AĞUSTOS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

 




Güneş ve Yükselen Koç Burcu:
Kuzey Ay Düğümünün sahibi sevgili Koç burçları :) Ağustos ayına Mars ve Jüpiter destekli sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edecek olan hem özgürleştiren hem tamamlayıcı Kova Dolunayı ile başlıyorsunuz.

Kova Dolunayının akabinde 2-9 Ağustos arası iş ve gündelik yaşamınızda otorite figürleriyle çatışmalardan uzak kalmaya, psikolojik olarak dengeli ruh halinde olmaya gayret etmelisiniz. Hem ilişkilerde hem de finans ve yatırım alanınızda ani kararlar yerine dengeli gitmeniz güzellikler ve ödüller getirebilir.

16 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek Mars Uranüs destekli Yeni Ay ile normaliniz dışında farklı çözüm yolları, doğal yaklaşımlarla akışta ilerlemeniz sonucu şans ve keyif sizinle.

23 Ağustos – 15 Eylül arası Başak burcundaki Merkür Retrosu iş, günlük dinamikleriniz, günlük akışınız ve sağlık alanınızda gerçekleşeceğinden dinlenmek, kan tahlillerinizi yaptırmak için en uygun zaman. İş alanınızda ast-üst ilişkilerinde iletişimlerde yanlış anlama ve anlaşılmalar, dalgınlıklar, gecikmeler olabilir. O sebepten iş konularında iletişimi zorlamamalı ve acele etmemeli. Kendi elinizdeki yarım kalan ve devam eden işlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Retro tarih aralığı yeni iş ve başlangıçlarda bulunmayın. Öncesinde var olan konu ve durumlar ile ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Venüs’te Aslan burcunda retro olduğu için gelecek açısından işin bereketi kaçmaması adına imzaları 5 Eylül sonrasına almanız daha iyi olabilir.

27 Ağustos – 12 Ekim arası Mars Terazi burcuna geçiyor ve Mars’ın 12 Ekim’e kadar bu geçişi evlilik, ortaklık, ilişki alanınıza etki edeceğinden ilişki ve ortaklık alanınızda mesafeli ve politik olmanız daha iyi ve faydanıza olabilir.

 Ağustos son hafta  Uranüs’ün Boğa burcunda Retro harekete geçmesi maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanda ani hareketler yaratabilir. Akışa bırakmanız faydanıza olabilir.

Akabinde 31 Ağustos’ta meydana gelecek Balık Dolunayı ile ruhsal anlamda derin arınma ve tamamlanma sağlayabilirsiniz.

 

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Ağustos ayına Mars ve Jüpiter destekli kariyer alanınıza etki edecek hem özgürleştiren hem tamamlayıcı Kova Dolunayı ile başlıyorsunuz.

Kova Dolunayının akabinde 2-9 Ağustos arası şans, yatırım, ev, yaşam alanınızda otorite figürleriyle çatışmalardan uzak kalmaya, psikolojik olarak dengeli ruh halinde olmaya gayret etmelisiniz. Dengeli ve sakin gitmeniz ev, aile ve yaşam alanınıza ödüller ve güzellikler getirebilir. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin.

16 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek Mars Uranüs destekli Yeni Ay ile normaliniz dışında farklı çözüm yolları, doğal yaklaşımlar ile ev, aile ve yaşam alanınızda şans ve keyif  sizinle.

23 Ağustos – 15 Eylül arası Başak burcundaki Merkür Retrosu şans alanınıza etki edeceğinden şanssızlık kodlamalarından ve şanssız olduğunuza dair inanç geliştirmekten lütfen uzak durunuz. Aksine “ Ben şanslıyım, şans benimle” şeklinde zihninizi ve kalbinizi kodlamanız daha iyi olacaktır. Bu süreçte dinlenmek, kan tahlillerinizi yaptırmak içinde en uygun zaman. Kendi elinizdeki yarım kalan ve devam eden işlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Retro tarih aralığı yeni başlangıçlarda bulunmayın. Öncesinde var olan konu ve durumlar ile ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Venüs’te bu defa retro olduğu için yeni başlangıçlar için 5 Eylül sonrasını beklemeniz çok daha iyi olabilir.

27 Ağustos – 12 Ekim arası Mars Terazi burcuna geçiyor ve Mars’ın 12 Ekim’e kadar bu geçişi iş, sağlık, günlük dinamikleriniz alanına etki edeceğinden günlük enerjiniz yükselecektir. İş ilişkilerinizde mesafeli olmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz daha iyi ve faydanıza olabilir.

Ağustos son hafta  burcunuzda Retro harekete geçecek olan Uranüs genel olarak ani durumlar ve hareketler yaratabilir. Akışa bırakmanız ve sakin olmanız faydanıza olabilir.

Akabinde 31 Ağustos’ta meydana gelecek Balık Dolunayı ile sosyalleşme ve kariyer alanınızda arınma ve tamamlanmalar meydana gelebilir.

 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Ağustos ayına Mars ve Jüpiter destekli yurtdışı konular - işler, seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, maneviyat, psikoloji, astroloji alanınıza etki edecek olan hem özgürleştiren hem tamamlayıcı Kova Dolunayı ile başlıyorsunuz.

Kova Dolunayının akabinde 2-9 Ağustos arası  kariyer, ev, 3.çevre yakın ilişkiler, kardeşler, akrabalar ve iletişim alanınızda otorite figürleriyle çatışmalardan uzak kalmaya, psikolojik olarak dengeli ruh halinde olmaya gayret etmelisiniz. Dengeli ve sakin gitmeniz ödüller ve güzellikler getirebilir. Araba yolu seyahatler için uygun bir hafta değil.

16 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek Mars Uranüs destekli Yeni Ay ile farklı çözüm yolları ya da doğal yaklaşımlar ile iletişim, eğitim ve seyahatler alanınızda güzel sohbetler, şans ve keyif  sizinle.

23 Ağustos – 15 Eylül arası Başak burcundaki Merkür Retrosu ev, yaşam ve aile alanınıza etki edeceğinden iletişimde yanlış anlamalar meydana gelebilir. Bu süreçte dinlenmek, kan tahlillerinizi yaptırmak içinde en uygun zaman. Kendi elinizdeki yarım kalan ve devam eden işlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Retro tarih aralığı yeni başlangıçlarda bulunmayın. Öncesinde var olan konu ve durumlar ile ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Venüs’te aynı süreçte retro olduğu için yeni başlangıçlar için 5 Eylül sonrasını beklemeniz çok daha iyi olabilir.

27 Ağustos – 12 Ekim arası Mars Terazi burcuna geçiyor ve Mars’ın 12 Ekim’e kadar bu geçişi şans alanınıza etki edeceğinden yatırım ve şans konularında riskler olabilir. Hamilelik için uygun bir süreç değil. Çocuklarınızla iletişimde daha şefkat ve sevgi duygusuna yoğunlaşmanız gerekebilir.

Ağustos son hafta  Boğa burcunda Retro harekete geçecek olan Uranüs sebebiyle zihinsel olarak sakin olmaya, olayları, kişileri, durumları akışa bırakmanız ani tepkilerden kaçınmanız faydanıza olacaktır.

Akabinde 31 Ağustos’ta meydana gelecek Balık Dolunayı ile kariyer alanınızda arınma ve tamamlanmalar meydana gelebilir.

 

Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Ağustos ayına Mars ve Jüpiter destekli maddi kaynaklar ve para alanınıza etki edecek olan hem özgürleştiren hem tamamlayıcı Kova Dolunayı ile başlıyorsunuz.

Kova Dolunayının akabinde 2-9 Ağustos arası  maaşlı çalışma, kariyer, ev, aile, iletişim alanınızda otorite figürleriyle çatışmalardan uzak kalmaya, yatırım alanınızda ani risklerden uzak kalmaya, psikolojik olarak dengeli ruh halinde olmaya gayret etmelisiniz. Dengeli ve sakin gitmeniz ödüller ve güzellikler getirebilir.

16 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek Mars Uranüs destekli Yeni Ay ile normaliniz dışında farklı çözüm yolları ya da doğal yaklaşımlar maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda şans ve keyif  sizinle.

23 Ağustos – 15 Eylül arası Başak burcundaki Merkür Retrosu iletişim ve yakın çevre, kardeşler, araba yolu seyahatler alanınıza etki edeceğinden iletişimde yanlış anlamalar meydana gelebilir. Bu süreçte dinlenmek, kan tahlillerinizi yaptırmak içinde en uygun zaman. Kendi elinizdeki yarım kalan ve devam eden işlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Retro tarih aralığı yeni başlangıçlarda bulunmayın. Öncesinde var olan konu ve durumlar ile ilgili Venüs’te aynı süreçte Aslan burcunda retro olduğu için yeni başlangıçlar için 5 Eylül sonrasını beklemeniz çok daha iyi olabilir.

27 Ağustos – 12 Ekim arası Mars Terazi burcuna geçiyor ve Mars’ın 12 Ekim’e kadar bu geçişi ev, yaşam ve aile alanınız için daha çok enerji sarfedeceğinizi gösteriyor.

Ağustos son hafta  Boğa burcunda Retro harekete geçecek olan Uranüs sosyalleşme, uluslararası seyahatler ve kariyer alanınızda hızlı, aniliklere ve harekete açık enerjiler olabilir. Akışa bırakmanız faydanıza olacaktır.

Akabinde 31 Ağustos’ta meydana gelecek Balık Dolunayı yurtdışı konular ve işler, seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, maneviyat, psikoloji, astroloji alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar meydana gelebilir. Sizler için arınma ve şifa çalışmaları için en uygun dönem.

 

Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Ağustos ayına Mars ve Jüpiter destekli evlilik, ilişki ve ortaklık alanınıza etki edecek olan hem özgürleştiren hem tamamlayıcı Kova Dolunayı ile başlıyorsunuz.

Kova Dolunayının akabinde 2-9 Ağustos kariyer, yatırım ve para alanlarınızda otorite figürleriyle çatışmalardan uzak kalmaya, yatırım ve şans konularında ani risklerden uzak kalmaya, psikolojik olarak dengeli ruh halinde olmaya gayret etmelisiniz. Dengeli ve sakin gitmeniz ödüller ve güzellikler getirebilir.

16 Ağustos burcunuzda gerçekleşecek Mars Uranüs destekli Yeni Ay ile akışta kaldığınız sürece şans ve keyif  sizinle. Seyahatler gerçekleşebilir.

23 Ağustos – 15 Eylül arası Başak burcundaki Merkür Retrosu maaşlı çalışma alanınıza etki edeceğinden bu alanda kişilerle iletişimde yanlış anlamalar meydana gelebilir. Bu süreçte dinlenmek, kan tahlillerinizi yaptırmak içinde en uygun zaman. Kendi elinizdeki yarım kalan ve devam eden işlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Retro tarih aralığı yeni başlangıçlarda bulunmayın. Öncesinde var olan konu ve durumlar ile ilgili Venüs’te aynı süreçte burcunuzda retro olduğu için yeni başlangıçlar için 5 Eylül sonrasını beklemeniz çok daha iyi ve bereketli olabilir.

27 Ağustos – 12 Ekim arası Mars Terazi burcuna geçiyor ve Mars’ın 12 Ekim’e kadar bu geçişi eğitimler, araba yolu seyahatler, yakın çevre, kardeş, akraba ve iletişim alanınızda daha çok enerji sarf edeceğinizi gösteriyor.

Ağustos son hafta  Boğa burcunda Retro harekete geçecek olan Uranüs kariyer alanınızda hızlı, ani ve harekete açık enerjiler olabilir. Akışa bırakmanız faydanıza olacaktır.

Akabinde 31 Ağustos’ta meydana gelecek Balık Dolunayı; dışarıdan gelen veya ortak olduğunuz maddi kaynaklar alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar meydana gelebilir.

 

 

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları;  Ağustos ayına Mars ve Jüpiter destekli iş, sağlık ve günlük dinamiklerinize etki edecek olan hem özgürleştiren hem tamamlayıcı Kova Dolunayı ile başlıyorsunuz.

Kova Dolunayının akabinde 2-9 Ağustos arası eğitim, hukuk, yurtdışı ve uluslararası konular ve işler,  alanınızda otorite figürleri ile çatışmalardan uzak kalmaya, yatırım alanınızda ani risklerden uzak kalmaya, psikolojik olarak dengeli ruh halinde olmaya gayret etmelisiniz. Dengeli ve sakin gitmeniz ödüller ve güzellikler getirebilir.

16 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek Mars Uranüs destekli Yeni Ay bilinçaltı alanınıza etki edeceğinden , ruhsal olarak akışta kaldığınız sürece şans ve keyif  sizinle. Seyahat etmeniz enerjiye çok iyi gelecektir.

23 Ağustos – 15 Eylül arası burcunuzda gerçekleşecek Merkür Retrosu ile iş, çevre ve her türlü kişi ve ilişkilerinizde iletişimde yanlış anlamalar, dalgınlıklar meydana getirebilir. Bu süreçte dinlenmek, kan tahlillerinizi yaptırmak içinde en uygun zaman. Kendi elinizdeki yarım kalan ve devam eden işlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Retro tarih aralığı yeni başlangıçlarda bulunmayın. Öncesinde var olan konu ve durumlar ile ilgili Venüs’te aynı süreçte Aslan burcunda retro olduğu için yeni başlangıçlar için 5 Eylül sonrasını beklemeniz çok daha iyi ve bereketli olabilir.

27 Ağustos – 12 Ekim arası Mars Terazi burcuna geçiyor ve Mars’ın 12 Ekim’e kadar bu geçişi maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda daha çok enerji sarfedeceğinizi gösteriyor. Bu alanlarda kişilerle münakaşalardan uzak kalmalısınız ya da politik, mesafeli olmalısınız.

Ağustos son hafta  Boğa burcunda Retro harekete geçecek olan Uranüs yurtdışı konular ve işler, seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, maneviyat, psikoloji, astroloji alanlarınızda hız, aniliklere ve harekete açık enerjiler olabilir. Akışa bırakmanız faydanıza olacaktır.

Akabinde 31 Ağustos’ta meydana gelecek Balık Dolunayı evlilik, ortaklık alanınızda tamamlanmalar ya da bitişler meydana getirebilir.  

 

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Ağustos ayına Mars ve Jüpiter destekli şans alanınıza etki edecek olan hem özgürleştiren hem tamamlayıcı Kova Dolunayı ile başlıyorsunuz.

Kova Dolunayının akabinde 2-9 Ağustos arası iş, sağlık, para, sosyalleşme alanınızda ani risklerden uzak kalmaya, psikolojik olarak dengeli ruh halinde olmaya gayret etmelisiniz. Dengeli ve sakin gitmeniz ödüller ve güzellikler getirebilir.

16 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek Mars Uranüs destekli Yeni Ay sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edeceğinden doğal ve akışta kaldığınız sürece şans ve keyif  sizinle. Seyahat etmeniz enerjiye çok iyi gelecektir.

23 Ağustos – 15 Eylül arası Başak burcunda gerçekleşecek Merkür Retrosu ile yanlış anlamalar, dalgınlıklar meydana getirebilir. Bu süreçte dinlenmek, kan tahlillerinizi yaptırmak içinde en uygun zaman. Kendi elinizdeki yarım kalan ve devam eden işlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Retro tarih aralığı yeni başlangıçlarda bulunmayın. Öncesinde var olan konu ve durumlar ile ilgili Venüs’te aynı süreçte Aslan burcunda retro olduğu için yeni başlangıçlar için 5 Eylül sonrasını beklemeniz çok daha iyi ve bereketli olabilir.

27 Ağustos – 12 Ekim arası Mars burcunuza geçiyor ve Mars’ın 12 Ekim’e kadar bu geçişi mücadele ve yaşam enerjinizin yükseleceğini enerji gösteriyor.

Ağustos son hafta  Boğa burcunda Retro harekete geçecek olan Uranüs dışarıdan gelen veya ortak maddi kaynaklarınızla ilgili hızlı, ani ve harekete açık enerjiler olabilir. Akışa bırakmanız ani risklerden uzak kalmanız faydanıza olacaktır.

Akabinde 31 Ağustos’ta meydana gelecek Balık Dolunayı iş ve sağlık alanınızda tamamlanmalar meydana getirebilir.  Arınma ve dinlenme Dolunay enerjisine çok iyi gelecektir.

 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Ağustos ayına Mars ve Jüpiter destekli ev, yaşam, yuva alanınıza etki edecek olan hem özgürleştiren hem tamamlayıcı Kova Dolunayı ile başlıyorsunuz.

Kova Dolunayının akabinde 2-9 Ağustos arası şans, kariyer, evlilik ve ortaklık alanınızda ani risklerden uzak kalmaya, psikolojik olarak dengeli ruh halinde olmaya, kariyer ve sosyalleşme alanınızda egoyu abartmamaya gayret etmelisiniz. Dengeli ve sakin olmanız ödüller ve güzellikler getirebilir.

16 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek Mars Uranüs destekli Yeni Ay kariyer alanınıza etki edeceğinden doğal ve akışta kaldığınız sürece şans, yaratıcılık ve keyif  sizinle. Seyahat etmeniz enerjiye çok iyi gelebilir.

23 Ağustos – 15 Eylül arası Başak burcunda gerçekleşecek Merkür Retrosu sosyalleşme ve kariyer alanınızda yanlış anlamalar, dalgınlıklar meydana getirebilir. Bu süreçte dinlenmek, kan tahlillerinizi yaptırmak içinde en uygun zaman. Kendi elinizdeki yarım kalan ve devam eden işlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Retro tarih aralığı yeni başlangıçlarda bulunmayın. Öncesinde var olan konu ve durumlar ile ilgili Venüs’te aynı süreçte Aslan burcunda retro olduğu için yeni başlangıçlar için 5 Eylül sonrasını beklemeniz çok daha iyi ve bereketli olabilir.

27 Ağustos – 12 Ekim arası Mars Terazi burcuna geçiyor ve Mars’ın 12 Ekim’e kadar bu geçişi bilinçaltı alanınıza etki edeceğinden kendinizle iyi geçindiğiniz, kendinizi önemsediğiniz ve ilişkilerinizde mesafeli, dengeli  olduğunuz sürece mücadele ve yaşam enerjinizin daha da yükseleceğini gösteriyor.

Ağustos son hafta  Boğa burcunda Retro harekete geçecek olan Uranüs evlilik, ortalık ve ilişkilerinizde aniliklere ve hızlı hareketlere açık enerjiler meydana getirebilir. Akışa bırakmanız, ani risklerden uzak kalmanız faydanıza olacaktır.

Akabinde 31 Ağustos’ta meydana gelecek Balık Dolunayı şans alanınıza güzel ve pozitif tamamlanmalar meydana getirebilir.  Arınma, dinlenme ve tatil Dolunay enerjisine çok iyi gelecektir.

 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Ağustos ayına Mars ve Jüpiter destekli eğitim, iletişim, yakın çevre ve seyahatler alanınıza etki edecek hem özgürleştiren hem tamamlayıcı Kova Dolunayı ile başlıyorsunuz.

Kova Dolunayının akabinde 2-9 Ağustos arası kariyer, ev, aile, yurtdışı ve uluslararası her konu, yüksek eğitim, hukuk alanlarınızda ani risklerden uzak kalmaya, psikolojik olarak dengeli ruh halinde olmaya, egoyu abartmamaya gayret etmelisiniz. Dengeli ve sakin olmanız ödüller ve güzellikler getirebilir.

16 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek Mars Uranüs destekli Yeni Ay; yurtdışı konular ve işler, deniz aşırı seyahatler, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, maneviyat, psikoloji, astroloji alanlarınıza etki edeceğinden doğal ve akışta kaldığınız sürece şans, yaratıcılık ve keyif  sizinle. Seyahat etmeniz enerjiye çok iyi gelecektir.

23 Ağustos – 15 Eylül arası Başak burcunda gerçekleşecek Merkür Retrosu kariyer alanınızda yanlış anlamalar, dalgınlıklar meydana getirebilir. Bu süreçte dinlenmek, kan tahlillerinizi yaptırmak içinde en uygun zaman. Kendi elinizdeki yarım kalan ve devam eden işlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Retro tarih aralığı yeni başlangıçlarda bulunmayın. Öncesinde var olan konu ve durumlar ile ilgili Venüs’te aynı süreçte Aslan burcunda retro olduğu için yeni başlangıçlar için 5 Eylül sonrasını beklemeniz çok daha iyi ve bereketli olabilir.

27 Ağustos – 12 Ekim arası Mars Terazi burcuna geçiyor ve Mars’ın 12 Ekim’e kadar bu geçişi sosyalleşme ve kariyer alanınızda mücadele ve yaşam enerjinizin daha da yükseleceğini gösterirken yine bu alanlarınızda mesafeli ve stratejik ilerlemeniz daha iyi olabilir.

Ağustos son hafta  Boğa burcunda Retro harekete geçecek olan Uranüs iş, sağlık ve günlük dinamiklerinizde aniliklere ve hızlı hareketlere açık enerjiler meydana getirebilir. Akışa bırakmanız, ani risklerden uzak kalmanız faydanıza olacaktır.

Akabinde 31 Ağustos’ta meydana gelecek Balık Dolunayı ev, yaşam alanızla ilgili güzel ve pozitif tamamlanmalar meydana getirebilir.  İlişkilerinizde dengeye önem vermeniz ve daha çok empati kurmanız ilişkilerinizede iyi gelecektir. Arınma, dinlenme ve tatil yapmanızda Dolunay enerjisine çok iyi gelecektir.

 

Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Ağustos ayına Mars ve Jüpiter destekli maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki edecek hem özgürleştiren hem tamamlayıcı Kova Dolunayı ile başlıyorsunuz.

Kova Dolunayının akabinde 2-9 Ağustos arası şans, yatırım, maddi kaynaklarınız, yurtdışı her türlü konu, iş ve kişi, hukuksal işlemler, deniz aşırı seyahatler, basın, yayın, ticaret, psikoloji, astroloji ilgili tüm bu  alanlarınızda ani risklerden uzak kalmaya, psikolojik olarak dengeli ruh halinde olmaya, egoyu abartmamaya gayret etmelisiniz. Dengeli ve sakin olmanız ödüller ve güzellikler getirebilir.

16 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek Mars Uranüs destekli Yeni Ay;  şans ve yatırım alanlarınıza etki edeceğinden doğal ve akışta kaldığınız sürece şans, yaratıcılık ve keyif  sizinle. Seyahat etmenizde enerjinize çok iyi gelebilir.

23 Ağustos – 15 Eylül arası Başak burcunda gerçekleşecek Merkür Retrosu geçmişten gelen yurtdışı / uluslararası denizaşırı konular ve işler, seyahatler, vize, pasaport gibi işlemler, hukuki konular, eğitim, basın, yayın, ticaret, psikoloji ve astroloji gibi alanlarınızda olumlu tamamlanmalar ve sonuçlar getirebilir. Yanlış anlamalar, dalgınlıklar meydana getirebilir. Bu süreçte dinlenmek, kan tahlillerinizi yaptırmak içinde en uygun zaman. Kendi elinizdeki yarım kalan ve devam eden işlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Retro tarih aralığı yeni başlangıçlarda bulunmayın. Öncesinde var olan konu ve durumlar ile ilgili Venüs’te aynı süreçte Aslan burcunda retro olduğu için yeni başlangıçlar için 5 Eylül sonrasını beklemeniz çok daha iyi ve bereketli olabilir.

27 Ağustos – 12 Ekim arası Mars Terazi burcuna geçiyor ve Mars’ın 12 Ekim’e kadar bu geçişi kariyer alanınızda mücadele ve yaşam enerjinizin daha da yükseleceğini gösterirken kariyer ilişkilerinizde politik, mesafeli olmanız ve dengeye önem vermeniz daha iyi olabilir.

Ağustos son hafta  Boğa burcunda Retro harekete geçecek olan Uranüs şans alanınızda aniliklere ve hızlı hareketlere açık enerjiler meydana getirebilir. Akışa bırakmanız faydanıza olacaktır.

Akabinde 31 Ağustos’ta meydana gelecek Balık Dolunayı eğitim, iletişim, yakın çevre, kardeşler ve seyahatlerle ilgilikonularda olumlu ve güzel tamamlanmalar meydana getirebilir.  İlişkilerinizde dengeye önem vermeniz ve daha çok empati kurmanız, arınma çalışmaları ilişkilerinizede iyi gelecektir.

 

Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Ağustos ayına Mars ve Jüpiter destekli hem özgürleştiren hem tamamlayıcı burcunuzda gerçekleşecek olan Kova Dolunayı ile başlıyorsunuz.

Kova Dolunayının akabinde 2-9 Ağustos evlilik, ortaklık, ilişki, maddi yatırım, para kaynaklarınız,  ev, yaşam konularınızla ilgili ani risklerden uzak kalmaya, psikolojik olarak dengeli ruh halinde olmaya, egoyu abartmamaya gayret etmelisiniz. Dengeli ve sakin olmanız ödüller ve güzellikler getirebilir.

16 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek Mars Uranüs destekli Yeni Ay;  evlilik, ortaklık ve ilişki alanlarınıza etki edeceğinden doğal ve akışta kaldığınız sürece bu alanlarda şans ve keyif  sizinle. Seyahatlerde enerjinize çok iyi gelebilir.

23 Ağustos – 15 Eylül arası Başak burcunda gerçekleşecek Merkür Retrosu geçmişten gelen dışarıdan  veya ortak maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu ve pozitif tamamlanmalar getirebilir. Yanlış anlamalar ve dalgınlıklar retro süreçte olabilir. Bu süreçte dinlenmek, zihni dinlendirmek, kan tahlillerinizi yaptırmak içinde en uygun zaman. Kendi elinizdeki yarım kalan ve devam eden işlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Retro tarih aralığı yeni başlangıçlarda bulunmayın. Öncesinde var olan konu ve durumlar ile ilgili Venüs’te aynı süreçte Aslan burcunda retro olduğu için yeni başlangıçlar için 5 Eylül sonrasını beklemeniz çok daha iyi ve bereketli olabilir.

27 Ağustos – 12 Ekim arası Mars Terazi burcuna geçiyor ve Mars’ın 12 Ekim’e kadar bu geçişi yurtdışı / uluslararas denizaşırı konular ve işler, seyahatler, vize, pasaport gibi işlemler, hukuki konular, eğitim, basın, yayın, ticaret, psikoloji ve astroloji gibi alanlarınızda mücadele ve yaşam enerjinizin daha da yükseleceğini gösterirken bu alanlarda ilişkilerinizde dengeye önem vermeniz stratejik ve mesafeli ilerlemeniz daha iyi olabilir.

Ağustos son hafta  Boğa burcunda Retro harekete geçecek olan Uranüs ev, yaşam, yuva alanınızda aniliklere ve hızlı hareketlere açık enerjiler meydana getirebilir. Akışa bırakmanız ve sakin ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

Akabinde 31 Ağustos’ta meydana gelecek Balık Dolunayı maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar meydana getirebilir. 

 

Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Ağustos ayına Mars ve Jüpiter destekli ruhsal olarak sizleri hem özgürleştiren hem tamamlayıcı Kova Dolunayı ile başlıyorsunuz.

Kova Dolunayının akabinde 2-9 Ağustos evlilik, ortaklık, iş, sağlık ve genel iletişim alanınızda ani risklerden ve tepkilerden uzak kalmaya, psikolojik olarak dengeli ruh halinde olmaya, egoyu abartmamaya gayret etmelisiniz. Dengeli ve sakin olmanız ödüller ve güzellikler getirebilir.

16 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek Mars Uranüs destekli Yeni Ay;  iş, sağlık ve günlük dinamikleriniz alanlarına etki edeceğinden doğal ve akışta kaldığınız sürece bu alanlarda şans ve keyif  sizinle. Seyahatler enerjinize çok iyi gelebilir.

23 Ağustos – 15 Eylül arası Başak burcunda gerçekleşecek Merkür Retrosu evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda yanlış anlamalara ve dalgınlıklara açık potansiyelde. Bu süreçte dinlenmek, zihni dinlendirmek, kan tahlillerinizi yaptırmak içinde en uygun zaman. Kendi elinizdeki yarım kalan ve devam eden işlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Retro tarih aralığı yeni başlangıçlarda bulunmayın. Öncesinde var olan konu ve durumlar ile ilgili Venüs’te aynı süreçte Aslan burcunda retro olduğu için yeni başlangıçlar için 5 Eylül sonrasını beklemeniz çok daha iyi ve bereketli olabilir.

27 Ağustos – 12 Ekim arası Mars Terazi burcuna geçiyor ve Mars’ın 12 Ekim’e kadar dışarıdan gelen veya ortak olduğunuz maddi kaynaklar alanlarınızda mücadele ve yaşam enerjinizin daha da yükseleceğini gösterirken bu alanlarda ilişkilerinizde dengeye ve politik ilerlemeye önem vermeniz daha iyi olabilir. Hukuki süreçler olabilir. İlişkilerinizde ve para konularında politik, adil ve dengeli ilerlemeniz daha iyi olabilir.

Ağustos son hafta  Boğa burcunda Retro harekete geçecek olan Uranüs eğitim, yakın çevre, kardeşler, seyahatler ve genel iletişim alanınızda aniliklere ve hızlı hareketlere açık enerjiler meydana getirebilir. Akışa bırakmanız, ani tepkilerden uzak kalmanız ve sakin ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

Akabinde 31 Ağustos’ta burcunuzdaki Balık Dolunayı ile genel olarak hayatınızın bazı alanlarında tamamlanmalar deneyimleyebilirsiniz. Arınma ve şifa çalışmaları için değerlendirebilirsiniz.

 

ASTROSHERA

 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ