Kasım 2023 Aylık Burç Yorumları

 





Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; Kasım ilk hafta Satürn düz hareketine geçerken geçmişten gelen iş ve para konularında bereketli ve yeni yatırımlarla geliyor. Yeni yatırımlar ve ortaklaşa para konularında abartı büyük harcama ve risklerden kaçınarak ilerlemeniz ay geneli faydanıza olabilir.

8 Kasım Venüs’ün karşıt eviniz olan Terazi burcuna geçmesiyle ortaklık ve evlilik konularında hem koruyuculuk hem farkındalık istiyor. Geçmişten gelen ilişkiler meşgul edebilir.

13 Kasım Akrep burcundaki Yeni Ay para kaynaklarınız alanına etki ederken yurtdışı, basın, yayın, ticaret, hukuk ve ortaklık, ilişki alanlarınızda uzlaşmacı ve sorumluluk sahibi tavrınız pozitif anlamda yön belirleyici olabilir.

17-18 Kasım gökyüzünden bolluk bereket ve mistik enerjiler üzerinize doğru akarken kuvvetleneceğiniz sürece geçiyorsunuz.

22 Kasım ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in ve Mars’ın Yay burcuna geçmesi uluslararası alanlarda, basın, yayın, ticaret, hukuk ve eğitim konularında oldukça destekleyici. 

25 Kasım tarihine dikkat ! bu alanlarda sabrınızı sınayan durumlar olabilir, sabırlı ve dirayetli ilerleyin.

Ay sonu 27 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay; geçmişten gelen ve halen devam eden eğitim, medya, iletişim ve aynı zamanda kardeş ve yakın akraba ilişkilerinizde kanma, kandırılmalara, dalgınlıklara, unutkanlıklara karşı farkındalıklı olduğunuz sürece olumlu etki ve tamamlanmalar ile geliyor.


 
Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Kasım ilk haftaya Satürn’ün kariyer ve sosyalleşme alanınızda düz hareketine geçmesiyle, şans, yatırım ve ortaklık konularında abartı tutumlardan kaçınarak ilerlemeniz halinde kazançlı enerjilerle başlıyorsunuz.

8 kasım Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle sağlık ve iş alanınızda hem koruyucu hem uzlaşmacı enerjiler hakim.

13 Kasım Akrep burcundaki Yeni Ay ortaklık ve evlilik alanınıza etki ederken iş ve ortak para kaynaklarınızda dengeye dikkat ettiğiniz sürece pozitif etkide.

17-18 Kasım tarihleri gökyüzünden ortaklık, evlilik, sosyalleşme ve kariyer alanınızda romantik ve bereketli enerjiler yolda.

22 Kasım ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in ve Mars’ın Yay burcuna geçmesi dışarıdan gelen veya ortak olduğunuz para konularında destekleyici. 25 Kasım tarihine dikkat ! Kariyer, sosyal çevre ve para alanınızda dengeli ve sabırlı olun.

Ay sonu 27 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay; maddi yatırım alanınıza etki edeceğinden sorumluluklarınıza sahip çıktığınız, para konularında stabil ilerlediğiniz sürece olumlu.


 
Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Kasım ilk haftaya Satürn kariyer alanınızda düz hareketine geçerken ve emek verdiğiniz konularda ödüllerini getirirken , iş ve çalışmayı abartmadan sağlığınıza ve dinlenmenize özen göstererek ilerleyin. Ev, kariyer, aileniz, gayrimenkul ile ilgili konularda pozitif enerjilerle Kasım ayına başlayabilirsiniz.

8 Kasım Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza etki edeceğinden bu konularda koruyucu ve güzel enerjiler devrede.

13 Kasım Akrep burcundaki Yeni Ay iş ve sağlık alanınıza etki ederken evlilik ve ortaklık alanınızda dengeye dikkat ettiğiniz sürece olumlu etkide.

17-18 Kasım tarihleri iş, kariyer ve sağlık alanınıza gökyüzünden şifa ve bereket enerjileri var.

22 Kasım ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in ve Mars’ın Yay burcuna geçmesi evlilik ve ortaklık konularında farkındalıkla ilerlemeniz gerektiğini gösteriyor.
25 Kasım tarihine dikkat ! İş, ortaklık ve evlilik alanınızda dengeli ve sabırlı ilerleyin.

Ay sonu 27 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek Dolunay; evlilik, ortaklık ve kariyer konularında sorumluluklarınızın bilincinde ve geçmişten gelen ikili ve ortaklı konularda kanma ve kandırılmalara karşı farkındalıklı olduğunuz takdirde kariyer ve toplumsal statü alanınızda tamamlayıcı ve oldukça destekleyici. Sağlığınızı ön plana alarak ilerleyiniz.


 
Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Kasım ilk haftaya Satürn’ün kariyer, yurtdışı konular ve uluslararası seyahatleriniz, hukuk, basın, yayın, ticaret alanlarınızda düz seyrine geçmesiyle başlarken iş alanınızı dengeli yürütmek, şans, yatırım ve sosyal çevre konularınızda abartıya kaçmadan ve dedikodulardan uzak kalarak ilerlemeniz hem ortaklık hem evlilik hem de yatırım ve şans alanlarınız için faydalı olacaktır.

8 Kasım Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ev, aile ve gayrimenkul konularında uzlaşma gereken konularda şifalı ve koruyucu. Çoğu Yengeç burcu ortak ev alabilir ya da evini biriyle paylaşıma açabilir bu süreçte. Farkındalıklı olun.

13 Kasım Akrep burcundaki Yeni Ay para alanında ani risklere karşı  farkındalıklı olduğunuz takdirde şans, yatırım alanınıza yenilikler ve pozitif enerjilerle geliyor.

17-18 Kasım şans, yatırım ve kariyer alanlarınıza gökyüzünden bereketli ve romantik enerjiler var.
22 Kasım ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in ve Mars’ın Yay burcuna geçmesi iş ve sağlık konularında destekleyici. 25 Kasım tarihine dikkat ! İş ve uluslararası durumlar, basın, yayın, ticaret, hukuki konularda kandırılmalara zorlayıcı olabilecek etkilere karşı dengeli ve sabırlı ilerleyin.

Ay sonu 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edeceğinden geçmişten gelen özel ya da psikolojik konularda ikiliklere düşmediğiniz ve gerçekçi olduğunuz sürece olumlu. Akışta kalın. Sağlık ve iş hayatınızda dengeli ilerleyin.


 
Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Kasım ilk haftaya Satürn’ün ortak olduğunuz veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar alanınızda düze dönüşüyle başlıyorsunuz. Bu süreçte genel olarak iş, yatırım ve ev / yuva alanlarınızda dengeyle ilerlemeniz daha çok faydanıza olabilir.

8 Kasım’da Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle iletişim, araba yolu seyahatler, yakınlarınızla görüşmeler ve eğitim konuları için oldukça destekleyici, fırsat dolu ve koruyucu.

13 Kasım Akrep burcundaki Yeni Ay ev, gayrimenkul, kariyer ve aile alanınıza etki edeceğinden sakin ve akışta kalmanız halinde pozitif ve olumlu etkide.

17-18 Kasım ev, aile ve para alanlarınıza şanslı ve bereketli enerjiler geliyor.

22 Kasım ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in ve Mars’ın Yay burcuna geçmesi şans, yatırım ve eğlence alanınıza olumlu etki edecektir. Yaşam enerjiniz yükseliyor bu süreçte. 

25 Kasım tarihine dikkat ! Şans, yatırım ve ortak maddi kaynaklarınızda dengeli ve aşırı harcamalara dikkat ederek ilerleyiniz.

Ay sonu 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; sosyalleşme ve kariyer alanınızda pozitif tamamlanmaları gösteriyor.
 
 
Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Kasım ilk haftaya Satürn’ün evlilik ve ortaklık alanınızda düz hareketine geçmesiyle başlıyorsunuz. Bu süreçte genel olarak kariyer ve ilişki alanlarınızda iletişimi abartmadan ilerlemeniz daha çok faydanıza olabilir.

8 Kasım Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda koruyucu ve şifalı. İş konularında ortaklı çalışma yoluna ilerleyebilirsiniz.

13 Kasım Akrep burcundaki Yeni Ay; eğitim, medya, hizmet alma ve verme, araba yolu seyahatler, yakın akraba alanlarınıza olumlu etkide. Ev, aile konularında sorumluluklarınızı unutmayın.

17-18 Kasım evlilik, ortaklık, eğitim, iletişim, hizmet konularınızda ve yakın çevrenizle (kardeş ve akrabalar) bağlantıda olduğunuz alanlara gökyüzünden bereketli enerjiler var.

22 Kasım ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in ve Mars’ın Yay burcuna geçmesi ev ve aile konularında farkındalıklı ilerlemeniz gerektiğini gösteriyor. 25 Kasım tarihine dikkat ! Ev, aile ve evlilik, ortaklık alanlarında dengeli ve sabırlı ilerleyin.

Ay sonu 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay kariyer alanınıza etki edecek. Kariyer konularında farklı kararlar alabilirsiniz. Bitiş ve tamamlanmalar olabilir. Ev ve birlikteliklerin dengesi önemli.


 
Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Kasım ilk haftaya Satürn’ün iş ve sağlık alanınızda düz seyrine geçmesiyle başlıyorsunuz. Bu süreçte maddi konularda abartıya kaçmayın.

8 Kasım’da Venüs’ün yüceldiği burcunuza geçmesiyle genel anlamda şifalı ve koruyucu enerjiler sizinle. Güzelliğiniz, dış imajınız, nasıl göründüğünüzle daha çok meşgul olabilirsiniz. Yeni bir ilişki doğabilir. Geçmiş ilişkiler gelebilir.

13 Kasım Akrep burcundaki Yeni Ay; maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki edeceğinden stabil ve dengeli ilerlemeniz olumlu etkide olacaktır. Eğitim, iletişim, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın akrabalarla iletişiminiz, hizmet alma ve verme alanlarınızda sorumluluklarınıza öncelik vermeyi ihmal etmeyiniz.

17-18 Kasım iş ve maddi yatırım alanınıza gökyüzünden bolluk ve bereket enerjileri var.

22 Kasım ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in ve Mars’ın Yay burcuna geçmesi iletişim, hizmet alma/verme, eğitimler, seyahatler ve kardeş, yakın akraba ilişkilerinizde destekleyici. 25 Kasım tarihinde iş, sağlık ve yukarıdaki alanlarda denge önemli olacaktır.

Ay sonu 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay kariyer, yurtdışı ve uluslararası alanlarınız, eğitim, basın, yayın, ticaret, kariyer alanlarınıza pozitif tamamlanmalarla geliyor. Yine bu alanlarda kanma ve kandırılmalara karşı farkındalıklı olunuz. İş ve hizmet konularında sorumlulukların dengesi önemli olabilir.


 
Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Kasım ilk haftaya Satürn’ün şans ve yatırım alanınızda düz seyrine geçmesiyle başlıyorsunuz. Yaşamınızda eğlenceye ve yaratıcı aktivitelere daha çok vakit ayırabilirsiniz.

8 Kasım Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle ruhsal ve psikolojik olarak ortaklık, ilişki, evlilik veya birliktelik konularında destekleyici. Kendinizle daha çok ilgilenmek isteyeceğiniz sürece geçiyorsunuz.

13 Kasım burcunuzda gerçekleşecek Yeni ay ile yatırım, ortaklık ve evlilik alanınızda dengeli ilerlediğiniz sürece olumlu etkide.

17-18 Kasım şans, yatırım ve dış imajınız sosyal statü gibi alanlarda gökyüzünden bolluk bereket enerjileri sizinle sevgili Akrep’ler.

22 Kasım ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in ve Mars’ın Yay burcuna geçmesi maddi yatırım ve kazanç alanınızda destekleyici. 25 Kasım tarihine dikkat ! Şans, yatırım, iş ve ilişki alanınızda dengeli ilerlemeye çalışın.
 
Ay sonu 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay geçmişten gelen maddi manevi konularda ay düğümlerinin desteğiyle olumlu enerjide. Dışarıdan gelen veya ortak para konularınızda kanma ve kandırılmalara karşı farkındalıklı ilerlemeniz lehinize olacaktır.


 
Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Kasım ilk haftaya Satürn’ün ev, aile konularınızda düz seyrine geçmesiyle başlıyorsunuz. Bu süreçte iş ve sağlık konularında abartmadan dengeli ilerlemeniz sizin için daha iyi ve rahat olacaktır.

8 Kasım Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi sosyalleşme ve kariyer alanınızda koruyucu ve şifalı enerjiler getirirken bu alanlardan ortaklık ve birliktelik potansiyelleri olabilir.

13 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ruhsal ve bilinçaltı alanınıza etki edeceğinden tutkular yoğun olabilir. İş ve psikolojik sağlığınızın dengesini koruyun. Çocuklarla vakit geçirmek veya yaratıcılık ile ilgili aktiviteler enerjinize çok iyi gelebilir.

17-18 Kasım gökyüzünden ev ve aile konularınızda ruhsal yönden iyileştirici, şifalı ve bereketli enerjiler var.

22 Kasım ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in ve Mars’ın burcunuza geçmesiyle enerji ve kuvvet sizinle.

25 Kasım tarihine dikkat ! Aile konularında dengeli ve sabırlı ilerlemeye çalışın.

Ay sonu 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; geçmişten gelen ve halen devam eden ev, evlilik ve ortaklık alanınızda olumlu etkide. Yine bu alanlarda sorumlulukların dengeli ilerlemesi lehinize olacaktır. Ev, gayrimenkul ile ilgili konularda hem kanma ve kandırılmalara karşı farkındalıklı olun hem de dürüst ilerleyin.


 
Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları ; Kasım ayı ilk haftaya Satürn’ün iletişim, medya, eğitim, hizmet alma/verme alanlarınızda düze dönmesiyle başlıyorsunuz. Bu süreçte yatırım, şans, sosyal çevre ve kariyer alanlarınızda abartmadan ve dengeli ilerlemeniz kariyeriniz için daha iyi olabilir.

8 Kasım Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi kariyer alanınıza etki edecek ve bu alandan hem ortaklık hem ilişki potansiyelleri için uygun ve olabilir. Kariyer alanınıza koruyucu ve şifalı enerjiler getirecektir. Yine de dengeli olun.
 
13 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay; şans, yatırım, kariyer ve sosyal alanınıza olumlu etkide. Şans, yatırım, ilişki, sosyal hayat ve kariyer alanlarınızı dengeli götürmeye çalışın.

17-18 Kasım medya, genel iletişim alanınız, eğitim, hizmet alma/verme, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın akraba ilişkilerinizde ve ortaklı konularınıza gökyüzünden bolluk bereket, şifalı ve iyileştirici etkiler var.

22 Kasım ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in ve Mars’ın Yay burcuna geçmesi ruhsal olarak iyimser ve kuvvetli enerji verirken genel olarak yaşam enerjinizin yükseleceği süreci gösteriyor. 25 Kasım tarihine dikkat ! Yakın çevre ilişkilerinizde dengeli ve sabırlı ilerlemeye çalışın.

Ay sonu 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; iş ve sağlık alanınızda geçmişten gelen ve halen devam etmekte olan konularda ay düğümlerinin desteğiyle olumlu etkide.
Dalgınlıklar, unutkanlıklar, kanma ve kandırılmalara karşı biraz farkındalıklı olmak iyi olabilir.


 
Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Kasım ilk haftaya Satürn’ün maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda düz seyrine geçmesiyle başlıyorsunuz. Bu süreçte kariyer ve ev-aile konularında abartmadan ve dengeli ilerlemeniz daha iyi olabilir.

8 Kasım Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi kariyer, uluslararası işler-konular-seyahatler, eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret ve kariyer alanlarınıza etki edeceğinden hem bu alanlardan ilişki ve ortaklık potansiyeli hem de yine bu alanlarda koruyucu ve şifalı enerjiler sizinle.

13 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay; kariyer alanınıza etki edecek. Kariyer ve ev konularında ani ve hızlı hareketlere karşı farkındalıklı olun.

17-18 Kasım kariyer, maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza gökyüzünden bolluk bereketli, şifalı ve iyileştirici enerjiler var.

22 Kasım ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in ve Mars’ın Yay burcuna geçmesi sosyalleşme ve kariyer alanınızda oldukça destekleyici.

25 Kasım tarihine dikkat ! Çevre ilişkileriniz, kariyer, para ve kazanç alanlarınızda dengeli, mesafeli ve sabırlı ilerlemeye çalışın.

Ay sonu 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; şans ve yatırım alanınıza olumlu etkide. Kariyer ve iş alanınızda sorumluluklarınızı ihmal etmeyin. Para, yatırım, maaşlı çalışma, yatırım alanlarınızda ve sosyal yardımlaşma konularında kanma ve kandırılmalara karşı farkındalıklı ilerleyin.


 
Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Kasım ilk haftaya Satürn’ün burcunuzda geçtiğimiz 3,5-4 aylık hem sağlık hem iş hayatınızda emek verdiğiniz konularda düz seyrine dönmesiyle başlıyorsunuz. Bu süreçte kariyer, seyahatler, eğitimler ve yakın çevre ilişkilerinizle ilgili konularda abartmadan dengeli ilerlemeniz daha iyi olabilir.

8 Kasım Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi dışarıdan gelen para, miras, nafaka gibi konularda hem de ortak maddi kaynaklarınız alanına etki edecek. Olumlu nitelikte.

13 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay; kariyer, uluslararası işler-yollar-kişiler, hukuk, basın, yayın, ticaret, eğitim, hizmet alma/verme alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda yenilikler getirebilir. Yine bu alanlarda maddi açıdan ani risklerden uzak kalarak dengeli ilerlemeniz lehinize olacaktır.

17-18 Kasım sezgilerinizin ve sözcüklerinizin kuvvetli etkide olacağı tarihler. Sezgilerinize güvenin, dua edin, inanın, oldu bilin. Bereket enerjileri sizinle.

22 Kasım ve sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in ve Mars’ın Yay burcuna geçmesi kariyer alanınızda farkındalıklı ilerlemeniz gerektiğini gösteriyor.

25 Kasım tarihine dikkat ! Kariyer konularında sabırlı ve dengeli ilerlemeye çalışın.

Ay sonu 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; ev, aile ve gayrimenkul gibi konularda  geçmişten gelen durumlarla ilgili olumlu etkide fakat kanma ve kandırılmalara karşı farkındalıklı ilerlemeniz faydanıza olabilir. Kariyer alanınızda sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ