16 Mayıs 2023-26 Mayıs 2024 Jüpiter Boğa burcunda

 


16 Mayıs 2023-26 Mayıs 2024
Jüpiter Boğa burcunda

Güneş ve Yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Şans, şifa, genişleme, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter Boğa burcuna geçiyor. Bireysel haritalarınızın Boğa alanından şans, ödül ve fırsatlara hazır olun Sevgili dostlar.

Jüpiter Boğa geçişinden en çok Boğa’ların kendileri, Oğlak ve Başak burçları faydalanacak.

Sağlık alanında şeker, tiroid ve hormonlar ile ilgili durumlarda artış olabilir. Yemek yeme isteği artabilir. Kilo alımı yapabilir.

Jüpiter Boğa geçişinin burçlara etkileri 

Koç Burcu : Jüpiter Boğa geçişi maddi yatırım ve maaşlı çakışma alanınıza şans ve ödüller ile geliyor Sevgili Koç’lar.

Boğa Burcu: Yaklaşık bir sene bir çok alandan ödül ve şans , maddi konularda bereket enerjileri, bereket sizinle Sevgili boğalar. Kilo alabilirsiniz.

İkizler Burcu : Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edeceğinden sezgileriniz artabilir. Spiritualizm, astroloji ve manevi alanlara ilginiz artabilir. Jüpiter olumlu ve olumsuzu genişletme potansiyeli olduğundan ve 12.evinizden etkili olacağından olumlu ve pozitif frekansta kalmaya özen göstermeniz daha iyi olabilir. İyimser bir sürece geçiyorsunuz.

Yengeç Burcu: Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi sosyalleşme alanınıza etki edeceğinden sosyal çevreniz genişleyebilir. Vakıf, dernek ve sosyal sorumluluk konuları ile daha çok ilgilenebilirsiniz.

Aslan Burcu: Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi kariyer alanınıza etki edeceğinden yeni bir iş kurabilirsiniz. Kariyer alanında bolluk, bereket, şans sizinle.

Başak Burcu: Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi ile çokça deniz aşırı seyahatlere çıkabilirsiniz. Yurtdışı her türlü konu, basın, yayın, ticaret, hukuk, astroloji, psikoloji, maneviyat ve yüksek eğitim alanlarında her türlü konuda şans sizinle.

Terazi Burcu: Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi ile dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklarınızda artışlar ve sağlık konularında şifalı enerjiler sizinle.

Akrep Burcu: Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesiyle ilişki, evlilik ve ortaklık alanınızda şans, şifa ve bereket enerjileri sizinle. Verimli ve kazançlı iş birlikleri yapabilirsiniz.

Yay Burcu: Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi iş hayatınıza bereket, sağlık alanınıza şifa getirmeye hazırlanıyor. İş konularınız genişleyebilir . Aynı zamanda kilo alabilirsiniz. Jüpiter Boğa burcunda rehavet yapabilir ve hareketi azaltabilir. O sebepten fiziksel olarak hareketi bırakmayın. Spora başlayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi yatırım, şans, yaratıcılık ve aşk alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda şans, bolluk ve bereket enerjileri sizinle. Bazı Oğlak’lar hamile kalabilir. Çocuk sahibi olanlar ise çocukları ile ilgili konularda güzel durumlar yaşayabilir.

Kova Burcu: Jüpiter Boğa burcuna geçmesi ev, aile , yuva alanınıza şans, şifa ve bereket enerjileri ile geliyor. Evde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Gayrimenkul ve arsa yatırımı yapabilirsiniz.

Balık Burcu: Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi ile eğitim, iletişim ve araba yolu seyahatleriniz artarken bu alanlardan ödül, fırsat, bereket ve şans enerjileri sizinle. Yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Bu kişilerden yardımlar ve destekler gelebilir.


Tüm burçlara şansla, güzellikle, bolluk ve bereketle gelsin.

Astro-Shera

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ