16 Ağustos Aslan Burcunda Yeni Ay

 


16 Ağustos Çarşamba öğlen saat 12:39’da 23°Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay; An’ın haritasında 10.ev alanında etkili olacağından genel anlamda daha çok kariyer alanında cesur atılımları ve yenilikleri gösterirken 7.ve 11. eve etki eden Mars Uranüs üçgeni daha çok ortaklı yapılan ve yaratıcı işlerden gelebilecek olumlu, destekleyici ve pozitif enerjileri göstermektedir. Aynı zamanda derecesel olarak 26° Kuzey Ay Düğümündeki Koç burcundan Aslan Yeni Ayına yüksek destek var. Yeni ay esnasında Güneş Uranüs karesi yaratıcılık ve atılımı desteklerken ilişkileri tehlikeye sokabilecek ani ve dürtüsel hareketlerden gerek maddi gerek manevi olsun kaçınılması gerektiğini gösteriyor. Aslan Yeni ayında gelebilecek yeniliklere karşı cesur olmaktan ve adım atmaktan korkmamalı. Şans noktasının Yükselen ( Asc) Akrep burcu ile partil  kavuşumu maddi kazanımları ve azmi gösterirken derecesel olarak Yeni Ay’a olumsuz bir etkisi yoktur. 
Aslan Yeni Ayının 15 °Dubhe sabit yıldızıylada bir alakası yoktur. 20°Algenubi, 22° Own worst enemy, 24°Subra 27°Alphard ve Adhafera sabit yıldızları enerjisel olarak Ay’a etki edebilir. Bu sabit yıldızlarda yukarıda belirttiğim gibi dürtüsel tepkiler, hırs, aşırı sahiplenme isteği, güç kontrolü, merhametsizlik, iyi niyetin suistimali gibi daha çok duygusal ve depresif durumlarla ilgili olduğundan bu gibi  gölge yönlerine kayılmadığı takdirde olumlu yönleriyle güzel, cömert, yardımsever, çalışkan, yaratıcı, mücadele gücü yüksek ve sorumluluk sahibi bir Yeni Ay bizleri bekler.

İçsel olarak ruhunuzu takip ederek parlayacağınız keyifli ve huzurlu bir Yeni Ay dilerim.

23 derece Aslan Yeni Ayının Sabian sembolü; 

Bir yogi oturuyor, tamamen içsel ruhuna konsantre olmuş :)

Aslan yeni ayının hem güneş hem yükselen burcunuza olan etkisini önceden paylaşmış olduğum Ağustos aylık burç yorumlarından okuyabilirsiniz. 

Aslan Yeni ayı +/- 3 gün, 1 hafta etkilidir.

Sağlıkla, keyifle, güleryüzle.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ