13 Kasım 2023 Akrep burcunda Yeni Ay

 

13 Kasım 2023 Pazartesi Türkiye saatiyle 12:28’de Güneş ve Ay’ın 20° Akrep burcunda kavuşumuyla Yeni Ay gerçekleşecek sevgili dostlar. Yeni Ay 10. Evde çoğunlukla kariyer konularını kapsıyor. An’ın Yükseleni iş ve kariyer odaklı Oğlak burcu şans noktasıyla partil kavuşumda ve Yeni Ay’a yüksek destekte. Hayatınızdaki yeni başlangıçlar için destekleyici ve kuvvetli bir Yeni Ay.

Oğlak aynı zamanda yaşça büyük kişileri, otorite konumunda kişileri, kolektif olarak devletleri ve devleti yönetenleride kapsıyor.

Bazı gizli ve çılgın gerçekler bu yeni ay’da önünüze gelebilir.

Burada dikkat edilmesi gereken bir şey var mı derseniz ? Var o da Mars Uranüs karşıtlığı. Kolektif ve bireysel olarak olarak kutuplaşmadan uzak kalarak bütünlükle ilerlemek, bütünlüğü korumak önemli hale gelebilir.

Hem özel hem toplumsal yaşamda küçük ya da daha büyük devrimsel hareketler başlayabilir. Kuvvetli gerginliklere meyil verebilir. Bireysel olarak duygusal hassasiyetler yapabilir.
Yeni ay; şu an retro konumda olan hız, anilikler değişimler gezegenimiz olan devrimci
Uranüs’e 1 derece orbla karşıtlıkta ve Uranüs şu an Retro.
10. ve 4. ev karşıtlığındalar. Bireysel olarak kariyer-ev, iş-aile ve haritanızda Akrep - Boğa hattı ve burçları hangi evlerde ise o alanda iletişim ve tutum dengesi önemli.

Manipülatif enerjilerden uzak kalmalı, çekilmemeli. Hayatınızda şu dönem yeni başlangıçların ya da değişimlerin olduğu her alan için uyarlayabilirsiniz.

Elektrik kesintisi ile ilgili durumlara ve şimşek, fırtına gibi hava koşullarında değişimlere açık enerji var yeni ay’da. Havayolları ve uçaklardaki güvenlik konularıyla ilgilide olumsuz gündemler olabilir.

Haritanızda Akrep burcunda 14°-26° arası gezegenleriniz varsa değişim ve yeni başlangıçlar kaçınılmaz.  An’ın gökyüzü haritasında yeni ayın genel konsepti kariyer ve yönetimsel konular.

Yeni düze dönen Balık burcundaki Satürn ise yeni aya su üçgeniyle tam destekte. Hayatında yeni değişimler ya da başlangıçlar olanlar, doğru mu karar verdim diye düşünenler varsa rahatlıkla ilerleyebilirler.

Akrep burcundaki Yeni ay iç gözlem ve duygusal dönüşüm zamanıdır.  Kendi ruhunuzu keşfetme, kendiniz veya başkaları hakkındaki gizli gerçekleri ortaya çıkarma konusunda güçlü bir dürtü hissettirebilir. Bu Yeni ay’da gölge çalışması yapmak, bilinçdışı kalıpları, alışkanlıkları, travmaları daha çokta korkuları inceleme ve bütünleştirme sürecine odaklanmak için mükemmel bir zamandır.

Bu konular göz korkutucu gelebilir fakat Akrep yeni ayının Kasım ayında getirdiği enerji, tarafsız ve merak duygusundan uzak duruş sergilemenize olanak tanıyacaktır. Böylece artık işinize yaramayan şeyleri nesnel olarak değerlendirebilirsiniz. Bu da daha özgürce ilerlemenize ve bu yılı mükemmel bir şekilde bitirmenize imkan tanıyacaktır.

Akrep yeni ayından en çok faydalanacak olan burçlar su elementi Balıklar ve Yengeçler olurken toprak elementi Oğlak ve Başak burçlarını da korumaya alacaktır. Akrep’lerin kendileri farkındalıklı oldukları sürece olumlu yenilikler ile geliyor. Boğa, Aslan ve Kova’lar dikkatli olmalılar. Kendilerini manipülatif ve kriz yaratan durumlara sokmamalılar. Sakarlıklara dikkat etmeliler. Koç burçları para konularında, İkizler burcu sağlık ve iş ilişkilerinde uzlaşmacı ve ani risklerden uzak kalarak ilerlemeleri faydalarına olabilir. Terazi ve Yay burçları akışta ve stabil ilerleyebilirler. Yükselen burcunuza göre de lütfen yeni ay ve dolunayların potansiyellerini okuyun.

20° Akrep yeni ayının Sabian Sembolü;
“Vicdanına uyan bir asker, emirlere direniyor.”

Sağlıkla, güzellikle ve bütünlükle.


 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ