Plüto Kova

 

Zamanın efendisi, değişim, dönüşüm, transformasyon, krizler ve yarattığı krizler ile bir taraftan kuvvetlendiren ve olgunlaştıran, Plüto; 23 Mart 2023’te 11.evin sahibi temiz bilgi, sosyal dayanışma, vakıflar, dernekler, özgürlük, insan hakları, kadın hakları ve her türlü haklar, anilikler, başkaldırı, kolektif / küresel bilinç, teknoloji, inovasyon ve hava koşullarının ev sahibi olan orjinal, gerçek, özgün ve doğal Uranüs’ün evi Kova burcuna geçiyor. Kova burcunda gelenekselci Satürn’ün de bu geçişte etkisi olacaktır.

Plüto şimdi tüm bu alanlarda değişim ve dönüşüm için harekete geçti. Fakat bizlere mesajı; bütünlüğü koruyun, birlik olun, ortak amaca hizmet edin ve paylaşımcı olun. Çünkü siz yapmazsanız sizi bu seviyeye getirmek için gerekirse ani değişimler, dönüşümler ve krizler çıkartarak eninde sonunda o dönüşümü size yaptırıcam diyor. Ve çok önemli bir nokta; Plüto Kova’da siyaseti sevmez. Tabi Plüto bunları tüm dünyaya söylüyor.

Kova bireyseldir Sevgili dostlar. Ama ortak amaca hizmet eder. Temmuz sonu ay düğümleri Koç-Terazi aksına geçince ve Kad Koç olacağından önemli olan neye hayır neye evet diyeceğini bilmek, kendin, kendi fikirlerin, kendi plan ve önceliklerinden vazgeçmeden ortak bilince hizmet etmek önemli olacaktır.

Kova sabit nitelikte hava burcu. Kova’nın sabitliği orijinalliğinde, sosyal alanında, Akrep’in sabitliği tutkusunda, kararlarında, Aslan’ın sabitliği ailesi, çocukları ve aşkında, Boğa’nın sabitliği ise para ve konfor alanından gelir. Bu 4 sabit nitelikte burcun önümüzdeki Plüto Kova sürecinde değişime direnmemeleri, ani risk ve krizlerden diğer burçlara göre daha çok kaçınarak, değişim ve dönüşüme izin vererek, aşırı kontrol duygusundan uzak kalarak hareket etmeleri, sabit oldukları alanlarda esneklik gösterebilmeleri adına daha faydalarına olabilir. Aynı zamanda bu burçlar olumlu ve ani atılımlarda gerçekleştirebilirler.

Herkesin bireysel doğum haritasında ise Kova burcu hangi evde ise ; o ev alanı ile ilgili konularda kuvvet verirken yine bu şekilde krizleri iyi idare etmeye çalışarak ilerlenmesi enerjiyi daha iyi yönde çalıştıracaktır.

Küresel olarak; Plüto Kova’da siyaseti pek sevmeyecek.

Her alanda kökten temiz bilgi ile ilerlemek ve insana değerin öncelikli hale gelmesi için dönüştürücü hareketler gerçekleştirebilir.

Birlik duygusunu ve ortak bilinci öne çıkartıcı hareketler gerçekleştirecek.

İklim krizi çok önemli. Farklı birçok ülke bu konuda çok hassaslar. Özellikle buzulların Antarktika tarafında erimesi sonucu buzulların altından dünyaya virüs ve mikrop dağılma riski var. Daha ileri ki tarihler için.

Uranüs ise 26 Nisan 2026’ya kadar Boğa burcunda yer alacağı için dünyanın her yerinde doğal afetler ve para alanında anilikler, hızlı hareketler olabilir.

Geçtiğimiz 20 sene Plüto Oğlak sürecinde genel olarak kariyer, gelenekler, otorite ve iş konularında değişim, dönüşümler gerçekleştirerek kuvvetlendirdi. Aynı zamanda bireysel haritanızda hangi evde ise o evin konularını da bu değişim ve dönüşüme dahil etti.

Şimdi 21 Ocak 2024-2043 arası küresel olarak sosyal değişimler gerçekleştirmeyi hedefliyor. Ve yine bireysel haritalarınızda hangi alanda ise bu değişim konuları ile karşılaşabilirsiniz.

Önümüzdeki 3 ay (11 Haziran 2023’e kadar) Plüto 0 derece
ile hem bireysel hayatlarınızda hem de kolektif ya da küresel olarak 21 Ocak 2024 -2043 arasının konu başlıklarını tanıtmaya başlatacak. Büyük jenerasyon gezegenlerin ilk ve son derecelerde meydana getirdikleri hareketleri her zaman hatırlanan milad gibi dönemlerdir Sevgili dostlar. Çünkü gelmekte olan yeni sürece hazırlar. Öngörü sahibi yapar. Geçiş yaptıkları burca göre de etki niteliklerini gösterirler.

11 Haziran 2023-21 Ocak 2024 arası ise Plüto Oğlak’ın son derecesine dönerek geçmiş 20 senenin yarım kalan işler varsa tüm hesabını, kitabını, derlemesini, toplamasını ve tamamlamasını yapacak.
Ve geçtiğimiz 20 senelik bir devri kapatacak.

21 Ocak 2024 itibari ile de Plüto Kova burcunda yaklaşık 20 senelik (2043’e kadar olan ) akıcı ileri hareketine başlayacak.

Plüto gözlem, derinlik, temiz bilgi ve farkındalığı sever Sevgili dostlar. Bununla birlikte psikolojiyi en iyi bilen, okuyabilen ve tayin edebilen gezegendir.

Plüto’nun Kova geçişine büyük örneği maalesef daha yeni ülke olarak yaşadık. Kova’da duygu pek yoktur. Bilinç vardır.

Ve yaşadığımız bu olayın duygu ve travmatik durumunu bir tarafa alırsak; her şeyi mantıklı ve bilinçli düşününce temelden kökten gelen doğru ve temiz bilginin, bütünlüğün, bir şeyi yap ama tam yap eksikliğini, ayırmaksızın her bünyede ve birçok farklı alanda var olduğunu görebiliyoruz. O sebepten bu süreçte temiz bilgi, doğru iş ve etiklik, vizyonerlik, insana olan değeri düşünerek dürüst ilerlemek küresel olarak çok önemli olacaktır. Ve Plüto Kova’da temiz, doğru bilgi, uygulama, dürüstlük, ahlak ve etiklikte ilerlememiş olanları bu süreçte yıkabilir. Tam tersi olanları ise kuvvetlendirerek daha da yüceltecektir.

Önümüzdeki 20 sene paranın kullanımı ya da tanımı ve teknoloji ile ilgili de değişimler ve dönüşümler olabilir.

Kova aynı zamanda bilinçaltı şifa alanlarını ve çalışmalarını da anlatır. Bu alanlarda da yüksek verimlilik verecektir. Küresel olarak yıkım ve değişim yaptığı alanlarda

Plüto Kova’da kısacası küresel bilinci değiştirmek istiyor.

Ay düğümlerinin Koç - Terazi aksına geçmesi ile geçmişten gelen ortaklı işleri olanlar; Plüto’nun Oğlak’tan Kova burcuna geçmesi ile ortaklıklar konusunda temiz bilgi ile ilerlediğinizden emin olun Sevgili dostlar. İyi öğrenin ve araştırın. Çünkü Plüto Kova’da bu alanları değişime tabi tutabilir.

Plüto Kova’da birlik derken gidip birileri ile ortak olma olgusundan ziyade dayanışma ile ortak bilinci geliştirin gerekirse parayı kullanmadan imkanlarınızla, çevrenizle destek olun diyor. Almayı ve vermeyi tam anlamıyla öğretmek için.

Kendi içimizde tam ve bütün olup destek vermek anlamındaki dayanışmaya vurgu yapıyor.

Sağlıkla, bütünlükle, kuvvet ve kolaylıkla ortak bilinçte buluşmak üzere.

 

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ