6 NİSAN 2023 TERAZİ DOLUNAYI

 


6 Nisan Perşembe günü Türkiye saati ile sabah 07:35’de Venüs’ün yüceldiği ev olan Terazi burcunda 16° Güneş ve Ay’ın kavuşumu ile Dolunay gerçekleşecek.

Dolunay 6. Ve 12.ev aksında gerçekleşecek. İş, sağlık, sabahtan akşama kadar olan gündelik dinamikler ile bilinçaltı ve küresel olarak gizli işler alanını kapsamaktadır. Dolunay her türlü iş, imza, ortaklık ve ilişki konularında dengeye , dürüstlük ve şeffaflığa vurgu yapıyor Sevgili dostlar.

Bireysel olarak ise geçtiğimiz 2022 Ekim sonundan itibaren iş, hedefleriniz, ortaklıklar, ilişki alanlarında tutarlı, dengede ve azimle ilerleyenler için Dolunay enerjisi ile Güneş ve Jüpiter kavuşum kaspına girmiş olacaklarından ödül niteliğinde tamamlanmalar ve imzalarda gelebilir. 20 Nisan Koç burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasına da atıfta bulunuyor. Merkür ise Kuzey Ay düğümü ile kavuşum gerçekleştireceğinden ve Güney Ay Düğümü ile karşıtlıkta olacağında geleceğe yönelik ilerlemek geçmişi kapatmak enerjiyi bilinçli olarak çalıştırmak olacaktır. Dolunay esnasında Ay Verteks (kader noktası ) ile de kavuşumda kadersel etkili enerjiler taşımaktadır.

Terazi ; iş, ortaklık ve ilişkiler ile beraber politikayı da anlattığından siyasi konular epey bir gündemde olabilir.

Terazi medikal astrolojide bel bölgesi ve böbrekleri anlattığından; bel bölgenizi zorlamayın. Olmaz olmaz Terazi dolunayına denk gelebilir. Ağır kaldırmayın. Egzersizlerde belinizi zorlayacak hareketlerde bulumayın. Ve böbrekleri yormamalı. Su içmeye özen göstermeli. Dolunaylarda sağlık konusuna yeni aylardan daha çok önem verdiğim için bu bilgileri geçmek istedim.

Sadece kardinal gezegen geçişlerinde değil aralarda yinelemek gerektiğini de düşündüğümden su kullanımında israfa yol açmamaya dikkat etmeli.

Terazi Dolunayında ritüel olarak rahatlatıcı aromaterapiler, kozmetikle ve hoş kokular ile ilgilenebilirsiniz. Enerji olarak bunlar çekebilir.

Sevgili dostlar sizce neden önümüzdeki 18 ay Kuzey Ay Düğümü Koç burcuna geçiyor? ya da neden farklı bir burca geçmiyor ?  Sebebi küresel ve toplumsal olayların kendinizden, enerjinizden, hedeflerinizden uzaklaştırmaması ve psikolojiyi iyi tutmak adına enerjiyi nasıl çalıştırmamız gerektiğini gösteriyor. Burada lütfen yanlış anlaşılmasın duyarsız olmaktan ya da bencil olmaktan bahsetmiyorum. Hepsini birarada yapmaktan ya da yapmaya çalışmaktan bahsediyorum. Çünkü Koç burcu bunların hepsini yapabilen bir burçtur. Yeter ki istesin ve heyecan duysun.  Bunun içinde enerjiyi yüksek tutmak, hareket etmek önemli. 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek tutulmada kendinize güvendiğiniz, temeli olan ve geçmişten gelen yeni girişimler adına destekleyici nitelikte.

6 Nisan Terazi Dolunayı + / - 7 gün etkilidir.

Sağlıkla, dengeyle ve güzellikle kalın.

Sevgiler

ASTRO - SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ