19 Mayıs 2023 Boğa Burcunda Yeni Ay

 


19 Mayıs Cuma Türkiye saati ile 18:54’te Boğa burcunda tam anaretik 28 derecede yeni ay gerçekleşecek Sevgili dostlar.

 

Boğa yeni ayı 7.ev aksında etkili olacağından ilişki, evlilik, işbirlikleri ve ortaklık alanlarında daha çok etkili olacak. Yengeç’in son derecesindeki 9.evdeki Mars’tan hem An’ın yükseleni Akrep’e hem de Yeni aya ise destek var. Bu demek oluyor ki; ne kadar sağduyulu, sakin, empati ile hareket ederseniz ve ne istediğinizi bilirseniz bireysel haritalarınızın Boğa alanlarında yeni yapılandırmalara gidebilirsiniz.

 

Boğa Yeni Ayının Sabian Sembolü “İki ayakkabı tamircisi bir masada yan yana çalışıyor.” Başka bakış noktalarına, yapma biçimlerine saygı duymayı anlatıyor.

 

Sabit Akrep’ler ortaklık ve ilişki alanlarında, sabit Kova’lar ev, aile ve yaşam alanlarında, sabit Aslan’lar ise kariyer ve otorite figürleri ile ilgili konularda farkındalıklı, sakin ve sabırlı ilerlerse güzel yenilikler ve tamamlanmalar sağlayabilirler.

 

Sabit Boğa’ların kendileri, değişken Başak, Balık ve öncü Oğlak,  Yengeç burçları ise yeni ay’dan en çok faydalanacak burçlar olacaktır. 

 

Koç ve İkizler burçları stabil ilerleyebilirler.

 

Fakat sevgili  Koç’lar Jüpiter; hızı, enerjisi ve heyecanı yüksek burcunuzdan hareket alıp daha yavaş hareket ettiği ve sakin Boğa burcuna geçiş yapacağından bir anda enerji değişimi hissedebilirsiniz. O sebepten bu değişime en sakin ve sabırlı şekilde ayak durmaya çalışmanız faydanıza olacaktır.

 

Sağlıkla, sevgiyle, saygıyla, huzurla güzel bir Yeni ay dilerim hepimize 

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ