15 Eylül Başak burcunda Uranüs destekli Yeni Ay

 

15 Eylül Cuma günü Türkiye saatiyle sabah saat 04:40’da deneyimleyeceğimiz Başak burcunda 21° gerçekleşecek sevgili dostlar. Bu Yeni Ay’ın enerjisi önceden gelebilir çünkü yeni ay gerçekleştikten hemen sonra Ay burç değiştirerek Başak burcundan Terazi burcuna geçiyor olacak. Yeni Ay temelde 1. ve 2. evlerde gerçekleşeceğinden sağlık, hizmet, para, toplumsal statü ve kariyer değişimleriyle, değer alanlarını kapsıyor. Yeni Ay ile aynı gün zihin , iletişim ve bilgi gezegenimiz Merkür’de retro(geri) harekette olduğu Başak burcunda düz hareketine geçiyor. 3 gün durağan enerjisi devam edebilir. Yeni Aya Boğa burcundaki Uranüs’ten ve Tepe noktasından ( MC ) partil üçgen ve ( IC  ) Ayak ucundan ise sekstil 60°lik açıyla yüksek destek var. Bir başka etkileşim ise Yeni Ay’ın Balık burcunda olan Neptün ile 5°lik orbla karşıtlıkta olması. Sağlık ve para konularında kanma/kandırılmalara, dalgınlıklara, kazalara ve sakarlıklara karşı farkındalıklı olmalı. Gerçekçi ve mantıklı bakış açısında ilerlemeli. Korunma duaları etmeli, şükür bilincinde olmalı. Özellikle sağlık konularında doğru bilgiyi ve desteği elde etmek ilk etapta zor olabilir. Merkür düze dönüşte olacağından ve Uranüs’ten hızlı destek geleceğinden eninde sonunda temiz ve net bilgiyle, şifalı bir Başak Yeni Ayı.

Başak Yeni ayı aldığı tüm açılar ve etkileşimlerle genel olarak her türlü hizmet alanı ve sağlık ( vücut suları, vücut mineralleri, bağırsaklar), para, kariyer, eğitim, basın, yayın, ticaret, hukuk, astroloji, psikoloji, uluslararası mecralar, aile, ev, yakın çevre, iletişim, bilgi ve medya alanlarını kapsarken yine bu alanlarda farkındalıkla, sağlık bilinciyle ve temiz bilgiyle başlangıçlar için uygundur.
Türkiye Cumhuriyetinin haritasında araziler, tarım, yer altı madenleri ( bakır önemli bir konuma gelebilir.), emlak, hava koşullarını anlatan 4.evine etki edecek ve Juno ile kavuşumu tarım ve madenler tüm bu yukarıdaki alanlarda yapılabilecek uzun süreli anlaşmaları, ortaklıkları ve birleşmeleri anlatmaktadır.

Başak burcundaki Yeni Ay’dan en çok faydalanacak olan burçlar öncü Oğlak’lar ve sabit Boğa’lar olurken sabit Akrep ve öncü Yengeç burçlarınıda yeni ay destekleyecektir. Balık ve Başak burçları sağlıklarını önplana alarak ilerlemeleri öncelikli olurken emek ve çaba gösterdikleri kariyer, sağlık, sosyalleşme ve ilişki alanlarında, Yay burçlarına kariyer, sağlık, ev, aile, gelecek planları ve maddi kazanç alanlarında, Koç burçlarına sağlık, maneviyat, iş alanında,
Kova burçlarına maddi kazanç, değer, miras, ev, aile, geçmiş, psikoloji alanlarında, sabit Aslan’ları sağlık, iş, kararlılıkla, özgürlükle ve tutkuyla aldıkları yoldan, öncü Terazi burçlarına psikoloji, terapi, aydınlanma, kendilerinden emin ve gerçekten iyi oldukları alanlarda , öncü Yengeç burçlarına eğitim, hizmet alma/verme, yakın çevre ve seyahat konularında yeni başlangıçlarla gelebilecek bir Yeni Ay. 

17 Eylül’de Venüs Jüpiter karesi etkin olacağından harcamalarda ve şeker tüketiminde aşırıya kaçmamalı.

Başak Yeni ayı gördüğünüz ve adındanda anlaşılacağı üzere çok fazla hesap, kitap ve çalışma içeriyor.21 derece Başak burcundaki Yeni Ayın Sabian sembolü ;“Değerli taşlarla zenginleştirilmiş kraliyet giysisi ya da arması”. Yüksek ve üst düzey görevin sorumluluğu. Olgunlaştıkça kendi içsel otoritemizi daha fazla kazanırız ve bu bize benliğin ebedi aristokrasisini sağlar. Bu ne demek oluyor? Kendi konumumuz, kendi konum amblemlerimiz ve hem geçmişe hem geleceğe dair kendi içsel bilgi anlayışımız bize ebedi bir kalıcılıktan söz eder. Dünya için, dünyada birilerinin faydalanması için hizmet etmeninde göstergesi. Çokça bilinen bir tabirlede Başak olgunlaştıkça ve bilgiyle doldukça öne doğru eğilir. 

Şükürle, bilgiyle, bereketle, verimle, üretimle ve üretkenlikle !

 

ASTROSHERA


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ