2023 Temmuz Aylık Burç Yorumları

 

Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; Temmuz ayına ev, aile ve yuva alanınızda olumlu, iyimser ve fırsat dolu enerjiler ile başlıyorsunuz.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Uranüs karesi yatırım ve şans alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risklere açık bir enerji.

3 Temmuz Jüpiter destekli Oğlak Dolunayı kariyer alanızda gerçekleşeceğinde bu alanda şanslı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Temmuz – 29 Temmuz arası Merkür Aslan burcuna geçerek şans ve yatırım alanınızla daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

17 Temmuz 2023 Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve önümüzdeki 18 ay Kuzey Ay Düğümü burcunuza geçerek 1. ve 7. Ev aksınıza yenilikler, değişimler, heyecanlar ve başlangıçlar getirmeye hazırlanıyor !

Ay düğümlerinin burç değişimi ile aynı gün gerçekleşecek Yengeç Yeni ayı ev, aile ve yuva alanınızda daha çok etkili olacaktır.

 23 Temmuz – 5 Eylül Venüs Aslan burcunda Retro hareketine başlıyor ! Yatırım, spekülasyon ve şans alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risklerden kaçınmanız iyi olabilir. Geçmiş ilişkileriniz iletişime geçmek isteyebilirler. Spekülasyonlara çekilmemeniz faydanıza bu süreçte.

23 Temmuz aynı tarihte Güneş’te Aslan burcuna geçerek tüm bu alanlarda sizleri korumaya almaya ve cömertliğini göstermeye hazırlanıyor. Yine de farkındalıklı olun.

 

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Temmuz ayına iletişim, araba yolu seyahatler, eğitim ve yakın çevre ilişkilerinizden olumlu, iyimser ve fırsat dolu enerjiler ile başlıyorsunuz.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Uranüs karesi ev, aile konuları ile ilgili maddi olarak ani risklere açık bir enerji.

3 Temmuz Jüpiter destekli Oğlak Dolunayı yurtdışı konular ve uluslararası seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, psikoloji, astroloji gibi alanlarda şanslı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Temmuz – 29 Temmuz arası Merkür Aslan burcuna geçerek ev, yuva ve aile alanınızla daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

17 Temmuz 2023 Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve Kuzey Ay Düğümü burcunuzdan ayrılarak önümüzdeki 18 ay Koç burcuna geçerek 12. ve 6. ev aksınıza yenilikler, değişimler, heyecanlar ve başlangıçlar getirmeye hazırlanıyor !

Ay düğümlerinin burç değişimi ile aynı gün gerçekleşecek Yengeç Yeni ayı iletişim, araba yolu seyahatler, yakın çevre ve eğitim konuları alanınızda daha çok etkili olacaktır.

23 Temmuz – 5 Eylül Venüs Aslan burcunda Retro hareketine başlıyor ! Ev, yuva ve aile alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risklerden kaçınmanız ve spekülasyonlara çekilmemeniz faydanıza bu süreçte.

23 Temmuz aynı tarihte Güneş’te Aslan burcuna geçerek tüm bu alanlarda sizleri korumaya almaya ve cömertliğini göstermeye hazırlanıyor. Yine de farkındalıklı olun.

 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Temmuz ayına maddi yatırım ve çalışma alanınızda yaratıcı, olumlu, iyimser ve fırsat dolu enerjiler ile başlıyorsunuz.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Uranüs karesi iletişim, araba yolu seyahatler, eğitim ve yakın çevre ilişkileriniz alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risklere açık bir enerji. Konuşma tarzına dikkat etmekte fayda var.

3 Temmuz Jüpiter destekli Oğlak Dolunayı dışarıdan gelen ve ortak maddi kaynaklar alanınıza şanslı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Temmuz – 29 Temmuz arası Merkür Aslan burcuna geçerek iletişim, araba yolu seyahatler, dinlenme ve kardeşleriniz ya da yakın çevreniz ile daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

17 Temmuz 2023 Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcundan ayrılarak önümüzdeki 18 ay Koç burcuna geçiyor.  11. ve 5. ev aksınıza yenilikler, değişimler, heyecanlar ve başlangıçlar getirmeye hazırlanıyor !

Ay düğümlerinin burç değişimi ile aynı gün gerçekleşecek Yengeç Yeni ayı maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda daha çok etkili olacaktır.

23 Temmuz – 5 Eylül Venüs Aslan burcunda Retro hareketine başlıyor ! İletişim, dinlenme ve kardeşleriniz ya da yakın çevreniz alanlarına etki edeceğinden bu alanlarda ani risklerden kaçınmanız ve spekülasyonlara çekilmemeniz faydanıza bu süreçte. Araba almayı düşünenleriniz varsa uygun bir zaman değil. 5 Eylül sonrası uygundur.

23 Temmuz aynı tarihte Güneş’te Aslan burcuna geçerek tüm bu alanlarda sizleri korumaya almaya ve cömertliğini göstermeye hazırlanıyor. Yine de farkındalıklı olun.

 

Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Temmuz ayına seyahat ve sosyalleşme alanınızda olumlu, iyimser ve fırsat dolu enerjiler ile başlıyorsunuz.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Uranüs karesi maddi yatırım ve sosyalleşme alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda maddi anlamda ani risklerden kaçınmanız faydanıza olabilir.

3 Temmuz Jüpiter destekli Oğlak Dolunayı evlilik, ilişki ve ortaklık alanınıza şanslı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Temmuz – 29 Temmuz arası Merkür Aslan burcuna geçerek maddi yatırım ve çalışma alanızlar daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

17 Temmuz 2023 Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcundan ayrılarak önümüzdeki 18 ay Koç burcuna geçiyor.  10. ve 4. ev aksınıza yenilikler, değişimler, heyecanlar ve başlangıçlar getirmeye hazırlanıyor !

Ay düğümlerinin burç değişimi ile aynı gün burcunuzda Yeni ay gerçekleşecek.

23 Temmuz – 5 Eylül Venüs Aslan burcunda Retro hareketine başlıyor ! Maddi yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risklerden, büyük lüks harcamalardan kaçınmanız faydanıza bu süreçte. Maaşlı çalışma alanınızda spekülasyonlara girmemeli ve çekilmemeli yine bu süreçte.

23 Temmuz aynı tarihte Güneş’te Aslan burcuna geçerek tüm bu alanlarda sizleri korumaya almaya ve cömertliğini göstermeye hazırlanıyor. Yine de farkındalıklı olun.

 

Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Temmuz ayına kariyer alanınızda yaratıcı, olumlu, iyimser ve fırsat dolu enerjiler ile başlıyorsunuz.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Uranüs karesi kariyer alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda aşırı, ani harcamalardan ve tepkilerden kaçınmakta fayda olabilir.

3 Temmuz Jüpiter destekli Oğlak Dolunayı iş, sağlık ve günlük akışınızda şanslı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Temmuz – 29 Temmuz arası Merkür Aslan burcunuza geçerek daha cesur, keyifli, cömert ve yaratıcı olacağınız süreci gösteriyor.

17 Temmuz 2023 Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcundan ayrılarak önümüzdeki 18 ay Koç burcuna geçiyor.  9. ve 3. ev aksınıza yenilikler, değişimler, heyecanlar ve başlangıçlar getirmeye hazırlanıyor !

Ay düğümlerinin burç değişimi ile aynı gün gerçekleşecek Yengeç Yeni ayı bilinçaltı ve ruhsal alanınızda daha çok etkili olacaktır.

23 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs burcunuzda Retro hareketine başlıyor ! İlişki konularında yeni başlangıçlar, risk almak, imza atmak için uygun bir süreç değil. Geçmiş ilişkiler kendini hatırlatabilir bu süreçte. Aynı zamanda şans, yatırım, yabancı para, borsa, kripto gibi alanlardan uzak durun Sevgili Aslan’lar.

23 Temmuz aynı tarihte Güneş’te Aslan burcuna geçerek tüm bu alanlarda sizleri korumaya almaya ve cömertliğini göstermeye hazırlanıyor. Yine de farkındalıklı olun.

 

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Temmuz ayına sosyalleşme, arkadaş çevreniz, uluslararası arena, yurtdışı seyahatler,  yüksek eğitim, akademi, hukuk, maneviyat, astroloji, psikoloji ve ideolojik konularda olumlu,iyimser ve  fırsat dolu enerjiler ile başlıyorsunuz.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Uranüs karesi yukarıda yazdığım alanlarınızda etkili olacağı için bu konularda özellikle maddi olarak ani risk ve yatırımlardan kaçınmanız faydanıza olabilir.

3 Temmuz Jüpiter destekli Oğlak Dolunayı şans ve yatırım alanınıza şanslı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Temmuz – 29 Temmuz arası Merkür Aslan burcuna geçerek ruhsal ve bilinçaltı altı alanınıza etki edeceğinde bu süreçte yaratıcılığınız kat ve kat artabilir, keyif ve tatil konuları önplanda olabilir. Kendinizi ödüllendirmek isteyeceğiniz ve cesur kararlar alabileceğiniz güzel bir süreç olacaktır sizler için.

17 Temmuz 2023 Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcundan ayrılarak önümüzdeki 18 ay Koç burcuna geçiyor.  8. ve 2. ev aksınıza yenilikler, değişimler, heyecanlar ve başlangıçlar getirmeye hazırlanıyor !

Ay düğümlerinin burç değişimi ile aynı gün gerçekleşecek Yengeç Yeni ayı sosyalleşme ve kariyer alanınızda daha çok etkili olacaktır.

23 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda Retro hareketine başlıyor ! İlişki konularında yeni başlangıçlar, risk almak, imza atmak için uygun bir süreç değil. Geçmiş ilişkiler kendini hatırlatabilir bu süreçte. İlişki konularında ani riskler ve geçmiş aşklaradönmek doğru olmayabilir. Daha çok dinlenme ve hayatın keyfini çıkararak bu retro süreci geçirmeniz çok daha iyi olabilir.

23 Temmuz aynı tarihte Güneş’te Aslan burcuna geçerek tüm bu alanlarda sizleri korumaya almaya ve cömertliğini göstermeye hazırlanıyor. Yine de farkındalıklı olun.

 

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Temmuz ayına kariyer, dışarıdan veya eşten gelen ortak maddi kaynaklarınızda olumlu, iyimser ve fırsat dolu enerjiler ile başlıyorsunuz.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Uranüs karesi sosyalleşme ve maddi kaynaklar alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risk, yatırım ve kararlardan kaçınmanız faydanıza olabilir.

 3 Temmuz Jüpiter destekli Oğlak Dolunayı ev, aile ve yuva alanınızda şanslı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Temmuz – 29 Temmuz arası Merkür Aslan burcuna geçerek sosyalleşme ve arkadaş çevrenizle daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

17 Temmuz 2023 Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcundan ayrılarak önümüzdeki 18 ay karşıt burcunuz olan Koç burcuna geçiyor.  1. ve 7. ev aksınıza yenilikler, değişimler, heyecanlar ve başlangıçlar getirmeye hazırlanıyor !

Ay düğümlerinin burç değişimi ile aynı gün gerçekleşecek Yengeç Yeni ayı kariyer alanınızda daha çok etkili olacaktır.

23 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda Retro hareketine başlıyor ! İlişki konularında yeni başlangıçlar, geçmiş ilişkiler dönmek, risk almak, imza atmak için uygun bir süreç değil. Sosyalleşme alanınızda etkili olacağından spekülasyonlara girmemeli ve çekilmemeli. Bu konularda farkındalıklı olmanız faydanıza olabilir.

23 Temmuz aynı tarihte Güneş’te Aslan burcuna geçerek tüm bu alanlarda sizleri korumaya almaya ve cömertliğini göstermeye hazırlanıyor. Yine de farkındalıklı olun.

 

 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Temmuz ayına uluslararası arena, yurtdışı seyahatler,  yüksek eğitim, akademi, hukuk, maneviyat, astroloji, psikoloji ve ihtiyacınız olan birçok alanda olumlu, iyimser ve fırsat dolu enerjiler ile başlıyorsunuz.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Uranüs karesi kariyer ve ilişki alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risk, yatırım ve tepkilerden kaçınmanız faydanıza olabilir.

3 Temmuz Jüpiter destekli Oğlak Dolunayı iletişim, araba yolu seyahatlar, eğitimler ve yakın çevre alanlarınıza şanslı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Temmuz – 29 Temmuz arası Merkür Aslan burcuna geçerek kariyer alanınızla daha çok meşgul ve yaratıcı olacağınız, cesur kararlar alabileceğiniz süreci gösteriyor.

17 Temmuz 2023 Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcundan ayrılarak önümüzdeki 18 ay Koç burcuna geçiyor.  6. ve 12. ev aksınıza yenilikler, değişimler, heyecanlar, enerji ve başlangıçlar getirmeye hazırlanıyor !

Ay düğümlerinin burç değişimi ile aynı gün gerçekleşecek Yengeç Yeni ayı yurtdışı seyahatler,  yüksek eğitim, akademi, hukuk, maneviyat, astroloji, psikoloji alanlarınızda daha çok etkili olacaktır.

23 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda Retro hareketine başlıyor ! Kariyer alanınıza etki edeceğinden iş konusunda ve yatırım açısından yeni başlangıçlar, risk almak, imza atmak için uygun bir süreç değil. Kariyer alanınızdan geçmiş ilişkiler ve işler kendini hatırlatabilir bu süreçte. Ani riskler ve geçmiş aşklara dönmek doğru olmayabilir. Daha çok dinlenme, tatil ve hayatın keyfini çıkararak bu retro süreci geçirmeniz çok daha iyi olabilir. Venüs Aslan retrosu daha çok kariyer alanınızı gösterdiğinden bu alanda spekülasyonlara girmemeniz ve çekilmemeniz faydanıza olacaktır.

23 Temmuz aynı tarihte Güneş’te Aslan burcuna geçerek tüm bu alanlarda sizleri korumaya almaya ve cömertliğini göstermeye hazırlanıyor. Yine de farkındalıklı olun.

 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Temmuz ayına dışarıdan veya eşten gelen ortak maddi kaynaklarınız, iş, sağlık ve günlük akışınızda gelebilecek olumlu, iyimser ve fırsat dolu enerjilerle başlıyorsunuz.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Uranüs karesi yurtdışı seyahatler,  yüksek eğitim, akademi, hukuk, maneviyat, astroloji, psikoloji ve iş, sağlık, günlük dinamikleriniz alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ani risk, yatırım ve tepkilerden kaçınmanız faydanıza olabilir.

3 Temmuz Jüpiter destekli Oğlak Dolunayı maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınızda şanslı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Temmuz – 29 Temmuz arası Merkür Aslan burcuna geçerek yurtdışı seyahatler,  yüksek eğitim, akademi, hukuk, maneviyat, astroloji, psikoloji alanlarınızla daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

17 Temmuz 2023 Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcundan ayrılarak önümüzdeki 18 ay Koç burcuna geçiyor.  5. ve 11. ev aksınıza yenilikler, değişimler, heyecanlar, enerji ve başlangıçlar getirmeye hazırlanıyor !

Ay düğümlerinin burç değişimi ile aynı gün gerçekleşecek Yengeç Yeni ayı dışarıdan veya eşten gelen ortak maddi kaynaklar, para alanınızda daha çok etkili olacaktır.

23 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda Retro hareketine başlıyor ! Yurtdışı seyahatler,  yüksek eğitim, akademi, hukuk, maneviyat, astroloji, psikoloji alanınıza etki edeceğinden bu alanlarınızda yatırım açısından yeni başlangıçlar, risk almak, imza atmak için uygun bir süreç değil. Kariyer alanınızdan geçmiş ilişkiler ve işler kendini hatırlatabilir bu süreçte. Ani riskler ve geçmiş aşklara dönmek doğru olmayabilir. Daha çok dinlenme, tatil ve hayatın keyfini çıkararak bu retro süreci geçirmeniz çok daha iyi olabilir. Bu süreçte yine bu alanlarda spekülasyonlara girmemeniz ve çekilmemeniz faydanıza olacaktır.

23 Temmuz aynı tarihte Güneş’te Aslan burcuna geçerek tüm bu alanlarda sizleri korumaya almaya ve cömertliğini göstermeye hazırlanıyor. Yine de farkındalıklı olun.

 

Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Temmuz ayına evlilik, ilişki ve ortaklık alanlarınızda olumlu, iyimser ve fırsat dolu enerjilerle başlıyorsunuz.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Uranüs karesi dışarıdan veya eşten gelen ortak maddi kaynaklar, şans ve yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanlarınızda ani risklerden, kararlardan ve tepkilerden kaçınmanız faydanıza olabilir.

3 Temmuz Jüpiter destekli burcunuzda gerçekleşecek Oğlak Dolunayı daha çok kariyer alanınızda yoğun etkili olurken hayatınızın bir çok alanında şanslı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Temmuz – 29 Temmuz arası Merkür Aslan burcuna geçerek dışarıdan veya eşten gelen ortak maddi kaynaklarınız ile ilgili konularla daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

17 Temmuz 2023 Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcundan ayrılarak önümüzdeki 18 ay Koç burcuna geçiyor.  4. ve 10. ev aksınıza yenilikler, değişimler, heyecanlar, enerji ve başlangıçlar getirmeye hazırlanıyor !

Ay düğümlerinin burç değişimi ile aynı gün gerçekleşecek Yengeç Yeni ayı evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda daha çok etkili olacaktır.

23 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda Retro hareketine başlıyor ! Maddi kaynaklar alanınıza daha çok etki edeceğinden bu alanlarınızda yatırım açısından yeni başlangıçlar, risk almak, imza atmak için uygun bir süreç değil. Daha çok dinlenme, tatil ve hayatın keyfini çıkararak bu retro süreci geçirmeniz çok daha iyi olabilir. Bu süreçte maddi konularda ve geçmiş konularla ilgili spekülasyonlara girmemeniz ve çekilmemenizde faydanıza olacaktır.

23 Temmuz aynı tarihte Güneş’te Aslan burcuna geçerek tüm bu alanlarda sizleri korumaya almaya ve cömertliğini göstermeye hazırlanıyor. Yine de farkındalıklı olun.

 

Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Temmuz ayına iş, sağlık, günlük yaşam akışınız ve ev, aile, yuva konularında olumlu, iyimser ve fırsat dolu enerjilerle başlıyorsunuz.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Uranüs karesi evlilik, ortaklık, ev, yuva, aile alanınıza etki edeceğinden bu alanlarınızda özellikle maddi olarak ani yatırım, risk ve tepkilerden kaçınmanız daha iyi olabilir.

3 Temmuz Jüpiter destekli Oğlak dolunayı bilinçaltı alanınızda etkili olacağında geçmiş iş, ilişki, zihninizi meşgul eden bir çok konu ile ilgili arınma, şans, olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Temmuz – 29 Temmuz arası Merkür Aslan burcuna geçerek evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızla daha çok meşgul olacağınız süreci gösterirken bu alanlarınızda cesur enerjilerde getirmeye hazırlanıyor.

17 Temmuz 2023 Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcundan ayrılarak önümüzdeki 18 ay Koç burcuna geçiyor.  3. ve 9. ev aksınıza yenilikler, değişimler, heyecanlar, enerji ve başlangıçlar getirmeye hazırlanıyor !

Ay düğümlerinin burç değişimi ile aynı gün gerçekleşecek Yengeç Yeni ayı iş, sağlık ve günlük dinamikleriniz alanlarında daha çok etkili olacaktır.

23 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda Retro hareketine başlıyor ! Evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza daha çok etki edeceğinden bu alanlarınızda  yeni başlangıçlar, iş birliklerinde yeni yatırımlar, riskler ve imzalar atmak için uygun bir süreç değil. Daha çok dinlenme, tatil ve hayatın keyfini çıkararak bu retro süreci geçirmeniz çok daha iyi olabilir. Bu  süreçte geçmiş iş birlikleriniz ve geçmiş ilişkilerinizle ilgili konularda spekülasyonlara girmemeniz ve çekilmemenizde faydanıza olacaktır.

23 Temmuz aynı tarihte Güneş’te Aslan burcuna geçerek tüm bu alanlarda sizleri korumaya almaya ve cömertliğini göstermeye hazırlanıyor. Yine de farkındalıklı olun.

 

Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Temmuz ayına şans, yatırım, eğitim, araba yolu seyahatler ve yakın çevreniz ile ilgili olumlu, iyimser ve fırsat dolu enerjilerle başlıyorsunuz.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Uranüs karesi iş, sağlık, günlük dinamikleriniz, iletişim, arabayolu seyahatler, yakın çevre ve eğitim alanınıza etki edeceğinden bu alanlarınızda maddi manevi ani risk, karar ve tepkilerden kaçınmanız faydanıza olabilir.

3 Temmuz Jüpiter destekli Oğlak dolunayı sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edeceğinden bu alanlarınıza şanslı ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

11 Temmuz – 29 Temmuz arası Merkür Aslan burcuna geçerek iş, sağlık ve günlük dinamiklerinizle daha çok meşgul olacağınız yaratıcılığınızın artacağı süreci gösterirken tatil, seyahat ve dinlenmeye de eşzamanlı bu süreci ayırabilirsiniz.

17 Temmuz 2023 Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcundan ayrılarak önümüzdeki 18 ay Koç burcuna geçiyor.  2. ve 8. ev aksınıza yenilikler, değişimler, heyecanlar, enerji ve başlangıçlar getirmeye hazırlanıyor !

Ay düğümlerinin burç değişimi ile aynı gün gerçekleşecek Yengeç Yeni ayı  şans, yatırım alanlarınızda daha çok etkili olacaktır.

23 Temmuz – 5 Eylül arası ise Venüs Aslan burcunda Retro hareketine başlıyor ! iş, sağlık ve günlük dinamikleriniz alanına etki edeceğinden bu alanlarınızda  yeni başlangıçlar, yatırımlar, riskler ve imzalar atmak için uygun bir süreç değil. Daha çok dinlenme, tatil ve hayatın keyfini çıkararak bu retro süreci geçirmeniz çok daha iyi olabilir. Bu süreçte geçmiş iş birlikleriniz ve geçmiş ilişkilerinizle ilgili konularda spekülasyonlara girmemeniz ve çekilmemenizde faydanıza olacaktır.

23 Temmuz aynı tarihte Güneş’te Aslan burcuna geçerek tüm bu alanlarda sizleri korumaya almaya ve cömertliğini göstermeye hazırlanıyor. Yine de farkındalıklı olun.

 

ASTRO-SHERA

 

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ