18 Haziran 2023 İkizler burcunda Yeni Ay

 


18 Haziran Pazar günü Türkiye saati ile sabah 07:38’de 26° İkizler burcunda iletişimin, sosyalliğin, değişkenliğin,  konuşmanın akıcı ve yoğun olduğu bir Yeni Ay deneyimleyeceğiz sevgili dostlar. İkizler Yeni Ayı 12. ve 5. evler aksında olacağından her alanda iletişim , seyahatler, maddi konular ve ilişkiler açısından gelişmelere, çözümlere, danışmanlıklara, yeniliklere ve görüşmelere açık enerjide.

Yeni Ay’a gökyüzünde bulunan Neptün’den kare açı dışında olumsuz etkide bir gezegen yok. Bu da her türlü iletişim ve sosyal ağ, eğitimler, uluslararası ve yasal konularda, kısa seyahatlerinizde ve maddi konularda kanma ve kandırılmalara meyil, su ve sıvı tüketimlerle ilgili mikrobik durum potansiyellerine ve sahte alkol gibi konulara dikkat çekiyor.

Yeni Ay esnasında An’ın yükseleni Yengeç’te şans noktası ile kavuşumu korumayı ve sevgiyle gelen şansı anlatıyor. Satürn ise retro (geri) dönüş hareketinde Boğa burcundaki Jüpiter ile üçgen açı gerçekleştirerek çaba, emek ve kıymet verilen konularda ödülleri ve hakedişleri getiriyor. Basın, yayın, ticaret, hukuk, eğitim, uluslararası ve deniz aşırı her türlü konuyu ve bu alanlarda iletişimleri ve bağlantıları kapsıyor.

İkizler, Balık, Başak ve Yay burçları iletişimlerinde ve sağlık konularında daha özenli ve dikkatli ilerlemeliler bu Yeni Ay’da.

Hava elementi Terazi, Kova ve ateş grubu Koç, Aslan’lar Yeni Ay enerjisinden en çok fayda sağlayacak burçlar olacaktır.

Yengeç ve Boğa burçları stabil ilerleyebilirler.

Akrep burçları maddi konularda  kanma, kandırılmalara dikkat ederek iletişim ve yeni başlangıçlarda bulunabilirler. Oğlak burçları ise sağlıklarına öncelik vermeleri ve  hem gündelik hem iş ilişkilerinde farkındalıklı olarak güzel görüşmeler ve keyifli ortamlarda bulunabilirler.

Genel olarak tüm burçlar Neptün retro harekete hazırlandığı için vücut sularına, uyuşturan tüketimlere ve soğuk algınlığı gibi durumlara  karşı önlem alarak ilerlemeleri iyi olabilir.

İkizler Yeni Ayı + / - 3 gün etkili olacaktır.

Sağlıkla, keyifle, hareketle, eğlenceyle, güzellikle.

ASTRO-SHERA

 

 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ