21 MART KOÇ YENİ AYI

 


Öncelikle Koç Yeni Ayı 20 Mart Pazartesi günü aktif olacak.

21 Mart Salı günü Türkiye saati ile 20:24’te öncü Koç burcunda 0 derecede kuvvetli bir Yeni Ay gerçekleşecek.

Aynı gün hem Güneş Koç Burcuna geçiyor hem de ekinoks. Genel olarak yaşam enerjisi ve heyecan yükseliyor. Yenileniyoruz.

Boğa burcuna geçen Venüs; Yeni Ay enerjisi ile Kuzey Ay Düğümüyle kavuşuma gidiyor.

Hava hızlı bir şekilde değişebilir. İlişkilerde gerçekçi, güven duygusu, sevgi ve maddi konularda ise somut güvence, ödüller ve güzellikler sunacaktır.

Venüs ve Satürn arasında gerçekleşen olumlu etkileşim bu enerjiyi daha da kuvvetlendiriyor. Ve 11 Nisan’a kadar kalıcı olacak şekilde inşa edilmiş iş, ilişki her konu daha da sağlamlaşabilir. Geçmişten gelen iş ve maddi konular olumlu yönde sonuçlanabilir.

Koç Yeni Ayı; Jüpiter ve Venüs doğasındaki 2 ° Alpheratz Sabit Yıldızı ile etkileşimde olacağından kendini yüceltecek, kendi zararına değil kendi faydana olan enerjiler içinde akıllı bir şekilde eyleme geçin diyor. Ve neşe, bolluk, bereket, mutluluk, açık ve keskin zihin gibi etkiler ile Yeni Ay geliyor.

Felsefi, hukuki, dini konularda kişiye güç verir ve huzur salan sabit yıldızdır.

Yeni Ay 6.ev girişinde gerçekleşeceğinden iş, sağlık, gündelik dinamiklerinizin akışı ile ilgili konular daha önplanda olabilir. İlişkiler açısından destekleyici fakat Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle daha çok finansal ve maddi konularda kazançlar ve çözümler getirebilir.

Güzel, enerjik, dinamik ve başlangıçlar için uygun bir Yeni ay olurken dengeye dikkat edilmesi gereken bir Yeni Ay olduğu konusunda uyarıyor.

An’ın yükseleni karşıt burcu olan Terazi burcunda Şans noktası ile kavuşumda derecesel olmasa da Merkür karşıtlığı var. İki kişi arasındaki en kötü mesafe yanlış anlamadır. O sebepten eylemlerde cesur, konuşma şeklinde nezakete daha çok önem vermek ve ağırdan almak gerekebilir. Mars ise İkizlerde anaretik son derecelerinde olduğundan kolayca heyecanlanabilir, tartışmacı, sabırsız ruh hali verebilir. Bazen yapabilecek gücünüz varken yapmamakta ateş enerjisini kullanmaktır. 
Ne kadar fazla bilgi o kadar az ego. Her daim Ay düğümleri
Koç-Terazi aksına geçtiği süreçte de bunu hatırlamakta fayda var. Bazen olumsuz durumlar başka güzelliklere taşımak için olabilir.

Koç Yeni Ayının 0 derece konumunu başlangıç yapmak istediğiniz her ne ise hızlı eylemler yerine net hedefler ve onlara nasıl ulaşacağınızı belirlemek ve plan yapmak içinde destekleyici. Yeni oluşumlar için karar almak ve planlamak içinde olması gereken cesareti verecektir.

Türkiye haritasında 12.evine tam kare gerçekleştireceğinden gizli konular, kadınlar ile ilgili durumlara ve diplomatik, diğer ülkeler ile olan ilişkilerindeki dengeye dikkat çekiyor.

Kolektif enerji olarak Yeni Ay enerjisi sonrası Merkür Koç burcuna ve Plüto Kova burcuna geçeceğinden önümüzdeki hafta öfke, isyan, özgürlük konularında sınırlar önemli hale gelebilir. Bir kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter sözüne ışık tutan durumlar yaratabilir bu gezegen geçişleri.

Bireysel olarak niyetlerinizi kuvvetli tutmak, en cesur şekilde atılımda bulunmak ve gücünüze sahip çıkmak için tam zamanı !

Öncü nitelikte Koç ve bireysel haritalarınızda Koç alanı, Sabit nitelikte Aslan, Kova, Değişken nitelikte İkizler, Yay’lar için oldukça destekleyici ,
öncü Terazi, Oğlak,Yengeç burçları için sakin ilerlemeleri gereken ve sabit Akrep, Boğa, değişken Balık, Başak için stabil bir Yeni Ay enerjisi.

Çocukluk anılarınız kendini hatırlatabilir Koç Yeni Ayında.

Güzellikle, sağlıkla kalın, kendinize iyi bakın.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ