2023 NİSAN AYLIK BURÇ YORUMLARI

 


Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; Nisan ayına Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle maddi yatırım, maaşlı çalışma alanınızla daha çok meşgul olarak başlayabilirsiniz. Nisan ilk hafta maddi yatırım, kariyer ve sosyal alanınızda değişimler olabilir. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda sakin ve sözsel iletişimde özen ve nezaketinizden taviz vermeden ilerleyin.


6 Nisan Terazi burcundaki Dolunay evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanda tamamlanmalar getirebilir.

11 Nisan – 7 Mayıs arası Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile araba yolu seyahatler, yakın çevre, akraba ve eğitim konuları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni bir araba alabilirsiniz.

12 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu ise bolluk, bereket, iyimserlik ve neşe ile ödüller getirebilir. Yurtdışı seyahatler gerçekleşebilir. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Bu kavuşum ego patlaması da yapabilir.

20 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile tamamen yeni kararlar ve yeni başlangıçlar ile ilerleyebilirsiniz. Tutulma 29° derecede gerçekleşeceğinden acele ile karar almadığınızda emin olun Sevgili Koç’lar !

21 Nisan – 15 Mayıs arası yılın ilk Merkür retrosu Boğa burcunda maddi yatırım, maaşlı çalışma ve özdeğer alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda sabırlı ve sakin ve akışta kalarak ilerlemeniz ve özdeğer alanınıza yoğunlaşmanız retro enerjisini olumlu yönde çalıştırmak olacaktır. Yine bu alanlarda dalgınlıklara ve iletişim alanında maddi konularda yanlış anlaşılmalara da meyil verebilir. Farkındalıklı olmanız fayda sağlayacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Nisan ayına Merkür’ün burcunuza geçmesiyle iletişim alanında tüm burçlar içinde en aktif bir dönem sizleri bekliyor. Nisan ilk hafta kariyer alanınızda değişimler olabilir. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda sakin ve sözsel iletişimde özen ve nezaketinizden taviz vermeden ilerleyin.

6 Nisan Terazi burcundaki Dolunay iş, sağlık ve gündelik dinamikleriniz alanında gerçekleşeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.

11 Nisan – 7 Mayıs arası Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınız ile daha ilgili olacağınız ve bu alanlarda ödüller getirebilecek sürece geçiyorsunuz.

12 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu ile son derece optimist, iyimser ve neşe dolu hissedebilirsiniz. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Olayları çok abartmamaya özen gösterin.

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yeni kararlar ve yeni başlangıçlar ile ilerlemek isteyebilirsiniz. Tutulma 29° derecede bilinçaltı alanınızda gerçekleşeceğinden acele ve ego ile karar almadığınızda emin olun Sevgili Boğa’lar !

21 Nisan – 15 Mayıs arası yılın ilk Merkür retrosu burcunuzda gerçekleşecek. Sabırlı ve sakin, akışta kalarak ilerlemeniz, maddi konularda büyük risklerden kaçınmanız retro enerjisini olumlu yönde çalıştırmak olacaktır.

Dalgınlıklara ve yanlış anlaşılmalara da meyil verebilir. Farkındalıklı olmanız fayda sağlayacaktır.
 
Güneş ve Yükselen İkizler burcu : Sevgili İkizler burcu; Nisan ayına Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle bilinçaltı alanınıza etki edeceğinden zihinsel olarak çok daha yavaşlayacağınız ve sabırlı sürece geçiyorsunuz. Maddi konular; zihninizi bu süreçte meşgul edebilir.

Nisan ilk hafta kariyer, hukuk, ticaret, basın, yayın, iletişim, maneviyat, inanç, psikoloji, yurtdışı seyahatler ve bu alanlarınızda değişimler olabilir. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda sakin ve sözsel iletişimde özen ve nezaketinizden taviz vermeden ilerleyin.

6 Nisan Terazi burcundaki Dolunay şans ve yatırım alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.

11 Nisan – 7 Mayıs arası Venüs’ün burcunuza geçmesi ile maddi-manevi kendinizle daha çok ilgilenmek isteyeceğiniz sürece geçiyorsunuz.

12 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu sosyalleşme ve kariyer alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanda bolluk, bereket, iyimserlik ve neşe ile ödüller getirebilir. Yurtdışı seyahatler gerçekleşebilir. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yeni kararlar ve yeni başlangıçlar ile ilerlemek isteyebilirsiniz. Tutulma 29° derecede kariyer ve sosyalleşme alanınızda gerçekleşeceğinden acele ile karar almadığınızdan emin olun.

21 Nisan – 15 Mayıs arası yılın ilk Merkür retrosu Boğa burcunda bilinçaltı alanınızda gerçekleşeceğinde ruhsal ve zihinsel olarak bu süreçte kendinizi zorlamayın. Sabırlı ve sakin, mümkün olduğunca akışta ilerlemeniz retro enerjisini olumlu yönde çalıştırmak olacaktır. Dalgınlıklara ve iletişimde yanlış anlaşılmalara meyil verebilir. Farkındalıklı olmanız fayda sağlayacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Nisan ayına Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi kariyer ve sosyalleşme alanınıza etki edeceğinden bu alanlar ile daha meşgul olacağınız sürece geçiyorsunuz.

Nisan ilk hafta kariyer, sosyal alanınız, arkadaşlıklar ve dışarıdan gelen finansal kaynaklar alanınızda değişimler olabilir. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda sakin ve sözsel iletişimde özen ve nezaketinizden taviz vermeden ilerleyin.

6 Nisan Terazi burcundaki Dolunay ev, aile, yaşam alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.

11 Nisan – 7 Mayıs arası Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile ruhsal tarafınızla, içsel benliğiniz ile daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda alternatif çözüm yolları bulabilirsiniz. Daha genç insanlarla birarada olmak isteyebilirsiniz.

12 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu kariyer alanınızda olumlu, iyimser enerjiler ve ödüller getirmeye hazırlanıyor. Yurtdışı seyahatler gerçekleşebilir. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yeni kararlar ve yeni başlangıçlar ile ilerlemek isteyebilirsiniz. Tutulma 29° derecede kariyer alanınızda gerçekleşeceğinden acele ile karar almadığınızdan emin olun.

21 Nisan – 15 Mayıs arası yılın ilk Merkür retrosu Boğa burcunda sosyalleşme ve kariyer alanınızda gerçekleşeceğinden sabırlı ve sakin, mümkün olduğunca akışta ilerlemeniz retro enerjisini olumlu yönde çalıştırmak olacaktır. Dalgınlıklara ve maddi konularda iletişimde yanlış anlaşılmalara meyil verebilir. Farkındalıklı olmanız fayda sağlayacaktır.


Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Nisan ayına Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi kariyer alanınıza etki edeceğinden bu alanlar ile daha meşgul olacağınız sürece geçiyorsunuz.

Nisan ilk hafta kariyer, evlilik, ortaklık ve ilişki alanlarınızda iletişim değişimler olabilir. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda sakin ve sözsel iletişimde özen ve nezaketinizden taviz vermeden ilerleyin.

6 Nisan Terazi burcundaki Dolunay eğitimler, araba yolu seyahatler,yakın çevre ve akrabalar alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.

11 Nisan – 7 Mayıs arası Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile sosyalleşme ve kariyer  alanınızla ilgilenmek aynı zamanda arkadaşlarınızla daha çok birarada olmak isteyeceğiniz süreci gösteriyor.

12 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu kariyer, hukuk, ticaret, basın, yayın, iletişim, maneviyat, inanç, psikoloji, yurtdışı seyahatler ve bu alanlarda ödüller getirmeye hazırlanıyor. Yurtdışı seyahatler gerçekleşebilir. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yeni kararlar ve yeni başlangıçlar ile ilerlemek isteyebilirsiniz.

Tutulma 29° derecede yine kariyer, hukuk, ticaret, basın, yayın, iletişim, maneviyat, inanç, psikoloji, yurtdışı seyahatler ve bu alanlarda gerçekleşeceğinden acele ile karar almadığınızdan emin olun.

21 Nisan – 15 Mayıs arası yılın ilk Merkür retrosu Boğa burcunda kariyer alanınızda gerçekleşeceğinden sabırlı ve sakin, mümkün olduğunca akışta ilerlemeniz retro enerjisini olumlu yönde çalıştırmak olacaktır. Dalgınlıklara ve iletişimde maddi konularda yanlış anlaşılmalara meyil verebilir. Farkındalıklı olmanız fayda sağlayacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Nisan ayına Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi kariyer, hukuk, ticaret, basın, yayın, iletişim, maneviyat, inanç, psikoloji, yurtdışı seyahatler alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarla daha meşgul olacağınız sürece geçiyorsunuz. Nisan ilk hafta yine bu yukarıda yazdığım alanlarda ve gündelik dinamiklerinizde değişimler olabilir. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda sakin ve sözsel iletişimde özen ve nezaketinizden taviz vermeden ilerleyin.

6 Nisan Terazi burcundaki Dolunay maaşlı çalışma, maddi yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.

11 Nisan – 7 Mayıs arası Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile kariyer alanınızla daha çok ilgilenmek isteyeceğiniz süreci gösteriyor.

12 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu dışarıdan veya eşten gelen finansal kaynaklar, sağlık alanınıza olumlu, pozitif enerjiler ve ödüller getirmeye hazırlanıyor. Yurtdışı seyahatler gerçekleşebilir. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yeni kararlar ve yeni başlangıçlar ile ilerlemek isteyebilirsiniz. Tutulma 29° derecede yine dışarıdan veya eşten gelen finansal kaynaklar alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda acele ile karar almadığınızdan emin olun.

21 Nisan – 15 Mayıs arası yılın ilk Merkür retrosu Boğa burcunda kariyer, hukuk, ticaret, basın, yayın, iletişim, maneviyat, inanç, psikoloji, yurtdışı seyahatler ve bu alanlarınızda gerçekleşeceğinden sabırlı ve sakin, mümkün olduğunca akışta ilerlemeniz retro enerjisini olumlu yönde çalıştırmak olacaktır. Dalgınlıklara ve iletişimde yukarıdaki alanlarda maddi konularda özellikle yanlış anlaşılmalara meyil verebilir. Farkındalıklı olmanız fayda sağlayacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Nisan ayına Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklarınız ile daha çok meşgul olacağınız sürece geçiyorsunuz. Nisan ayı ilk hafta maddi kaynaklar, şans ve yatırım alanlarınızda değişimler olabilir. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda sakin ve sözsel iletişimde özen ve nezaketinizden taviz vermeden ilerleyin.

6 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek Dolunay bazı konularda tamamlanmalar getirebilir.

11 Nisan – 7 Mayıs arası Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile kariyer, hukuk, ticaret, basın, yayın, iletişim, maneviyat, inanç, psikoloji, yurtdışı seyahatler ve bu alanlar ile daha çok ilgili olacağınız, bu alanlardan ödüller, kazanımlar getirebilecek sürece geçiyorsunuz.

12 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu evlilik,ortaklık ve ilişki alanınıza güzel enerjiler ve bereket, ödüller getirmeye hazırlanıyor. Seyahatler gerçekleşebilir. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yeni kararlar ve yeni başlangıçlar ile ilerlemek isteyebilirsiniz. Tutulma 29° derecede yine evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda acele ile karar almadığınızdan emin olun.

21 Nisan – 15 Mayıs arası yılın ilk Merkür retrosu Boğa burcunda dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarınızda sabırlı ve sakin, mümkün olduğunca akışta ilerlemeniz retro enerjisini olumlu yönde çalıştırmak olacaktır.
Dalgınlıklara ve yukdarıdaki alanlarda yanlış anlaşılmalara meyil verebilir. Farkındalıklı olmanız fayda sağlayacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Akrep burcu: Sevgili Akrep burçları; Nisan ayına Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza etki edeceğinden bu alanlar ile daha meşgul olacağınız sürece geçiyorsunuz. Nisan ilk hafta ev, yaşam alanınız, aile, evlilik, ortaklık, ilişki alanlarınızda değişimler olabilir. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda sakin ve sözsel iletişimde özen ve nezaketinizden taviz vermeden ilerleyin.

6 Nisan Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay ile ortaklı işler, birliktelikler ile ilgili tamamlanma kararları alabilirsiniz.

11 Nisan – 7 Mayıs arası Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklarınız ile daha çok ilgili olacağınız ve  bu alanlardan ödüller, kazanımlar getirebilecek sürece geçiyorsunuz.

12 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu iş, sağlık, gündelik yaşam dinamikleriniz alanına etki edeceğinden bu alanlarda güzel, pozitif enerjiler getirmeye hazırlanıyor. Seyahatler gerçekleşebilir. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yeni kararlar ve yeni başlangıçlar ile ilerlemek isteyebilirsiniz. Tutulma 29° derecede yine iş, sağlık, gündelik yaşam dinamikleriniz alanına etki edeceğinden bu alanlarda acele ile karar almadığınızdan emin olun.

21 Nisan – 15 Mayıs arası yılın ilk Merkür retrosu Boğa burcunda evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarınızda sabırlı ve sakin, mümkün olduğunca akışta ilerlemeniz, maddi konuları ilişkinize çok dahil etmemeniz retro enerjisini olumlu yönde çalıştırmak olacaktır. Dalgınlıklara ve ilişkilerde yanlış anlaşılmalara meyil verebilir. Farkındalıklı olmanız fayda sağlayacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Nisan ayına Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi iş, sağlık ve gündelik dinamikleriniz alanınıza etki edeceğinden bu alanlar ile daha çok meşgul olacağınız sürece geçiyorsunuz. Nisan ilk hafta yukarıda yazdığım alanlar ile birlikte eğitimler, yakın çevre,seyahat konularınızda değişimler olabilir. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda sakin ve sözsel iletişimde özen ve nezaketinizden taviz vermeden ilerleyin.

6 Nisan Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay sosyalleşme ve kariyer alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda tamamalanmalar getirebilir.

11 Nisan – 7 Mayıs arası Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile evlilik, ilişki ve ortaklık alanınız ile daha çok ilgili olacağınız ve  bu alanlardan ödüller, kazanımlar getirebilecek sürece geçiyorsunuz.

12 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu şans ve yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda güzel, pozitif enerjiler ve ödüller getirmeye hazırlanıyor. Seyahatler gerçekleşebilir. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yeni kararlar ve yeni başlangıçlar ile ilerlemek isteyebilirsiniz. Tutulma 29° derecede yine şans ve yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda acele ile karar almadığınızdan emin olun.

21 Nisan – 15 Mayıs arası yılın ilk Merkür retrosu Boğa burcunda iş, sağlık ve gündelik dinamiklerinizi alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarınızda sabırlı ve sakin, mümkün olduğunca akışta ilerlemeniz retro enerjisini olumlu yönde çalıştırmak olacaktır. Dalgınlıklara ve yanlış anlaşılmalara da meyil verebilir. Farkındalıklı olmanız fayda sağlayacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak Burçları; Nisan ayına Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi şans, yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanlar ile daha çok meşgul olacağınız sürece geçiyorsunuz. Nisan ilk hafta şans, yatırım, maaşlı çalışma alanlarınızda değişimler olabilir. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda sakin ve sözsel iletişimde özen ve nezaketinizden taviz vermeden ilerleyin.

6 Nisan Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay kariyer alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanda tamamlanmalar getirebilir.
11 Nisan – 7 Mayıs arası Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi iş, sağlık, gündelik dinamikleriniz ile daha ilgili olacağınız süreci gösterirken bu alanlarda koruma, şifa ve ödüllere de hazır olun.

12 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu ev konuları ve aile alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda güzel, pozitif enerjiler ve ödüller getirmeye hazırlanıyor. Yeni bir ev, gayrimenkul alabilirsiniz. Seyahatler gerçekleşebilir. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yeni kararlar ve yeni başlangıçlar ile ilerlemek isteyebilirsiniz. Tutulma 29° derecede yine ev, aile alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda acele ile karar almadığınızdan emin olun.

21 Nisan – 15 Mayıs arası yılın ilk Merkür retrosu Boğa burcunda şans, yatırım alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarınızda sabırlı ve sakin, mümkün olduğunca akışta ilerlemeniz, yatırım ve maddi konularda risklerden kaçınmanız retro enerjisini olumlu yönde çalıştırmak olacaktır. Dalgınlıklara ve yanlış anlaşılmalara da meyil verebilir. Farkındalıklı olmanız fayda sağlayacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Nisan ayına Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ev, aile ve yaşam alanınıza etki edeceğinden bu alanlar ile daha çok meşgul olacağınız sürece geçiyorsunuz. Nisan ilk hafta ev, aile, yaşam alanı ile ilgili değişimler olabilir. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda sakin ve sözsel iletişimde özen ve nezaketinizden taviz vermeden ilerleyin.

6 Nisan Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay kariyer, hukuk, basın, yayın, iletişim, ticaret, maneviyat, inanç, psikoloji, yurtdışı seyahatler ve bu alanlar ile ilgili konularda tamamlanmalar getirebilir.

11 Nisan – 7 Mayıs arası Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınızla daha ilgileneceğiniz süreci gösterirken bu alanlarda koruma, şifa ve ödüllere de hazır olun.

12 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu yakın çevre ve eğitimler alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda güzel, pozitif enerjiler ve ödüller getirmeye hazırlanıyor. İyimserlik, neşe ve pozitif duygular verecektir. Yeni bir araba alabilirsiniz. Seyahatler gerçekleşebilir. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yeni kararlar ve yeni başlangıçlar ile ilerlemek isteyebilirsiniz. Tutulma 29° derecede yine yakın çevre ve eğitimler alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda acele ile karar almadığınızdan emin olun.

21 Nisan – 15 Mayıs arası yılın ilk Merkür retrosu Boğa burcunda ev, yaşam ve aile alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarınızda sabırlı ve sakin, mümkün olduğunca akışta ilerlemeniz retro enerjisini olumlu yönde çalıştırmak olacaktır. Dalgınlıklara ve maddi konularda iletişimde yanlış anlaşılmalara meyil verebilir. Farkındalıklı olmanız fayda sağlayacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Nisan ayına Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi eğitimler, yakın çevre, akrabalar, araba yolu seyahatler alanınız ile daha meşgul olacağınız sürece geçiyorsunuz. Nisan ilk hafta eğitimler, yakın çevre, akrabalar, araba yolu seyahatler alanınızda değişimler olabilir. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda sakin ve sözsel iletişimde özen ve nezaketinizden taviz vermeden ilerleyin.

6 Nisan Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanda tamamlanmalar getirebilir.
11 Nisan – 7 Mayıs arası Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ev, aile, yaşam alanınız ile ilgili olacağınız süreci gösterirken bu alanlarda koruma, şifa ve ödüllere de hazır olun.

12 Nisan’da Koç burcunda meydana gelecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu maddi yatırım, maaşlı çalışma ve özdeğer alanınıza güzel, iyimser, pozitif enerjiler ile güven, kazanımlar, bolluk ve bereket getirmeye hazırlanıyor. Seyahatler gerçekleşebilir. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yeni kararlar ve yeni başlangıçlar ile ilerlemek isteyebilirsiniz. Tutulma 29° derecede yine maddi yatırım, maaşlı çalışma ve özdeğer alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda acele ile karar almadığınızdan emin olun.

21 Nisan – 15 Mayıs arası yılın ilk Merkür retrosu Boğa burcunda eğitimler, yakın çevre, akrabalar, araba yolu seyahatler alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarınızda sabırlı ve sakin, mümkün olduğunca akışta ilerlemeniz retro enerjisini olumlu yönde çalıştırmak olacaktır. Dalgınlıklara ve iletişimde yanlış anlaşılmalara meyil verebilir. Farkındalıklı olmanız fayda sağlayacaktır.

ASTRO-SHERA

 

 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ