SANDRA BULLOCK SABİT YILDIZLARLA NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ

 


Sandra Bullock 26 Temmuz 1964 Amerika Arlington, Virginia doğumludur. Amerikalı-Alman aktris, yapımcı ve hayırseverdir. 2010 ve 2014 yıllarında dünyanın en yüksek ücretli oyuncusu oldu. Bullock, 2015 yılında People dergisi tarafından En Güzel Kadın olarak seçildi ve 2010'da Time'ın dünyadaki en etkili 100 kişisine dahil edildi.

 
Sandra Bullock; Güneş 3° 3.ev Aslan, ASC İkizler ve Ay 9.ev Kova bir gece haritasıdır.




ASC 26° İkizler ; Kova Uranüs dekanında olup sosyal, iletişim yönü kuvvetli, dışa dönük ve paylaşımcı kişiliğini gösteriyor. Etrafına ve herkese karşı pozitif ve iyimser bakış açısını gösterirken idealist yapısını da anlatmaktadır. ASC Anaretik konumda ve 1.evi Yengeç kestiğinden korumacı ve şefkatli yapı veriyor. ASC Uranüsyen, Venüsyen ve Merküryen etkisi yüksek olduğundan ve çok iyi çalıştığından fiziksel olarak doğal ve muazzam diş yapısı, hollywood starlarında çok aranan orantılı çene yapısı ve güzel yüz hatlarını aynı zamanda kemikli yapısını, yaş aldıkça gençleşeceğini de göstermektedir.

Asc 12. Ev Venüs İkizler kavuşumu ve 9.ev Satürn (Rx) üçgeni ciddi dış görünüm soğuk güzellik verirken Oğlak kadını disiplinini ve Venüs’ün İkizler burcundaki Mars ile 3° kavuşumunun 3.ev Merkür Aslan ve 9.ev Satürn Balık ve Kova burcundaki Ay’ına yaptığı olumlu açılar zihin, kariyer, inanç ve yakın ilişkiler alanına güven, koruma, kariyerde disiplin ve maddi manevi alanlarda sevgi, destek ve dengeyi anlatmaktadır. Mücadele gücü, ego ve genel enerjisini de doğru kullandığını göstermektedir.

Kuzey Ay Düğümününde Yengeç’te ve 1.evde bulunması en çok sevgiyi ve şefkati kendine göstermesi gerektiğini ve sezgilerini kullanmayı, korumacı enerjiyi ya da çocuk sahibi olmayı dış imajına yansıtmasının da haritasına iyi geleceğini anlatmaktadır. ( Sandra Bullock, 2010 yılında Louis’i ardından 2015 yılında bir Laila’yı evlat edindi.)

2.evini Yengeç ve Aslan kesmektedir. 2.ev Yengeç duygusal, hassas, sezgiselliğini anlatırken 2.ev Aslan yaşam enerjisi ve egoyu ve Güneş’in açıları ile haritasındaki gezegenlerin dengesi egoyu da olumlu yönde kullandığını göstermektedir. Yatırım alanı ise sahne olurken kendini evinde gibi hissettiği iş alanlarına yönelmesi gerektiğini de göstermektedir. 2.ev Güneş Aslan’ın 9. Ve 10.ev aksındaki (Rx) Satürn Balık 150’lik açısı mesleğinin ilk yıllarında çok çalışıp çabaladığını ve kariyer alanında kurban rolünde görünmekten çokça çekindiğini göstermektedir.

2.ev Güneş ve Ay enerjisi 7.ev Oğlak’taki ilişki, evlilik ve ortaklık alanına hem karşıtlık hem 150’lik açısı olsa da Kuzey Ay Düğümünün Yengeç’te olması haritasına kolaylık sağlamıştır. Ve ilişki, evlilik, ortaklık alanındaki ciddi, sert, gelenekselci yapısını ve 7.ev Yay kestiğinden değişkenlik enerjisini tamamen yumuşatmaktadır.

3.ev Merkür Aslan’ın 11.ev Jüpiter Boğa karesi yakın çevresine sevgiyi, ilgiyi ve cömertliği abartabildiğini gösterirken 9.ev Ay Kova karşıtlığı kariyer ve inanç alanında yakınları söz konusu olduğunda çok mantıklı ve özgür ilerleyemediğini sevgi, ego ve koruma duygusunun ağır bastığını, (Rx) Satürn Balık karşıtlığı ise bu anlamda planlama ve disiplin sıkıntısı da yaşamış olduğunu göstermektedir. Fakat 3° ile MC (Tepe) noktasıyla partil kavuşumda olan Fomalhaut kraliyet sabit yıldızı Satürn Balık’ta retroda olsa; karmik olarak son derece iyi niyetli, kalbi temiz, hak yemeyen özelliklerinden dolayı kariyer alanında yolunu açmıştır. Hem geçmiş yaşam hem bu yaşam planında Fomalhaut’un ödülleri Sandra Bullock’a ödüllerini vermiştir.

4.ev Uranüs Başak ve Plüto Başak disiplinli, programlı ve yüksek hayırsever, hayvan haklarına önem veren bir aileden geldiğini yüksek bilinç seviyesini ve kendisininde aynı şekilde detaycı, titiz, çalışkan ve mantıklı , sağlık bilincine son derece önem veren yapısının; (Rx) Satürn Balık ile karşıtlığı sağlık ve ev, yaşam düzeninin iş hayatından önce geldiğini de anlatmaktadır.

4.ev Plüto Başak ve 11./ 12.ev Jüpiter Boğa üçgeni kendi çevresi ve arkadaşlarına da sağlıkları, iş hayatları alanında aynı titizlik ve detaycılıkla, fazla ilgili ve abartılı yaklaştığını bunun hem kendine hem çevresine de bazen fazla gelebildiğini göstermektedir.

5.ev Terazi ve Akrep kesmektedir. 5.ev Terazi sahne alanında şık, zarif, nezakete önem veren yapısını, 5.ev Akrep tutkuyu çok iyi yansıttığını aynı zamanda yüksek doğurganlığını göstermektedir. 5.ev (Rx) Neptün Akrep’in 11.ev Jüpiter Boğa karşıtlığı şans, ilişki ve yatırım alanında kandırılmalara dikkat etmesi konusunda uyarıyor. (TV sunucusu Jesse James ile evliliğini aldatma sonucu bitirdikten sonra Bullock çocuklarıyla yalnız ebeveynliğe devam ediyor.)

9.ev Ay Kova karesi ise sahne ve kariyer alanı ile çocukları arasında kalabildiğini bu konularda dengesizlik yaşayabildiğini de göstermektedir.

6.ev Akrep ve Yay kesmektedir. Gündelik yaşam dinamikleri ve iş hayatında çalışkan, hırslı, tutkulu ve entellektüel yapısını anlatırken 6.ev Juno ile kavuşumdaki Pallas Akrep ve Ay Kova karesi kendini kaptıracak ve kendine alan yaratmayacak kadar iş hayatına kaptırmaması ve hem ilişki hem maddi yönden ani risklerden ve büyük hırslardan kaçınması gerektiğini, Juno Akrep partil kavuşumu kariyer ya da gündelik hayatının içinde gelebilecek uzun süreli, dengeli ve tutkulu ilişki potansiyelini göstermektedir. 6.ev Şans noktasının Yay olması entellektüel ve eğlenceli tarafının iş hayatına olumlu yansımasını aynı zamanda Yay’ın değişken enerjisi gündelik yaşam dinamiklerindeki değişkenliğe kolayca uyum sağlayabilmesine de imkan vermektedir.

8.ev Oğlak ve Kova kesmektedir. Maddi konularda ya da dışarıdan gelen maddi kaynaklarında hem gelenekselci hem modern bakış açısı ile ilerlediğini aynı zamanda spiritüel tarafının da hem önyargısız, geniş bakış açısı hem de gelenekselci olduğunu göstermektedir. Her türlü tüm açılardan; olayları ve durumları değerlendirebilen spiritüel tarafını da bu şekilde kullanan bir kadını anlatıyor.

9.ev Balık ve MC ile kavuşumu filmlerinde ve kariyerinde spiritüel ve manevi konulara yoğunlaşmasının ( çoğu filmi bu özelliktedir.) ve kendini kurban etmeden esnek ve rahat çalışmasının haritasına ve kendisine iyi geleceğini anlatmaktadır. 9.ev Fomalhaut ve MC partil kavuşumuyla dünyadaki sayılı eşsiz hayırseverlerden olduğunu belirtebilirim.

10.ev (Rx) Şiron Balık kariyer alanında kendini kurban etmemesi gerektiğini ve kendi kendinin psikoloğu olabileceğini kimseden fayda olmadığını da anlatmaktadır.

11.ev Koç ve Boğa kesmektedir. Sosyal, kariyer ve arkadaşlık alanında öncü, destek ve sabırlı, güven veren tarafını göstermektedir.

12.ev Capella sabit yıldızı ile kavuşumda olan Aldebaran İkizler ruhsal benlik alanında hem kendisiyle barışık hem de dostlarını da kendisi kadar düşündüğünü, dürüst, güleryüzlü, bütünlük enerjisini gösterirken 6.ev Antares Yay iş ve gündelik dinamiklerinde sert, ciddi, inatçı ve dik başlı olduğunu göstermektedir.


ASTRO-SHERA

 






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ