27 Kasım 2023 İkizler burcunda Aldebaran etkili Dolunay

 

“ Aldebaran etkili bilgiyi faydaya dönüştürenlerin dolunayı”

27 Kasım Pazartesi günü Türkiye saatiyle öğlen 12:17’de değişken ve hava elementi 4° İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek sevgili dostlar. Dolunay 5° orbla doğruluk, bütünlük ve güleryüz sabit yıldızı Aldebaran etkili.

Yükselen; marjinal, yaratıcı, özgürlükçü, mesafeli, vizyoner, gelecekçi, mantıklı Kova burcundan partil üçgenle tam destekli tamamlanmalarla geliyor. 4. ve 10. evlerde gerçekleşeceğinden kariyer, ev, aile, yuva yükselen etkisi dış imaj, statü, sosyal çevre, sosyal dayanışma, hava koşulları,
İkizler etkisi ise doğru bilgi, iletişim, eğitim, araba yolu seyahatlerle ilgili konuları kapsıyor.

Gökyüzünde hava ve ateş elementi çoğunlukta. Dolunay ritüeli olarak su ve toprak elementiyle dengeleme yapabilirsiniz. Su içmek, doğada vakit geçirmek, yağmurda olsa hava soğukta olsa sıkı giyinerek sanatsal aktivitelere katılmak, hareket ve koşturmacanın içinde suyun, yeşilin mavinin doğanın farkında olarak dinginliğini ve enerjisini hissetmeye kendini açmakta enerjiyi dengeleyecektir.

Dolunay esnasında düze dönmeye yakın Neptün ve Yay burcunun son derecelerine yürüyen yavaştan Oğlak burcuna geçmeye hazırlanan Merkürle karesi; kanma ve kandırılmalara, dalgınlık, sakarlık, unutkanlık, zehirlenmelere, uyuşturan tüketimlere, soğuk algınlığı ve kazalara karşı dikkatli olmak konusunda uyarıyor. Araba bakımlarını yaptırmamış olanlar yaptırsın. Güneş ve Mars’ta Yay burcunda kavuşumda olacağından dil, din, ırk ve felsefi konularda tartışmalara kesinlikle girmemeli. Uykusuz kalmayın, uyku saatlerinize mutlaka önem verin bu dolunayda. Malum İkizler konuşmayı, sohbeti ve anlatmayı çok sever. Kime neyi anlattığınıza dikkat etmeli Neptün düze dönüşte !

Şaka mı gerçek mi gibi durumlar olabilir.

Tüm bunlara dikkat edilerek, önceden yolunu ve bilgiyi almış olanlara ve yine bu bilgiyi faydalı bir amaca dönüştürenlere güzel tamamlanmalarla gelen bir dolunay.


4° İkizler dolunayının Sabian sembolü;
“Radikal bir dergi, sansasyonel bir kapak ile hareket çağrısı yapıyor.”

Tam İkizler burcuna göre direkt ve net bilgidir.

Gülümsemeyi yüzünüzden eksik etmeyin. Sağlıkla ve güzel tamamlanmalarla.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ