2023 Aralık Aylık Burç Yorumları

 


Güneş ve Yükselen Koç Burcu:
Sevgili Koç burçları; Aralık ayına kariyer konularınızla zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

3 Aralık, 21 Aralık +/- 3 gün para ve ilişki alanınızda ani risk ve krizlerden kaçınınız.

4 Aralık – 29 Aralık arası Venüs Akrep burcunda para ve ortak maddi kaynaklarınız alanında seyahat edecek.

13 Aralık’ta Yay burcundaki Yeni Ay uluslararası ve yurtdışı, basın, yayın, ticaret, eğitim alanlarınız için destekleyici. Aynı gün Merkür Oğlak burcunda kariyer evinizde retro hareketine başlayacağından kariyer konularınızla ilgili yeni başlangıçlar ve imzalar için uygun değil fakat geçmişten gelen işleriniz ve ortaklık konularınızla ilgili devam ve başlangıç kararları almanızda sakınca yoktur.

22 Aralık Güneş’in Oğlak burcuna geçmesi ve aynı gün Güneş Merkür kavuşumu yaşanacağından emek verdiğiniz, çaba gösterdiğiniz ve etik, dürüst, ilkeli ilerlemiş olduğunuz iş ve kariyer alanınız için geçmiş konularıda içine alan olumlu gelişmeler ve destekleyici enerjiler var.

27 Aralık’ta Yengeç burcundaki Dolunay ev, yaşam ve aile alanınıza etki edecek. Güneş ve Jüpiter’in desteğiyle ve bereketli enerjisiyle taşınma ve  bazı tamamlanmalar meydana getirebilir. Aynı tarihlerde Venüs’te Yay burcuna geçeceğinden yurtdışı ve uluslararası konularda hareketliliğiniz, seyahatleriniz olabilir ve bu alanlardan kazanımlar, koruyucu enerjiler sizinle. Aynı zamanda yine bu alanlarda ilişki potansiyellerinede açık enerji.

Aralık ayı genel olarak Neptün düz hareketine geçişte olacağından ve bazı etkileşimlerinden sebep kariyer, basın, yayın, ticaret alanlarınızda genel olarak kanma ve kandırılmalara, zihinsel dalgınlıklara, ani reaksiyonlara dikkat ederek farkındalıklı ilerlemeniz daha faydanıza olacaktır.

 

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Aralık ayına yurtdışı konular, seyahatler, basın, yayın, ticaret konularıyla zihinsel olarak daha meşgul başlayabilirsiniz.

3 Aralık, 21 Aralık +/- 3 gün  iş, sağlık ve ilişki alanınızda ani risk ve krizlerden kaçınınız.

4 Aralık – 29 Aralık arası Venüs Akrep burcunda ilişki ve ortaklık alanınızda seyahat edecek.

13 Aralık’taki Yay burcundaki Yeni Ay para ve ortak olduğunuz maddi kaynaklar alanınıza etki edecek. Aynı gün Merkür Oğlak burcunda yurtdışı ve basın, yayın, ticaret alanınızda retro hareketine başlayacağından bu alanlarda geçmişten gelen konuların üstünden geçmek ve çalışmalar için oldukça destekleyici.

22 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçmesi ve aynı gün Güneş Merkür kavuşumu yaşanacağından emek verdiğiniz, geçmişten bugüne sorumluluklarınızda çaba gösterdiğiniz daha çok kariyer alanlarınızda oldukça destekleyici ve pozitif enerjilerle sizinle.

27 Aralık’ta Yengeç burcundaki Dolunay iletişim, eğitim, seyahatler, kardeşler ve yakın akraba ilişkileriniz alanına etki edecek. Aynı gün Güneş ve Jüpiter’in desteğiyle bu alanlarda hareket, seyahatler, kazanımlar gelebilir.

Aralık ayı genel olarak Neptün düz hareketine geçişte olacağından ve bazı etkileşimlerinden sebep daha çok sosyalleşme, para ve kariyer alanlarınızda kanma,kandırılmalara, zihinsel dalgınlıklara karşı farkındalıklı olmanız daha faydanıza olacaktır.

 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Aralık ayına ortak olduğunuz para kaynaklarınızla ilgili zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

3 Aralık, 21 Aralık +/- 3 gün iş, yatırım, sağlık, ortak para kaynaklarınız alanında ani risk ve krizlerden kaçınınız.

4 Aralık – 29 Aralık arası Venüs Akrep burcunda iş ve sağlık alanınızda seyahat edecek.

13 Aralık’ta Yay burcundaki Yeni Ay ilişki ve ortaklık alanınıza etki edeceğinden geçmişten gelen ilişkilere açıklık var. Aynı tarihte Merkür Oğlak burcunda retro hareketine ortak para konularınızıda içine alan geçmişten gelen ilişkiler açısından uygun değil.

22 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçmesi ve aynı gün Güneş Merkür kavuşumu yaşanacağından etik, dürüst, ilkeli ilerlemiş olduğunuz ve emek, çaba gösterdiğiniz ortak para kaynaklarınız alanında geçmişten gelen para durumlarınıda içine alan destekleyici ve olumlu enerjiler vaat ediyor.

27 Aralık’taki Yengeç burcundaki Dolunay maaşlı çalışma ve özdeğer alanınıza etki edecek. Güneş ve Jüpiter’in desteğiyle kazanç, olumlu sürprizler, ödüller ve seyahatler gerçekleşebilir.

Aralık ayı genel olarak Neptün düz hareketine geçişte olacağından ve bazı etkileşimlerinden sebep ortaklık, ilişki ve kariyer alanlarınızda kanma, kandırılmalara, zihinsel dalgınlıklara karşı farkındalıklı olmanız daha faydanıza olacaktır.

 

Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Aralık ayına ortaklık ve evilik alanınızla zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

3 Aralık, 21 Aralık + / - 3 gün yatırım, ev, evlilik ve ortaklık konularınızda ani risk ve krizlerden kaçınınız. Tutku yükselebilir bu süreçte.

4 Aralık – 29 Aralık arası Venüs Akrep burcunda yatırım, şans, yaratıcılık alanınızda seyahat edecek.

13 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay iş, sağlık alanınıza etki edecek. Aynı tarihte Merkür Oğlak burcunda retro harekete evlilik ve ortaklık alanınızda harekete geçecek. Yeni başlangıçlar için uygun değil.

22 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçmesi ve aynı gün Güneş Merkür kavuşumu yaşanacağından ortaklık ve evlilik alanınızda etik, dürüst, ilkeli ve emek vererek çaba göstermiş olduğunuz konularda destekleyici.

27 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay maddi kazanımlar ve iyimser enerjiler getirebilir. Evlilik, ortaklık, yurtdışı konularıda içine alan, basın, yayın, ticaret ve manevi alanınızda kanma ve kandırılmalara dikkat ederek farkındalıklı ilerleyin.

Aralık ayı genel olarak Neptün düz hareketine geçişte olacağından ve bazı etkileşimlerinden sebep iş, sağlık alanlarınızda kanma, kandırılmalara, zihinsel dalgınlıklara, sağlık alanınızda vücut sularınıza, bağımlılıklara dikkat ederek ilerlemeniz daha faydanıza olacaktır.

 

Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları;  Aralık ayına iş, sağlık, günlük plan ve programlarınızla zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

3 Aralık, 21 Aralık + / - 3 gün ev, aile, iletişim, iş ve para konularında ani risk ve krizlerden kaçınınız.

4 Aralık – 29 Aralık arası Venüs Akrep burcunda ev, aile alanınızda seyahat edecek. Para ve gayrimenkul konularıyla ilgilenirken kriz ve risklere dikkat ederek farkındalıkla ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

13 Aralık’ta Yay burcundaki Yeni Ay yatırım ve şans alanınız için oldukça destekleyici. Aynı tarihte Merkür Oğlak burcunda retro hareketine iş ve sağlık alanınızda harekete geçeceğinden iş konularında ast-üst ilişkilerinizde iletişime dikkat ederek, kendinizi zorlamadan akışta kalarak ilerlemeli retro süreçte. Eklemlerinizi koruyun. Diş ile ilgili durumlara açık enerji. Önleminizi şimdiden alırsanız daha iyi olabilir. Sağlık kontrolleriniz ve kan tahlilleri için ise uygun zaman olacaktır.

22 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçmesi ve aynı Güneş Merkür kavuşumu yaşanacağından sağlık ve iş alanınıza pozitif etkide.

27 Aralık’ta Yengeç burcundaki Dolunay bilinçaltı alanınıza etki edecek. Güneş ve Jüpiter kavuşumu iyimserlik, neşe ve bonkörlük enerjileri verirken para, iş konularında farkındalıkla, kanma kandırılmalara ve zihinsel dalgınlıklara, sakarlıklara karşı dikkatli olarak ilerlemeniz daha iyi olabilir. Eklemlerinizi koruyun.

Aralık ayı genel olarak Neptün düz hareketine geçişte olacağından ve bazı etkileşimlerinden sebep yatırım, ortak olduğunuz para kaynakları, iş ve günlük dinamiklerinizde kanma, kandırılmalara, zihinsel dalgınlıklara dikkat ederek ilerlemeniz daha iyi olabilir.

 

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Aralık ayına yatırım, şans alanınızla meşgul olarak başlayabilirsiniz.

3 Aralık, 21 Aralık + / - 3 gün maaşlı çalışma, para, yatırım,eğitim, seyahatler, iletişim, kardeş ve yakın akraba ilişkileriniz alanınızdan size olumlu yansıyabilecek maddi ve manevi atılımlar olabilir.

4 Aralık – 29 Aralık arası Venüs Akrep burcunda iletişim, seyahatler, eğitim, kardeş ve yakın akraba ilişkileriniz ile konularda pozitif etkide.

13 Aralık’ta Yay burcundaki Yeni Ay ev, aile alanınıza etki edecek. Aynı tarihte Merkür Oğlak burcunda şans ve yatırım alanınızda retro hareketine geçeceğinden geçmişten gelen yatırım ve şans konularında destekleyici olurken önceden ortada hiç olmayan yeni başlangıçlar için uygun bir süreç değil.

22 Aralık’ta Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Oğlak burcuna geçmesi ve Güneş Merkür kavuşumu yaşanacağından yatırım ve şans alanlarınızda oldukça destekleyici sürece giriyorsunuz.

27 Aralık’ta Yengeç burcundaki Dolunay sosyalleşme ve kariyer alanınıza olumlu etkide. Güneş Jüpiter desteğiyle iyimserlik, kazanımlar ve şanslı enerjileri sizinle. Yatırım, ortaklık ve evlilik alanınızda kanma ve kandırılmalara, dalgınlıklara karşı farkındalıklı ilerlemekten vazgeçmeyin.

Aralık ayı genel olarak Neptün düz hareketine geçişte olacağından ve bazı etkileşimlerinden sebep yatırım, ortaklık, ev, aile konularınızla ilgili kanma, kandırılmalara, dalgınlıklara dikkat ederek ilerlemeniz daha iyi olacaktır.

 

 

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Aralık ayına ev, aile konularınızla ilgili zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

3 Aralık, 21 Aralık + / - 3 gün maaşlı çalışma, dış imaj, ev ve aile konularında ani risklerden ve krizlerden kaçınınız.

4 Aralık – 29 Aralık arası Venüs Akrep burcunda maaşlı çalışma ve yatırım alanınızda seyahat edecek.

13 Aralık’ta Yay burcundaki Yeni Ay iletişim, eğitimler, seyahatler, kardeş ve yakın akraba ilişkileriniz alanına etki ederek olumlu etkide. Aynı tarihte Merkür Oğlak burcunda ev, aile alanınızda retro hareketine başlayacağındanbu alanlarda  geçmişten gelen konular ve durumlarda pozitif etkide olacaktır.

22 Aralık’ta Güneş’in 1 aylına Oğlak burcuna geçmesi ve Güneş Merkür kavuşumu yaşanacağından ev ve aile konularınızda özellikle geçmişten gelen durumlarla ilgili etik, dürüst, ilkeli ve adil ilerlemeniz daha iyi olacaktır.

27 Aralık’ta Yengeç burcundaki Dolunay kariyer alanınıza etki edecek. Ev, gayrimenkulden ya da aileden gelen kazanımlar olabilir.

Aralık ayı genel olarak Neptün düz hareketine geçişte olacağından ve bazı etkileşimlerinden sebep ev, gayrimenkul, aile içi ilişkileriniz, iş ve sağlık konularınızda farkındalıklı, kanma, kandırılmalara, dalgınlıklara dikkat ederek ilerlemeniz daha iyi olacaktır.

 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Aralık ayına iletişim, eğitim, seyahatler, kardeş ve yakın akraba ilişkilerinizle ilgili konularda zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

3 Aralık, 21 Aralık +/- 3 gün duygusal konularda riskler ve krizlerden kaçınınız.

4 Aralık – 29 Aralık Venüs burcunuzda seyahat edecek.

13 Aralık’ta Yay burcundaki Yeni Ay maaşlı çalışma alanınıza etki edecek. Aynı tarihte Merkür Oğlak burcunda iletişim, hizmet, eğitim, seyahatler, kardeş ve yakın akraba ilişkileriniz alanında retro hareketine başlayacak. Bu retro süreç sizlere olumlu etkide; bu alanlarda geçmişten gelen konuları ele alabilir üzerinden geçebilirsiniz.

22 Aralık’ta Güneş’in 1 aylığına Oğlak burcuna geçmesi ve Güneş Merkür kavuşumu yaşanacağından geçmişten gelen iletişim, hizmet, eğitim, seyahatler, kardeş ve yakın akraba ilişkilerinizle ilgili tüm konularda destekleyici olacaktır.

27 Aralık’ta Yengeç burcundaki Dolunay yurtdışı ve uluslararası alanlarda, seyahatlerinizde, basın, yayın, ticaret, astroloji, psikoloji ve manevi alanlarınıza oldukça olumlu etkide.

Aralık ayı genel olarak Neptün düz hareketine geçişte olacağından ve bazı etkileşimlerinden sebep maaşlı çalışma, yatırım, şans, iletişim, eğitim, arabayolu seyahatler, kardeş ve yakın akraba ilişkilerinizde ve tüm bu alanlardaki konularla ilgili dikkatli, farkındalıklı, kanma, kandırılmalara ve dalgınlıklara dikkat ederek ilerlemeniz daha iyi olacaktır.

 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Aralık ayına maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızla ilgili konularda zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

3 Aralık, 21 Aralık +/- 3 gün sosyalleşme ve kariyer alanınızda duygusal krizler ve risklerden kaçınınız.

4 Aralık - 29 Aralık arası Venüs Akrep burcunda bilinçaltı alanınızda seyahat edecek.

13 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni ay dış imaj, statü alanınıza etki edecek. Aynı tarihte Merkür Oğlak burcunda maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda retro hareketine başlayacak. Stabil ilerlemeniz faydalı olacaktır.

22 Aralık’ta Güneş’in 1 aylığına Oğlak burcuna geçmesi ve Güneş Merkür kavuşumu yaşanacağından geçmişten gelen maddi yatırım ve iş konularınızda destekleyici süreç olacaktır.

27 Aralık Yengeç burcundaki Dolunay ; eşten gelen veya ortak olduğunuz para kaynaklarınız alanına etki edecek.

Aralık ayı genel olarak Neptün Balık burcunda düz hareketine geçişte olacağından ve bazı etkileşimlerinden sebep  maaşlı çalışma, maddi yatırım, ev ve aile konularında dengeli, dürüst, kanma, kandırılmalara ve dalgınlıklara dikkat ederek ilerlemeniz daha iyi olacaktır.

 

Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Aralık ayına her zamanki gibi zihinsel olarak yoğun ve meşgul olarak başlayabilirsiniz.

3 Aralık, 21 Aralık +/- 3 gün sosyalleşme ve kariyer alanınızdan atılımlar, ilişki gündemleri ortaya çıkabilir. İlişki konularında ani risklerden kaçınınız, akışta kalınız. Kariyer alanınızda ise destekleyici enerjiler olacaktır.

4 Aralık – 29 Aralık arası Venüs Akrep burcunda sosyalleşme ve kariyer alanınızda seyahat ederek, olumlu etkide olacaktır.

13 Aralık’ta Yay burcundaki Yeni Ay bilinçaltı alanınıza etki edecek. Aynı tarihte Merkür burcunuzda retro hareketine başlayacak. Yeni başlangıçlar ve imzalar için uygun bir süreç değil. Geçmişten gelen konularda ise destekleyici olacaktır.

22 Aralık’ta Güneş 1 aylığına burcunuza geçiyor. Güneş Merkür kavuşumu yaşanacağından geçmişten gelen dış imaj, statü, kariyer konularınızda destekleyici enerjisini yansıtıyor olacaktır.

27 Aralık Yengeç burcundaki Dolunay karşıt eviniz olan evlilik ve ortaklık alanınıza etki edecek. Güneş Jüpiter desteğiyle şans sizinle.

Aralık ayı genel olarak Neptün Balık burcunda düz hareketine geçişte olacağından ve bazı etkileşimlerinden sebep  iletişim,eğitim,  araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın akraba ilişkilerinizde   kanma ve kandırılmalara, dalgınlıklara dikkat ederek ilerlemeniz daha iyi olacaktır. Eklemlerinizi koruyun.

 

Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Aralık ayına iş konularınızla zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

3 Aralık, 21 Aralık  +/- 3 gün kariyer alanınızda ani risklerden ve krizlerden kaçınınız.

4 Aralık – 29 Aralık arası Venüs Akrep burcunda kariyer alanınızda seyahat edecek.

13 Aralık Yay burcundaki Yeni Ay sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edecek. Aynı tarihte Merkür Oğlak burcunda bilinçaltı alanınızda retro hareketine başlayacak. Yeni başlangıçlar için uygun değil. Stabil ilerleyebilirsiniz.

22 Aralık’ta Güneş’in 1 aylığına Oğlak burcuna geçmesi ve Güneş Merkür kavuşumu yaşanacağından geçmişten konular için destekleyici bir geçiş olabilir.

27 Aralık Yengeç burcundaki Dolunay ile iş ve sağlık alanınızla ilgili kararlar aldırabilir.

Aralık ayı genel olarak Neptün Balık burcunda düz hareketine geçişte olacağından ve bazı etkileşimlerinden sebep maaşlı çalışma, gizli konular, sosyalleşme ve kariyer alanlarınızda kanma ve kandırılmalara dikkat ederek zihinsel dalgınlıklara karşı farkındalıklı olarak ilerlemeniz daha iyi olabilir.

 

Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Aralık ayına sosyalleşme ve kariyer konularınızla ilgili zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.

3 Aralık, 21 Aralık  +/- 3 gün kariyer, sosyal çevreniz, para ve yurtdışı konular, basın yaın, ticaret gibi alanlarda ani risk ve krizlerden kaçınınız.

4 Aralık – 29 Aralık Venüs Akrep burcunda yurtdışı alanlarınız, basın, yayın, ticaret, astroloji, psikoloji alanlarınızda seyahat edecek. Genel olarak burcunuza olumlu etkide olacak.

13 Aralık Yay burcundaki Yeni Ay kariyer alanınıza etki edecek. Aynı tarihte Merkür Oğlak burcunda sosyalleşme ve kariyer alanınızda retro hareketine başlayacak. Bu alanlarda yeni başlangıçlar için uygun bir dönem olmayacaktır.

22 Aralık’ta Güneş’in 1 aylığına Oğlak burcuna geçmesi ve Güneş Merkür kavuşumu yaşanacağından sosyalleşme ve kariyer alanınızda geçmişten gelen konularda destekleyici.

27 Aralık’ta Yengeç burcundaki Dolunay yatırım ve şans alanınıza olumlu etkide.

Aralık ayı genel olarak gezegeniniz Neptün burcunuzda düz hareketine geçişte olacağından ve bazı etkileşimlerinden sebep sosyalleşme ve kariyer alanlarınızda kanma ve kandırılmalara dikkat ederek zihinsel dalgınlıklara karşı farkındalıklı olarak sağlığınızı öplana alarak ay geneli ilerlemeniz daha iyi olabilir.

 

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ