17 Temmuz 2023 Yengeç Yeni Ayı

 




Pek havalı kaldırmış kanatlarını gezer güzel kuğu...

17 Temmuz saat 21:32’de 24 derece öncü duygusal, sezgisel, koruyucu, geçmişe özlemi anlatan Yengeç burcunda Yeni bir ay geliyor sevgili dostlar.

Yeni Ay; 6.ev ilk kaspta gerçekleşecek olup daha çok iş, sağlık, yatırım ve ülke konularını çoğunlukla kapsıyor.

Yengeç Yeni ayından 2 saat sonra Ay Düğümleri Koç - Terazi aksına geçeceğinden küresel anlamda siyasi kişiler, konular ve politik kişilerin koltuk sevdası gibi konu başlıkları olabilir. Genel olarak Ay Düğümleri değişimi ve diğer gezegen konumlarından sebep güç savaşlarından uzak durulması, kendini provoke ve manipülasyon gibi durumlara girilmemesi gereken süreci gösterirken güçlü kişilerden kuvvetli destekler gelebileceğini ve atılımı destekleyen bir Yeni Ay aynı zamanda.

Yeni Ay’a Yengeç burcundaki Junonun yakın konumu iş ve ciddi konulardan sebep eğer ki aile ya da yakın arkadaşlarınıza yeterince vakit ayıramadığını düşünenler varsa bu Yeniayda aksine endişe duymamanız gereken, bağlılığınızın, kararlığınızın ve disiplininizin sevildiğini ve takdir gördüğünü gösterebilecek olumlu etkide.

Yengeç burcundaki Yeni Ay’a Boğa burcundaki Uranüs ve Aslan burcundaki Venüs’tende destek var. Duygusallıktan sıyrılıp mantıklı bakış açısı, kontrol dışı olayların gölge yanına takılmamak, merhamet ve umut duygusunu taşımak, dış etkenlerden sıyrılıp gücü doğru yönetmek, koşulsuz sevgiyi taşımak, özşefkate yoğunlaşmak, dua etmek ( Sirius’a yönelmek) , An’ın yükseleni Kova olduğu için farklı bakış açılarından bakabilmek, farklı rutinler oluşturabilmek ve böylelikle kendini özgürleştirmek genel frekansı yükselterek güzellikler getirebilir. Yeni ay günü gökyüzünde Merkür Jüpiter karesi meydana geleceğinden hiçbir şeyi abartmamalı. Gökyüzünde Yeni ay ile birlikte şifa enerjisi yüksek olacaktır. Yeni ay öncesi gerçekleşecek Güneş Uranüs sekstili güzel sürprizler haberler ve fırsatlar getirebilir. Yengeç yeni ayı emlak, gayrimenkul, ev, yaşam, aile, seyahat konularını kapsamaktadır.

17 Temmuz Yengeç Yeni Ayının Sabian Sembolü

 “İnsanların lideri, görünmez bir güç pelerinine bürünmüş.”

Akrep, Balık burçları Yeni Ay’da en çok fayda sağlayabilecek burçlar olurken Boğa, Başak burçlarınada Yani Ay destek verecektir. Koç, Terazi, Oğlak burçlarının Yeni Ay enerjisinde sevgi ve empati duygusuna yoğunlaşmaları kendilerini yormamaları ve önemsemeleri, kendilerine yüklenmemeleri, Yay ve Yengeç burçlarının atılım yapmaktan ve kendilerini göstermekten çekinmemeleri ve işleriyle ilgili olumlu gelişmeleri, Kova burçlarının zihinsel, ruhsal anlamda nasıl iyi hissediyorlarsa o şekilde ilerlemeleri daha iyi olabilir. Aslan ve İkizler burçları ise stabil ve akışta ilerleyebilirler.

Yengeç Yeni Ayı +/- 3 gün yaklaşık 1 hafta etkilidir.

Yeni döngü enerjisine sağlıkla ve sevgiyle uyumlanarak Yengeç Yeni Ayında tüm dualarınız kabul olsun.

ASTROSHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ