Ekim 2023 Aylık Burç Yorumları

 

Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle Ekim ayına evlilik ve ortaklık konularıyla zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz. Aynı süreçte ; Merkür’ün açıları, Venüs Neptün ve Mars’ın Ay düğümleriyle etkileşimi sebebiyle bu alanlarda önce sakin sonra ise mantıklı ve dengeli ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9 Ekim Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle sağlıkta koruyucu enerjilerle, iş alanınızda hem maddi hem manevi anlamda destekleyici ve işinizle daha ilgili sürece geçiyorsunuz. Manevi bağınız yükseliyor.

11 Ekim’de değişim, dönüşüm, yarattığı krizlerle daha da kuvvetlendiren gezegenimiz Plüto ise Oğlak burcunda kariyer evinizde düz seyrine dönüyor. 2024 Kova geçişine kadar geçmiş 17 sene krizleri iyi idare edebilenlere kariyer alanından somut kazanımlar gelebilir.

12 Ekim – 24 Kasım arası gezegeniniz Mars yine kendi evlerinden biri olan Akrep burcuna geçişi mücadele alanınızın daha çok ortak olduğunuz para veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar alanınız olduğunu gösteriyor. Sağlığınıza özen gösterdiğiniz ve tutkuyu abartmadığınız sürece olumlu.

14 Ekim Terazi burcundaki Mars, Satürn ve Uranüs destekli Halkalı Güneş Tutulması karşıt evinizde gerçekleşerek evlilik ve ortaklık konularında hayatınıza yenilikler ve güzellikler getirebilir. Satürn retro olduğu ve düze dönmeye hazırlandığı için geçmişten gelen ve gösterdiğiniz emeklerin ödüllerinide gösteriyor.

23 Ekim ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Akrep burcundaki seyri ortak maddi kaynaklarınıza bereketini , sağlık konularında kuvvetini, şifasını ve olumlu enerjisini vermeye hazırlanıyor.

Ay sonu 28 Ekim’de gerçekleşecek Boğa burcundaki Kısmi Ay Tutulması maaşlı çalışma, birikim ve maddi yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir. Maddi konularda abartıdan uzak durmaya çalışın.

 

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle Ekim ayına iş ve sağlık alanınızda daha meşgul olarak başlayabilirsiniz. Aynı süreçte; Merkür açıları, Venüs Neptün ve Mars’ın Ay düğümleriyle etkileşimi sebebiyle bu alanlarda önce sakin sonra ise mantıklı ve dengeli ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9 Ekim Venüs’ün Başak burcuna geçmesi şans ve yatırım alanlarınızda hem destekleyici hem koruyucu.

11 Ekim’de değişim, dönüşüm, yarattığı krizlerle daha da kuvvetlendiren gezegenimiz Plüto ise Oğlak burcunda kariyerinize etki edebilecek ufkunuzu genişletmek istediğiniz çoğu alanınızda başta uluslararası konular, basın, yayın, ticaret, hukuk, yüksek eğitim alanlarınızda düz seyrine dönüyor. 2024 Ocak Kova geçişine kadar geçtiğimiz 17 seneki bu alanlardan somut kazanımlar geliyor.

12 Ekim – 24 Kasım arası Mars’ın kendi evlerinden biri olan Akrep burcuna geçişiyle evlilik ve ortaklık konularında daha mücadeleci olabilirsiniz. Bu alanlarda bu süreçte inatçı ve agresif hallerden uzak kalın.

14 Ekim Terazi burcundaki Mars, Satürn ve Uranüs destekli Halkalı Güneş Tutulması iş ve sağlık alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda hayatınıza yenilikler ve güzellikler getirebilir. Satürn retro olduğu ve düze dönmeye hazırlandığı için geçmişten gelen ve gösterdiğiniz emeklerin ödüllerinide gösteriyor.

23 Ekim ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Akrep burcundaki seyri evlilik, ortaklık konularında tutkusunu, kuvvetini, azmini, şifasını ve olumlu enerjisini vermeye hazırlanıyor.

Ay sonu 28 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulması hayatınızın genel anlamda bazı alanlarında daha çok kariyer konularında tamamlanmalar getirebilir. Sağlığınıza öncelik verin ve hiç bir şeyi abartmayın.

 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; zihin, iletişim ve aynı zamanda kendi gezegeniniz olan Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle Ekim ayına şans, yatırım konularıyla daha meşgul olarak başlayabilirsiniz. Aynı süreçte; Merkür’ün açıları, Venüs Neptün ve Mars’ın Ay düğümleriyle etkileşimi sebebiyle bu alanlarda önce sakin sonra ise mantıklı ve dengeli ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9 Ekim Venüs’ün Başak burcuna geçmesi şans ve yatırım konularında mantıklı ilerlediğiniz sürece destekleyici ve koruyucu.

11 Ekim’de değişim, dönüşüm, yarattığı krizlerle daha da kuvvetlendiren gezegenimiz Plüto ise Oğlak burcunda ortak para kaynaklarınız alanında düz seyrine dönüyor. 2024 Ocak Kova geçişine kadar geçtiğimiz 17 sene bu alanlarda krizleri iyi idare edenlere somut kazanımlar gelebilir.

12 Ekim – 24 Kasım arası Mars’ın kendi evlerinden biri olan  Akrep burcuna geçişi ile iş ve sağlık alanınızda daha mücadeleci olabilirsiniz.

14 Ekim Terazi burcundaki Mars, Satürn ve Uranüs destekli Halkalı Güneş Tutulmasında şans sizinle. Satürn retro olduğu ve düze dönmeye hazırlandığı için geçmişten gelen ve gösterdiğiniz emeklerin ödüllerinide gösteriyor.

23 Ekim ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Akrep burcundaki seyri iş ve sağlık alanınıza kuvvetini, azmini, şifasını ve olumlu enerjisini vermeye hazırlanıyor.

Ay sonu 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulmasında Jüpiter’in Mars ve Merkür ile karşıtlığı olacağından ve bilinçaltı, ruhsal alanınıza etki edeceğinden duygusal olarak hiç bir şeyi abartmamalı.

 

Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle Ekim ayına ev , gayrimenkul, aile konularıyla meşgul olarak başlayabilirsiniz. Aynı süreçte; Merkür açıları, Venüs Neptün ve Mars’ın Ay düğümleriyle etkileşimi sebebiyle bu alanlarda önce sakin sonra ise mantıklı ve dengeli ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9 Ekim Venüs’ün Başak burcuna geçmesi eğitim, araba yolu seyahatler , hizmet alma / verme, yakın çevre ilişkilerinizde destekleyici ve koruyucu.

11 Ekim’de değişim, dönüşüm, yarattığı krizlerle daha da kuvvetlendiren gezegenimiz Plüto ise Oğlak burcunda evlilik ve ortaklık alanınızda düz seyrine dönüyor. 2024 Ocak Kova geçişine kadar geçtiğimiz 17 sene bu alanlarda krizleri iyi idare etmiş olanlara somut kazanımlar gelebilir.

 12 Ekim – 24 Kasım arası Mars’ın kendi evlerinden biri olan Akrep burcuna geçmesiyle mücadele alanınız daha çok şans, ilişki ve yatırım alanınız olurken olumlu etkide.

14 Ekim Terazi burcundaki Mars, Satürn ve Uranüs destekli Halkalı Güneş Tutulması ev, aile alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda hayatınıza yenilikler ve güzellikler getirebilir. Satürn retro olduğu ve düze dönmeye hazırlandığı için geçmişten gelen ve gösterdiğiniz emeklerin ödüllerinide gösteriyor.

23 Ekim ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Akrep burcundaki seyri şans ve yatırım alanınıza kuvvetini, bereketini, azmini, şifasını ve olumlu enerjisini vermeye hazırlanıyor.

Ay sonu 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulmasında Jüpiter’in Mars ve Merkür ile karşıtlığı olacağından hiç bir şeyi abartmamalı. Kariyer ve sosyal çevre konularınızla ilgili tamamlanma kararları alabilirsiniz.

 

Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle Ekim ayına eğitim, araba yolu seyahatler, hizmet alma/verme, kardeş ve yakın akraba ilişkilerinizle zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz. Aynı süreçte; Merkür’ün açıları, Venüs Neptün ve Mars’ın Ay düğümleriyle etkileşimi sebebiyle bu alanlarda önce sakin sonra ise mantıklı ve dengeli ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9 Ekim Venüs’ün Başak burcuna geçmesi maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınız için destekleyici.

11 Ekim’de değişim, dönüşüm, yarattığı krizlerle daha da kuvvetlendiren gezegenimiz Plüto ise Oğlak burcunda sağlık ve iş alanınızda düz seyrine dönüyor. 2024 Ocak Kova geçişine kadar geçtiğimiz 17 sene bu alanlarda krizleri iyi idare etmiş olanlara somut kazanımlar gelebilir. Sağlık alanınız daha da kuvvetleniyorsunuz.

12 Ekim – 24 Kasım arası Mars’ın kendi evlerinden biri olan Akrep burcuna geçmesiyle mücadele alanınız daha çok ev, gayrimenkul, aile içi konular olabilir.

14 Ekim Terazi burcundaki Mars, Satürn ve Uranüs destekli Halkalı Güneş Tutulması eğitim, araba yolu seyahatler, hizmet alma/verme, kardeş ve yakın akraba ilişkileriniz alanına etki edeceğinden bu alanlarda hayatınıza yenilikler ve güzellikler getirebilir. Satürn retro olduğu ve düze dönmeye hazırlandığı için geçmişten gelen ve gösterdiğiniz emeklerin ödüllerinide gösteriyor.

23 Ekim ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Akrep burcundaki seyri ev, gayrimenkul ve aile konularında kuvvetini, bereketini, şifasını ve olumlu enerjisini vermeye hazırlanıyor.

Ay sonu 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulmasında Jüpiter’in Mars ve Merkür ile karşıtlığı olacağından hiç bir şeyi abartmamalı. Kariyer alanınızla ilgili tamamlanma kararları alabilirsiniz.

 

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle Ekim ayına maaşlı çalışma ve maddi konularla meşgul başlayabilirsiniz. Aynı süreçte; Merkür açıları, Venüs Neptün ve Mars’ın Ay düğümleriyle etkileşimi sebebiyle bu alanlarda önce sakin sonra ise mantıklı ve dengeli ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9 Ekim Venüs’ün burcunuza geçerek maddi manevi yönden sizleri destekleyecektir.

11 Ekim’de değişim, dönüşüm, yarattığı krizlerle daha da kuvvetlendiren gezegenimiz Plüto ise Oğlak burcunda şans ve yatırım alanınızda düz seyrine dönüyor. 2024 Ocak Kova geçişine kadar geçtiğimiz 17 seneki somut kazanımlar geliyor.

12 Ekim – 24 Kasım arası Mars’ın kendi evlerinden biri olan Akrep burcuna geçmesiyle mücadele alanınız daha çok eğitim, hizmet alma / verme konuları, araba yolu seyahatler, yakın çevre ilişkileriniz olabilir.

14 Ekim Terazi burcundaki Mars, Satürn ve Uranüs destekli Halkalı Güneş Tutulması maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda hayatınıza yenilikler ve güzellikler getirebilir. Satürn retro olduğu ve düze dönmeye hazırlandığı için geçmişten gelen ve gösterdiğiniz emeklerin ödüllerinide gösteriyor.

23 Ekim ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Akrep burcundaki seyri eğitim, hizmet alma / verme konuları, araba yolu seyahatler, kardeşlerinizle ve yakın akraba ilişkilerinizle ilgili konularda kuvvetini, bereketini, şifasını ve olumlu enerjisini vermeye hazırlanıyor.

Ay sonu 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulmasında Jüpiter’in Mars ve Merkür ile karşıtlığı olacağından hiç bir şeyi abartmamalı. Yurtdışı her türlü konu, seyahatler, ilişkiler, basın, yayın, ticaret, hukuk, maneviyat, astroloji, psikoloji, okült alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda maddi manevi pozitif etkide.

 

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün burcunuza geçmesiyle Ekim ayına çoklu ve iletişimi yoğun başlayabilirsiniz. Aynı süreçte; Merkür’ün aldığı açılar, Venüs Neptün ve Mars’ın Ay düğümleriyle etkileşimi sebebiyle bu alanlarda önce sakin sonra ise mantıklı ve dengeli ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9 Ekim Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle para ve ilişki konularında daha mantıklı düşünerek ilerleyeceğiniz sürece geçiyorsunuz.

11 Ekim’de değişim, dönüşüm, yarattığı krizlerle daha da kuvvetlendiren gezegenimiz Plüto ise Oğlak burcunda aile, ev ve yuva alanınızda düz seyrine dönüyor. 2024 Ocak Kova geçişine kadar geçtiğimiz 17 sene bu alanlarda krizleri iyi idare edenlere somut kazanımlar geliyor.

12 Ekim – 24 Kasım arası Mars’ın kendi evlerinden biri olan Akrep burcuna geçmesiyle mücadele alanınız daha çok maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınız olabilir.

14 Ekim burcunuzda gerçekleşecek olan Mars, Satürn ve Uranüs destekli Halkalı Güneş Tutulması hayatınıza genel anlamda yenilikler ve güzellikler getirebilir. Satürn retro olduğu ve düze dönmeye hazırlandığı için  geçmişten gelen ve gösterdiğiniz emeklerin ödüllerinide gösteriyor.

23 Ekim ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Akrep burcundaki seyri maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki ederek kuvvetini, bereketini, şifasını ve olumlu enerjisini bu alanlarınıza vermeye hazırlanıyor.

Ay sonu 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulmasında Jüpiter’in Mars ve Merkür ile karşıtlığı olacağından hiç bir şeyi abartmamalı. Hem dışarıdan gelen para hem de ortak para kaynaklarınız alanında tamamlanma kararları aldırtabilir.

 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle Ekim ayında ortaklık ve evlilik konuları gündeminizde olabilir. Aynı süreçte; Merkür’ün aldığı açılar, Venüs Neptün ve Mars’ın Ay düğümleriyle etkileşimi sebebiyle bu alanlarda önce sakin sonra ise mantıklı ve dengeli ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9 Ekim Venüs’ün Başak burcuna geçmesi kariyer ve sosyal çevre alanınızda mantıklı ilerleyeceğiniz gösteriyor. Aynı zamanda hem koruyucu, hem maddi manevi destekleyici.

11 Ekim’de değişim, dönüşüm, yarattığı krizlerle daha da kuvvetlendiren gezegenimiz Plüto ise Oğlak burcunda iletişim, medya, hizmet, eğitim, danışmanlık, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın akraba ilişkileriniz alanında düz seyrine dönüyor. 2024 Ocak Kova geçişine kadar geçtiğimiz 17 seneki bu alanlarda somut kazanımlar geliyor.

12 Ekim – 24 Kasım arası Mars’ın burcunuza geçmesiyle genel enerjiniz yükselebilir. Daha mücadeleci ve tuttuğunu koparan olabilirsiniz.

14 Ekim Terazi burcunda gerçekleşecek olan Mars, Satürn ve Uranüs destekli Halkalı Güneş Tutulması hayatınıza genel anlamda yenilikler ve güzellikler getirebilir. Bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edeceğinden hayatınızın birçok alanında uzlaşmacı ve çözüm odaklı ilerleyebilirsiniz. Satürn retro olduğu ve düze dönmeye hazırlandığı için geçmişten gelen ve gösterdiğiniz emeklerin ödüllerinide gösteriyor.

23 Ekim ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş burcunuza geçerek kuvvetini, bereketini, azmini, şifasını ve olumlu enerjisini hayatınızın geneline getirmeye hazırlanıyor.

Ay sonu 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulmasında Jüpiter’in Mars ve Merkür ile karşıtlığı olacağından hiç bir şeyi abartmamalı. Evlilik, ortaklık alanınız ile ilgili bazı tamamlanma ya da bitiş kararları alabilirsiniz.

 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle Ekim ayında kariyer, sosyal çevre , sosyal konularla zihniniz daha çok meşgul olabilir. Aynı süreçte; Merkür’ün açıları, Venüs Neptün ve Mars’ın Ay düğümleriyle etkileşimi sebebiyle bu alanlarda önce sakin sonra ise mantıklı ve dengeli ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9 Ekim Venüs’ün Başak burcuna geçmesi kariyer alanınızda mantıklı ilerlediğiniz sürece geçmiş çalışmalarınızın ve emeklerinizin karşılığını maddi manevi alabilirsiniz.

11 Ekim’de değişim, dönüşüm, yarattığı krizlerle daha da kuvvetlendiren gezegenimiz Plüto ise Oğlak burcunda maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda düz seyrine dönüyor. 2024 Ocak Kova geçişine kadar bu alanlardan geçtiğimiz 17 seneki somut kazanımlar gelebilir.

12 Ekim – 24 Kasım arası Mars’ın kendi evlerinden biri olan Akrep burcuna geçmesi bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edeceğinden tutkularınızı ve hırslarınızı daha çok aktive edebilir. Kendinizle barışık olarak ilerlemeye bu süreçte özen göstermeniz faydanıza olacaktır.

14 Ekim Terazi burcunda gerçekleşecek olan Mars, Satürn ve Uranüs destekli Halkalı Güneş Tutulması kariyer ve sosyalleşme alanınıza etki edeceğinden bu alanlardan hayatınıza yenilikler ve güzellikler getirebilir. Satürn retro olduğu ve düze dönmeye hazırlandığı için geçmişten gelen ve gösterdiğiniz emeklerin ödüllerinide gösteriyor.

23 Ekim ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ruhsal olarak rekabetçi, kuvvetli , hedefçi enerji verebilir. Dengeye önem.

Ay sonu 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulmasında Jüpiter’in Mars ve Merkür ile karşıtlığı olacağından iş ve sağlık konularında hiç bir şeyi abartmamalı. İş konularında maddi tamamlanma kararları alabilirsiniz. Dengeli beslenin. Şeker ve tatlı tüketimine dikkat edin.

 

Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle Ekim ayında iş ve kariyer konularınızla zihniniz meşgul olabilir. Aynı süreçte; Merkür’ün açıları, Venüs Neptün ve Mars’ın Ay düğümleriyle etkileşimi sebebiyle bu alanlarda önce sakin sonra ise mantıklı ve dengeli ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9 Ekim Venüs’ün Başak burcuna geçmesi yurtdışı her türlü konu, seyahatler, ilişkiler, basın, yayın, ticaret, hukuk, maneviyat, astroloji, psikoloji, okült alanlarınızda mantıklı ilerleyeceğiniz süreci gösterirken, maddi manevi destekleyici geliyor.

11 Ekim’de değişim, dönüşüm, yarattığı krizlerle daha da kuvvetlendiren gezegenimiz Plüto burcunuzda düz seyrine dönüyor. 2024 Ocak Kova geçişine kadar geçtiğimiz 17 sene genel anlamda krizleri iyi idare etmiş olanlara somut kazanımlar geliyor.

12 Ekim – 24 Kasım arası Mars’ın kendi evlerinden biri olan Akrep burcuna geçmesiyle mücadele alanınız daha çok kariyer, sosyal çevre, sosyal konular olurken olumlu etkide.

14 Ekim Terazi burcunda gerçekleşecek olan Mars, Satürn ve Uranüs destekli Halkalı Güneş Tutulması kariyer alanınıza etki edeceğinden, bu alanda oldukça destekleyici ve  hayatınıza yenilikler, güzellikler getirebilir. Satürn retro olduğu ve düze dönmeye hazırlandığı için geçmişten gelen ve gösterdiğiniz emeklerin ödüllerinide gösteriyor.

23 Ekim ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Akrep burcuna geçmesi kariyer alanınıza kuvvetini, azmini, bereketini, şifasını ve olumlu enerjisini getirmeye hazırlanıyor.

Ay sonu 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulmasında Jüpiter’in Mars ve Merkür ile karşıtlığı olacağından hiç bir şeyi abartmamalı. Şans ve yatırım alanınızda olumlu yönde destekleyici.

 

Güneş ve Yükselen Kova Burçları: Sevgili Kova burçları; zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle Ekim ayında yurtdışı her türlü konu, seyahatler, ilişkiler, basın, yayın, ticaret, hukuk, maneviyat, astroloji, psikoloji, okült konularla zihinsel olarak daha çok meşgul olabilirsiniz. Aynı süreçte; Merkür’ün açıları, Venüs Neptün ve Mars’ın Ay düğümleriyle etkileşimi sebebiyle bu alanlarda önce sakin sonra ise mantıklı ve dengeli ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9 Ekim Venüs’ün Başak burcuna geçmesi hem dışarıdan gelen para hem ortak maddi kaynaklar alanınızda mantıklı ilerlediğiniz sürece destekleyici.

11 Ekim’de değişim, dönüşüm, yarattığı krizlerle daha da kuvvetlendiren gezegenimiz Plüto ise Oğlak burcunda bilinçaltı ve ruhsal alanınızda düz seyrine dönüyor. 2024 Ocak Kova geçişine kadar geçtiğimiz 17 seneki tüm travmalarınız iyileşiyor. Bu bakımdan daha da kuvvetleniyorsunuz.

12 Ekim – 24 Kasım arası Mars’ın kendi evlerinden biri olan Akrep burcuna geçmesiyle mücadele alanınız daha çok kariyer konuları olurken kariyer alanınızda agresif ve abartı mücadeleci hallerden uzak kalmanız faydanıza olacaktır.

14 Ekim Terazi burcunda gerçekleşecek olan Mars, Satürn ve Uranüs destekli Halkalı Güneş Tutulması yurtdışı her türlü konu, seyahatler, ilişkiler, basın, yayın, ticaret, hukuk, maneviyat, astroloji, psikoloji, okült konuların olduğu alanınıza etki edeceğinden bu alanlardan hayatınıza yenilikler ve güzellikler getirebilir. Satürn retro olduğu ve düze dönmeye hazırlandığı için geçmişten gelen ve gösterdiğiniz emeklerin ödüllerinide gösteriyor.

23 Ekim ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Akrep burcuna geçmesi kariyer alanınıza azimle devam ettiğiniz sürece kuvvetini, bereketini, şifasını ve olumlu enerjisini getirmeye hazırlanıyor.

Ay sonu 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulmasında Jüpiter’in Mars ve Merkür ile karşıtlığı olacağından hiç bir şeyi abartmamalı. Ev, yaşam alanı gibi konularda tamamlanmalar olabilir.

 

Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle Ekim ayına hem dışarıdan gelen para hem ortak maddi kaynaklar ile ilgili konularla zihinsel olarak meşgul olabilirsiniz. Aynı süreçte; Merkür’ün açıları, Venüs Neptün ve Mars’ın Ay düğümleriyle etkileşimi sebebiyle bu alanlarda önce sakin sonra ise mantıklı ve dengeli ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9 Ekim Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ortaklık ve evlilik konularında mantıklı ilerlediğiniz sürece destekleyici ve korumacı.

11 Ekim’de değişim, dönüşüm, yarattığı krizlerle daha da kuvvetlendiren gezegenimiz Plüto ise Oğlak burcunda sosyalleşme ve kariyer alanınızda düz seyrine dönüyor. 2024 Ocak Kova geçişine kadar bu alanlardan geçtiğimiz 17 seneki somut kazanımlar geliyor.

12 Ekim – 24 Kasım arası Mars’ın kendi evlerinden biri olan Akrep burcuna geçmesiyle yurtdışı her türlü konu, seyahatler, ilişkiler, basın, yayın, ticaret, hukuk, maneviyat, astroloji, psikoloji, okült alanlarınızda çokça destekleyici ve kuvvetli olacağınızı gösteriyor.

14 Ekim Terazi burcunda gerçekleşecek olan Mars, Satürn ve Uranüs destekli Halkalı Güneş Tutulması dışarıdan gelen para veya ortak maddi kaynaklarınız alanında gerçekleşeceğinden bu alanlarda hayatınıza olumlu ve güzel yenilikler ya da kazançlar getirebilir. Satürn retro olduğu ve düze dönmeye hazırlandığı için geçmişten gelen ve gösterdiğiniz emeklerin ödüllerinide gösteriyor.

23 Ekim ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Akrep burcuna geçmesi yurtdışı her türlü konu, seyahatler, ilişkiler, basın, yayın, ticaret, hukuk, maneviyat,astroloji ve psikoloji, okült alanlarınıza kuvvetini, azmini, bereketini, şifasını ve olumlu enerjisini getirmeye hazırlanıyor.

Ay sonu 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulmasında Jüpiter’in Mars ve Merkür ile karşıtlığı olacağından hiç bir şeyi abartmamalı. Eğitim, hizmet alma / verme, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın akraba ilişkilerinizle ilgili tamamlanmalar olabilir.

ASTROSHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ