7 Mart Başak Dolunayı


7 Mart Salı günü Türkiye saati ile 15:41’de Başak burcunda 16 derecede Dolunay gerçekleşecek Sevgili dostlar.


Dolunay 2. ve 8.ev aksında maddi ve finansal konular, kariyer, sağlık ve özdeğer alanında etkili olacaktır. Dolunay’a Uranüs desteği olacağı için bu alanlarda hızlı bir şekilde olumlu tamamlanmalar ve gelişmeler gerçekleşebilir.

Aynı gün Satürn Balık burcuna geçişte olacağından ve Dolunay Balık-Başak aksında gerçekleşeceğinden ruhsal ve zihinsel dengeyi korumalı, karamsarlıktan uzak kalmalı, bağışıklığı yüksek tutmalı, bağırsaklar ve sindirim sisteminizi de ruhsal ve bedensel olarak gerek psikolojik gerek beslenme tarzı olarak korumalı, psikolojinize önem vermeli ki sindirim sistemine vurmasın Sevgili dostlar. Su ve sıvı tüketiminde hijyene önem vermeli.

Evet Ay Başak’ta 16 derecede Minzar sabit Yıldız ile kavuşumda olacak. Kadınlara ve toplumsal kadın figürlere daha çok vurgu yapıyor.

Bunlarla birlikte önyargılardan ve yargılayıcı tutumlardan, sert ve eleştirel davranışlardan mümkün olduğunca bu Dolunay’da uzak kalmalı.

Ev, aile, kariyer ve inanç konularında kesinlikle tartışmalara girmemeli ve çekilmemeli.

An’ın yükseleni Aslan burcunda olacağı için samimiyet, dürüstlük ve Başak etkisinden kendine inanmak, kendinden emin olmak, olumlu düşünmek, doğal olmak, kabul enerjisinde, sakin ve akışta kalmak olumlu olarak enerjiyi çalıştıracaktır. Hiç bir konuda ısrarcı olmamalı.

Türkiye’nin haritasında ise Başak Dolunayı tam ayakucu IC noktası 3.4. Ev aksı ile kavuşum gerçekleştirecek. İç ve dış güvenlik konuları, polis teşkilatı ve araba kazalarına açıklığı anlatmaktadır. Bireysel olarak sakin, hız yapmadan ve acele etmeden bugünleri geçirmeye çalışın. Siz yapmasanız da başkası yapabilir.
Araç kullanırken kararsız kalmamalı, kurallara uymalı.

Sağlıkla, huzurla ve bereketle

Astro-Shera


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ