EYLÜL 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

 


Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; Eylül ayına Venüs’ün şans alanınızda düze dönmesi ile başlıyorsunuz. Aynı gün Jüpiter Boğa burcunda ( geri /retro) hareketine başlıyor. Jüpiter’in 31 Ocak 2024’e kadar olan bu hareketi maaşlı çalışma, yatırım ve özdeğer alanınıza etki edeceğinden bu alanlarınızda içsel değerlendirme yapmaya, şu anda nerede olduğunuzu ve gelebilecek fırsatları görmeye, sonraki adımlarınızı yeniden gözden geçirmeye, niyetlerinizi ve hedeflerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda 18 Mayıs’tan bu yana bu alanda gösterdiğiniz emeklerin maddi manevi ödülleri gelebilir.

15 Eylül’de Uranüs destekli ve Merkür’ün düze dönmesiyle aynı gün gerçekleşecek Başak burcundaki Yeni ay;  iş, sağlık ve günlük dinamiklerinize olumlu ve güzel etkilerle geliyor.

17-18-19 Eylül tarihleri şans ve yatırım gibi alanlarınıza etki edebilecek kanma ve kandırılmalara, ani harcamalar yapmaya açık enerjiler barındırıyor. Stabil ve mantıklı düşünerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

23 Eylül’de Güneş yaklaşık 1 aylığına Terazi burcuna geçerek evlilik, ortaklık alanınıza güzellikler, yenilikler ve güzel enerjiler getirebilir.

29 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek Dolunay bilgelikle ve inanarak ilerlemeniz halinde kariyer, fiziksel imajınız, toplumsal duruşunuz ve sağlık alanlarınıza olumlu tamamlanmalar getirmeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Eylül ayına Venüs’ün ev, yaşam ve aile alanınız ile ilgili konularda düze dönmesiyle başlıyorsunuz. Aynı gün Jüpiter burcunuzda (geri / retro) hareketine başlıyor. Jüpiter’in 31 Ocak 2024’e kadar burcunuzdaki bu hareketi genel olarak hayatınızın birçok alanında içsel değerlendirme yapmaya, şu anda nerede olduğunuzu ve gelebilecek fırsatları görmeye, sonraki adımlarınızı yeniden gözden geçirmeye, niyetlerinizi ve hedeflerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda 18 Mayıs’tan bu yana gösterdiğiniz emeklerin maddi manevi ödülleri gelebilir.

15 Eylül’de Uranüs destekli ve Merkür’ün düze dönmesiyle aynı gün gerçekleşecek Başak burcundaki Yeni ay;  şans alanınıza olumlu ve güzel etkilerle geliyor.

17-18-19 Eylül tarihleri daha çok ev, aile, aşınma ve şans alanınıza etki edebilecek kanma ve kandırılmalara, ani harcamalar yapmaya açık enerjiler barındırıyor. Stabil ve mantıklı düşünerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

23 Eylül’de Güneş yaklaşık 1 aylığına Terazi burcuna geçerek iş, sağlık ve günlük enerjinize güzellikler ve güzel enerjiler getirebilir.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay bilgelikle ve inanarak ilerlemeniz halinde olumlu tamamlanmalar getirmeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Eylül ayına Venüs’ün; hizmet alma / verme, eğitim, araba yolu seyahatler, iletişim alanınızda düze dönmesiyle başlıyorsunuz. Aynı gün Jüpiter Boğa burcunda ( geri /retro) hareketine başlıyor. Jüpiter’in 31 Ocak 2024’e kadar olan bu hareketi bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edebileceğinden ruhsal anlamda yeme ve içmeye yönelim arttırabileceğinden hiç bir şeyi abartmamalı. Genel olarak; içsel değerlendirme yapmaya, şu anda nerede olduğunuzu ve gelebilecek fırsatları görmeye, sonraki adımlarınızı yeniden gözden geçirmeye, niyetlerinizi ve hedeflerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda 18 Mayıs’tan bu yana yaptığınız iyiliklerin geri dönüşü.

 

15 Eylül’de Uranüs destekli ve Merkür’ün düze dönmesiyle aynı gün gerçekleşecek Başak burcundaki Yeni ay;  ev, aile ve yaşam alanınıza pozitif enerjilerle, yenilikler ve güzel etkilerle geliyor.

17-18-19 Eylül tarihleri kanma ve kandırılmalara, ani harcamalar yapmaya açık enerjiler barındırıyor. Stabil ve mantıklı düşünerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

23 Eylül’de Güneş yaklaşık 1 aylığına Terazi burcuna geçerek şans alanınıza güzellikler ve güzel enerjiler getirebilir.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay bilgelikle ve inanarak ilerlemeniz halinde kariyer ve sosyalleşme alanınıza olumlu tamamlanmalar getirmeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen Yengeç burcu: Sevgili Yengeç burçları; Eylül ayına Venüs’ün maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda düze dönmesiyle başlıyorsunuz. Aynı gün Jüpiter Boğa burcunda ( geri /retro) hareketine başlıyor. Jüpiter’in 31 Ocak 2024’e kadar olan bu hareketi kariyer ve sosyalleşme alanınıza etki edebileceğinden ruhsal anlamda yeme ve içmeye yönelim arttırabileceğinden hiç bir şeyi abartmamalı. Genel olarak; içsel değerlendirme yapmaya, şu anda nerede olduğunuzu ve gelebilecek fırsatları görmeye, sonraki adımlarınızı yeniden gözden geçirmeye, niyetlerinizi ve hedeflerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda 18 Mayıs’tan bu yana bu alanda gösterdiğiniz emeklerin maddi manevi ödülleri gelebilir.

15 Eylül’de Uranüs destekli ve Merkür’ün düze dönmesiyle aynı gün gerçekleşecek Başak burcundaki Yeni ay;  hizmet alma / verme, eğitim, araba yolu seyahatler ve iletişim alanınıza pozitif enerjilerle, yenilikler ve güzel etkilerle geliyor.

17-18-19 Eylül tarihleri kanma ve kandırılmalara, ani harcamalar yapmaya açık enerjiler barındırıyor. Stabil ve mantıklı düşünerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

23 Eylül’de Güneş yaklaşık 1 aylığına Terazi burcuna geçerek ev, aile ve yaşam alanınıza güzellikler ve güzel enerjiler getirebilir.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay bilgelikle ve inanarak ilerlemeniz halinde kariyer alanınıza olumlu tamamlanmalar getirmeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Eylül ayına Venüs burcunuzda düze dönmesiyle keyifle başlıyorsunuz. Aynı gün Jüpiter Boğa burcunda ( geri /retro) hareketine başlıyor. Jüpiter’in 31 Ocak 2024’e kadar olan bu hareketi kariyer alanınızda içsel değerlendirme yapmaya, şu anda nerede olduğunuzu ve gelebilecek fırsatları görmeye, sonraki adımlarınızı yeniden gözden geçirmeye, niyetlerinizi ve hedeflerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda 18 Mayıs’tan bu yana bu alanda gösterdiğiniz emeklerin maddi manevi ödülleri gelebilir.

 

15 Eylül’de Uranüs destekli ve Merkür’ün düze dönmesiyle aynı gün gerçekleşecek Başak burcundaki Yeni ay;  maaşlı çalışma, maddi yatırım alanınıza pozitif enerjilerle, yenilikler ve güzel etkilerle geliyor.

17-18-19 Eylül tarihleri kanma ve kandırılmalara, ani harcamalar yapmaya açık enerjiler barındırıyor. Stabil ve mantıklı düşünerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

23 Eylül’de Güneş yaklaşık 1 aylığına Terazi burcuna geçerek hizmet alma / verme, eğitimler, araba yolu seyahatler ve iletişim alanınıza güzellikler ve güzel enerjiler getirebilir.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay bilgelikle ve inanarak ilerlemeniz halinde uluslararası seyahatler, işler, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, maneviyat, psikoloji ve astroloji alanlarınıza olumlu tamamlanmalar getirmeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Eylül ayına Venüs’ün düze dönmesiyle kişisel bakımla ve ruhsal yönden daha eğlenceli ve keyifli duygularla başlıyorsunuz. Aynı gün Jüpiter Boğa burcunda ( geri /retro) hareketine başlıyor. Jüpiter’in 31 Ocak 2024’e kadar olan bu hareketiyle yurtdışı seyahatleriniz artabilir. Aynı zamanda uluslararası seyahatler, işler, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, maneviyat, psikoloji ve astroloji alanlarınızda içsel değerlendirme yapmaya, şu anda nerede olduğunuzu ve gelebilecek fırsatları görmeye, sonraki adımlarınızı yeniden gözden geçirmeye, niyetlerinizi ve hedeflerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda 18 Mayıs’tan bu yana bu alanda gösterdiğiniz emeklerin maddi manevi ödülleri gelebilir.

15 Eylül’de Uranüs destekli ve Merkür’ün düze dönmesiyle aynı gün burcunuzda gerçekleşecek Yeni ay;  genel anlamda pozitif enerjilerle, yenilikler ve güzel etkilerle geliyor.

17-18-19 Eylül tarihleri kanma ve kandırılmalara, ani harcamalar yapmaya açık enerjiler barındırıyor. Stabil ve mantıklı düşünerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

23 Eylül’de Güneş yaklaşık 1 aylığına Terazi burcuna geçerek maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınıza güzellikler ve güzel enerjiler getirebilir.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay bilgelikle ve inanarak ilerlemeniz halinde ortak veya bireysel para kaynaklarınızda olumlu tamamlanmalar getirmeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Eylül ayına kendi gezegeniniz olan Venüs’ün sosyalleşme ve kariyer alanınızda düze dönmesiyle başlıyorsunuz. Aynı gün Jüpiter Boğa burcunda ( geri /retro) hareketine başlıyor. Jüpiter’in 31 Ocak 2024’e kadar olan bu hareketiyle bireysel ve ortak para kaynaklarınız ile ilgili konularda içsel değerlendirme yapmaya, şu anda nerede olduğunuzu ve gelebilecek fırsatları görmeye, sonraki adımlarınızı yeniden gözden geçirmeye, niyetlerinizi ve hedeflerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda 18 Mayıs’tan bu yana bu alanda gösterdiğiniz emeklerin maddi manevi ödülleri gelebilir.

15 Eylül’de Uranüs destekli ve Merkür’ün düze dönmesiyle aynı gün gerçekleşecek Başak burcundaki Yeni ay;  ruhsal ve bilinçaltı alanınıza olumlu, pozitif yönde enerjilerle geliyor.

17-18-19 Eylül tarihleri kanma ve kandırılmalara, ani harcamalar yapmaya açık enerjiler barındırıyor. Stabil ve mantıklı düşünerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

23 Eylül’de Güneş yaklaşık 1 aylığına burcunuza geçerek genel anlamda hayatınızın tüm alanlarına güzellikler ve güzel enerjiler getirebilir.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay bilgelikle ve inanarak ilerlemeniz halinde evlilik, ortaklık alanınıza olumlu tamamlanmalar getirmeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Eylül ayına Venüs’ün kariyer alanınızda düze dönmesiyle başlıyorsunuz. Aynı gün Jüpiter Boğa burcunda ( geri /retro) hareketine başlıyor. Jüpiter’in 31 Ocak 2024’e kadar olan bu hareketiyle evlilik, ortaklık alanınızda içsel değerlendirme yapmaya, şu anda nerede olduğunuzu ve gelebilecek fırsatları görmeye, sonraki adımlarınızı yeniden gözden geçirmeye, niyetlerinizi ve hedeflerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda 18 Mayıs’tan bu yana bu alanda gösterdiğiniz emeklerin maddi manevi ödülleri gelebilir.

15 Eylül’de Uranüs destekli ve Merkür’ün düze dönmesiyle aynı gün gerçekleşecek Başak burcundaki Yeni ay; sosyalleşme ve kariyer alanınıza pozitif enerjilerle, yenilikler ve güzel etkilerle geliyor.

17-18-19 Eylül tarihleri kanma ve kandırılmalara, ani harcamalar yapmaya açık enerjiler barındırıyor. Stabil ve mantıklı düşünerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

23 Eylül’de Güneş yaklaşık 1 aylığına Terazi burcuna geçerek ruhsal olarak güzellikler ve güzel enerjiler vermeye hazırlanıyor.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay bilgelikle ve inanarak ilerlemeniz halinde iş, sağlık alanınıza ve günlük enerjinize pozitif enerjiler ve olumlu tamamlanmalar getirmeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Eylül ayına Venüs’ün uluslararası seyahatler, işler, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, maneviyat, psikoloji ve astroloji alanlarınızda dönmesiyle başlıyorsunuz. Bu alanlarda ilişki potansiyeli ya da maddi kazanımlar olabilir. Aynı gün Jüpiter Boğa burcunda ( geri /retro) hareketine başlıyor. Jüpiter’in 31 Ocak 2024’e kadar olan bu hareketiyle iş ve sağlık konularıyla ilgili içsel değerlendirme yapmaya, şu anda nerede olduğunuzu ve gelebilecek fırsatları görmeye, sonraki adımlarınızı yeniden gözden geçirmeye, niyetlerinizi ve hedeflerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda 18 Mayıs’tan bu yana iş ve sağlık alanınızda gösterdiğiniz emeklerin maddi manevi ödülleri gelebilir.

15 Eylül’de Uranüs destekli ve Merkür’ün düze dönmesiyle aynı gün gerçekleşecek Başak burcundaki Yeni ay; kariyer alanınıza pozitif enerjilerle, yenilikler ve güzel etkilerle geliyor.

17-18-19 Eylül tarihleri kanma ve kandırılmalara, ani harcamalar yapmaya açık enerjiler barındırıyor. Stabil ve mantıklı düşünerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

23 Eylül’de Güneş yaklaşık 1 aylığına Terazi burcuna geçerek sosyalleşme ve kariyer alanınıza güzellikler ve güzel enerjiler vermeye hazırlanıyor.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay bilgelikle ve inanarak ilerlemeniz halinde şans sizinle.

 

Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Eylül ayına Venüs’ün bireysel ve ortak para kaynaklarınız alanında düze dönmesiyle başlıyorsunuz. Aynı gün Jüpiter Boğa burcunda ( geri / retro) hareketine başlıyor. Jüpiter’in 31 Ocak 2024’e kadar olan bu hareketi şans alanınıza etki edeceğinden içsel değerlendirme yapmaya, şu anda nerede olduğunuzu ve gelebilecek fırsatları görmeye, sonraki adımlarınızı yeniden gözden geçirmeye, niyetlerinizi ve hedeflerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda 18 Mayıs’tan bu yana gösterdiğiniz emeklerin maddi manevi ödülleri gelebilir.

 

15 Eylül’de Uranüs destekli ve Merkür’ün düze dönmesiyle aynı gün gerçekleşecek Başak burcundaki Yeni ay; uluslararası seyahatler, işler, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, maneviyat, psikoloji ve astroloji alanlarınıza pozitif enerjilerle, yenilikler ve güzel etkilerle geliyor. Keyifli ve güzel seyahatler gerçekleşebilir.

17-18-19 Eylül tarihleri kanma ve kandırılmalara, ani harcamalar yapmaya açık enerjiler barındırıyor. Stabil ve mantıklı düşünerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

23 Eylül’de Güneş yaklaşık 1 aylığına Terazi burcuna geçerek kariyer alanınıza güzellikler ve güzel enerjiler vermeye hazırlanıyor.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay bilgelikle ve inanarak ilerlemeniz halinde ev, aile ve yaşam alanınıza pozitif enerjilerle olumlu tamamlanmalar getirmeye hazırlanıyor. Taşınmalar gerçekleşebilir.

 

Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Eylül ayına Venüs’ün evlilik, ortaklık alanınızda düze dönmesiyle başlıyorsunuz. Aynı gün Jüpiter Boğa burcunda ( geri /retro) hareketine başlıyor. Jüpiter’in 31 Ocak 2024’e kadar olan bu hareketi ev, yaşam ve aile alanınıza etki edebileceğinden bu konularda içsel değerlendirme yapmaya, şu anda nerede olduğunuzu ve gelebilecek fırsatları görmeye, sonraki adımlarınızı yeniden gözden geçirmeye, niyetlerinizi ve hedeflerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda 18 Mayıs’tan bu yana bu alanda gösterdiğiniz emeklerin maddi manevi ödülleri, keyfi ve rahatlaması gelebilir.

15 Eylül’de Uranüs destekli ve Merkür’ün düze dönmesiyle aynı gün gerçekleşecek Başak burcundaki Yeni ay; bireysel ve ortak para kaynaklarınızla ilgili konularda pozitif enerjilerle, yenilikler ve güzel etkilerle geliyor.

17-18-19 Eylül tarihleri kanma ve kandırılmalara, ani harcamalar yapmaya açık enerjiler barındırıyor. Stabil ve mantıklı düşünerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

23 Eylül’de Güneş yaklaşık 1 aylığına Terazi burcuna geçerek uluslararası seyahatler, işler, hukuk, basın, yayın, ticaret, inanç, maneviyat, psikoloji ve astroloji alanlarınıza güzellikler ve güzel enerjiler vermeye hazırlanıyor.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay bilgelikle ve inanarak ilerlemeniz halinde hizmet alma / verme, eğitimler, araba yolu seyahatler ve iletişim alanlarınıza olumlu ve hızlı olumlu tamamlanmalar getirmeye hazırlanıyor.

 

Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Eylül ayına Venüs’ün iş ve sağlık alanınızda düze dönmesiyle başlıyorsunuz. Şifa sizinle Sevgili Balık’lar. Aynı gün Jüpiter Boğa burcunda ( geri / retro) hareketine başlıyor. Jüpiter’in 31 Ocak 2024’e kadar olan bu hareketi hizmet alma / verme, eğitimler, araba yolu seyahatler, yakın çevre, kardeşler ve akrabalar ile iletişim alanlarınızda içsel değerlendirme yapmaya, şu anda nerede olduğunuzu ve gelebilecek fırsatları görmeye, sonraki adımlarınızı yeniden gözden geçirmeye, niyetlerinizi ve hedeflerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda 18 Mayıs’tan bu yana bu alanlarda gösterdiğiniz emeklerin maddi manevi ödülleri gelebilir.

 

15 Eylül’de Uranüs destekli ve Merkür’ün düze dönmesiyle aynı gün gerçekleşecek Başak burcundaki Yeni ay; evlilik ve ortaklık alanınıza pozitif enerjilerle, yenilikler ve güzel etkilerle geliyor.

17-18-19 Eylül tarihleri kanma ve kandırılmalara, ani harcamalar yapmaya açık enerjiler barındırıyor. Stabil ve mantıklı düşünerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

23 Eylül’de Güneş yaklaşık 1 aylığına Terazi burcuna geçerek bireysel veya ortak para kaynaklarınıza güzellikler ve güzel enerjiler vermeye hazırlanıyor.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay bilgelikle ve inanarak ilerlemeniz halinde maaşlı çalışma, maddi yatırım alanlarınıza olumlu ve hızlı olumlu tamamlanmalar getirmeye hazırlanıyor. Cesaretiniz yükseliyor.

 

ASTROSHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ