28-29 Ekim 2023 Boğa burcunda Dolunay Kısmi Ay Tutulması

 


28 Ekim 2023 Cumartesi Türkiye saatiyle 23:25’te Boğa burcunda 5° 3 saniyede Dolunay Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek. Yarı gölgeli tutulma Türkiye’de 21:01’de başlayacak, saat 22:35’de kısmi tutulma , 23:15’te maksimum seviyeye gelerek 23:52’de kısmi tutulma sonra saat 01:26’da yarı gölgeli tutulma sona erecektir.

Tutulma sırasında Merkür, Mars beraber retro konumdaki Boğa burcundaki Jüpiter’e karşıtlıkta olurken Jüpiter Ay kavuşumu yaşanacak, Ay tutulmaları dolunaylar bir anlamda tamamlanma ve devam enerjileri barındırır. Jüpiter etkisi hukuki ve adli konular, hakimler, savcılar, hakimler, yasalar, üniversiteler, dini liderler, akademisyenler, uluslararası alanlar, dış ülkeler, basın, yayın, ticaret, ekonomi, göç, taşınma, göçmenler, toprak ve hava koşulları ile ilgili gündemler olabilir.

Tutulma 4. ve 10. evlerde gerçekleşeceğinden bireysel olarak kariyer, yuva, vatan, maddi değerler, alım satım, güvenlik, istikrar, kalıcılık, konfor, sanat, toprak, üretim, toprak mahsulleri konularını kapsıyor.

 Tutulmanın bazı tamamlanmalar ve kazanç etkileride mevcut.

 Sağlık alanında ise boyun, boğaz bölgesi, hormonları  kapsıyor. Vücudunuza önem verin, bağırsaklarınızı dinleyin.

 Tutulma haritasında yükselen 28° Anaretik Yengeç ve 2 derece orbla Aslan aksıyla kavuşumda. Türkiye üzerinde etkisi ise milliyetçilik, güvenlik, vatan, şefkat ve koruma duygularının yoğunluğunu gösterirken ülkece hem hassas hem Aslan gibi sahiplenici ve kükrek hem de coşkulu ve heyecanlı bir Cumhuriyet Bayramına işaret ediyor.

Bu tutulmanın anahtar kelimeleri köklenmek, sabır ve romantizm. İstediği ise istikrar, maddi rahatlık ve güzellik. Romantizm şöyle mumunuzu yakıp kahvenizi elinize alıp yaratmak olarakta düşünülebilir.

28 Ekim Boğa burcundaki Kısmi Ay tutulması Türkiye, Avrupa, Asya, Avustralya, Afrika, Kuzey Amerika, Güney Amerika’nın büyük bölümü, Pasifik, Atlantik, Hint Okyanusu, Arktik, Antartika bölgelerinde etkili olup bu bölgelerden gözlemlenebilecektir.

 Boğa - Akrep Ay düğümlerinin enerjisi bu tutulmayla sonlanıyor.

 Sağlıkla, barışla, şükürle, bollukla ve bereketle .


ASTROSHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ