20 Nisan Koç Burcunda Tam Güneş Tutulması

 

20 Nisan sabah 07:13’te Koç burcunda 29° Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek. 6 aydan 2,5 yıla etki edebilecek Tutulma enerjisi deneyimleyeceğiz.

Tutulma 12. Evde gerçekleşeceğinden ve tutulmadan hemen sonra Güneş Boğa burcuna geçeceğinden Jüpiter’in de katkısı ile özellikle geçtiğimiz haftanın konuları ve geçmişten gelen konularda hem başlangıç, hem tamamlanma ile sağlam bir geleceğe doğru ilerleme etkisi mevcut. Tutulma ile beraber aynı gün Güneş ve Plüto karesi meydana geleceğinden atılım enerjisi yüksek fakat girişim, kalıcılık göstermek istediğiniz alanlarda manipülatif ve kriz çıkarabilecek enerjilere kesinlikle kaymamalı. Bununla birlikte yaşça büyük ve otorite figürlerinden yüksek destekler gelebilecek Tutulma enerjisine dikkat çekiyor.

Her tutulma enerjisi , kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır Sevgili dostlar.

Güneş Tutulmaları eril figürler ve uluslararası yöneticileri, krallar ve başkanlar ile daha çok bağlantılıdır. Politik konular, yönetimde değişken enerjiler konu başlıkları olabilir. Türkiye’nin haritasında ise 29° ile 11.evinde etkili olacak. Hükümet, il belediyeleri ve diğer ülkeler ile olan ilişkiler alanında gerçekleşecek. Tutulma Türkiye’nin natal haritasında 29° Mirach sabit yıldızı ile kavuşumda olacak. Kendini küçültmeden ve egodan uzak kalarak güçlü, kuvvetli ve güvenilir iş birlikleri, uluslararası sözleşmeler, görüşmeler ve koalisyonlar olması gerektiği konusunda uyarıyor.

Mirach yaşamın güzel yönlerinden faydalanmayı, sevgiyi ifade etmeyi ve karşılığını bulmayıda anlattığından bizlerde yaşadığımız ülkenin enerjisini taşıdığımızdan bireysel ilişkilerde ve haritalarda sevgiye yoğunlaşarak benmerkezci tutumlardan uzak kalarak tutulma enerjisine eşlik etmeli.

Güneş Tutulmaları eril figürlerin sağlığında daha etkilidir. Tutulma Koç burcunda gerçekleşeceği ve bayram günlerine denk geldiğinden lütfen dikkatli ve yavaş araba kullanınız. Tansiyonunuzu yükseltebilecek durumlardan uzak kalmalı ve An’ın yükseleni Boğa burcu olacağından şeker tüketimini abartmamalı.

Tam Güneş Tutulması; Ay, Güneş ile Dünya arasına geçerek Güneş'in yüzünü tamamen kapatmasıyla meydana gelir. Ve en son 10 yıl önce 3 Kasım 2013'te gerçekleşti, 20 Nisan'dan sonra ise 5 Kasım 2031'de olacak.

20 Nisan Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması Güney ve Doğu Asya, Pasifik, Avustralya, Hint okyanusu ve Antarktika bölgesinde gerçekleşecektir.

Ülkemizden izlenmeyecek ve ülkemiz üzerinde gerçekleşmeyecekte olsa Güneş Tutulmasının gerçekleşeceği gün negatif manyetik etki oluşturmaması adına üzerinizde takı ya da aksesuar bulundurmayınız. Güneş’e bakmayınız.

Tutulmada Jüpiter etkisi yoğun olacağından olumlu ya da olumsuz ne yapılırsa onu genişleterek, arttıracaktır. O sebepten olumluyu ve olumlu frekansı her daim hem tüm hayatımız süresince hem de bu tutulma enerjisi ile yüksek tutmaya odaklanmalı.

Koç burcunda gerçekleşecek tam Güneş Tutulmasından değişken Yay, İkizler ve sabit Aslan ve Kova burçları en çok faydalanacaktır.

Öncü Koç’ların kendileri, Terazi, Oğlak ve Yengeç burçları gölge enerjilere ve kendi zararlarına durumlara kaymadıkları takdirde tutulmadan fayda sağlayabilirler.

Değişken Balık ve sabit Boğa burçları stabil ilerleyebilirler. Sabit Akrep ve değişken Başak burçları gelen fırsatları değerlendirerek ve gizli yeteneklerini ortaya çıkararak güzel başlangıçlar sağlayabilirler.

Hayat yaşamakta olduğumuz andan ibarettir ve sadece budur.

Simyacı / Paulo Coelho

Sağlıkla, sevgiyle, bereketle ve güzel enerjilerle gelsin.

Astro-Shera

 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ