2023 Mayıs Aylık Burç Yorumları

 


Güneş ve Yükselen Koç Burcu:
Sevgili Koç burçları; Mayıs ayına 11 Ekim’e kadar Plüto’nun hem Kova hem Oğlak burcunda retro hareketi ile başlıyorsunuz. Kariyer ve sosyalleşme alanınıza etki edeceğinden, bu alanlar ile ilgili krizlerden kaçınmanız gereken, daha çok gözlem yapacağınız ve içinize döneceğiniz süreci gösteriyor.

5 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek gölgeli Ay Tutulması dışarıdan gelen maddi kaynaklar alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda ani risklerden kaçınmanız faydanıza olabilir. Ameliyatlar ya da estetik işlemler için uygun bir süreç değil.

7 Mayıs- 5 Haziran arası Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile ev, yaşam, aile ve yaşam alanınızla daha ilgili olacağınız sürece geçiyorsunuz. Bu alanlarda koruma, şifa ve ödüller sizinle.

15 Mayıs’ta Merkür maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda düz seyre geçerek,16 Mayıs’ta Jüpiter’in burcunuzdan Boğa burcuna geçmesi ile bu alanlarınıza ödüller, kazanımlar, şans ve şifa getirmeye hazırlanıyor. Jüpiter 25 Haziran 2024’e kadar arada retro hareketi ile birlikte Boğa burcunda seyahat edecek.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ise yine maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda gerçekleşerek bu alanlarda yenilikler ve yeni yapılanmalar getirebilir. Satürn destekli anaretik derecede gerçekleşecek bu Yeni Ay’da mantıklı düşünerek hareket etmeniz avantaj sağlayabilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arası Mars Aslan geçişi şans alanınıza etki ederek bu alanda cesur ve yüksek enerjiler getirebilir. Mars Aslan sürecinde bu alanlarınızda dedikodu ve spekülasyonlara karşı farkındalıklı ve kaçınmanız iyi olabilir.

21 Mayıs sonrası Güneş’in İkizler burcuna geçmesi iletişim, eğitimler, seyahatler, hizmet alma ve hizmet verme, yakın çevre alanlarınıza hareket, neşe ve enerji getirerek ışığını vermeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Mayıs ayına 11 Ekim’e kadar Plüto’nun hem Kova hem Oğlak burcunda retro hareketi ile başlıyorsunuz. Kariyer, yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk gibi alanlarınıza etki edeceğinden, bu alanlar ile ilgili krizlerden kaçınmanız gereken, daha çok gözlem yapacağınız ve içinize döneceğiniz süreci gösteriyor.

5 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek gölgeli Ay Tutulması evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda ani risklerden kaçınmanız faydanıza olabilir.

7 Mayıs- 5 Haziran arası Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile iletişim, eğitimler, seyahatler, hizmet alma ve hizmet verme, yakın çevre alanlarınıza daha ilgili olacağınız sürece geçiyorsunuz. Bu alanlarda koruma, şifa ve ödüller sizinle.

15 Mayıs’ta Merkür burcunuzda düz seyre geçiyor ve Jüpiter Koç burcundan ayrılıp burcunuza giriş yaparak hayatınızın her alanında şans enerjilerini getirmeye hazırlanıyor ! Kilo yapabilir. İştaha dikkat.

19 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ise hayatınıza yenilikler ve yeni yapılanmalar getirebilir. Satürn destekli anaretik derecede gerçekleşecek bu Yeni Ay’da mantıklı düşünerek hareket etmeniz avantaj sağlayabilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arası Mars Aslan geçişi ev, aile, yuva ve yaşam alanınıza etki ederek bu alanda cesur ve yüksek enerjiler getirebilir. Mars Aslan sürecinde bu alanlarınızda dedikodu ve spekülasyonlara karşı farkındalıklı ve kaçınmanız iyi olabilir.

21 Mayıs sonrası Güneş’in İkizler burcuna geçmesi maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınıza ışığını yansıtarak, hareket ve neşe getirmeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Mayıs ayına 11 Ekim’e kadar Plüto’nun hem Kova hem Oğlak burcunda retro hareketi ile başlıyorsunuz. Dışarıdan gelen veya ortak maddi kaynaklarınız, yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk gibi alanlarınıza etki edeceğinden, bu alanlar ile ilgili krizlerden kaçınmanız gereken, daha çok gözlem yapacağınız ve içinize döneceğiniz süreci gösteriyor.

5 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek gölgeli Ay Tutulması iş hayatınız, gün içerisi dinamiklerini ve sağlık alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risklerden kaçınmanız, sakin ve stabil ilerlemeniz faydanıza olabilir.

7 Mayıs- 5 Haziran arası Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızla daha ilgili olacağınız sürece geçiyorsunuz. Bu alanlarda koruma, şifa ve ödüller sizinle.

15 Mayıs’ta Merkür bilinçaltı alanınızda düz seyrine geçerek ağırlık ve yavaşlığı üzerinizden alıyor ve daha dinamik, iletişimde akıcı sürece geçiyorsunuz. 16 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna geçmesiyle bolluk bilinciniz yükseliyor. Ne kadar olumlu düşünürseniz o kadar olumlu enerjiler getirecek sürece geçiyorsunuz. İştah açılabilir. Kiloya dikkat. Kilo almayın. Şans,şifa enerjileri sizinle.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ise yine bilinçaltı alanınıza etki edeceğinden yenilikler ve yeni yapılanmalara ilerleme isteği getirebilir. Satürn destekli anaretik derecede gerçekleşecek bu Yeni Ay’da mantıklı düşünerek hareket etmeniz avantaj sağlayabilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arası Mars Aslan geçişi iletişim, eğitimler, seyahatler, hizmet alma ve hizmet verme, yakın çevre alanlarınıza cesaret, hareket ve yüksek enerjiler getirebilir. Mars Aslan sürecinde bu alanlarınızda dedikodu ve spekülasyonlara karşı farkındalıklı ve kaçınmanız iyi olabilir.

21 Mayıs sonrası Güneş’in burcunuza geçmesi hedeflerinize kalıcılık, sağlık alanında koruma ve ışığı ile kuvvet vererek her alanda destekliyor olacak.

 

Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Mayıs ayına 11 Ekim’e kadar Plüto’nun hem Kova hem Oğlak burcunda retro hareketi ile başlıyorsunuz. Dışarıdan gelen ve ortak maddi kaynaklar, evlilik, ortaklık, ilişki alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarınızda krizlerden kaçınmanız gereken, daha çok gözlem yapacağınız ve içinize döneceğiniz süreci gösteriyor.

5 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek gölgeli Ay Tutulması şans alanınıza etki edeceğinden özellikle maddi konularda ve ilişkilerde ani risklerden kaçınmanız iyi olabilir.

7 Mayıs- 5 Haziran arası Venüs’ün burcunuza geçmesi ile sevgi, ilişki, maddi konular ve sağlık alanınızda ilahi koruma, ödüller ve şifa enerjileri sizinle !

15 Mayıs’ta Merkür kariyer ve sosyalleşme alanınızda düze seyrine geçiyor. 16 Mayıs’ta Jüpiter Koç burcundan Boğa burcuna geçmesi ile bu alanlarınıza ödüller, şans, şifa ve kazanımlar getirmeye hazırlanıyor. Jüpiter 25 Haziran 2024’e kadar arada retro hareketi ile birlikte Boğa burcunda seyahat edecek.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ise yine kariyer ve sosyalleşme alanınızda gerçekleşerek bu alanlarda yenilikler ve yeni yapılanmalar getirebilir. Satürn destekli anaretik derecede gerçekleşecek bu Yeni Ay’da mantıklı düşünerek hareket etmeniz avantaj sağlayabilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arası Mars Aslan geçişi maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınıza cesaret, hareket ve yüksek enerjiler getirebilir. Mars Aslan sürecinde bu alanlarınızda dedikodu ve spekülasyonlara karşı farkındalıklı ve kaçınmanız iyi olabilir.

21 Mayıs sonrası Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle psikolojik olarak daha neşeli, hareketli ve iletişimi yoğun sürece geçiyorsunuz.

 

Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Mayıs ayına 11 Ekim’e kadar Plüto’nun hem Kova hem Oğlak burcunda retro hareketi ile başlıyorsunuz. Evlilik, ortaklık, ilişki , iş hayatınız, sağlık ve günlük dinamikleriniz alanına etki edeceğinden bu alanlarda krizlerden kaçınmanız gereken, daha çok gözlem yapacağınız ve içinize döneceğiniz süreci gösteriyor.

5 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek gölgeli Ay Tutulması ev, aile, yuva ve yaşam alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risklerden ve kararlardan kaçınmanız iyi olabilir.

7 Mayıs- 5 Haziran arası Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile içinizdeki sevgi duygusuna daha çok yoğunlaşacağınız aynı zamanda dualarınızın kabul olacağı ve kendinizle daha çok ilgileneceğiniz sürece geçiyorsunuz.

15 Mayıs’ta Merkür kariyer alanınızda düz seyrine geçiyor. 16 Mayıs’ta Jüpiter Koç burcundan Boğa burcuna geçmesi ile kariyer alanınıza ödüller, kazanımlar, şans, şifa, getirmeye hazırlanıyor. Jüpiter 25 Haziran 2024’e kadar arada retro hareketi ile birlikte Boğa burcunda seyahat edecek.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ise yine kariyer alanınızda gerçekleşerek bu alanlarda yenilikler ve yeni yapılanmalar getirebilir. Satürn destekli anaretik derecede gerçekleşecek bu Yeni Ay’da mantıklı düşünerek hareket etmeniz avantaj sağlayabilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arası Mars’ın burcunuza geçmesi ile kuvvetleniyorsunuz ve enerjiniz, mücadele gücünüz yükseliyor Sevgili Aslanlar ! 2024 yılında önce Yengeç sonra burcunuzda gerçekleşecek Mars retrosuna önlem olarak kardiyoloji ve genel sağlık kontrollerinizi önceden yaptırmadıysanız bu dönem yaptırın. Mars Aslan sürecinde dedikodu ve spekülasyonlara karşı farkındalıklı ve kaçınmanız iyi olabilir.

21 Mayıs sonrası Güneş’in İkizler burcuna geçmesi hem sosyalleşme hem kariyer alanınıza neşe, hareket ve güzel enerjiler getirmeye hazırlanıyor !

 

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Mayıs ayına 11 Ekim’e kadar Plüto’nun hem Kova hem Oğlak burcunda retro hareketi ile başlıyorsunuz.Şans, yatırım, iş hayatınız, sağlık ve günlük dinamikleriniz alanına etki edeceğinden bu alanlarda krizlerden kaçınmanız gereken, daha çok gözlem yapacağınız ve içinize döneceğiniz süreci gösteriyor.

5 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek gölgeli Ay Tutulması iletişim, eğitimler, seyahatler, hizmet alma ve hizmet verme, yakın çevre alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risklerden ve kararlardan kaçınmanız iyi olabilir.

7 Mayıs- 5 Haziran arası Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile sosyalleşme ve kariyer alanınız ile daha ilgili olacağınız sürece geçiyorsunuz.

15 Mayıs’ta Merkür; yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, psikoloji ve manevi alanlarınızda düz seyrine geçiyor. 16 Mayıs’ta Jüpiter Koç burcundan Boğa burcuna geçmesi ile bu alanlarınıza ödüller, şans, şifa, kazanımlar getirmeye hazırlanıyor. Jüpiter 25 Haziran 2024’e kadar arada retro hareketi ile birlikte Boğa burcunda seyahat edecek.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ise yine yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, psikoloji ve manevi alanlarınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda yenilikler ve yeni yapılanmalar getirebilir. Satürn destekli anaretik derecede gerçekleşecek bu Yeni Ay’da mantıklı düşünerek hareket etmeniz avantaj sağlayabilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arası Mars Aslan geçişi ruhsal ve bilinçaltı alanınıza etki edeceğinden genel enerjiniz, mücadele gücünüz ve cesaretiniz yükselebilir. Mars Aslan sürecinde bu alanlarınızda dedikodu ve spekülasyonlara karşı farkındalıklı ve kaçınmanız iyi olabilir.

21 Mayıs sonrası Güneş’in İkizler burcuna geçmesi kariyer alanınıza neşe, hareket ve güzel enerjiler getirmeye hazırlanıyor !

 

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; ; Mayıs ayına 11 Ekim’e kadar Plüto’nun hem Kova hem Oğlak burcunda retro hareketi ile başlıyorsunuz. Şans, yatırım, ev, yaşam alanı, aile ve yuva alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda krizlerden kaçınmanız gereken, daha çok gözlem yapacağınız ve içinize döneceğiniz süreci gösteriyor.

5 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek gölgeli Ay Tutulması maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda gerçekleşeceğinden edeceğinden bu alanlarda ani risklerden ve kararlardan kaçınmanız iyi olabilir.

7 Mayıs- 5 Haziran arası Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile kariyer alanınızla daha ilgili olacağınız sürece geçiyorsunuz.

15 Mayıs’ta Merkür; dışarıdan veya eşten gelen, ortak kazançlar alanınızda düz seyrine geçiyor. 16 Mayıs’ta Jüpiter Koç burcundan Boğa burcuna geçmesi ile bu alanlarınıza ödüller, şans, şifa ve kazanımlar getirmeye hazırlanıyor. Jüpiter 25 Haziran 2024’e kadar arada retro hareketi ile birlikte Boğa burcunda seyahat edecek.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ise yine dışarıdan veya eşten gelen, ortak kazançlar alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda yenilikler ve yeni yapılanmalar getirebilir. Satürn destekli anaretik derecede gerçekleşecek bu Yeni Ay’da mantıklı düşünerek hareket etmeniz avantaj sağlayabilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arası Mars Aslan geçişi sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda hareketiniz, cesaretiniz, genel enerji ve mücadele gücünüz yükselebilir. Mars Aslan sürecinde bu alanlarınızda dedikodu ve spekülasyonlara karşı farkındalıklı ve kaçınmanız iyi olabilir.

21 Mayıs sonrası Güneş’in İkizler burcuna geçmesi yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, psikoloji ve manevi alanlarınıza neşe, hareket ve güzel enerjiler getirmeye hazırlanıyor !

 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Mayıs ayına 11 Ekim’e kadar Plüto’nun hem Kova hem Oğlak burcunda retro hareketi ile başlıyorsunuz. Ev, aile, yuva, yaşam alanınız, araba yolu seyahatler, eğitimler, hizmet alma ve hizmet verme, iletişim, yakın çevre alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda krizlerden kaçınmanız gereken, daha çok gözlem yapacağınız ve içinize döneceğiniz süreci gösteriyor.

5 Mayıs burcunuzda gerçekleşecek gölgeli Ay Tutulmasında genel olarak ani risklerden ve kararlardan kaçınmanız iyi olabilir. Ameliyatlar için uygun bir dönem değil.

7 Mayıs - 5 Haziran arası Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, psikoloji ve manevi alanlarınızla daha ilgili olacağınız ve bu alanlardan koruma ve şifa enerjileriyle birlikte ödüller gelebilecek sürece geçiyorsunuz.

15 Mayıs’ta Merkür; evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda düz seyrine geçiyor. 16 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcundan Boğa burcuna geçmesi ile bu alanlarınıza şans, şifa, ödüller, kazanımlar getirmeye hazırlanıyor. Jüpiter 25 Haziran 2024’e kadar arada retro hareketi ile birlikte Boğa burcunda seyahat edecek.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ise yine evlilik, ortaklık ve ilişki alanlarınızda yenilikler ve yeni yapılanmalar getirebilir. Satürn destekli anaretik derecede gerçekleşecek bu Yeni Ay’da mantıklı düşünerek hareket etmeniz avantaj sağlayabilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arası Mars Aslan geçişi kariyer alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda hareketiniz, cesaretiniz, genel enerji ve mücadele gücünüz yükselebilir. Mars Aslan sürecinde bu alanlarınızda dedikodu ve spekülasyonlara karşı farkındalıklı ve kaçınmanız iyi olabilir.

21 Mayıs sonrası Güneş’in İkizler burcuna geçmesi dışarıdan veya eşten gelen amddi kaynaklar alanınıza güzel enerjiler getirmeye hazırlanıyor !

 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Mayıs ayına 11 Ekim’e kadar Plüto’nun hem Kova hem Oğlak burcunda retro hareketi ile başlıyorsunuz. Maaşlı çalışma, maddi yatırım, özdeğer, araba yolu seyahatler, eğitimler, hizmet alma ve hizmet verme, iletişim, yakın çevre alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda krizlerden kaçınmanız gereken, daha çok gözlem yapacağınız ve içinize döneceğiniz süreci gösteriyor.

5 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek gölgeli Ay Tutulması bilinçaltı ve ruhsal benlik alanınıza etki edeceğinden kendiniz gereksiz olumsuz düşüncelerle bu süreçte doldurmayın. Sakin ve stabil geçirmeye çalışın. Ani risklerden ve kararlardan kaçınmanız iyi olabilir.

7 Mayıs - 5 Haziran arası Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklarınızla daha ilgili olacağınız kazanım potansiyeli yüksek sürece geçiyorsunuz.

15 Mayıs’ta Merkür; sağlık, iş ve günlük dinamikleriniz alanında düz seyrine geçiyor. 16 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcundan Boğa burcuna geçmesi ile bu alanlarınıza şans, şifa, ödüller, kazanımlar getirmeye hazırlanıyor. Jüpiter 25 Haziran 2024’e kadar arada retro hareketi ile birlikte Boğa burcunda seyahat edecek.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ise yine sağlık, iş ve günlük dinamikleriniz alanlarınıza yenilikler ve yeni yapılanmalar getirebilir. Satürn destekli anaretik derecede gerçekleşecek bu Yeni Ay’da mantıklı ve gerçekçi düşünerek hareket etmeniz avantaj sağlayabilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arası Mars Aslan geçişi yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, psikoloji ve manevi alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda hareketiniz, cesaretiniz, genel enerji ve mücadele gücünüz yükselebilir. Mars Aslan sürecinde bu alanlarınızda dedikodu ve spekülasyonlara karşı farkındalıklı ve kaçınmanız iyi olabilir.

 

21 Mayıs sonrası Güneş’in İkizler burcuna geçmesi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza neşe, hareket ve güzel enerjiler getirmeye hazırlanıyor !

Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Mayıs ayına 11 Ekim’e kadar Plüto’nun hem Kova hem Oğlak burcunda retro hareketi ile başlıyorsunuz. Maaşlı çalışma, maddi yatırım, iş ve özdeğer alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda krizlerden kaçınmanız gereken, daha çok gözlem yapacağınız ve içinize döneceğiniz süreci gösteriyor.

5 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek gölgeli Ay Tutulması sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edeceğinden kendiniz gereksiz olumsuz düşüncelerle bu süreçte doldurmayın. Sakin ve stabil geçirmeye çalışın. Ani risklerden ve kararlardan kaçınmanız iyi olabilir.

7 Mayıs - 5 Haziran arası Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızla daha ilgili olacağınızı gösterirken bu alanda şifa, koruma ve güzel enerjiler sizlerle !

15 Mayıs’ta Merkür; şans alanınızda düz seyrine geçiyor. 16 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcundan Boğa burcuna geçmesi ile şans ve yatırım alanlarınız daha da kuvvetleniyor. Şans, şifa, ödüller, kazanımlar getirmeye hazırlanıyor. Jüpiter 25 Haziran 2024’e kadar arada retro hareketi ile birlikte Boğa burcunda seyahat edecek.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ise şans alanınıza yenilikler, yeni birliktelikler ve yeni yapılanmalar getirebilir. Satürn destekli anaretik derecede gerçekleşecek bu Yeni Ay’da mantıklı ve gerçekçi düşünerek hareket etmeniz avantaj sağlayabilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arası Mars Aslan geçişi dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklarınız ve ortak kazançlarınız alanınıza yüksek enerjiler ve kazanımlar getirmeye hazırlanıyor. Mars Aslan sürecinde bu alanlarınızda dedikodu ve spekülasyonlara karşı farkındalıklı ve kaçınmanız iyi olabilir.

21 Mayıs sonrası Güneş’in İkizler burcuna geçmesi sağlık, iş ve günlük dinamiklerinize güzel enerjiler, hareket getirirken, iletişim alanınızın daha yoğun olacağı sürece geçiyorsunuz.

 

Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Mayıs ayına 11 Ekim’e kadar Plüto’nun hem Kova hem Oğlak burcunda retro hareketi ile başlıyorsunuz. Bilinçaltı ve ruhsal benlik alanınızda daha çok içinize döneceğiniz, kuvvetleneceğiniz ve gözlem yapacağınız süreci gösteriyor. Bu süreçte duygusal konularda ani risklerden kaçınmanız iyi olabilir.

5 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek gölgeli Ay Tutulması kariyer alanınıza etki edeceğinden ani riskler ve kararlardan kaçınmanız iyi olabilir.

7 Mayıs - 5 Haziran arası Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile iş, sağlık ve günlük dinamikleriniz ile daha ilgili olacağınız aynı zamanda bu alanlarda şifa ve koruma enerjilerinin sizinle olacağı süreci gösteriyor.

15 Mayıs’ta Merkür; ev, aile, yuva ve yaşam alanı konularınızda düz seyrine geçiyor. 16 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcundan Boğa burcuna geçmesi ile ev, aile, yuva ve yaşam alanınız ile ilgili konularınız daha da kuvvetleniyor. Bu alanlardan şans, şifa, ödüller, kazanımlar getirmeye hazırlanıyor. Jüpiter 25 Haziran 2024’e kadar arada retro hareketi ile birlikte Boğa burcunda seyahat edecek.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ise yine bu yukarıda yazdığım alanlarınıza etki edeceğinden yenilikler ve yeni yapılanmalar getirebilir. Satürn destekli anaretik derecede gerçekleşecek bu Yeni Ay’da mantıklı ve gerçekçi düşünerek hareket etmeniz avantaj sağlayabilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arası Mars’ın Aslan burcuna geçmesi ise evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza etki edeceğinden yüksek enerjiler ve tutku getirmeye hazırlanıyor. Mars Aslan sürecinde bu alanlarınızda dedikodu ve spekülasyonlara karşı farkındalıklı ve kaçınmanız iyi olabilir.

 21 Mayıs sonrası Güneş’in İkizler burcuna geçmesi şans alanınıza güzel enerjiler getirmeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Mayıs ayına 11 Ekim’e kadar Plüto’nun hem Kova hem Oğlak burcunda retro hareketi ile başlıyorsunuz. Sosyalleşme ve bilinçaltı alanınıza etki edeceğinden bu süreçte fazla kalabalıktan uzak durmak, daha çok kendinizle kalmak ve gözlem yapmak isteyebilirsiniz.

5 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek gölgeli Ay Tutulması yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, psikoloji ve manevi alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risk ve kararlardan bu süreçte kaçınmanız iyi olabilir.

7 Mayıs - 5 Haziran arası Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile şans, yatırım alanınız ile daha ilgili olacağınız ve bu alanlarınızda şifa ve koruma enerjilerinin sizinle olacağı sürece geçiyorsunuz.

15 Mayıs’ta Merkür; araba yolu seyahatler, eğitimler, hizmet alma ve hizmet verme, iletişim, yakın çevreniz ile ilgili konularda düzseyrine geçiyor. 16 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcundan Boğa burcuna geçmesi ile araba yolu seyahatler, eğitimler, hizmet alma ve hizmet verme, iletişim, yakın çevreniz ile ilgili konularınız daha da kuvvetleniyor. Bu alanlardan şans, şifa, ödüller, kazanımlar getirmeye hazırlanıyor. Jüpiter 25 Haziran 2024’e kadar arada retro hareketi ile birlikte Boğa burcunda seyahat edecek.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ise yine bu yukarıda yazdığım alanlarınıza etki edeceğinden yenilikler ve yeni yapılanmalar getirebilir. Satürn destekli anaretik derecede gerçekleşecek bu Yeni Ay’da mantıklı ve gerçekçi düşünerek hareket etmeniz avantaj sağlayabilir.

20 Mayıs – 10 Temmuz arası Mars’ın Aslan burcuna geçmesi ise sağlık, iş ve günlük dinamiklerinizde enerjinizi ve mücadele gücünüzü yükseltiyor. Mars Aslan sürecinde bu alanlarınızda dedikodu ve spekülasyonlara karşı farkındalıklı ve kaçınmanız iyi olabilir.

21 Mayıs sonrası Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ev, aile, yuva ve yaşam alanınıza hareket, neşe ve güzel enerjiler getirmeye hazırlanıyor.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ