdan ve eşten gelen maddi kaynaklarınıza maddi-manevi ödüller getirebilirken bu alanlarda ani risk ve kararlardan kaçının.
 
Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Mart ayına Venüs ve Jüpiter kavuşumunun iş, sağlık ve gündelik yaşam dinamikleriniz alanına şifa, bolluk, bereket, fırsatlar ve ödüller getiren enerjileri ile başlıyorsunuz. Bu alanlarda hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir.

3 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınızla daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir. 19 Mart’a kadar olan Merkür Balık sürecinde şans ve yatırım alanınızda merhamet ve empati duygularınız, sezgileriniz yükselebilir. Kanma ve kandırılmalara aynı zamanda dalgınlıklara dikkat ederek bu alanlarda ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Meditasyon çalışmaları ritüel olarak uygulayabilirsiniz.

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek Uranüs destekli Dolunay sosyalleşme ve kariyer alanınıza çok çalışmanıza bağlı tamamlanmalar getirebilir.

Dolunay ile aynı gün karmanın lordu ve bilge öğretmen Satürn 
14.Şubat.2026'ya kadar sürecek Balık seyahatine başlayacak. Ve bu seyrini şans ve yatırım alanınızda gerçekleştirecek. Önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda tekamüllere ve tamamlanmalara gidebilirsiniz. O sebepten enerjinizi her zaman yüksek tutmalı, drama ve melankoliden uzak kalarak, bağımlılıklarınız varsa derecesine göre azaltarak ya da bırakarak her alanda devam enerjileri ile ilerlemelisiniz. Bu süreci kişisel gelişim alanında uygulamalar ve kendinizi belirli aralıklarla arındıran programlarla geçirmeniz, dinlenmek çok faydalı olacak ve iyi gelecektir. Aynı zamanda önümüzdeki yaklaşık 3 sene eskisinden çok daha esnek olacağınız ve önyargılarınızın kırılacağı sürece de geçiş yapıyorsunuz.


17 Mart ve sonrası Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza hoş ve güzel enerjiler getirmeye hazırlanıyor. Bu süreçte gayrimenkul alabilir, yeni bir ev sahibi olabilirsiniz.

21 Mart Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay önümüzdeki yaklaşık bir ay ev, yaşam alanı ve aile konularında yeni başlangıçlar için cesur, girişimci ve güvenli enerjiler ile desteklemektedir.

23 Mart jenerasyon gezegenlerimizden zamanın efendisi Plüto’nun 3 aylığına Kova burcuna geçmesi 2025-2045 arasında ( 20 yıl)  değişim, dönüşüm ve aynı zamanda kuvvetleneceğiniz alan olan  ev, yaşam ve aile alanınıza giriş yapacak. Ve bu 3 aylık süreçte 2025 sonrasının konu başlıklarını size sunacaktır.

31 Mart’ta gerçekleşecek Boğa burcundaki Venüs ve Uranüs kavuşumu evlilik, ortaklık, ilişki alanınızda ani başlangıçlar getirebilir. Ani risk ve kararlar yerine biraz ağırdan almanız daha çok faydanıza olabilir.
 
Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Mart ayına Venüs ve Jüpiter kavuşumunun şans ve yatırım alanınıza şahane güzel enerjileri ile başlıyorsunuz. Hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir.

3 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ev, yaşam ve aile alanınızla meşgul olacağınızı gösterirken aileniz ile ilgili durumlara daha empati gösterebilir ve merhamet duygularınız artabilir. Merkür Balık geçişi kanma ve kandırılmalara karşı da uyarmaktadır. Yanlış anlamalara çok dikkat edin. O sebepten 19 Mart’a kadar olan Merkür Balık sürecinde gerek sözsel gerek yazılı iletişimde doğru anladığınızdan ve anlaşıldığınızdan emin olarak bu süreçte ilerlemeniz daha çok faydanıza olabilir. Meditasyon çalışmaları ritüel olarak uygulayabilirsiniz.

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek Uranüs destekli Dolunay kariyer alanınızda çok çalışmanıza bağlı tamamlanmalar getirebilir.

Dolunay ile aynı gün karmanın lordu ve bilge öğretmen Satürn 
14.Şubat.2026'ya  kadar sürecek Balık seyahatine başlayacak. Ve bu seyrini ev, yaşam ve aile alanınızda gerçekleştirecek. Önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda tekamüllere ve tamamlanmalara gidebilirsiniz. O sebepten enerjinizi her zaman yüksek tutmalı, drama ve melankoliden uzak kalarak, bağımlılıklarınız varsa derecesine göre azaltarak ya da bırakarak her alanda devam enerjileri ile ilerlemelisiniz. Bu süreci kişisel gelişim alanında uygulamalar ve kendinizi belirli aralıklarla arındıran programlarla geçirmeniz, dinlenmek çok faydalı olacak ve iyi gelecektir. Aynı zamanda önümüzdeki yaklaşık 3 sene eskisinden çok daha esnek olacağınız ve önyargılarınızın kırılacağı sürece de geçiş yapıyorsunuz.


17 Mart ve sonrası Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi iş, yaşam ve sağlık alanınıza şifa, koruma ve kazanç enerjileri getirmeye hazırlanıyor.

21 Mart Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay önümüzdeki yaklaşık bir ay şans ve yatırım alanınızda girişimci, cesur ve güvenli enerjiler ile yeni başlangıçlar için desteklemektedir.

23 Mart jenerasyon gezegenlerimizden zamanın efendisi Plüto’nun 3 aylığına Kova burcuna geçmesi 2025-2045 arasında (20 yıl)  değişim, dönüşüm ve aynı zamanda kuvvetleneceğiniz alan olan  eğitimler, hizmet verme ve alma, yakın akrabalar, kardeşler ve araba yolu seyahatler alanınıza giriş yapacak. Ve bu 3 aylık süreçte 2025 sonrasının konu başlıklarını size sunacaktır.

31 Mart’ta gerçekleşecek Boğa burcundaki Venüs ve Uranüs kavuşumu iş, gündelik yaşam dinamikleriniz ve sağlık alanlarınızda ani fırsatlar getirebilirken çabuk ve hızlı karar almaktan ziyade akışta ve sakin ilerlemeniz faydanıza olacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Mart ayına Venüs ve Jüpiter kavuşumunun ev, yaşam ve aile alanınıza bolluk, bereket, fırsat ve ödül enerjileri ile başlıyorsunuz. Ev ya da gayrimenkul alabilirsiniz.

3 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi eğitimler, yakın çevre, kardeşler, akrabalar ve araba yolu seyahatler alanınız ile meşgul olacağınızı gösterirken bu alanlarda kişilere karşı merhamet ve empati duygularınız yükselebilir. 19 Mart’a kadar olan Merkür Balık sürecinde bu alanlarda kişilere karşı merhamet duygularınız yükselebilir, kanma ve kandırılmalara aynı zamanda dalgınlıklara dikkat ederek bu alanda ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Meditasyon çalışmaları ritüel olarak uygulayabilirsiniz.

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek Uranüs destekli Dolunay yurtdışı her türlü alan ve mecra, yurtdışı seyahatler, hukuk, yüksek eğitim, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat,astroloji, psikoloji alanlarında tamamlanmalar getirebilir.

Dolunay ile aynı gün karmanın lordu ve bilge öğretmen Satürn 
14.Şubat.2026'ya kadar sürecek Balık seyahatine başlayacak. Ve bu seyrini 3.eviniz olan eğitimler, yakın çevre, kardeşler, akrabalar ve araba yolu seyahatler alanınızda gerçekleştirecek. Önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda tekamüllere ve tamamlanmalara gidebilirsiniz. O sebepten enerjinizi her zaman yüksek tutmalı, drama ve melankoliden uzak kalarak, bağımlılıklarınız varsa derecesine göre azaltarak ya da bırakarak her alanda devam enerjileri ile ilerlemelisiniz. Bu süreci kişisel gelişim alanında uygulamalar ve kendinizi belirli aralıklarla arındıran programlarla geçirmeniz, dinlenmek çok faydalı olacak ve iyi gelecektir. Aynı zamanda önümüzdeki yaklaşık 3 sene eskisinden çok daha esnek olacağınız ve önyargılarınızın kırılacağı sürece de geçiş yapıyorsunuz.


17 Mart ve sonrası Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza şifa ve koruma ile pozitif enerjiler getirecektir.

21 Mart Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay önümüzdeki yaklaşık bir ay ev, aile ve yaşam alanınızda girişimci, cesur ve güvenli enerjiler ile yeni başlangıçlar için desteklemektedir.

23 Mart jenerasyon gezegenlerimizden zamanın efendisi Plüto’nun 3 aylığına Kova burcuna geçmesi 2025-2045 arasında (20 yıl)  değişim, dönüşüm ve aynı zamanda kuvvetleneceğiniz alan olan  maddi yatırım, maaşlı çalışma ve özdeğer alanınıza giriş yapacak. Ve bu 3 aylık süreçte 2025 sonrasının konu başlıklarını size sunacaktır.

31 Mart’ta gerçekleşecek Boğa burcundaki Venüs ve Uranüs kavuşumu şans ve yatırım alanınızda ani fırsatlar getirebilirken çabuk ve hızlı karar almaktan ziyade akışta ve sakin ilerlemeniz faydanıza olacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Mart ayına Venüs ve Jüpiter kavuşumunun hizmet alma/verme, eğitimler, kardeşler ve yakın akrabalarınız, araba yolu seyahatler ve iletişim alanınıza bolluk, bereket, fırsat ve ödül enerjileri ile başlıyorsunuz. Yeni bir araba alabilirsiniz Sevgili Kova’lar !

3 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi maaşlı çalışma, maddi yatırım alanınız ile meşgul olacağınızı gösterirken bu alanlarda kişilere karşı merhamet ve empati duygularınız yükselebilir. 19 Mart’a kadar olan Merkür Balık sürecinde bu alanlarda kişilere karşı merhamet duygularınız yükselebilir kanma ve kandırılmalara aynı zamanda dalgınlıklara dikkat ederek bu alanda ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Meditasyon çalışmaları ritüel olarak uygulayabilirsiniz.

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek Uranüs destekli Dolunay dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklarınızda tamamlanmalar meydana getirebilir. Sağlığınıza daha çok önem verebilirsiniz bu süreçte.

Dolunay ile aynı gün karmanın lordu ve bilge öğretmen Satürn 
14.Şubat.2026'ya kadar sürecek Balık seyahatine başlayacak. Ve bu seyrini 2.eviniz olan maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda gerçekleştirecek. Önümüzdeki yaklaşık 3 sene bu alanlarda tekamüllere ve tamamlanmalara gidebilirsiniz. O sebepten enerjinizi her zaman yüksek tutmalı, drama ve melankoliden uzak kalarak, bağımlılıklarınız varsa derecesine göre azaltarak ya da bırakarak her alanda devam enerjileri ile ilerlemelisiniz. Bu süreci kişisel gelişim alanında uygulamalar ve kendinizi belirli aralıklarla arındıran programlarla geçirmeniz, dinlenmek çok faydalı olacak ve iyi gelecektir. Aynı zamanda önümüzdeki yaklaşık 3 sene eskisinden çok daha esnek olacağınız ve önyargılarınızın kırılacağı sürece de geçiş yapıyorsunuz.


17 Mart ve sonrası Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ev, aile ve yaşam alanınıza şifa, bereket , koruma ve fırsatlar getirecektir. Bu süreçte yeni bir ev alabilirsiniz.

21 Mart Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay önümüzdeki yaklaşık bir ay hizmet alma/verme, eğitimler, kardeşler ve yakın akrabalarınız, araba yolu seyahatler ve iletişim alanınızda girişimci, cesur ve güvenli enerjiler ile yeni başlangıçlar için desteklemektedir.

23 Mart jenerasyon gezegenlerimizden zamanın efendisi Plüto’nun 3 aylığına burcunuza geçmesi 2025-2045 arasında (20 yıl)  sizleri değişim, dönüşüm ve aynı zamanda kuvvetleneceğiniz bir sürece sokuyor. Ve bu 3 aylık süreç 2025 sonrasının konu başlıklarını bireysel olarak size sunacaktır.

31 Mart’ta gerçekleşecek Boğa burcundaki Venüs ve Uranüs kavuşumu ev, aile ve yaşam alanınızda ani fırsatlar getirebilirken çabuk ve hızlı karar almaktan ziyade akışta ve sakin ilerlemeniz faydanıza olacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Mart ayına Venüs ve Jüpiter kavuşumunun maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınıza şahane, enerjik, bolluk, bereket, fırsat ve ödül enerjileri ile başlıyorsunuz. Kurumsal çalışanlar bu süreçte yeni bir iş teklifi, terfi ya da daha iyiye yönelik iş değişimi yaşayabilirler.

3 Mart’ta Merkür’ün burcunuza geçmesi ile merhamet ve empati duygularınız daha da yükselebilir. Rüyalarınız ve sezgileriniz artabilir. Merkür burcunuzda zararda ve yanlış anlamalara, dalgınlıklara, unutkanlıklara, kanma ve kandırılmalara meyilli çalışabiliyor. O sebepten 19 Mart’a kadar olan Merkür Balık sürecinde gerek sözsel gerek yazılı iletişimde doğru anladığınızdan ve anlaşıldığınızdan emin olarak bu süreçte ilerleyin. Meditasyon çalışmaları ritüel olarak uygulayabilirsiniz.

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek Uranüs destekli Dolunay  evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda olumlu yönde tamamlanmalar getirebilir.

Dolunay ile aynı gün karmanın lordu ve bilge öğretmen Satürn burcunuzda 
14.Şubat.2026'ya kadar sürecek seyahatine başlayacak Sevgili Balık’lar. Önümüzdeki yaklaşık 3 sene tekamüllere ve tamamlanmalara gidebilirsiniz. O sebepten enerjinizi her zaman yüksek tutmalı, drama ve melankoliden uzak kalarak, bağımlılıklarınız varsa derecesine göre azaltarak ya da bırakarak her alanda devam enerjileri ile ilerlemelisiniz. Bu süreci kişisel gelişim alanında uygulamalar ve kendinizi belirli aralıklarla arındıran programlarla geçirmeniz, dinlenmek çok faydalı olacak ve iyi gelecektir. Aynı zamanda önümüzdeki yaklaşık 3 sene eskisinden çok daha esnek olacağınız ve önyargılarınızın kırılacağı sürece de geçiş yapıyorsunuz.


17 Mart ve sonrası Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi hizmet alma ve verme, eğitim, araba yolu seyahatler, kardeşler ve yakın çevre, akrabalar alanınıza şifa, bereket , koruma ve fırsatlar getirecektir. Bu süreçte yeni bir araba alabilirsiniz.

21 Mart Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay önümüzdeki yaklaşık bir ay maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınıza girişimci, cesur ve güvenli enerjiler ile yeni başlangıçlar için desteklemektedir.

23 Mart jenerasyon gezegenlerimizden zamanın efendisi Plüto’nun 3 aylığına Kova burcuna geçmesi 2025-2045 arasında (20 yıl)  değişim, dönüşüm ve aynı zamanda kuvvetleneceğiniz alan olan bilinçaltı alanınıza giriş yapacak. Ve bu 3 aylık süreçte 2025 sonrasının konu başlıklarını size sunacaktır. Bilinç olarak dönüşüm sürecine giriyorsunuz.

31 Mart’ta gerçekleşecek Boğa burcundaki Venüs ve Uranüs kavuşumu hizmet alma ve verme, eğitim, araba yolu seyahatler, kardeşler ve yakın çevre, akrabalar alanlarınızda ani fırsatlar getirebilirken çabuk ve hızlı karar almaktan ziyade akışta ve sakin ilerlemeniz faydanıza olacaktır.
 
ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ