4 Haziran 2023 Yay Dolunayı

 

4 Haziran Pazar günü Türkiye saati ile sabah 06:42’de Yay burcunda 13 derecede Dolunay deneyimleyeceğiz Sevgili dostlar.

Dolunay 6. ve 12.evler aksında meydana geleceğinden kolektif  olarak sağlık, iş hayatı , günlük dinamikler, bilinçaltı alanlarını anlatırken kolektif olarak uluslararası her türlü konu ve alan, basın, yayıncılık, ticaret, hukuk, eğitim, din, inanç, astroloji, psikoloji ve manevi alanları kapsamaktadır.

Dolunaya derecesel olarak olumsuz etki eden bir gezegen olmayacak. Dolunay esnasında Merkür ile Uranüs’ün , Jüpiter ile de Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda 11. Evde 1° ile kavuşumda olması ve An’ın yükseleni İkizler’e olumlu açısı ve Betelgeuse sabit yıldızı ( Fatma ananın eli) kavuşumu, bereket, koruma, temiz ve güvenilir bilgiye ulaşma, yüksek yaratıcılık ile 2022 Jüpiter Koç sürecinde verilen emeklerin, gösterilen çabaların ve girişimlerin bireysel olarak ödüller, bereket ve fırsatlarla hızlı ve olumlu bir şekilde tamamlanmasını göstermektedir. Aynı zamanda Merkür Uranüs kavuşumu etkisiyle düşüncelerinize farklı yön veren ani bilgiler alabilirsiniz.

Türkiye’nin haritasına geldiğimizde Yay Dolunayı natal ve retro konumda 9. ve 10.ev sınır kaspının tam ortasındaki Balık burcundaki Uranüs’üne tam kare yapacak. Sağlık, hükümet ve otorite figürleri aynı zamanda halkın sağlığı, denizcilik , sular, ticaret ile ilgili aklınıza gelebilecek ani ve hızlı olan her şeyi kapsamaktadır. Bununla birlikte 11.ev Boğa burcundaki natal Lilith’ine yapacağı 150’lik güvenlik ve kaybetme korkusunu ve aç gözlü istekleri anlatmaktadır.

Dolunay’dan 1 gün önce Cumartesi günü gökyüzünde meydana gelecek Venüs Neptün üçgeni bireysel olarak sakinlik, merhamet , maneviyatıon yükselmesi, ilişkilerde romantizm duygularını gösterirken Neptün Scheat sabit yıldızına kavuşuma yakın derecede duyguları abartmamak, uyuşturan tüketimlerden uzak durmak gerektiğini, yine de korumayı anlatırken
Türkiye’nin haritasında 1. ve 10.evler aksında toprak bütünlüğü üzerinde korumaya gözardı etmemek gerektiğini ve otorite figürlerinin Ekim sonuna kadar sürüncemede olan sağlık potansiyellerini göstermektedir.

Halk sağlığı açısından vücut sularınıza, dışarıda içtiğiniz sulara, mikrobik salgınlara ve dengeli beslenmeye bu anlamda korumaya önem verilmesi gereken bir hafta.

Dolunay enerjisinden bağımsız olarak dolunayın ertesi günü gökyüzünde Venüs Aslan burcuna geçer geçmez retro konumdaki hak arayışçısı ve özgürlükçü Kova burcundaki Plüto ile 2. ve 8.ev ‘lerde karşıtlığa gitmesi kolektif olarak daha çok para, yatırım alanlarına dikkat çekmekte ve ilişkilerde geçmişten gelen durumlarıda dahil ederek krizlere çekilmeden temiz bilgiyle ilerlenmesinin enerjiyi faydalı çalıştıracağı konusunda uyarıyor.

Değişken burçlar Balık, Başak, İkizler ve Yay burçlarında 10-20 derece arası gezegenleri olan haritalarda tamamlanma veya bitişler olabilir.

Aslan, Koç burçları ve yine bu derecelerde gezegenleri olanlar bu Dolunay’dan en çok faydalı tamamlanmalar ve şanslar elde edecek burçlar olurken Sabit Kova ve öncü Terazi burçlarına da Dolunay enerjisi destek verecektir.

Oğlak ve Akrep burçları stabil ilerleyebilirler. 

Sabit Boğa ve öncü Yengeç’ler sağlıklarına önem vererek bu Dolunay enerjisini geçirmeleri ve gizli yeteneklerine yoğunlaşmaları daha iyi olabilir.

Sağlıkla, özgür, eşit, birlik ve bütünlük bilincinde her türlü inanca ve tarza saygılı bir şekilde gelmesini dilerim.

Şifa çalışmaları, açık hava yürüyüşleri , vücudu susuz bırakmamak, gezmek, görmek ve keşfetmek Yay Dolunayı ritüelleridir.

 

ASTRO-SHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ