Haziran 2023 Aylık Burç Yorumları

 

Güneş ve Yükselen Koç Burcu :  Sevgili Koç burçları; Haziran ayına Jüpiter’in Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza yüksek şans, ödüller ve fırsatlar getiren enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, psikoloji, astroloji gibi alanlarda hızlı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

5 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile şans, ilişki ve yatırım alanınızda daha şanslı ve tutkulu sürece geçiyorsunuz. 22 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda retro harekette olacağından bu süreçte şans ve yatırım alanlarınızda ani riskler almamalı.

11 Haziran – 27 Haziran arası Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle; yakın çevreniz, kardeşler, akrabalar, kısa araba yolu seyahatler ve eğitim konularıyla zihinsel olarak daha ilgili olacağınız sürece geçebilirsiniz.

Aynı gün 11 Haziran’da Plüto retro hareketine Oğlak burcunda devam etmeye başlayacak ve 10 Ekim 2023’e kadar kariyer alanınızda bu hareketini sürdüreceğinden geçmiş kariyer konularınız ile ilgili hakedişleri önünüze getirebilir.

17 Haziran – 3 Kasım arası Satürn Balık burcunda retro harekete geçeceğinden yarım bıraktığınız konular var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz.

18 Haziran İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’a Neptün’den kare açı olacağı için kanma ve kandırılmalara dikkat ederek yeni seyahatler ve eğitimler için başlangıçlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran sonrası Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi aile, ev ve yaşam alanınıza aydınlığını ve ışığını getirmeye hazırlanıyor. 27 Haziran sonrası ise Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesiyle ay sonu ev, yaşam ve aile konularınızla daha ilgili olacağınız sürece geçebilirsiniz.

30 Haziran- 6 Aralık 2023 arası ise  Neptün’ün Balık burcunda retro harekete geçmesiyle bu süreçte gerçekçi bakış açısında ilerlemeye özen göstermeli ve fiziksel olarak dinlenmek için kendinize zamanlar ayırmanız iyi olabilir. Rüyalarınız ve hayalgücü artabilir.

 

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları;  Haziran ayına Jüpiter’in burcunuzda Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla her alanda yüksek şans, ödüller ve fırsat enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınızda hızlı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

5 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile ev, aile, yuva ve yaşam alanınız ile daha ilgili olacağınız ve yine bu alanlarda fırsatlar ve şifa enerjileri sizinle. 22 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda retro harekette olacağından bu alanlarda risklerden kaçınmanız iyi olabilir.

11 Haziran – 27 Haziran arası Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle; maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızla zihinsel olarak daha ilgili olacağınız sürece geçebilirsiniz.

Aynı gün 11 Haziran’da Plüto retro hareketine Oğlak burcunda devam etmeye başlayacak ve 10 Ekim 2023’e kadar yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, psikoloji, astroloji gibi alanlarınızda bu hareketini sürdüreceğinden geçmişten gelen bu konular ile ilgili hakedişleri önünüze getirebilir.

17 Haziran – 3 Kasım 2023 arası Satürn Balık burcunda retro harekete geçeceğinden yarım bıraktığınız konular var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz.

18 Haziran İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’a Neptün’den kare açı olacağı için kanma ve kandırılmalara dikkat ederek yeni iş başlangıçlarında bulunabilirsiniz.

21 Haziran sonrası Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi yakın çevreniz, kardeşler, akrabalar, kısa araba yolu seyahatler ve eğitim alanlarınıza aydınlığını ve ışığını getirmeye hazırlanıyor. 27 Haziran sonrası ise Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesiyle ay sonu yine bu alanlar ile zihinsel olarak daha ilgili olacağınız süreç sizleri bekliyor.

30 Haziran- 6 Aralık 2023 arası Neptün’ün Balık burcunda retro harekete geçmesi sosyalleşme alanınıza etki edeceğinden sosyal çevreniz konusunda kanma ve kandırılmalara karşı farkındalıklı ve  gerçekçi bakış açısında ilerlemeye özen göstermeniz iyi olabilir.

 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Haziran ayına Jüpiter’in Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla iyimser, şanslı ve pozitif enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran karşıt burcunuz Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda farkındalıklı olursanız hızlı ve olumlu bazı tamamlanmalar getirebilir.

5 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile yakın çevreniz, kardeşler, akrabalar, kısa araba yolu seyahatler ve eğitim konularıyla daha ilgili olacağınız ve bu alanlarda fırsat, şifa, kazanım ve koruma enerjileri sizinle. 22 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda retro harekette olacağından bu alanlarda risklerden kaçınmanız iyi olabilir.

11 Haziran – 27 Haziran arası Merkür’ün burcunuza geçmesiyle iletişim anlamında her alanda akıcı ve rahat sürece geçiyorsunuz.

Aynı gün 11 Haziran’da Plüto retro hareketine Oğlak burcunda devam etmeye başlayacak ve 10 Ekim 2023’e kadar dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınızda bu hareketini sürdüreceğinden geçmişten gelen bu konular ile ilgili hakedişleri önünüze getirebilir.

17 Haziran – 3 Kasım 2023 arası Satürn Balık burcunda retro harekete geçeceğinden yarım bıraktığınız konular var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz.

18 Haziran burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay’a  Neptün’den kare açı olacağı için kanma ve kandırılmalara dikkat ederek , farkındalıklı olursanız yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran sonrası Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanlarınıza şefkatini, aydınlığını ve ışığını getirmeye hazırlanıyor. 27 Haziran sonrası ise Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesiyle ay sonu yine bu alanlar ile zihinsel olarak daha ilgili olacağınız süreç sizleri bekliyor.

30 Haziran- 6 Aralık 2023 arası Neptün’ün Balık burcunda retro harekete geçmesi kariyer alanınıza etki edeceğinden kariyer konularında kanma ve kandırılmalara karşı farkındalıklı ve  gerçekçi bakış açısında ilerlemeye özen göstermeniz iyi olabilir.

 

Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burcu; Haziran ayına Jüpiter’in Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla sosyalleşme ve kariyer alanınızda yüksek şans, ödüller ve fırsatlar getiren enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; iş, sağlık ve gündelik dinamikleriniz alanına etki edeceğinden bu alanlarda hızlı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

5 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile maaşlı çalışma, maddi yatırım alanınıza fırsat, şifa, kazanım ve koruma enerjileri sizinle. Aynı zamanda özgüveninizin yükseleceği süreci de gösteriyor.  22 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda retro harekette olacağından bu alanlarda risklerden kaçınmanız iyi olabilir ve ego kontrolü önemli.

11 Haziran – 27 Haziran arası Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle iletişim ve sosyalleşme ihtiyacınız artabilir. Bu süreçte dedikodu ve spekülasyonlara çekilmemeniz ve uzak kalmanızda fayda var.

Aynı gün 11 Haziran’da Plüto retro hareketine Oğlak burcunda devam etmeye başlayacak ve 10 Ekim 2023’e kadar evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda bu hareketini sürdüreceğinden geçmişten gelen bu konular ile ilgili çözülmemiş konuları çözmeniz için önünüze getirebilir.

17 Haziran – 3 Kasım 2023 arası Satürn Balık burcunda retro harekete geçeceğinden yarım bıraktığınız konular var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz.

18 Haziran İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile yeni kararlar alabilirsiniz. Bu Yeni Ay’a  Neptün’den kare açı olacağı için kanma ve kandırılmalara dikkat ederek , farkındalık olursanız yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran sonrası Güneş’in burcunuza geçerek aydınlığını, şifasını ve ışığını getirmeye hazırlanıyor. 27 Haziran sonrası ise Merkür’ünde burcunuza geçmesiyle iletişim alanınız daha aktif hale gelebilir.

30 Haziran- 6 Aralık 2023 arası Neptün’ün Balık burcunda retro harekete geçmesi yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, psikoloji, astroloji alanlarınıza etki edeceğinden seyahatlere ve dinlenmenize vakit ayırarak geçirmeniz enerjinize çok iyi gelebilir. Gökyüzü tembellik yapabilirsiniz diyor. Rüyalarınız ve hayalgücü artabilir.

 

Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Haziran ayına Jüpiter’in Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla kariyer alanınızda yüksek şans, ödüller ve fırsatlar getiren enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; şans alanınıza hızlı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

5 Haziran Venüs’ün burcunuza geçmesi ile aşk, fırsatlar, eğlence ve kazanımlar sizinle . 22 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs burcunuzda retro harekette olacağından bu sefer bu alanlarda risklerden, ani ve yeni kararlardan kaçınmanız iyi olabilir.

11 Haziran – 27 Haziran arası Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle sosyalleşme ve kariyer alanınızda iletişiminizin daha aktif olacağı sürece geçiyorsunuz.

Aynı gün 11 Haziran’da Plüto retro hareketine Oğlak burcunda devam etmeye başlayacak ve 10 Ekim 2023’e kadar iş, sağlık ve günlük dinamikleriniz alanlarında bu hareketini sürdüreceğinden bu alanlarda geçmişten gelen hakedişleri getirebilir.

17 Haziran – 3 Kasım 2023 arası Satürn Balık burcunda retro harekete geçeceğinden yarım bıraktığınız konular var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz.

18 Haziran İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay dışarıdan gelen maddi kaynaklar alanınızda gerçekleşecek. Bu Yeni Ay’a  Neptün’den kare açı olacağı için kanma ve kandırılmalara dikkat ederek , farkındalıklı olursanız yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran sonrası Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi bilinçaltı ve ruhsal alanınıza şefkatini, aydınlığını ve koruma enerjisini getirmeye hazırlanıyor. 27 Haziran sonrası ise Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesiyle  başkalarına karşı da daha şefkat ve sevgi duygusu hakim olabilir.

30 Haziran- 6 Aralık 2023 arası Neptün’ün Balık burcunda retro harekete geçmesi dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınıza  etki edeceğinden hem bu alanlarda kanma ve kandırılmalara dikkat ederek ilerlemeniz hem de eşiniz ve kendiniz için seyahatlere ve dinlenmenize vakit ayırarak geçirmeniz enerjinize çok iyi gelebilir. Rüyalarınız ve hayalgücü artabilir.

 

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Haziran ayına Jüpiter’in Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, psikoloji, astroloji alanınızda yüksek şans, ödüller ve fırsatlar getiren enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay;  ev, aile, yuva ve yaşam alanı konularında hızlı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

5 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi bilinçaltı alanınıza etki edeceğinden kendinize ve çevrenize karşı daha cömert, tutkulu ve sevgidolu enerjiler sizinle. 22 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda retro harekette olacağından bu süreçte dedikodu ve spekülasyonlara çekilmemeli, kendinize olan güven ve sevgiyi yüksek tutmalı, ani risk içeren yatırımlar için iyice düşünmelisiniz.  

11 Haziran – 27 Haziran arası Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle kariyer alanınız ile  daha meşgul olacağınız sürece geçiyorsunuz.

Aynı gün 11 Haziran’da Plüto retro hareketine Oğlak burcunda devam etmeye başlayacak ve 10 Ekim 2023’e kadar şans ve yatırım alanınızda bu hareketini sürdüreceğinden şans ve yatırım konularında geçmişten gelen hakedişleri getirebilir.

17 Haziran – 3 Kasım 2023 arası Satürn Balık burcunda retro harekete geçeceğinden yarım bıraktığınız konular var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz.

18 Haziran İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ev, ortaklık ve ilişki alanınıza etki edecek. Bu Yeni Ay’a  Neptün’den kare açı olacağı için kanma ve kandırılmalara dikkat ederek , farkındalıklı olursanız yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran sonrası Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi sosyalleşme ve kariyer alanınıza bereketini, aydınlığını ve ışığını getirmeye hazırlanıyor. 27 Haziran sonrası ise Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesiyle  başkalarına karşı da daha şefkat ve sevgi duygusu hakim olabilir.

30 Haziran- 6 Aralık 2023 arası Neptün’ün Balık burcunda retro harekete geçmesi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda kanma ve kandırılmalara dikkat ederek ilerlemeniz faydanıza olabilir.

 

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgi Terazi burçları; Haziran ayına Jüpiter’in Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla maddi konularda yüksek şanslı, ödüller ve fırsatlar getiren enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay;   yakın çevreniz, kardeşler, akrabalar, kısa araba yolu seyahatler ve eğitim konularıyla hızlı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

5 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle sosyalleşme ve kariyer alanınız ile daha ilgili olacağınız eğlenceli, bol gezmeli, yeni birliktelik potansiyellerine açık enerjiler sizinle. 22 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda retro harekette olacağından bu süreçte dedikodu ve spekülasyonlara çekilmemeli, yeni tanıdığınız kişilere karşı mesafeli ve iyi tanıyarak ilerlemeniz daha iyi olabilir.

11 Haziran – 27 Haziran arası Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, psikoloji, astroloji alanlarınız ile daha ilgili olacağınız süreci gösteriyor.

Aynı gün 11 Haziran’da Plüto retro hareketine Oğlak burcunda devam etmeye başlayacak ve 10 Ekim 2023’e kadar ev, yaşam, yuva ve aile alanınızda bu hareketini sürdüreceğinden bu alanlarda krizlere çekilmemeli, akışta ilerlemeli, geçmişten gelen hakedişleri de getirebilir.

17 Haziran – 3 Kasım 2023 arası Satürn Balık burcunda retro harekete geçeceğinden yarım bıraktığınız konular var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz.

18 Haziran İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, psikoloji, astroloji alanlarınızda gerçekleşecek. Bu Yeni Ay’a  Neptün’den kare açı olacağı için kanma ve kandırılmalara dikkat ederek , farkındalıklı olursanız yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran sonrası Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi kariyer alanınıza bereketini, aydınlığını ve ışığını getirmeye hazırlanıyor. 27 Haziran sonrası ise Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesiyle  başkalarına karşı da daha şefkat ve sevgi duygusu hakim olabilir.

30 Haziran- 6 Aralık 2023 arası Neptün’ün Balık burcunda retro harekete geçmesi iş, sağlık ve gündelik dinamikleriniz alanına etki edeceğinden dinlenmenize, keyfinize ve sağlığınıza öncelik vererek fakat tembellik ve karamsarlık enerjilerden de uzak kalarak ilerlemelisiniz.

 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Haziran ayına Jüpiter’in Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza yüksek şans, ödüller ve fırsatlar getiren enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay;  maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza hızlı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

5 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle kariyer alanınızda kazanımlar, bereket, keyif, eğlence, şans ve koruma enerjileri sizinle. 22 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda retro harekette olacağından bu süreçte dedikodu ve spekülasyonlara çekilmemeli, kariyer konularında ani yatırım risklerinden uzak kalmanız daha iyi olabilir.

11 Haziran – 27 Haziran arası Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle dışarıdan veya ortak olan maddi konular ile daha meşgul olabilirsiniz.

Aynı gün 11 Haziran’da Plüto retro hareketine Oğlak burcunda devam etmeye başlayacak ve 10 Ekim 2023’e kadar alanınızda yakın çevreniz, kardeşler, akrabalar, kısa araba yolu seyahatler ve eğitim alanlarınızda bu hareketini sürdüreceğinden bu alanlarda geçmişten gelen hakedişleri getirebilir.

 

17 Haziran – 3 Kasım 2023 arası Satürn Balık burcunda retro harekete geçeceğinden yarım bıraktığınız konular var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz.

18 Haziran İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay dışarıdan gelen ve ortak maddi kaynaklar alanınızda gerçekleşecek. Bu Yeni Ay’a  Neptün’den kare açı olacağı için kanma ve kandırılmalara dikkat ederek , farkındalıklı olursanız yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran sonrası Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, psikoloji, astroloji alanlarınıza bereketini, korumasını, aydınlığını ve ışığını getirmeye hazırlanıyor. Yeni güzel ve keyifli seyahatler sizleri bekliyor.  27 Haziran sonrası ise Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesiyle  yukarıdaki alanlar ile daha ilgili ve  meşgul olmak isteyebilirsiniz.

30 Haziran- 6 Aralık 2023 arası Neptün’ün Balık burcunda retro harekete geçmesi şans alanınıza etki edeceğinden şans ve yatırım alanlarınızda kanma ve kandırılmalara karşı farkındalıklı ilermeniz daha iyi olabilir.

 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Haziran ayına Jüpiter’in Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla iş, sağlık alanlarınıza yüksek şans, ödüller ve fırsatlar getiren enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran burcunuzda gerçekleşecek Dolunay;  bir çok alanda hızlı ve olumlu tamamlanmalar hayatınıza getirebilir.

5 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, psikoloji, astroloji alanlarınıza bereket, hareket, enerji, kazanımlar ve bu alanlardan ilişki potansiyelleri getirebilir. 22 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda retro harekette olacağından bu süreçte dedikodu ve spekülasyonlara çekilmemeli, kariyer konularında ani yatırım risklerinden uzak kalmanız daha iyi olabilir.

11 Haziran – 27 Haziran arası Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızla daha meşgul olabilirsiniz.

Aynı gün 11 Haziran’da Plüto retro hareketine Oğlak burcunda devam etmeye başlayacak ve 10 Ekim 2023’e kadar maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda bu hareketini sürdüreceğinden bu alanlarda geçmişten gelen hakedişleri getirebilir.

17 Haziran – 3 Kasım 2023 arası Satürn Balık burcunda retro harekete geçeceğinden yarım bıraktığınız konular var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz.

18 Haziran İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda gerçekleşecek. Bu Yeni Ay’a  Neptün’den kare açı olacağı için kanma ve kandırılmalara dikkat ederek , farkındalıklı olursanız yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran sonrası Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınıza bereketini, korumasını, aydınlığını ve ışığını getirmeye hazırlanıyor. 27 Haziran sonrası ise Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesiyle zihinsel olarak maddi konular ile meşgul ve bu alanları koruma hissiyatı hissedebilirsiniz.

30 Haziran- 6 Aralık 2023 arası Neptün’ün Balık burcunda retro harekete geçmesi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda kanma ve kandırılmalara karşı farkındalıklı ilerlemeniz daha iyi olabilir.


Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Haziran ayına Jüpiter’in Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla yüksek şans, fırsatlar ve ödüller getiren enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay;  hızlı ve olumlu kararlar vermenizi sağlarken güzel tamamlanmalar da getirebilir.

5 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi dışarıdan veya eşten gelen, ortak maddi kaynaklar alanınıza bereket, kazanımlar, ödüller aynı zamanda tutku ve yüksek güven getirmeye hazırlanıyor. 22 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda retro harekette olacağından bu süreçte özellikle maddi konularda ani yatırım ve bu gibi risklerden uzak kalmanız daha iyi olabilir.

11 Haziran – 27 Haziran arası Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle iş ve sağlık alanınızla daha meşgul olabilirsiniz.

Aynı gün 11 Haziran’da Plüto retro hareketine burcunuzda devam etmeye başlayacak ve 10 Ekim 2023’e kadar geçmişten gelen hakkınız olan tüm hakedişleri getirebilir.

17 Haziran – 3 Kasım 2023 arası Satürn Balık burcunda retro harekete geçeceğinden yarım bıraktığınız konular var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz.

18 Haziran İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay iş ve sağlık alanınızda gerçekleşecek. Bu Yeni Ay’a  Neptün’den kare açı olacağı için kanma ve kandırılmalara dikkat ederek , farkındalıklı olursanız yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran sonrası Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza şefkatini, bereketini, korumasını, aydınlığını ve ışığını getirmeye hazırlanıyor. 27 Haziran sonrası ise Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesiyle bu konularla daha meşgul ve koruma duygusu içerisinde ilerlemek isteyebilirsiniz.

30 Haziran- 6 Aralık 2023 arası Neptün’ün Balık burcunda retro harekete geçmesi yakın çevreniz, kardeşler, akrabalar, kısa araba yolu seyahatler ve eğitim alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda dalgınlıklara karşı farkındalıklı ve dikkatli ilerlemeniz daha iyi olabilir.

 

Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Haziran ayına Jüpiter’in Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla ev, yuva, aile ve yaşam alanınıza yüksek şans, fırsat ve ödül enerjileri ile başlıyorsunuz.

4 Haziran Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay;  sosyalleşme ve kariyer alanınızda hızlı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

5 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda tutku, enerji ve keyifli enerjiler sizinle. 22 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda retro harekette olacağından bu alanlarınızda ani risklerden ve spekülasyonlardan uzak kalmanız daha iyi olabilir.

11 Haziran – 27 Haziran arası Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle şans, yatırım alanlarınızla daha meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

Aynı gün 11 Haziran’da Plüto retro hareketine Oğlak burcunda devam etmeye başlayacak ve 10 Ekim 2023’e kadar ruhsal olarak kendinizi yenilemenizi, iyileştirmenizi sağlayacaktır. Geçmişten gelen hakedişleri de getirebilir.

17 Haziran – 3 Kasım 2023 arası Satürn Balık burcunda retro harekete geçeceğinden yarım bıraktığınız konular var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz.

18 Haziran İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay şans ve yatırım alanınızda gerçekleşecek. Bu Yeni Ay’a  Neptün’den kare açı olacağı için kanma ve kandırılmalara dikkat ederek , farkındalıklı olursanız yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran sonrası Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi iş ve sağlık alanınıza bereketini, korumasını, aydınlığını ve ışığını getirmeye hazırlanıyor. 27 Haziran sonrası ise Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesiyle bu alanlar ile daha meşgul ve koruma duygusu içerisinde ilerlemek isteyebilirsiniz.

30 Haziran - 6 Aralık 2023 arası Neptün’ün Balık burcunda retro hareketi maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda dalgınlıklara, kanma kandırılmalara karşı farkındalıklı ve dikkatli ilerlemeniz daha iyi olabilir. Duygusal olarak ise; fazla hassaslık ve alınganlık yapabilir.

 


Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Haziran ayına Jüpiter’in Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla ev, yaşam, yuva ve aile alanınıza yüksek şans, fırsat ve ödül enerjileri ile başlıyorsunuz.

4 Haziran Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay;  kariyer alanınızda hızlı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

5 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle iş ve sağlık alanınızda koruma, bereket ve fırsatlar sizinle. 22 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda retro harekette olacağından bu alanlarınızda ani risklerden ve spekülasyonlardan uzak kalmanız daha iyi olabilir.

11 Haziran – 27 Haziran arası Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle ev, yaşam, aile ve yuva alanlarınızla daha meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

Aynı gün 11 Haziran’da Plüto retro hareketine Oğlak burcunda devam etmeye başlayacak ve 10 Ekim 2023’e kadar sosyalleşme ve kariyer alanlarınızda geçmişten gelen hakedişleri getirebilir. Geçmiş arkadaşlıklarınızla bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Yüzleşmelerden kaçmamanız daha iyi olabilir Sevgili Balık’lar. Gelişiminize katkıda bulunabilir.

17 Haziran – 3 Kasım 2023 arası Satürn Balık burcunda retro harekete geçeceğinden yarım bıraktığınız konular var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz.

18 Haziran İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ev, yaşam, aile ve yuva alanınızda gerçekleşecek. Bu Yeni Ay’a  Neptün’den kare açı olacağı için kanma ve kandırılmalara dikkat ederek , farkındalıklı olursanız yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziran sonrası Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza bereketini, korumasını, aydınlığını ve ışığını getirmeye hazırlanıyor. 27 Haziran sonrası ise Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesiyle bu alanlar ile daha meşgul ve koruma duygusu içerisinde ilerlemek isteyebilirsiniz.

30 Haziran - 6 Aralık 2023 arası Neptün’ün burcunuzda retro harekete geçecek. Genel olarak dalgınlıklara, kanma kandırılmalara karşı farkındalıklı ve dikkatli ilerlemeniz daha iyi olabilir. Duygusal olarak ise; fazla hassaslık ve alınganlık yapabilir. Rüyalarınız artabilir. Bu süreçte mantıklı ve dinlenmenize vakit ayırarak, özen göstererek ilerlemeniz sizler için daha iyi olabilir.

 

ASTRO-SHERA

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ