13 Aralık 2023 Yay burcunda Yeni Ay

13 Aralık 20 derece Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor sevgili dostlar. 2023’ün son yeni ayı geçtiğimiz 1 seneyi ve kutlamalarını tamamlar nitelikte.


Yeni Ay ile aynı gün iletişim gezegenimiz Merkür iş ve kariyer odaklı Oğlak burcunda retro hareketine başlıyor. Zihinsel olarak biraz dinlenme zamanı 

Geçmişten gelen ve öncesinden planlanmış olduğunuz eğitim, araba yolu seyahatler, ziyaretler, ortaklıklar, ilişkiler ve hizmet alma/ hizmet verme, iletişim alanlarında başlangıçlar için destekleyici.

An’ın haritasında Yay burcundaki Yeni Ay’a 6.ev Neptün’den 4 derece orb ile kare, 8.evde yer alan şu an retro olan Boğa’daki Uranüs’ten de 150’lik var. Her türlü iş, ilişki, iletişim alanlarında gerçekçi bakış açısında olmalı.

Yeni Ay’ın yükseleni Terazi burcu. Yeni ay 17 derece Sabık ve 22 derece Ras Alhague sabit yıldızlarıyla kavuşumda olucak.
Ruhsal olarak ve maddi manevi konularda dengeli, her alanda karşılıklı güven duygusuna önem vererek ilerlemeli. Güven hissetmediğiniz kişiler, sosyal ortamlar ve başlangıçlar için gönül rahatlığıyla hayır diyebilirsiniz. Depresif ortamlardan uzak kalın. Sağlık konusunda rutin ilaç kullananlar ilaç dozajlarına karşı farkındalıklı olmaları iyi olabilir. Alkol gibi uyuşturabilen tüketimleri abartmamalı. Değişken burçlar Balık, Başak, İkizler, Yay burçları ve yine Ay, Güneş veya Yükseleni bu burçlarda 14-26 derecede gezegenleri olanlar yukarıda yazdığım konularla ilgili diğer burçlardan daha çok farkındalıkta olsunlar.

Ateş elementi Aslan ve Koç burçlarına Güneş, Ay ve Yükselen dahil yüksek pozitif etkide olurken Terazi ve Kova burçlarını da destekliyecektir. Akrep ve Oğlak burçları rahat ve stabil ilerleyebilirler. Boğa’lar ve Yengeç burçları gizli yeteneklerine odaklansınlar.

Koç burcundaki Kuzey Ay düğümü ise derecesel olarak ne karar verirseniz verin hedeflerinizde tam anlamıyla destekler nitelikte.

Yeni Ay gerçekleştikten sonra sabah saat 09:48 ile 18:31 arası Ay boşlukta olacak. Boşluk saatleri yeni başlangıçlar için uygun değil. Başlayan her ne ise askıda kalabilir, belirsizlikler olabilir. Sonrası Ay saat 18:31’de görev odaklı, çalışkan ve sabırlı Oğlak burcuna geçiyor.

Bu yeni ayda görev duygusundan biraz uzaklaşın, ruhsal ve manevi olarak kendinizi besleyin ve kendinize güzel bir eğlence, keyif, neşe, dinlenme, ödül hangisini isterseniz verin. Tabi finansal olarak abartmadan çünkü Venüs ve Jüpiter 3 derece orbla karşıtlıkta olucak.

Sağlıkla, keyifle ve ruhsal zenginlikle.

 

ASTROSHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ