14 Ekim 2023 Terazi Burcunda Halkalı Güneş Tutulması

 


14 Ekim Türkiye saatiyle akşam 20:56’da 21°Terazi burcunda genel olarak pozitif ve hemen etkili Halkalı Güneş Tutulması deneyimleyeceğiz.
Tutulmaya Güneş ve Merkür kavuşumu eşlik ederken Mars, Uranüs ve Satürn tutulmaya olumlu etkileşimde olucak.

Tutulma şans, yatırım, yaratıcılık alanlarını kapsayan 5. evde ve
şans noktası ile kavuşumda olan yükselen İkizler’den tutulmaya tam destek var.

Güney Ay Düğümünde meydana gelecek bu tutulma geçmişten gelen ilişki, ortaklık, yatırım, yaratıcılık ve bu konularla ilgili kişilere genel anlamda olumlu hakedişleri getirecek. Terazi; adalet ve dengeyi de temsil ettiğinden daha çok hak edene hak ettiğini vermekle ilgili. 22° Foramen ve 23° Spica sabit yıldızı bu tutulmada hakim. Spica bir anda yükseltirken Foramen kavuşumu sonradan gelen başarıyı gösteriyor. Foramen’in Güneş kavuşumu kaptanlık ve ruh liderliğini anlatırken Ay kavuşumu çalkantılı ruh hali ve maddi güç ihtiyacı verebilir. Spica’nın Güneş kavuşumu maddi güç, asalet, onurlu bir yaşam, evlilikle tanınma gibi etkiler yapabilir. Ay kavuşumu Merkür’de bu tutulmada yüksek etkide olacağından edeni yetenekler, sıradışı entellektüellik düzeyi, iletişim becerisi, sözlerle önderlik etmeyi, kuvvetli fikirleri ve üretken aklı anlatıyor.

Terazi burcunda gerçekleşecek Halkalı Güneş Tutulmasında Terazi’lerin kendileri, İkizler ve Kova burçları en avantajlı ve en çok faydalanacak olanlar. Yükselen ve Ay yine bu konumdaysa aynı şekilde olumlu etkide.

Ateş elementi Yay, Aslan burçlarını da tutulma destekliyor.

Akrep, Başak burçları stabil ilerleyebilirler.

İlişki ve ortaklık konularında dengeli ve kendi zararına durumlara girmemiş olan Koç burçları bu tutulmadan fayda sağlayacaklardır. Oğlak burçları kariyer konularında ve Yengeç’ler ev, aile konularında girişim ve adil ilerledikleri konularda olumlu etkideler.

Balık burçları ortak para kaynakları ve Boğa burçları iletişim alanları, kardeş ve yakın ilişkileri alanlarında akılcı, medeni ve adil ilerledilerse pozitif etki.

21° Terazi burcundaki Halkalı Güneş Tutulmasının Sabian Sembolü ;
“Bir çocuk, çeşmede kuşlara su içiriyor.”

14 Ekim Terazi burcundaki Halkalı Güneş Tutulması Amerika Kıtası, Atlas Okyanusu, Büyük Okyanus, Brezilya, Kolombiya, Panama, Kosta Rika, Nikaragua, Honduras, Belize, Meksika’nın doğu ucu, Amerika Birleşik Devletlerinde daha çok etkili olurken
ülkemizden izlenemeyecektir. Güneş tutulmalarını manyetik enerjiden sebep izlemeyin, Güneş’e tutulma günü ve sonraki gün bakmayın.

Güzellikle.

ASTROSHERA

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ